![]() |
sizdede aynısı oluyormu yardım:( selam arkadaslar ben telkınlerı bır aydan berı dınlıyorum ılk basta huzurluydum ama biraz asabıydım ama son 4 gundur çekım kuvetı yasasıyla ılgılı yazıları okuyorum ve pozıtıf dusunuyorum ıçım hep mutlulukla doluyor ve hep guluyorum ama içimi kemiren bir korku var, biri bana sıkıntısını anlatığı zaman ıçım bir korkuyla doluyor sanki o olayı ben yaşamışım gibi oluyor yada o ınsanın bana zararı olacakmış gıbı hısedıyorum kendımı ve arkadslarımı kırmaktan çok korkuyorum özellikle akşamları kendimi yorgun ve çok yanlız hısedıyorum,kısacası mutluyum ama aynı zamnda korkuyorum ve yanlızım.bu konuda bana yardımcı olacak bırı varsa yada aynı hisleri yaşayanlar varsa paylaşırlarsa çok sevinirim .tşk |
Cevap: sizdede aynısı oluyormu yardım:( selam arkadaşım,dediğin etkiler sanıyorum normal çünkü aynı etkileri zamanında bende yaşamıştım,ilk çekim yasasıyla karşılaştığım zamanlar uygulamaya çalıştım ve içimde bir korku vardı acaba düşüncelerimi değiştirebiliyormuyum,düşüncelerimin değişmesini beklemek olacakmı olmayacakmı düşüncesi beni tedirgin ediyodu,bu çekim yasasına inansammı inanmasammı fikri olumsuz etkiliyodu beni,aslında içindeki korkudan dolayı negatif durumlarla karşılaşıyorsun,hayatındaki düşünce tarzını değiştiriyorsun normal bunlar,ama zamanla düşüncelerini yönetmeyi öğrendiğin zaman herşey yolunda olacaksapkal89 |
Cevap: sizdede aynısı oluyormu yardım:( çok tşk 7tepe inanki çok rahatlatın beni,aynen anlatığın şeyler oluyor bende bazen insan geçmişini özlüyor sanki içimde başkası varmış gıbı kendimden korkuyorum , hata yapmaktan korkuyorum bilinç altına yerleşeek diye ,işallah dedğin gibi zamanla geçecek bu yoksa kafayı sıyıracam. tüm mutluluklar senınle olsun tekrardan tşk.:) |
Cevap: sizdede aynısı oluyormu yardım:( Alıntı:
Sevgiyle kal arkadaşım |
Cevap: sizdede aynısı oluyormu yardım:( Alıntı:
|
Cevap: sizdede aynısı oluyormu yardım:( çok teşekürler arkadaşlar inanki bunları okuduğum zaman kendimi daha iyi hisediyorum şimdi anlıyorum ki bu hisleri yaşayan yanlız ben değilmişim korkum bi an geçti ve kendimi daha güvende hisediyorum:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:45 PM. |