![]() |
Cevap: 2012 KPSS... Canım öğretmenlik değil o. Öğretmenlik sonuçları ağustos sonu veya eylülde belli oluyor en geç. Bu durum düz memurluk için geçerli. İkinci alım dönemi o. |
Cevap: 2012 KPSS... Hmm kpss de ılk senem oldugu ıcın pek bılgım yok,nette okugum bılgıydı bu.neyse hayırlısı... |
Cevap: 2012 KPSS... Son dakika haberi: Trt Haber Spikeri Mustafa Pınar'ın Meb yetkililerinden aldığı bilgiye göre 2012 Aqğustos Öğretmen atama Kılavuzunun Bu hafta içinde açıklanacağını ve atama başvurularının ise Pazertesi Günü Alınacağını Twitter Adresinde yazdı. İşte O Twettler Ogretmen adayi arkadaslar bakanlik yetkililerinden aldigimiz bilgilere gore atama klavuzunda son rutuslar yapiliyor+++ (devami) buyuk ihtimalle bu hafta klavuz aciklanacak pazartesi itibariyle de ogretmen atama basvurulari alinmaya baslayacak kaynak: 2012 Ağustos Öğretmen Atama Kılavuzu bu Hafta Açıklanacak |
Cevap: 2012 KPSS... Hadı hayırlısı meslektaslarım... |
Cevap: 2012 KPSS... Meb alan bazında sıra ogrenme formu acıklamıs.gıremedım asırı yukleme var heralde.bı de kpss puanından hangısı gercek puan anlamadım. KPSSP1 mı 2 mı 3 mu 10 mu? |
Cevap: 2012 KPSS... Öğretmenlik için p10 memeurluk için p3 |
Cevap: 2012 KPSS... Oyleyse benım buan 41 degıl 34... |
Cevap: 2012 KPSS... Ben de giremedim. Bekleyeceğiz yine napalım. :) Öğretmen adayları sıralama öğrenme sayfası : http://pgm.meb.gov.tr/daireler/ogret...lamaOgren.aspx |
Cevap: 2012 KPSS... Virgül yerine nokta koyarak puanı girin. Açılıyor. |
Cevap: 2012 KPSS... Evet oyle denedım oldu,sansım pek yok malesef.bu yıl yazlıktakı ılce meb'e basvurmayı dusunuyorum... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:37 AM. |