Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Kuantum Düşünce

Uyarılar

Kuantum Düşünce kuantum düşünce gücü, kuantum düşünce teknikleri, şanal kuantum düşünce, kuantum düşünce teknigi, kuantum düşünme, kuantum düsünce, kuantum düşünce nedir, kuantum düşünce kitap, kuantum düşünce tekniği, kuantum fiziği düşünce, kuantum düşünce, kuantum ve düşünce, kuantum duşunce, kuantum düşüncesi, kuantum düşünce şanal günseli, kuantum düşünce tekniği şanal, kuantun düşünce, kuantum düşünce grubu, kuantum düşünce gurubu, kuantun düşünce tekniği, kuantum düşünce tarzı, kuantum düşünce tekniği nedir, kuantum düşünce yöntemi, kuantum düşünce kitabı, kuantum düşünce sanatı, kuantum düşünce tekniği kitabı, kuantum düşünce tekniği eğitimi, kuantum düşünce tekniği kitap, kuantum düşünce seminerleri, kuantum düşünce merkezi, kuantum düşünce ve yaşam merkezi, kuantum düşünce nasıl uygulanır, kuantum düşünce tekniği nasıl uygulanır, kuantum fiziği ve düşünce, kuantum düşünce sistemi,

Dna değişimi belirtileri

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce Dna değişimi belirtileri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Neşe Niyet Gün boyunca neşe sanatını uygulamak niyetindeyim. Yaptığım her işe daha doğal eğlenceli bir yaklaşım getireceğim. İstersem yaşamımın çok daha eğlenceli olabileceğini biliyorum. Ana Fikir Yaşamı enerjinize neşe katarak sıkıcı olmaktan çıkarın neşeli hale sokun. Gündelik işleriniz dahil her ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi

Dna değişimi belirtileri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-05-2016, 11:00 PM   #11 (permalink)
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dna değişimi belirtileri

Neşe


Niyet

Gün boyunca neşe sanatını uygulamak niyetindeyim. Yaptığım her işe daha doğal eğlenceli bir yaklaşım getireceğim. İstersem yaşamımın çok daha eğlenceli olabileceğini biliyorum.


Ana Fikir

Yaşamı enerjinize neşe katarak sıkıcı olmaktan çıkarın neşeli hale sokun. Gündelik işleriniz dahil her konuyu yeni neşeli bir bakış getirin. Rutin işlere neşe sıkıcı işlere keyif katma niyetiyle yaşayın –bu yaklaşım yaşadığınız deneyimi değer ve minnettarlık rezonansınızı hızlandıracaktır.

Yaşamınızın sıkıcı bir yük olduğu düşüncesinden kurtulmanın zamanı geldi. Bu düşünce korkunç sonuçlara neden olan çok olumsuz bir enerji taşır. Evetişe gitmek yemek yapmak temizlik yapmak faturaları ödemek sıkıcı gelebilir ama bütün bunlara farklı gözle bakmak elinizde. Bunları bitmek bilmezsıkıcı hatta zorlu görevler zinciri olarak görmek yerine huzuru deneyimleyebileceğiniz eğlenebileceğiniz hatta oyunlar oynayabileceğiniz birer fırsat olarak görebilirsiniz.

Kendinizi bırakır da eğlenmeye başlarsanız her ne yapıyor olursanız olunyaşamınız olumlu titreşimlerle dolup taşacaktır.


Neşe Uygulamaları

1-Yapacağınız işlere daha yaratıcı ve eğlenceli bir bakış getirin. Keyif alabileceğiniz küçük hoşluklar bulun. Eğlenin açılın kendinizi bırakın. Oyunlar oynamanızı tasalardan kurtulmanızı sağlayacak fırsatları değerlendirin.

2-Kalıpları yıkın. Tekrarlanan işler sıkıntı ve olumsuz enerji verir. Değişik renklerde ve tarzlarda giyinin. Farklı restoranlara gidin – mönünüzü ve zihninizi değiştirin.

3-Daha fazla gülün ve gülümseyin. Böylece endorfin salgılar serotonin düzeyinizi arttırır ve kendinizi daha iyi hissedersiniz. Aynanın karşısında komik suratlar yapın oyunlar oynayın her şeyin eğlenceli tarafını görmeye çalışın ve gülün.

4-Daha doğal olun. Daha çok müzik dinleyin. Kendinize engel olmayın –dans edin şarkı söyleyin.


Neşe Olumlamaları

Gündelik işlerimi giderek daha eğlenceli hale getiriyorum.

Yaşamımın sıkıcı bir yük olduğu düşüncesinden kurtuluyorum. Her yeni gün keyif alınacak yeni bir maceradır.

Yaşamımdaki mutlulukları görmeye çalışıyor yeni mutluluklar yaratmaya çabalıyorum. Beklemek yerine hemen şu anda yaşamıma keyif katacak yollar buluyorum.

Daha fazla gülümsüyor daha fazla gülüyor eğlenecek yeni yollar buluyorum. Gülünç şeyler yapıyor daha fazla risk alıyorum.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2016, 11:01 PM   #12 (permalink)
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dna değişimi belirtileri

Güçlü İnanç


Niyet


Bugün inançlarımı güçlendiriyorum. Kendime seçme gücüme değişme becerime inanıyorum. Bugün-ve her zaman- en onurlandırıcı ve güç verici kararlara inanıyorum.


Ana Fikir

Duygu ve düşüncelerinizi inançlarınız oluşturur. Haliyle elektromanyetik rezonansınızın kaynağı da inançlarınızdır. Size öğretilenlerin aksine neye inanmak istediğinizi seçme gücüne sahipsiniz.

Sizi becerilerinizi Evren’in cömertliğini sınırlayan inançlardeneyimlerinizi de kısıtlayacaktır. Yaşam gücünüz ve bilinciniz nihai yargılarınıza ayrılmaz şekilde bağlı olduğuna göre sağlıksız güçsüz düşürücü inançlar kesinlikle bir kenara bırakılmalı yerlerine sağlıklısınırsız bir bakış açısı getirilmelidir.

Güçlü inançlar kişinin kendisine duyduğu sevgiyi yansıtır kişiyi güçlendirir ve değerli hissettirir. Evren’in sınırsız doğasına ve özün mucizevî gücüne duyulan takdiri yansıtır. Dolayısıyla çelişkisiz bir bilinç ve karşı konulamaz bir titreşim yaymak istiyorsanız sizi sınırlandıran inançlardan kurtulmanın zamanı gelmiş demektir. Özgün gücünüzü ve gerçeğinizi yansıtan yeni ve sağlıklı yargılar seçin.


Güçlü İnanç Uygulamaları

1-Gün içinde inançlarınızın neler hissettirdiğine yaşamınızı ne hale getirdiğine dikkat edin. Sizi herhangi bir anlamda tüketiyorlarsadeğiştirilmeleri gerekiyor demektir. Sizi sınırlayan yargılardan kurtulun. Ardından da kendi değerinize gücünüze ve Evren’in sınırsız doğasına inanmaya başladığınızı olumlayın.

2-Kendiniz ve yaşamınız hakkındaki yeni inançlarınızı not etmek için zaman ayırın. Sınırlardan kurtulmuş halinizi tanımlayın. Evren’in cömertliği ve özün yaşamınızdaki sevgi dolu desteği konusundaki yeni yargılarınızı yazın.

3-Yeni yargılarınızı yanınızda bulundurun ve fırsat buldukça okuyun. Bunları gerektiği anda eski sınırlandırıcı düşüncelerin yerine kullanın. Kendinize değişme becerinize ve gerçek değerinize inanın.


Güçlü İnanç Olumlamaları


İnançlarımı yönetecek güce sahibim. Bu güce sahip olduğumun bilinciyleKuşkulardan ve sınırlardan kurtuldum. Evren cömerttir.

Beni yüreklendiren bana değer katan inançları seçiyorum. İnançlarım aracılığıyla arzuladığım gerçekliği yaratıyorum.

Eski sağlıksız yargılarımdan kurtuluyorum. Beni onurlandıran bana huzur veren yeni bir gerçeklik seçiyorum.

İlahi benliğimin değerini biliyorum. Bu yeni yaklaşımım bana mutluluk getiriyor olumlu yeni inançlarım geleceğime neşe katıyor.
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2016, 11:03 PM   #13 (permalink)
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dna değişimi belirtileri

Derin Saygı


Niyet

Bugün yüreğimi derin saygıya açıyorum. İnsanlarda mekanlardaçevremdeki her şeyde ilahi gücün gölgesini görüyorum. Dünyaya sevgiylesaygıyla bakıyorum.


Ana Fikir

Derin saygı her şeyde bulunan kutsallığın görülmesi ilahi ışığın onurlandırılması niyetidir.

Bu şekilde yaşamak odaklanmada ciddi bir değişim sağlar: Bu andan itibaren dışsal güçlerin kontrolü altında yaşamak kişiye yetmez. Gerçek huşu çok daha derin bir bakış açısı gerektirir –kendinize duyduğunuz sevgiyle başlayan diğer insanlara şefkate uzanan yumuşak huzurlu bir yaklaşım.

Huşu niyeti yargılamayı bütünüyle reddeder. Kişinin diğer insanları yargılaması kibre kendini yargılamasıyla aşağılık hissine yol açar –bu iki sıkıntı verici titreşim sizi evrensel uyumdan ve hedeflerinizden uzaklaştırır. Oysa kendinize ve diğer insanlara saygıyla yaklaşırsanız evrensel sevginin destekleyici enerjisini ve uyumlu yardımını yanınıza alabilirsiniz.


İlahi kıvılcım hepimizin ve yaratılan her şeyin içindedir. Çatışmalardan arının ve şefkatle yaşayın –kendinize çevrenize ilahi gücü ve yaşamdaki tüm canlılara.


Derin Saygı Uygulamaları

1-Eleştirildiğinizi hissettiğinizde yargılamayı bir kenara bırakın ve kabulleniş şefkat içinde yaşamı seçin. Yaşamınızdaki çatışmalarıtartışmaları rekabeti azaltın. Yüreğinizi hoşgörü ve affedişe açın –her ikisi de etkili bir bilinç oluşturmanızı sağlayacaktır.

2-Tanrı’nın enerjisini taşıma ve diğer insanlara ulaştırma niyetinizi olumlayın. İlahi gücün lütfu ve sevgisi her an her yerdedir. Tüm lütufların pınarı olan bu ışık kaynağına bağlanın. İlahi kimliğinizi düşünün ve bu düşüncenin verdiği gücü huzuru Kuşanın.

3-Yeryüzüne ve yeryüzündeki her şeye saygı gösterin. Gezegeninizi düşünün ve küresel evinizin kaygılarına canlılarına yarayı dokunacak onurlu seçimler yapın.

4-Birlik lütuf ve şükran duaları edin. Yaşamınız için ulvi bir amaç belirleyin.


Derin Saygı Olumlamaları

İlahi kıvılcım hepimizin içinde hepimizi seviyor. Herkesin eşitliğini kabullenmeyi buna saygı duymayı seçiyorum.

Yargılardan ve çatışmalardan kurtuluyorum. Düşüncelerimde sözlerimdedavranışlarımda uyum ve şefkati seçiyorum.

Kendime ve yaşantıma duyduğum saygı her geçen gün artıyor. İlahi özün sağladığı huzur ve sevgi içinde yaşıyorum.

Tüm ruhlardaki ve her canlıdaki değeri görmeye çabalıyorum. Yeryüzünü ve yeryüzündeki her şeyi onurlandırıyorum. İlahi bilinç hepimizi birbirimize bağlıyor.
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2016, 11:04 PM   #14 (permalink)
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dna değişimi belirtileri

Kabulleniş


Niyet


Bugün kendime dair her türlü eleştirel düşünceden kurtuluyorum Onay görmek için eskisi gibi benim dışımda bir etken aramayacağım Bu halimde değerli ve önemliyim.


Ana Fikir


Kişinin kendini kabullenmesi öz sevgi enerjisinin uzantısıdır ve kişisel enerji alanı açısından bir o kadar önemlidir.

Birçok insan zamanının büyük bir bölümünü yaşam gücünü tükettiğinin farkına bile varmadan kendisini yargılayarak aşağılayarak geçiriyor İnsanlar kendilerine sürekli saldırıyor kendilerini oldukları gibi kabullenmeyi reddediyor sonra da hayatta istediklerine neden ulaşamadıklarını merak ediyorlar.

Enerji anlamında kendinizi sürekli olarak hatta arada bir de olsa reddetmeniz kesinlikle yaşamınızda olumlu sonuçlar doğurmayacaktır. Dolayısıyla kendinize dair eleştirel suçlayıcı düşünceler haline girdiğinizi fark ettiğiniz anda müdahale etmelisiniz.

Kendinizi olduğunuz gibi kabullenmemeniz sizi inanılmaz derecede mutsuz etmekle kalmaz manyetik çekiminiz açısından da korkunç sonuçlar doğurur. Oysa kendinizi koşulsuz şekilde kabullenmeniz Evren’in ve Evren’deki insanların sizi kabullenmesini sağlar.


Kabulleniş Uygulamaları

1-Kendinizi suçladığınızı eleştirdiğinizi fark ettiğiniz anda kendi kendinize “Evren’de beni temsil etmesini istediğim enerji türü gerçekten bu mu?” diye sorun. Bu olumsuz düşüncelerden uzaklaşın. Kendi kendinizi kabullenmeniz için olduğunuzdan farklı olmanız farklı bir şey yapmanız gerekmez. Derin bir soluk alın gevşeyin ve bu konudaki düşüncelerinizi değiştirin! Kendinizi kendi zulmünüzden kurtarma zamanı geldi.

2-Mükemmeliyetçilikten kurtulun ve kendinizi –hem hatalarınız hem de yetersizliklerinizden dolayı- affetmeyi öğrenin. Kendinize dair eleştirel tüm düşünceleri değiştirmeye odaklanın.

3-Gün içinde birkaç kez kendi değerinizin farkına varmayı ve kendinizi olduğunuz gibi takdir etmeyi seçin. Siz kendinizi ne kadar fazla kabullenebilirseniz Evren de sizi o kadar fazla kabullenecektir


Kabulleniş Olumlamaları

Kendimin en iyi dostu ve en büyük destekçisiyim. Kendimi kabullenmeyi ve desteklemeyi hak ediyorum!

Kendime dair sadece en iyi şeylere inanmayı seçiyorum. Kendimi koşulsuz şekilde sevmeyi ve kabullenmeyi öğreniyorum. Bu halimle de kusursuz değerli ve özelim.

Kendimle ve başardıklarımla gurur duyuyorum. Yaşamımda gösterdiğim çabayı takdir ediyorum.

Kendimi kabullenmeyi seçtiğim için –ve şu an gerçekleştirmeye çabaladığım enerji değişimlerinden dolayı- kendime minnettarım.
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2016, 11:05 PM   #15 (permalink)
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dna değişimi belirtileri

2GÜN Olumsuzluktan Kurtulma


Niyet

Bugün daha olumlu seçeneklere yönelme niyetindeyim Kaygılarımdan ve korku dolu düşüncelerimden kurtuluyorum Bunlardan kurtulmak için tüm fırsatları değerlendirecek huzur ve güveni seçeceğim


Ana Fikir


Olumsuzluk karşımıza çeşitli şekillerde çıkabilir Kimi zaman kendimiz hakkında olumsuz düşüncelere kapılır kimi zaman düpedüz felaket beklentisi içine gireriz Elbette ki yaşamınızda böyle bir enerji olmasını istemeyiz Yine de bu kaygılardan dolayı kendinizi suçlamayın Böyle bir tepki sadece olumsuzluğa olumsuzluk ekler ve sorunu daha da kötüleştirmekten başka işe yaramaz



Yapmanız gereken şey tedirginlik hissettiğiniz an korku ve şüpheleri ortadan kaldırmaktır Her ne olursa olsun zihninizi ve kalbinizi rahatlatıcı yargılara açın ve olumlu sonuçların gelmekte olduğunu bilin


Hepimiz zaman zaman inişler ve çıkışlar yaşarız Bu zor zamanlar konusunda kendinizi suçlamayınYapılması gereken olumsuz çıkarımlardan kurtulmayı seçmektir Olumlu yorumlarınız sadece kendinizi iyi hissetmenizi sağlamakla kalmayacak aynı zamanda yaşam gücünüzü çok daha çekici kılacaktır



Olumsuzluklardan Kurtulma Uygulamaları


1- Hemen şimdi düşünce enerjinizin kontrolünü elinize alın Herhangi bir kaygının belirdiğini fark ettiğiniz an gülümseyin ve kendinize bunun kurtulmayı seçtiğiniz eski bir alışkanlık olduğunu söyleyin Daima kaygılardan kurtularak huzuru ve güveni seçme şansınızın olduğunu hatırlayın


2- Derin bir soluk alın ve soluğunuzu verirken kurtulma olumlaması gerçekleştirin Olumsuz düşünceleri tam anlamıyla tersine çeviremeseniz bile şunu hatırlayın: Bu tepkiyi artık seçmek zorunda değilim Bunu gün içinde birkaç kez gerçekleştirin Olumsuzluktan kurtulmaya ve daha olumlu bir yön seçmeye niyet edin


Olumsuzluktan Kurtulma Olumlamaları


Düşüncelerim yaşamımı etkiler ve ben her zaman için düşüncelerimin kontrolünü ele almayı seçerim


Kaygılardan kurtuluyor ve daha olumlu yaklaşımlar benimsemeyi daha mutluluk verici deneyimler yaşamayı seçiyorum
Korku ve olumsuzluktan kurtuluyorum Yaşadığım anın mutluluk ve neşe verici yönlerini buluyorum


Düşüncelerim benim seçimimdir Her geçen gün korkudan kurtulmayı ve iyimser çıkarımlar benimsemeyi öğreniyorum Kendi zihinsel enerjimin hakimi oluyorum
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2016, 10:20 AM   #16 (permalink)
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dna değişimi belirtileri

Niyet


Bugün yaşamımdaki akustik enerjiyi güçlendireceğim Çevremdeki harika seslere –Kuşlara rüzgarın uğultusuna ağaçların hışırtısına- kulak vereceğim Kendimi mutluluk verici bir müzikle Kuşatacakanlaşılır güvenli bir tonda konuşacağım Her zaman için kendi gerçekliğimi dile getirmek arzusunda olacağım


Ana Fikir


Akustik rezonansınız kişisel alanınızın önemli parçalarından biridir Çevrenizdeki sesler dünyaya gönderdiğiniz titreşimlere yapışır



Daha melodik bir akustik enerji yaratmak istiyorsanız yaşamınızdaki lütuflara kulak verin Kendi sesinizden rahatsız olmamayı öğrenin sizi onurlandıran hislerinizi dile getirmekten çekinmeyin


Sesinizin enerjisi düşüncelerinizin rezonansını da arttırır Bu nedenle olumlamalarınızı olabildiğince yüksek sesle gerçekleştirin Her günün bir bölümünü sessizlik içinde geçirmeyi de ihmal etmeyin



Meditasyon yapın soluklanın ve zihninizi sessizleştirin Bu tutumunuz dingin ve gevşek bir kişisel enerji yayacak bu gürültü tedirgin edici dünyada çok çekici bir titreşim oluşturacaktır


Akustik Enerji Düzeyinin Yükseltilmesi Uygulamaları


1-Gün içerisinde kendinize sessiz ortamlar yaratmaya çalışın Bulunduğunuz ortamdaki gürültüleridikkat dağıtıcı etkenleri olabildiğince azaltın Meditasyon yapın rahatlayın ve huzur bulun


2-Girmek istediğiniz ruh halini –heyecanlı enerjik sakin rahatlatıcı- oluşturmanıza yardımcı olacak müzikler çalın Müziğe ayak uydurun Dans edin gerinin gülümseyin


3-Olumlamalarınızı yüksek sesli dile getirin Sevgi neşe mutluluk güven ve güç gibi sözcükleri yineleyin


4-Yaşamınızı ilahi sevgiyle birleştirebilmek için dua edin Mutluluk şarkıları söyleyin Olumlu havanız sesinizde çınlasın



Akustik Enerji Düzeyinin Yükseltilmesi Olumlamaları


Her gün zamanımın bir bölümünü sessizlik içinde huzur bularak geçiririm Çevremi saran sessizlikte huzur bulurum


Kendi gerçeğimi kendimden emin ve net bir şekilde dile getiririm Dinlenmeyi hak ettiğimin bilinciyle kendimi anlatır ne istediğimi söylerim


Yaşamımdaki enerji verici seslere kulak verir ve şükran fısıltılarıyla Evren’e teşekkürümü sunarım


Her gün yaşamımı ve kendimi sevgi dolu bir sesle olumlarım
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2016, 10:21 AM   #17 (permalink)
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dna değişimi belirtileri

Seçimler ve Sonuçlar


Niyet


Bugün karşıma çıkan seçimlerin farkına varıyorum. Tüm seçeneklerin olası sonuçlarını değerlendiriyorum ve enerjim yaşamım açısından en uygun olanını seçiyorum.


Ana Fikir

Her gün farkında bile olmadan binlerce seçim yaparsınız. Yaşamınıza dikkatle baktığınızda her an bir enerji seçimiyle karşı karşıya olduğunuzu görebilirsiniz. Bu durum aldığınız her karar açısından geçerlidir. Ne yapacağınıza yiyeceğinize düşüneceğinize hissedeceğinize neye inanacağınıza ve gün içinde karşılaştığınız durumları nasıl değerlendireceğinize karar verirsiniz.

Uzun vadede bilincinizi ve yaşam gücünüzü oluşturan şey yaptığınız bu küçük seçimlerin toplamıdır. Bunlar belirleyici anlardır-farkında olsanız da olmasanız da.

Dolayısıyla aldığınız kararların yaşamınızdaki nihai sonuçlarını dikkate almaya gayret edin. Karşınıza çıkacak büyük küçük tüm seçimlerin gerçek ve enerjik sonuçlarını değerlendirin. bilinçli seçimler yapmanın getireceği güç sizi şaşırtacaktır!


Seçimler ve Sonuçlar Uygulamaları

1-Her gün karşılaştığınız sayısız seçimin farkına varmaya gayret edin. Bir şeyin alışkanlık haline dönüşmesi bu seçimi sürdüreceğiniz anlamına gelmez. Sağlıklı kararlar olumlu inançlara ve yüceltici yorumlara dayanır. Olumlu davranışlar sınıfına zamanınızı iyi kullanmak onurlandırıcı kararlar vermek ve kendinize iyi bakmak gibi şeyler girer. Bunları ve diğer seçimleri değerlendirirken olası sonuçları da dikkate alın ve akıllı seçimler yapın.

2-Enerjik sonuçları aklınızdan çıkarmayın. Yansıtmak istediğiniz türden bir enerjiyi ortaya çıkaracak düşünce ve inançları seçin. Kararlarınız ve yaşam rezonansınız bilinçli olsun.


Seçimler ve Sonuçlar Olumlamaları


Her gün sayısız seçimle karşı karşıya olduğumu biliyorum. Bu seçimlerin her birini bilinçli bir şekilde gerçekleştiriyorum.

Gün içinde aldığım kararlar beni tanımlar enerjimi belirler. Düşünürkenkonuşurken davranırken sevgi dolu ve onurlandırıcı seçimler yapıyorum.

Yeme içme hareket uyku gibi konularda sağlıklı seçimler yapıyorum. Bedenime ve zihnime değer veriyorum. Düşünmeden tepki vermiyor bilinçli kararlar alıyorum.

Korkudan kaygıdan kıskançlıktan önyargılardan uzak yaşamayı seçiyorum. Bu tepkilerden kurtulmayı huzur içinde yaşamayı tercih ediyorum.
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2016, 10:22 AM   #18 (permalink)
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dna değişimi belirtileri

Kişisel Güç


Niyet

Bugün gerçek gücümü hayata geçirme kendime yararı dokunacak seçimler yapma ve eylemler gerçekleştirme niyetindeyim

Yaşamımdaki gücün kontrolünü elime almak benim hakkımdır



Ana Fikir


Özgün güç sizin insan olarak doğuştan gelen hakkınızdır Kendinizi gerçekleştirmeye başlamanızın zamanı geldi


Küstahlık ya da bencillik edin demiyoruz Kişisel seçimlerinizde bilinçli ve kontrollü olun yeter


Yaşamınızdaki gücün kontrolünü ele geçirmek kimi zaman büyük cesaret gerektirebilir – özellikle de bu güçten vazgeçmeyi alışkanlık haline getirmişsenizAncak önemli meselelerde kontrolü başkasına bırakırsanız enerjinizi ve kaderinizi de onların ellerine bırakmış olursunuz


Teslimiyetçi pasif zihniyeti bir kenara bırakın Bu tutum yaşamınızı nasıl sürdürmeniz gerektiğine karar verme hakkının başkalarında olduğu inancıyla sizi güçsüz kılacaktır Gerekirse gücünüzü tekrar ele almaya ufak adımlar atarak başlayın

Kendinize yaşamınız hakkında tek söz sahibi kişinin kendiniz olduğunu hatırlatınAklınızdan geçenleri dile getirin Net ve mantıklı taleplerle ortaya çıkın ve seçtiğiniz yolda ilerleyecek cesareti toplayın


Kendi adınıza hareket etmeyi sürdürdükçe Evren de sizin için daha fazla şey yapacaktır


Kişisel Güç Uygulamaları


1-Hemen şu anda kendinize güç katmayı seçin Gün içinde çeşitli kararlar verirkentutarlı güçlü ve disiplinli davranın Ne yiyeceğinizden diğer insanlarla nasıl bir etkileşim kuracağınıza dek her konuda güçlü olun!


2-Gücünüzün tükendiğini hissettiğinizde kendi kendinize çıkarınız doğrultusunda harekete geçmek adına ne yapmanız gerektiğini sorun Düşüncelerinizi dile getirmeyi hak ettiğinizi bilin ve bu uğurda risk alın Başlarda dirençle karşılaşırsanız da zamanla gücünüzün arttığını göreceksiniz Derin bir soluk alın ve ilk adımı atacak cesareti toplayın


Kişisel Güç Olumlamaları


Giderek güçlü bir insan haline geliyorum Sınırlarımı çiziyorum ve kendi adıma harekete geçiyorum


Kendi gücümün kontrolünü elime almak ve yaşamıma dair kararları vermek benim hem hakkım hem de sorumluluğumdur


Kişisel gücümü kullandıkça ihtiyaçlarımın da giderek daha fazla farkına varıyorumKendimi daha fazla düşünüyor ve daha fazla gerçekleştiriyorum


Yaşamımın itici gücü olarak cesarete ve güce sahibim Kişisel gücüm her geçen gün büyüyor
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2016, 10:23 AM   #19 (permalink)
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dna değişimi belirtileri

Kişisel Amaç


Niyet

Bugün amaçlı bir şekilde yaşamayı seçiyorum. Kararlarımı ve davranışlarımı kendi kişisel profesyonel ve tinsel önceliklerimle uyumlu hale getiriyorum. Kendi yoluma ve amacıma değer veriyorum.



Ana Fikir

Yaşamda bir amacınızın olması odaklanmanıza yardımcı olur ve hedeflerinize doğrudan ilerlemenizi sağlar. Söz konusu olan sadece profesyonel hedefler değildir. Aileniz hobileriniz gibi kişisel amaçlarınız; tinsel bir bağ kurmak büyük bir aşk gibi ruhani amaçlarınız da vardır.
Bütün bunların her biri her gün en azından bir süreliğine odaklanmanızı hak edecek kadar önemlidir. Bu yüzden her birinin üzerinde düşünecekplanlayacak kadar zaman ayırmalısınız. Bu yolla enerjinizi de büyük ölçüde güçlendirebilirsiniz.

Henüz amaçlarınızı belirlemediyseniz işe ilgilerinizi ve kişisel değerlerinizi yansıtan şeyleri düşünerek başlayabilirsiniz. Gerekirse tutkuyla bağlı olduğunuz şeyleri kağıda dökün ve kişisel hedeflerinizle bunları bağdaştırmanın yollarını araştırın. Bu arayışı kesinlikle hafife almayın. Yaşam gücünüzü duygularınızı ateşleyen amaçlarla birleştirdiğinizde bitmek bilmez bir tatmin yaşayacak başarı için herhangi bir şeye bağımlı olmaktan kurtulacaksınız.


Kişisel Amaç Uygulamaları

1-Önünüzdeki günü düşünün ve amacınızı öncelikli hale getirebileceğiniz bir zaman belirleyin.
Ancak bu noktada amaçla motivasyonu birbirine karıştırmamanız gerekir. Çamaşır yıkamak sizi motive ediyor olabilir ancak bunun kişisel amacınızın bir parçası olduğunu sanmıyorum. Kişisel ilgi alanlarınızı ihmal etmenizi gerektirecek bu tür işler zamanınızın büyük bölümünü alıyor olabilir. Yine de size heyecan veren ve gerçek amacınıza yaklaştıran şeyler yapmaya gayret edin.

2-Gün içinde farklı amaçları nasıl bir araya getirebileceğinizi araştırın. Bu sayede ruhsal enerjinizi profesyonel ya da kişisel yaşamınızla bağdaştırmanın yollarını bulabilirsiniz. En azından kendinize ve başkalarına daha fazla şefkat ve sevgi göstermeyi amacınızın bir parçası haline getirebilirsiniz.
Bu yolla size yaşamınızın her alanında yardımı dokunacak olan Evrensel sevginin büyük enerjisini harekete geçirebilirsiniz.


Kişisel Amaç Olumlamaları


Uyumlu bir yaşam sürdürüyorum. Derin bir soluk alıyor ve hedeflerimden sapmadan yola devam ediyorum. Yolum amacım ve önceliğimdir.

Tutkuyla ve kişisel güç içinde yaşıyorum. Her gün kendimi mutlu edecek şeyler yapıyorum. Amaçlı bir yaşam sürdürüyorum.

Kendi mutluluğumun peşinden koşmanın bana bir zararı yok. Özümü ve ruhumun amacını mutlu edecek seçimler yapıyorum.

Her gün deneyimleyebileceğim sevgi anlayış ve gelişim fırsatlarını kolluyorum. Bu da enerji planımın bir parçasıdır.

Amacım mutlu ve umutlu bir yaşamdır. Hep de öyle olacaktır.
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Dna değişimi belirtileri

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce Dna değişimi belirtileri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Neşe Niyet Gün boyunca neşe sanatını uygulamak niyetindeyim. Yaptığım her işe daha doğal eğlenceli bir yaklaşım getireceğim. İstersem yaşamımın çok daha eğlenceli olabileceğini biliyorum. Ana Fikir Yaşamı enerjinize neşe katarak sıkıcı olmaktan çıkarın neşeli hale sokun. Gündelik işleriniz dahil her ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.