![]() |
Düşünce Gücü ile Zayıflayın Metropolitan Üniversitesi'nin uzmanlarından Dave SMİTH'in araştırması, kilo veremeyenler için umut ışığı oldu. Araştırmaya göre, kilo vermek isteyen ancak egzersiz yapamamaktan yakınanlar, zihinsel yoğunlaşma yoluyla fazlalıklarından kurtulabilecekler. Yapmanız gereken tek şey ise günde en az yarım saat konsantre olup, egzersiz yaptığınızı düşünmek. devamı... Smith araştırmada iki gruba ayırdığı kilolu deneklerle çalıştı. Birinci grup, üç ay boyunca her gün bir saat jimnastik yaptı. İkinci grup ise, aynı süre boyunca bir koltuğa oturarak hayal gücüyle fiziksel egzersiz yaptığını düşündü. Deney sonunda ikinci grubun birinciden yarım kilo (3,5 KG) daha fazla kilo verdiği tesbit edildi." Hastanın şişmanlamasına yol açan yanlış beslenme alışkanlıklarının tesbiti ve giderilmesi çalışmasının yanı sıra, hipnozda böyle bir aktiviteye yer verilmesinin de yararlı olacağını düşünüyorum. Ama tabi ki bir hekimin yapması gereken ilk iş, organik bir rahatsızlığın olup olmadığının tesbitidir. İlk zayıflatma çalışmamda sağladığım imajinasyonun faydasını gördüm. Hastamın şu ana kadar verdiği toplam kilo 12 kg'dır. Ve yaklaşık bir aydır bu kilosunu korumaktadır... Dr. Haluk ALAN |
Düşünce Gücü ile Zayıflayın bilinçaltı hayal ile gercegi ayıramıyor.bu artık herkezce bilinen bir sey ve ben hayal gücüyle insanların sorunlarından kurtulabilecegini düşünüyorum.tabi bu tek basına olmamalı yanında bide telkinleri dinlemek düzelmeyi daha da hızlandıracaktır.herkeze tafsiyem uyumadan önce güzel seyler hayal edin |
Düşünce Gücü ile Zayıflayın E söylediğiniz doğruysa böyle yaparak kilo da alabiliriz değil mi 44 ben de o zaman günde yarım saat en kalorili yemeklerden yediğimi düşünürüm bööyle kilo alırım herhalde khkh56 |
Ynt: Düşünce Gücü ile Zayıflayın Baya İlginç Açıkçası.. smiliyface |
Ynt: Düşünce Gücü ile Zayıflayın Bence denemekte fayda var.hele benim gibi spora gidemeyen biri için bisiklet |
Ynt: Düşünce Gücü ile Zayıflayın sadanim 1 yıllık yüzme kurslarına kayıt oldum dedim hem zevk alacam yüzerken hem zayıflayacam.......ama sadece 4 kez gittim:( 1 yılda ben çok iradesisizm........sadece başlangıcını yapıyor ve devamını getiremiyorum..26 yaşındayım ve kendimi 40 yaşında gibi hissediyorum...........bu arada bu su sesleri bana hep tuvalete git tuvalete git diyor utananadam sanırım benim için kararlılık telkinleri şart 88a |
Ynt: Düşünce Gücü ile Zayıflayın suheyla ben sana hakinda ki istatistikleri verme demedim mi cadi seni khkh56 |
Ynt: Düşünce Gücü ile Zayıflayın Alıntı:
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50 AM. |