Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ/Düşünce Gücüyle Zayıflama

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ/Düşünce Gücüyle Zayıflama Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili didem, eğer bir sağlık problemin yoksa ve böyle bir şeye dayanarak söylememişse eğer diyetisyenin(ki sanmıyorum çünkü hiçbir kontrolden geçirmediğini söylüyorsun) 40 dk yürüyüş masalına inanma. Düşünsene, aktif bir işte çalışan bir insan bile günde 40 dakikadan daha fazla yürür! ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ/Düşünce Gücüyle Zayıflama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-04-2009, 10:27 AM   #21 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Mesajlar: 42
Tesekkür: 634
43 Mesajinıza toplam 307 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
daada is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ/Düşünce Gücüyle Zayıflama

sevgili didem, eğer bir sağlık problemin yoksa ve böyle bir şeye dayanarak söylememişse eğer diyetisyenin(ki sanmıyorum çünkü hiçbir kontrolden geçirmediğini söylüyorsun) 40 dk yürüyüş masalına inanma. Düşünsene, aktif bir işte çalışan bir insan bile günde 40 dakikadan daha fazla yürür! O diyetisyen sanırım sana verdiği açlık listesinin ancak 40 dk yürüyüşü tolore edebileceğini düşünüp söylemiş onu. canının çektiği kadar yürü,yorulunca otur dinlen,kalk gene yürü.Belki canın 40 değil 10 dk isteyecek o gün,öbür gün 2 saat isteyecek,zaten gerekli olan kadarını vücudun sana söyler,belli eder.
Hadi o diyetisyen yiyeceklerine sınır getirmiş de, atacağın adımlara da sınır mı koyacak yahu?Boşver gitsin. İlle de uzman yardımı diyorsan işinin ehli birini seç yol yakınken,paran da emeğin de boşa gitmesin arkadaşım..

Didem bende t.. marka su+yağ gösteren tartı var. Asla almazdım, hediye geldi.
Bence boşu boşuna 50 küsür milyon vermeye değmez, ne yapacaksın yağ oranını falan? şişmansan şişmansın işte, yağ oranı az çıksa "yağım azmış" deyip zayıflamayacak mısın?
Bunlar bir yana, ben inanmıyorum öyle çıplak ayakla basacakmışsın da yağ oranını ölçecekmiş, bu kadar basit mi bu iş?
Hepsi hepsi hepsi şişmanların bir şeylerden medet umma durumunu kullananların işi.
Bırak tartıyı, aynaya bak, o sana söyler yağ oranını..

elif yediklerine baktım da,sabah sadece şekersiz çay,peynir, zeytinle olur mu,bütün gece sen uyurken çalışıp durmuş o kadar saat besinsiz kalmış vücuduna yazık değil mi? sen onu düşünmezsen o sana yardım etmez ki. sen kestikçe o depolar,sen azalttıkça o azıtır. daha iyi kahvaltılar yap arkadaşım, en azından biraz ekmek, hergün olmasa da yumurta, hiç sınırsız domates salatalık, meyve vs.. kahvaltı vücudunu "bak senden hiçbir şey kısmıyorum,hadi sen de depolamaktan vazgeç" diye kandırmak için en uygun öğün..
(iyi ki izindeyim,alıştım valla ahkam kesmeye bu saatlerde kimsecikler yokken:)) )

Sevgili elifkeles,önce ağlamayı bırak sonra 52 kiloyken nasıl yediğini,nasıl yaşadığını hatırla çok şanslısın farketsene,sen zayıf olduğun günler yaşadın,en azından "asla zayıf olamam" saplantın yok
yoketmek çok kolaydır,yaratmak çok zor
sen içinde bir can yaratıp onu büyütebilmiş,dünyaya getirebilmiş,böyle bir mucize yaratabilmiş bir insansın
fazla yağlarını yoketmek ne ki bu yaratma mucizesinin yanında???
ağlama ve yapabileceğin en kolay şeyi yap, zayıfla!

elif aycelin söyledikleri çok doğru. ama tatlarını sevmiyorsan kendini kandır, ben blendıra canımın çektiği meyveleri ve sütü koyup karıştırırdım al işte meyveli süt, tadı da harika, yoğurtla da yapabilirsin bunu, yoğurdu muzu koy karıştır püre yap. yoğurdu ayrıca mesela bol nane sarmısak pulbiberle karıştırıp sos hazırla sebzelerin makarnanın hatta etlerin üstüne döküp ye, arada pirinçli yoğurt çorbası yap, yoğurt salatası yap:ıspanak, semizotu, brokoli, kereviz, ister hepsini ister sadece birini blendırda çek,dök yoğurdu içine, iki-üç ceviz de koy, çok az tuz, az zeytinyağı, bol sarmısak, bak bakalım yeniyor mu yenmiyor mu:)
su için durum başka. ya içeceksin ya içeceksin. ilaçmış gibi düşün hiç olmadı, onu içtikçe hiçbir şey yapmadan zayıflayacakmışsın gibi:) su içmek için susamayı bekleme. 1 litrelik bir şişeye doldur suyu, gidip geldikçe bir yudum bir yudum, bitecek o zaten hemen. doldur yeniden. suyu içmezsen kurur kalırsın, vücudun bir sürü zararlı toksinle dolar, bitkin de düşersin, sonra ne zayıflamak görür gözün ne birşey.. hadi kalk hemen bir bardak su iç gel:)

siboş söylediğin aletin başka markası var bende. bence de çok faydalı, sadece 10 dk bile kullanılsa günde işe yarıyor. ben hala günde 3-5 dk çıkarım üstüne. bacakların ağrıyorsa başlamadan önce kaslarını ısıt biraz, bir bacağını ileri uzat ötekinin üstünde esne, sonra diğeriyle aynı hareket; ayağını yerde sabit tutup bilekten çevir; dik dur kolların yanda yapışık olsun, o halde yanlamasına eğil, birkaç defa yap bunları sonra çık alete. bir de aletin üstündeyken kollarını da oynat mutlaka.
o naylonları da at:))

Arkadaşlar şu terlemek için naylonlar falan sarma olayını çok araştırdım zamanında, denedim de, deneyimlerime göre:
spor yapıyorsanız zaten zayıflıyorsunuz, naylonlara sararak yapıyorsanız +bol bol terliyorsunuz ama bu terlemenin yakılan yağla hiçbir ilgisi yok, sadece fazladan su kaybı oluyor ki bu da öyle susayarak falan farkedilebilen ve telafi edilebilen bir kayıp değil ve uzun süre devam ederseniz zararlı çıkabiliyorsunuz (su kaybına bağlı bitkinlik,halsizlik olabiliyor)
e ben suyumu da telafi edecek şekilde bol içerim naylonumu da sararım derseniz, arabaya 1 lt benzin koyup 5 km kullanmak yerine 10 lt benzin koyup 50 km kullanmakla aynı şey olur, sorun çıkmaz ama benzin de kalmaz, halbuki 10 lt benzin koyup 5 km kullansanız, size yetecek bol bol benzininiz kalsa geriye fena mı olur?
doğal olan su kaybı vücudun spor esnasında attığı terle olan kayıp
spor aynı spor, yanan yağ miktarı aynı miktar, niye fazladan sular seller götürsün ki ortalığı?
bırakın suyunuzun lazım olanı içerde kalsın, çıkması gerekeni dışarı çıksın, müdahale etmeyin o dengeye

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
O beni sevgisinden yarattı!
daada isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2009, 01:06 PM   #22 (permalink)
Yüzbaşı
 
duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 602
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light
Standart Cevap: TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ/Düşünce Gücüyle Zayıflama

Daadacım paylaşımın için teşekkürler.Şu diyeti-rejimi hayatımızdan çıkarmamız lazım.Gerçi ben rejimleri oldum olası sevmem Dr.Ozan Tunçeri'nin kitabını okuyunca hiç yapmaz oldum.Aslında beynimizdeki kayıtları değiştirmemiz gerekiyor.Doyduğumuzu anlamamızın en iyi yoluda bence lokmalarımızı yavaş yavaş çiğnemek.Ama herşeyden önemlisi (sevgili Shamanic'in bana herzaman anlattığı şey;Önce bedenimizi sevmemiz,bedenimizle konuşmamız ona teşekkür etmemiz gerektiği)kendimizi bu şekildede sevmemiz gerekiyor.Ben şimdi Zero limit kitabında ki yöntemi uyguluyorum.Sevgiler...
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2009, 01:19 PM   #23 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 73
Tesekkür: 136
92 Mesajinıza toplam 618 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sibel80 will become famous soon enoughsibel80 will become famous soon enough
Standart Cevap: TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ/Düşünce Gücüyle Zayıflama

dada çok teşekkürler.okuyunca bu mesajlrı daha önce okuduğumu hatırladım.duru o iki yöntem nedir bahsedebilirmisin
sibel80 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2009, 01:41 PM   #24 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 73
Tesekkür: 136
92 Mesajinıza toplam 618 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sibel80 will become famous soon enoughsibel80 will become famous soon enough
Standart Cevap: TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ/Düşünce Gücüyle Zayıflama

dadaa alıntılarını yaptığın yeniden nickli arkadaşa buradan teşekkür ediyorum öyle güzel anlatmışki...
sibel80 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2009, 01:43 PM   #25 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 73
Tesekkür: 136
92 Mesajinıza toplam 618 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sibel80 will become famous soon enoughsibel80 will become famous soon enough
Standart Cevap: TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ/Düşünce Gücüyle Zayıflama

dadaa kitabı aldın herhalde benim alıntı yaptığım maddelerden başka ekstra birşeyler varmı.faydalandınmı kitaptan.ben burada bulamadım int. alacağım
sibel80 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2009, 01:48 PM   #26 (permalink)
Yüzbaşı
 
duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 602
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light
Standart Cevap: TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ/Düşünce Gücüyle Zayıflama

Sibelcim önce Dkz uygulamaya çalışıyorum yani acıkınca herşeyden yemeğe,doyunca bırakmaya çalışıyorum.DkZ hakkında forumda bilgiler var bakabilirsin ben bulabilirsem linki buraya yazarım.
Diğeride bedenimle konuşuyorum ve zero limit kitabında yazan dörtlüyü yani"seni seviyorum,özür dilerim,lütfen beni affet,teşekkür ederim"tekrar ediyorum.Çok rahatlatıyor ve iştahımda bir azalma oldu sanki denemeni tavsiye ederim.
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2009, 01:51 PM   #27 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 73
Tesekkür: 136
92 Mesajinıza toplam 618 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sibel80 will become famous soon enoughsibel80 will become famous soon enough
Standart Cevap: TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ/Düşünce Gücüyle Zayıflama

anladım teşekkür ederim dkz yi biliyorum bende diyet yapmıyorum.doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum
sibel80 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2009, 01:54 PM   #28 (permalink)
Yüzbaşı
 
duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 602
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light
Standart Cevap: TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ/Düşünce Gücüyle Zayıflama

Aslında Dkz yöntemiyle sağlıklı kilo vermek mümkün.Ama sabırlı olmak lazım maalesef ben o sabrı gösterememiştim Şimdi uygulamaya çalışıyorum.Aslında diyetten daha kolay sayılır.Sadece acıkmanı,doymanı anlamak yeterli...
Alıntı:
sibel80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
anladım teşekkür ederim dkz yi biliyorum bende diyet yapmıyorum.doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2009, 04:03 PM   #29 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 73
Tesekkür: 136
92 Mesajinıza toplam 618 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sibel80 will become famous soon enoughsibel80 will become famous soon enough
Standart Cevap: TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ/Düşünce Gücüyle Zayıflama

duru bedeninden mi özür diliyorsun anlamadım.zero limit topiğinin hepsini okudum her durumda tanrıdan özür dileniyor gibi anladım ben.değişik sorunlarda ,durumlarda kimden özür diliyoruz.kilo anlamında bu yöntem nasıl uygulanıyor
sibel80 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2009, 04:44 PM   #30 (permalink)
Yüzbaşı
 
duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 602
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light
Standart Cevap: TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ/Düşünce Gücüyle Zayıflama

Evet sibel bedenimden özür diliyorum.Bugüne kadar hep benimle birlikte olduğu için teşekkür ediyorum ve seviyorum.Daha iyi anlaman için sana kitaptan bir bölümü alıntı yapıcam.


Ona ne sormam gerektiği konusunda biraz düşündüm.hayatım gayet güzeldi.Kitaplarım vardı,başarıya,arabalara,evlere,hayat arkadaşıma,sağlığa ve pek çok insanın aradığı bir mutluluğa sahiptim.35 kilo vermiştim ve çok iyi hissediyordum,ama vermem gereken 15 kilo daha vardı.Hala kilo verme problemi ile mücadele ettiğime göre,Dr.hew Len'e bu konuda danışmaya karar verdim.Öyle de yaptım.24 saat içinde yanıt verdi ve bana şu e-postayı yazdı:

yanıtın için teşekkür ederim Joe.
Baktığımda duyduğum şey"O gayet iyi"idi.

Bedeninle konuş.Ona de ki:"Seni bu halinle seviyorum.benimle olduğun için teşekkür ederim.Eğer herhangi bir nedenle benim tarafımdan kötüye kullanılmış olduğunu hissetiysen,lütfen beni affet."Şimdi dur ve günün geri kalanında bedenini ziyeret et.Ziyaretinin sevgi ve şükran ziyareti olmasına izin ver."Beni taşıdığın için sana teşekkür ederim.Nefes alıp verdiğim için,kalbim attığı için teşekkür ederim." Zero Limit kitabından alıntıdır...


Sibel biraz önceki mesajımda da yazmıştım.Sevgili Shamanic daha bu kitap yokken bana "önce kendini sevmelisin,teşekkür etmelisin sen seni sevmezsen kimse seni sevmez.Bedenine seni bugüne kadar taşıdığı için,sağlıklı olduğun için seni koruduğu için teşekkür et,haksızlık yapma" demişti.Şimdi nedemek istediğini daha iyi anlıyorum.Kendisine burdan teşekkür ediyorum.

Alıntı:
sibel80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
duru bedeninden mi özür diliyorsun anlamadım.zero limit topiğinin hepsini okudum her durumda tanrıdan özür dileniyor gibi anladım ben.değişik sorunlarda ,durumlarda kimden özür diliyoruz.kilo anlamında bu yöntem nasıl uygulanıyor
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
beyniniz/dusunce, gucuyle, sisman, zayiflama


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ/Düşünce Gücüyle Zayıflama

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ/Düşünce Gücüyle Zayıflama Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili didem, eğer bir sağlık problemin yoksa ve böyle bir şeye dayanarak söylememişse eğer diyetisyenin(ki sanmıyorum çünkü hiçbir kontrolden geçirmediğini söylüyorsun) 40 dk yürüyüş masalına inanma. Düşünsene, aktif bir işte çalışan bir insan bile günde 40 dakikadan daha fazla yürür! ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.