![]() |
Cevap: 2012 KPSS... Veeeeee sonuclar acıklandıııııı 41 puan aldım ıyı gene hayırlısı bakalım.... |
Cevap: 2012 KPSS... Açıklandı. |
Cevap: 2012 KPSS... Skorum 88. Hala bir şey belli değil. Beklemeye devam. |
Cevap: 2012 KPSS... Okuloncesı ogrt acıgı 11.500 ıkıncı sırada.ıns atanırımmm tercıhler ne zaman |
Cevap: 2012 KPSS... Bilmiyorum canım takip eder paylaşırız duyduklarımızı hayırlı olsun. |
Cevap: 2012 KPSS... Hepımız ıcın hayırlı olur ınsallah canım... |
Cevap: 2012 KPSS... Sevgili arkadaşlarım KPSS sınav sonuçlarına göre sıralamanızı Aday İşlemleri Sistemi adresinden öğrenebilirsiniz. Sevgiler. |
Cevap: 2012 KPSS... Tercıhlerden bı hayır haber yok heralde,netten bakıyorum bısey yok.. |
Cevap: 2012 KPSS... Aynen canım :) sabır sabır ya sabıııır. :))) |
Cevap: 2012 KPSS... Anaaaa kpss lısans tercıhlerı 19-28 kasım arası dıyo neden bu kadar gec yaa bad45 |
Cevap: 2012 KPSS... Canım öğretmenlik değil o. Öğretmenlik sonuçları ağustos sonu veya eylülde belli oluyor en geç. Bu durum düz memurluk için geçerli. İkinci alım dönemi o. |
Cevap: 2012 KPSS... Hmm kpss de ılk senem oldugu ıcın pek bılgım yok,nette okugum bılgıydı bu.neyse hayırlısı... |
Cevap: 2012 KPSS... Son dakika haberi: Trt Haber Spikeri Mustafa Pınar'ın Meb yetkililerinden aldığı bilgiye göre 2012 Aqğustos Öğretmen atama Kılavuzunun Bu hafta içinde açıklanacağını ve atama başvurularının ise Pazertesi Günü Alınacağını Twitter Adresinde yazdı. İşte O Twettler Ogretmen adayi arkadaslar bakanlik yetkililerinden aldigimiz bilgilere gore atama klavuzunda son rutuslar yapiliyor+++ (devami) buyuk ihtimalle bu hafta klavuz aciklanacak pazartesi itibariyle de ogretmen atama basvurulari alinmaya baslayacak kaynak: 2012 Ağustos Öğretmen Atama Kılavuzu bu Hafta Açıklanacak |
Cevap: 2012 KPSS... Hadı hayırlısı meslektaslarım... |
Cevap: 2012 KPSS... Meb alan bazında sıra ogrenme formu acıklamıs.gıremedım asırı yukleme var heralde.bı de kpss puanından hangısı gercek puan anlamadım. KPSSP1 mı 2 mı 3 mu 10 mu? |
Cevap: 2012 KPSS... Öğretmenlik için p10 memeurluk için p3 |
Cevap: 2012 KPSS... Oyleyse benım buan 41 degıl 34... |
Cevap: 2012 KPSS... Ben de giremedim. Bekleyeceğiz yine napalım. :) Öğretmen adayları sıralama öğrenme sayfası : http://pgm.meb.gov.tr/daireler/ogret...lamaOgren.aspx |
Cevap: 2012 KPSS... Virgül yerine nokta koyarak puanı girin. Açılıyor. |
Cevap: 2012 KPSS... Evet oyle denedım oldu,sansım pek yok malesef.bu yıl yazlıktakı ılce meb'e basvurmayı dusunuyorum... |
Cevap: 2012 KPSS... Benim de önümde 160 kişi var. Kontejyanları bekliyorum. |
Cevap: 2012 KPSS... Yarın ıcın bı gelısme var mı sweeet? |
Cevap: 2012 KPSS... Yok nurbanu'cum. |
Cevap: 2012 KPSS... Öğretmen adayı arkadaşlarla kılavuz'u bekleye bekleye gözden olduk. Hadi bakalım bugün de çarşamba'ya açıklanır diyorlar. İl milli eğitim müdürleri ihtiyacı olan açık kontejyanları girmeye başlamış. İnşallah adaletli bir dağılım olur. |
Cevap: 2012 KPSS... Öğretmen adaylarının kadrolu atamalar için bekledikleri tarih açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı, 40 bin kadrolu öğretmen ataması için başvuru tarihlerini açıkladı. Buna göre Öğretmen adayları başvurularını 3-9 Eylül tarihleri arasında yapabilecek.Atamalar ise, 10 Eylül 2012 tarihinde gerçekleştirilecek. KAYNAK:Büyüyen Türkiye |
Cevap: 2012 KPSS... Sağol canım yani bir hafta daha bekliyoruz. :)) çileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D Off puff tamam sakinim ordan bir çay çeeeek. :)) |
Cevap: 2012 KPSS... Sanarsın tahliye bekleyen mahkumuz. Ya da şafak vakti bekleyen asker. :)) Oh biz çizik daha attım duvarıma. Geçiyor, geçecek geçmeye başladı bile. Bak bir gün daha bitti. :D |
Cevap: 2012 KPSS... Alıntı:
http://img1.loadtr.com/b-382991-bir_bardak_çay.jpg Çektim abla çayı afiyet olsunsevincligirlhahagirlhaha |
Cevap: 2012 KPSS... Çay da muhteşemmiş ellerine sağlık yükleyenlerin. :D |
Cevap: 2012 KPSS... tüm beklemede olan öğretmenlerimize ve benim gibi devlete atanmak isteyen arkadaşlara umarım her şey diledikleri gibi olur, yeni mutlulukların kapısını açar diyorum.benim gibi uzunca bir süre daha beklemek zorunda kalacaklara ise Allah sabır versin:)) |
Cevap: 2012 KPSS... ben de girdim temmuzda ama şifremi unuttum, işin kötüsü gizli sorumun cevabını da unuttum.. nasıl bi daha şifre alabilirim?? |
Cevap: 2012 KPSS... Sevgili maviinci tüm ösym işlemleri aynı şifreyle yapıldığı için en yakın sınav için başvuru başladığında sen de yeni şifre almak için başvuru merkezine gidebilirsin. Sanırım yakında ÜDS başvuruları olur. Froya'cım normal memurluk genel atamaların ikincisi herhalde kasım gibi yukarıdaki mesajlardan birinde olabilir, haberini okumuştum. Arada puanla başvurulan her kurumun kendi ilanı da olabiliyor onları internetten takip etmek gerekli. Hepimiz için diyorum ki hakkımızda hayırlısı olsun. Sevgiler. |
Cevap: 2012 KPSS... sweeet nurbanu sonuçları yazmamışsınız inşallah isediğiniz yerlere atamanız olmuştur. |
Cevap: 2012 KPSS... Alıntı:
|
Cevap: 2012 KPSS... Burada eğitim neferi olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Ol iz vel. :) Sevgiler. |
Cevap: 2012 KPSS... Tebrikler sweeet ben de Ağrı'da görev yapıyorum. Şartlar mutlaka ağır ama değdiğini düşünüyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:13 AM. |