Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kuantum Düşünce (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kuantum-dusunce/)
-   -   İçimizdeki Yaratıcı Güç (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kuantum-dusunce/625851-icimizdeki-yaratici-guc.html)

ercankrdk 28-07-2016 11:37 PM

İçimizdeki Yaratıcı Güç
 
Her birimiz hayatlarımızı istediğimiz gibi yaşayabilme gücüne sahibiz. Dr. Joe Vitale ‘nin de dediği gibi, evreni bir katalog olarak düşünün ve bu katalogdan istediğinizi seçmekte özgürsünüz. Neyi seçiyor veya diliyorsanız, onu mutlaka kendinize çeker ve yaşarsınız. Tüm bunları gerçekleştirmenin yolu ise yaratıcı gücü, doğru şekilde kullanabilmekle ilgili. Aslında istisnasız herkes, kendi hayatlarını sürekli olarak yaratmaktadır. Maalesef yaratım güçlerini doğru kullanamadıkları için, kendilerine istemedikleri deneyimleri tekrar tekrar yaşatırlar. Çoğu kişi kısır bir döngüye hapsolmuş olarak, hayatını sürdürür. Yani son 5 veya 10 yılına baktığınızda, (yaşam kalitesi) hala aynı yerdedir. Bunun daha çok üzüntü veren yanı ise, geçen yıllarda daha da kötüye giden birçok kişinin olmasıdır.

Hayatınızı, şuan ki durumunuzu yada aklınıza gelen her hangi bir konuyu; elinizde bulunan gücü doğru biçimde kullanarak, tam olarak istediğiniz ve keyif aldığınız şeylere dönüştürebilirsiniz. Bu oldukça keyifli ve kolay bir süreçtir. Bu süreci zorlaştıran kendi düşüncelerimiz ve sabırsızlıklarımızdır. İsteklerimizin sürekli olarak ne zaman ve nasıl gerçekleşeceğine takılıp kalırız, buda yaratım sürecini olumsuz etkiler. İsteklerimizin gerçekleşmesini bir nevi engellemiş oluruz ve bunu sadece düşüncelerimizle kolayca yaparız. Birçoğumuz bu tür yanlışlıklara düşmüşüzdür. Sabırsızlık en zayıf noktamız ve bizi şüpheye doğru sürükleyen gizli bir durumdur. İsteklerimizin oluşması sırasında, geçen süre boyunca sabırsızlanarak şüphe tohumları ekeriz. Böylece şüphelerimizi haklı çıkaracak, sonuçlar yaşarız. Bu tür kötü sonuçlarda, farkında olmasak bile geminin kaptanı yine biziz ve gemiyi o limana biz götürmüşüzdür.

İnanç, Hayatınızdaki Sihrin Kendisidir

İnanç yaratıcı gücün temelini oluşturur. Herkes kendi inançlarının sonuçlarını yaşar. Kimi için mükemmel bir aşk yoktur, kimi içinse vardır, Kimi için para kolay kazanılır, kimi içinse zor kazanılır, Kimi yaratıcı gücünü kullanarak istediği hayatı yaratır, kimi ise tüm bunlara inanmayarak, inandığı şeyleri yaratır. Düşünceler ve inançlar kişiye özgüdür. Her kişi kendi doğrusunu yaşar.

İçimizdeki Yaratıcı Güç

Hayatınızın kolay ve mutluluk içinde olacağına ilişkin inanç duymaya başlarsanız, bu inancınızı destekleyecek şekilde hayatınız, tekrar yeni bir düzen halini alacaktır. Unutmamamız gereken bir gerçek var, Evren zihinsel’dir. Bize hayatımızdaki her şeyin mümkün olabileceğini hatırlatır. Yaratıcı gücünüzü etkin bir biçimde her gün kullanın. Bu sizi daha mutlu, daha huzurlu ve daha yaşam dolu birisi yapacaktır. Yaratıcı güç için, alışkanlık haline getirmemiz gereken şeyler; her sabah isteklerinize kavuşmuş gibi zihninizde isteklerinizi canlandırmanız. Daha sonra sahip olduklarınız için şükretmeniz. Şükretmek, minnettarlık frekansını yaymanızı sağlar, bu frekans daha çok minnettar olacağınız şeyleri hayatınıza çekmenizi sağlar. Gün içerisinde keyif aldığınız şeyleri yapın, bol bol neşelenin, anı yaşayın ve an’ın huzurunu ve keyfini hissedin.

Tüm bunları yapmak bile sizin harika hissetmenizi sağlayacak ve mutlu olacaksınız. Zaten bu hayattaki tek amacınız da mutlu olmak değil mi? ve zaten de isteklerimizi elde etmenin yolu mutlu olmaktır. O zaman İçimizdeki Yaratıcı Güç ile uyumu yakaladığımız zaman, mutluluğu da elde etmiş oluyoruz. İsteklerinizi gerçekleştirdiğinizde, sizdeki bu gücü tümüyle sahiplenerek, evrenin katalogundan yeni siparişler vermenin hazzını yaşarsınız. Çevrenizdeki kişiler, sizi sadece “şanslı” olarak görürler. Siz ise yaşamın tüm gücünü avuçlarınızda hissedersiniz.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:10 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.