Registered Member Login:
Not a member? Register today!
New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login  

New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login  

Uyarılar

Konya Seminerlerimiz Konya Seminer Duyurularımız

13 ARALIK PAZAR Konya Semineri..

Eğitim Seminerlerimiz de ve  Konya Seminerlerimiz Forumumuzda Bulunan  13 ARALIK PAZAR Konya Semineri.. Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir

Değerli konuk bu konular arama yapılıyor   13 ARALIK PAZAR Konya Semineri.. için kişisel gelişim konusunda www com13 ARALIK PAZAR Konya Semineri.. KONYA'DA SEMİNER ZAMANI Beklenen Hayatım Değişti KONYA Seminerimizin tarihi 13 ARALIK Pazar Özet videolar konuklar için sayfa sonunda!!! Üyelik girişi yaptıysanız bu linkten video izleyiniz. Hayatım Değişti Seminerleri Özetler on Yahoo! Video 4 Seminer 5 konu aynı gün izle indir dinle

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24-10-2009, 01:13 PM   #1 (permalink)
Moderator

MehmeT ÇakmaK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,136
673 Mesajinıza toplam 3,592 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MehmeT ÇakmaK has a reputation beyond reputeMehmeT ÇakmaK has a reputation beyond reputeMehmeT ÇakmaK has a reputation beyond reputeMehmeT ÇakmaK has a reputation beyond reputeMehmeT ÇakmaK has a reputation beyond reputeMehmeT ÇakmaK has a reputation beyond reputeMehmeT ÇakmaK has a reputation beyond reputeMehmeT ÇakmaK has a reputation beyond reputeMehmeT ÇakmaK has a reputation beyond reputeMehmeT ÇakmaK has a reputation beyond reputeMehmeT ÇakmaK has a reputation beyond repute
Standart 13 ARALIK PAZAR Konya Semineri..

KONYA'DA SEMİNER ZAMANI

Beklenen Hayatım Değişti KONYA Seminerimizin tarihi 13 ARALIK Pazar

Özet videolar konuklar için sayfa sonunda!!!

Üyelik girişi yaptıysanız bu linkten video izleyiniz.
Hayatım Değişti Seminerleri Özetler on Yahoo! Video

4 Seminer 5 konu aynı gün bir arada ayrıca 2 konuda hediye cd ve katılım sertifikası

Seminer Tarihi : 13 ARALIK Pazar Seminer Süresi:Saat 11.30 ile 19.30 arası…

SEMİNER KONULARI

1-Subliminal Teknikler
2-Eft
3-Deep Peat
4-Sedona
5-Bolluk Bereket - Zenginlik Bilinci

Seminerlerimiz'de amaç hayatımdegisti.com ismine yakışır şekilde gerçekten değişim sağlayan uygulamaları öğrenmenizi sağlamaktır.

Eğitimi Kimler Verecek?

Atakan Sönmez: Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Bölümünü Bitirdi.Nlp Eğtimi Aldı.Ses frekans bilgisini de kullanarak Dünyada ilk kez ritmli okuma tekniği ile telkinler kaydetti ve büyük başarı sağlandı.Dünyada ki en geniş kapsamlı 2006 yılından beri aktif olan 45.000 üyeli hayatimdegisti.com sitesinin kurucusudur..Subliminal tekniklerin kullanımı ile ilgili bilgi verecek.Tüm yaşamınız boyunca kullanabileceğiniz somut değişimlere yol açan bilgiler.

Abdulah Canıtez:Halen Aksiyon Danışmanlık Bünyesinde eğitmen ve öğrenci koçu olarak çalışan Abdullah Canıtez eft,deep peat sedona,precision (hedef belirleme) eğitimleri dahil bir çok eğitim aldı.Bir çok seminerler verdi.Haftalık olarak uydu yayını yapan bir tv programına katılmaktadır.
Özellikle akıcı anlatımı ile dikkat çeken Abdullah Canıtez eft deep peat sedona tekniklerinin uygulamalarını anlatacak. Ayrıca öğrenci koçluğu yaptığı için öğrencilere nasıl yaklaşılması gerektiği ders çalışma için çıkan engeller konusunda başarı tüyoları verecek.

Özlem Şahin:Reiki &Healing Master&Kuantum Eğitmeni:
Okült ve Ezoterik bilgileri, bilimsel temeller ile inceleyerek, hayatlarımızda bolluğu ve bereketi yaşamak için; zenginlik konusunda ki dirençlerinizden kurtulmanızı sağlayacak hem de kişisel gelişim konusunda ki püf noktaları öğrenmenize destek olacaktır.

Seminer de çok konu var tanıtım semineri mi olacak eft yi subliminal'i bolluk bereketi öğrenebilecek miyim?

Seminerde çok konu olmasına rağmen konuların uygulamaları anlatılacak bu sayede öğrendiklerinizi uygulayabileceksiniz.

Seminer'de hediye dökümanlar verilecek mi?

Seminer'de normalde değeri 50 tl olan subliminal telkin cd si özel kutu içerisinde ücretsiz verilecektir .Bu cd Atakan Sönmez tarafından hazırlanacak.Ayrıca 20 tl değerinde reiki master Özlem hn'in hazirladiği bolluk bereket meditasyon cd'si verilecektir.Eft ile ilgili bir adet video ve seminer sunum notları cd'ye eklenecektir.

Katılımcılar yanlarında sürekli olarak taşıdıkları bir objeyi getirirlerse (özellikle yeşim, akik, kuars v.b. gibi taşlar) özel bolluk bereket enerjisi ile programlanacaktır.)

Seminer Ücreti Hakkında ve katılım için yapmanız gerekenler:

Seminer Ücreti 80 TL' dir...

Bu ücreti banka havalesi ile yatirabilirsiniz.Bunun için

Adresine mail atıp hesap no istemelisiniz.

Dilerseniz bu formu gönderip bilgi alınız.

İrtibat Telefonu:05395596422

Kredi kartı ile taksitle ödeyebilirsiniz.Ancak kart ile odemelerde gitti gidiyor sitesi komisyon alır.Maliyetiniz 89tl civardır.Gitti gidiyor tamamen güvenli bir sitedir ebay ile ortaklığı vardır ve kart sistemi güvenlidir.
Bu linkten ödeme yapınız üyeliğiniz yoksa üye olunuz.

EK BİLGİLER

Seminerin tekrarı olacak mı?

Her hafta seminer yapmamamaktayız.Bu seminerin tekrarı Konya'da uzun süre olmayacak.Değişim tekniklerinin anlatıldığı sonuca odaklı bir seminer olacak.

Katılım Sayısı Sınırlı mı?

Salonun alabileceği maksimum bir sayı vardır.Bu nedenle rezervasyonlarınızı son güne bırakmayınız.

Seminerlere Katılanlar Memnun Kalıyor mu?

Şimdiye kadar yaptığımız seminerlerden memnun ayrılmayan olmadı.Bir çok konu içerdiği için mutlaka biri yada bir kaç tanesi size hitap edecektir.

Katılımcılara Bilinçaltı Teknikleri Katılım Belgesi verilecektir.

Katılım ücretimiz yer ve ikram dahil:80 ytl.
Seminer Süresi:Saat 11.30 ile 19.30 arası…

NOT: Yer Seminerden Önce Bildirilecektir.

İrtibat:

05395596422

Konu MehmeT ÇakmaK tarafından (05-12-2009 Saat 09:18 PM ) değiştirilmiştir.
MehmeT ÇakmaK isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın MehmeT ÇakmaK ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 9 Kisi var:
Belgin ∞ (24-10-2009), bengusu (24-10-2009), Bluesky24 (04-11-2009), MuminOKAN (07-12-2009), n@gay (06-12-2009), SAYİLA (04-11-2009), shamanic (17-11-2009), suzzy (24-10-2009), yeni bir hayat (24-10-2009)
Alt 11-12-2009, 11:11 AM   #2 (permalink)
Moderator

MehmeT ÇakmaK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,136
673 Mesajinıza toplam 3,592 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MehmeT ÇakmaK has a reputation beyond reputeMehmeT ÇakmaK has a reputation beyond reputeMehmeT ÇakmaK has a reputation beyond reputeMehmeT ÇakmaK has a reputation beyond reputeMehmeT ÇakmaK has a reputation beyond reputeMehmeT ÇakmaK has a reputation beyond reputeMehmeT ÇakmaK has a reputation beyond reputeMehmeT ÇakmaK has a reputation beyond reputeMehmeT ÇakmaK has a reputation beyond reputeMehmeT ÇakmaK has a reputation beyond reputeMehmeT ÇakmaK has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 13 ARALIK PAZAR Konya Semineri..

Konya'daki Seminerimiz;

Pazar Gün Saat 12.00 -19.00 Arasında BERA OTELDE yapılacaktır.

Katılmak isteyenlerin önceden bildirmeleri gerekmektedir.

MehmeT ÇakmaK isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın MehmeT ÇakmaK ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 2 Kisi var:
shamanic (29-12-2009), yeni bir hayat (11-12-2009)
Alt 12-12-2009, 11:13 PM   #3 (permalink)
Teğmen

cicero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 63
41 Mesajinıza toplam 171 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cicero will become famous soon enoughcicero will become famous soon enough

bu saatten sonra katılım kabul ediyo musunuz?

cicero isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın cicero ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler:
shamanic (29-12-2009)
Alt 21-04-2010, 05:45 PM   #4 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 2
4 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatos2 is an unknown quantity at this point

Mehmet Bey Merhaba

Öncelikle siteniz çok güzel.Emeğinize sağlık.Ben Aydına bağlı Söke ilçesinde oturuyorum Seminerlere katılmak istiyorum fakat yerler çok uzak ve zamanım çok ters geliyor.Pazar günleri iznim var sadece Aydın tarafında seminer hazırlama gibi bir durum söz konusu olabilirmi Şimdiden teşekkürler

fatos2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)