Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kilo Verme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-verme/)
-   -   Ben de kılo vermeye karar verdım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-verme/2203-ben-de-kilo-vermeye-karar-verdim.html)

aysebg2 26-09-2007 11:06 AM

Ben de kılo vermeye karar verdım
 
Merhaba arkadaslar merhaba sezzen nıhayet sıteye gırebıldım nıhayet muzıklerı ındırebıldım neyse ben de sezzen gibi sigarayi biraktim ve kilo aldim diyet yapiyorum ama benim diyetlerim bir haftadan daha uzun suremiyor insallah bu muzikler sayesinde basaracagim ve sizlere basarimi yazacagim burad gunluk tutacagim gun ve gun ne yedim ne kadar spor yaptim sizlere anlatacagim hepimize basarilar diliyorum

Sezennl 26-09-2007 01:52 PM

Ynt: Ben de kılo vermeye karar verdım
 
hahahah aysegulcum canim benim hos geldin y789 demek sende kilo vermeye karar verdin tamam ozaman buyur blissy

once hos geldin aramizaaaa nasilsin iyimisin? burayi ben sigarayi biraktikya telkin muzgi icin geldim buldum ve sizlerede onerdim cok iyi geldi bana.
once sana birkac ip ucu vericem
zayiflama telkini var. onu ney olarak dinle. ilkdefa dun gece kesif etim ben neyi nasil dinleyecegimi kendi kendime sanada anlatayim.
kulaklikla dinle ise yariyor ben dune kadar pcden dinliyordum ama dun kulaklikla basladim superdi yakinimda bir orman var oraya kostum, gece saat 1de hollandada zaten gunduz insan yok gece helel hic kimse yok ve bagira bagira aglaya aglaya telkinleri dinledim nedenmi? icine depresyon dunde kaldi sucluk duygularinida koymustum cunki bunu bilincli yaptim.
kurtulmamk lazim depresyondan vede sucluk duygularindan yemin ederimki sabah kalktrim kendimi guclu hisediyorum.

ama sitede tek ego guclendirici vede zayiflamak telinini dinle diyolar once.
ben hepsini birden dinledim pisman degilim gozlerim simis ohhhhhhhhhhhhhh be rahatladim agladim agladim agladim nekadar cok derdim varmis beeeeeeeeee.
ve ne buldum biliyormusun? sana bunu smnimden anlatirim yada sana ozle pm ile cunki sizin bildginizi burdaki arkadaslar bilmiyolar onalra agir gelebilir ama sen anesin sana agir gelmez.

zayiflamak evetttttttttttttttt
bak canim once sana sunu diyeyim arastirma olmus her sismanin kaninda chroom vitamini eksikligi gorulmus ve bu eksiklik insanlari yemeye itiyormuski dogru
kendine bu tableten al cok ucuz burda 4ero turkiye fiyati 7 milyon vitamin icinde 60tane var yani 2 aylik. yemekten sonra birtane yutuyorsun.
ve sonarsainda yumurta diyeti yani hastane diyeti var uygularsan ama orucya simdi kimseyi benimle beraner diyet yapmaya ikna edemedim cunki herkez oruc tutuyor bese tutmuyorum cunki ignelere basladim ben.
aslinda istesem ignenin tekini aksam, yemekten sonra gecede sogurda vurabilirim ama ne bileyim ya herseyi birden yasamakda istemiyorum neyse hos geldin aramiza burasi cok super sakin kayipolma ha sigarayi biraktik simdide sira kendimizi guclendirmekte... burdan bir resim buldum onupcyin acilisina koydum iste idare edip duryorum ehuehueheu
resmi nasil yapistiracagimi bilmiyorum


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.