![]() |
Cevap: Var Olmanın Gücü -E.Tolle Kesinkle süper ve geliştirici bi kitap... |
Cevap: Var Olmanın Gücü -E.Tolle merhaba arkadaşlar ben daha önce şimdinin gücü isimli kitabını okumuştum tollenin. çok beğenmiştim o kitabı. bu kitabıda ismine özenerek kitapyurdu sitesinden satınalmıştım. bu kitabın orijinal ismi "a new earth" yeni bir yeryüzü... şimdinin gücünün devamı gibi olsun ve dikkat çeksin diye var olmanın gücü ismini vermiş türkçeye aktaran yayınevi. fakat şimdinin gücü kitabındaki sade anlatımdan uzak. çok fazla gereksiz ayrıntıyla dolu kitap. ben şahsen okurken epey sıkılmıştım. |
Cevap: Var Olmanın Gücü -E.Tolle Kimse size kim olduğunuzu söyleyemez siz BİLİNÇ inizsiniz. Farkında mısın? Bilinç başka bilincin algıladığı rolü sen sanmak başka. Kadın, erkek, çocuk, öğretmen, polis, anne, baba, eş, kardeş ... hiç birisiniz gerçek siz bilinciniz. |
Re: Var Olmanın Gücü -E.Tolle okumanızı tavsiye ederim gerçekten öğretici bi kitap................ |
Cevap: Var Olmanın Gücü -E.Tolle Şimdi elimde onu okuyorum. Aylar önce aldım ama bir türlü okuyamadım fakat demek ki zamanı şimdiymiş. Şimdi çok akıcı geliyor |
Cevap: Var Olmanın Gücü -E.Tolle Bu noktada elbette tek tarafa yüklenmek doğru olmaz, bununda farkındayım ama kimi aktörlerin mekanizma içerisinde önemi daha yüksek olabiliyor. Dolayısıyla önemli aktörlerin vazifesini sağlıklı gerçekleştirememesi de sisteme daha büyük hasar veriyor… hisse analizleri |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:54 AM. |