Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Kendimizi Tanıyalım

Uyarılar

Her şey reddetmekle başlar.. Reddedilirsem ÖLÜRÜM!!

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kendimizi Tanıyalım Her şey reddetmekle başlar.. Reddedilirsem ÖLÜRÜM!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Her şey reddetmekle başlar.. Reddedilirsem ÖLÜRÜM!! Yapılan araştırmalarda, her 4sn’ de, bir yetişkinin annesi veya babası ile ilişkisinde; kızgınlık, kırgınlık, korku ve suçluluk gibi karmaşık duygular yaşadığını belirtmiştir. ·Onun istediği gibi bir evlat değilim! ·Ne yapsam yaranamıyorum! ·Gerçek yüzümü bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendimizi Tanıyalım telkin cd indir izle İstanbul Kendimizi Tanıyalım nerededir kimdir Kendimizi Tanıyalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendimizi Tanıyalım hipnoz Kendimizi Tanıyalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendimizi Tanıyalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendimizi Tanıyalım kuantum düşünce kitap haberi

Her şey reddetmekle başlar.. Reddedilirsem ÖLÜRÜM!!

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-04-2012, 11:30 PM   #1 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Arrow Her şey reddetmekle başlar.. Reddedilirsem ÖLÜRÜM!!

Her şey reddetmekle başlar..

Reddedilirsem ÖLÜRÜM!!



Yapılan araştırmalarda, her 4sn’ de, bir yetişkinin annesi veya babası ile ilişkisinde; kızgınlık, kırgınlık, korku ve suçluluk gibi karmaşık duygular yaşadığını belirtmiştir.



·Onun istediği gibi bir evlat değilim!

·Ne yapsam yaranamıyorum!

·Gerçek yüzümü bir bilse, hakkını helal etmez!

·Hep beni yanlış anlıyor!

·Hala çocukmuşum gibi davranıyor!

·Ona hayır demek ne mümkün!

·Bir kere de sen beni anla!

·Bizde ana/kız ( baba/ oğul) otursak sohpet edebilsek nerde!

·Astı yine suratını, kendi istediği olana kadar somurtur..



Bu liste uzaaarr, giderrr J

Annemiz ve babamız..

En iyisi de olsa en kötüsü de olsalar

Onlar bize hayat verenler, aldığımız ve yaşadığımız hayatı iyi yada kötü diye adlandırıyorsak, iki sebep var, bizi yetiştirenler başta anne ve baba olmak üzre, anneanne, babaanne ve dedeler , kardeşler ve dahil olan diğer yakınlar..


Bizi nasıl yetiştirdiler?

Peki, biz buna nasıl tepki verdik?



İşte tüm yaşam programımızı, çekirdek inançlarımızı şekillendiren iki temel soru ;)

Fırsat buldukça bu konuda yazılar ekleyeceğim..

Bu gün genel olarak bir bakalım durumlara..



Dünyada en zavallı yavru biz insanların ki galiba



Çaresiz, ana babaya yıllarca mecbur kalacak şekilde doğarız.. en az 15 yıl, hımm 45 e kadar devam edeni de var bunun ( ooo çok sert J )

Hakkımızı da yemeyelim şimdi, bu mecburiyetimizi bilerek doğarız, o nedenle bizimkilerle gayet iyi geçinmeye programlıyızdır zaten..

Özellikle de annemizle.. memelilerde ki en önemli içgüdü ile doğar doğmaz annemize yapışırız, çünkü hayatta kalma şansımız buna bağlıdır, böylesine bağlanmasak, ölüp gideceğimiz için, anamıza yakın olmak için her şeyi göze alırız.

Ailemiz; hayatta kalmamız (anne) ve güvenliğimiz (baba) için, bizi “doğru” büyütmeye başlar. “doğru” davranışlar edinerek topluma uygun olmamızın terbiyesini verir. İçinde bulunduğumuz akrabalara, mahalleye, şehre, ülkeye “ait” olmamızı sağlarlar.

Örneğin dünkü çekirdek çalışmamda ki geç bir hanfendinin söylediği söz,

“Çok üzülmüştüm ve o gün kaldırdım isyan bayraklarını,

Babaannemlerle aynı apartmandayız, okulum apartmanın arkasında..

Mutaassıp bir aileyizdir, ataerkilizdir. Babamdan çok dedem ve annemden çok babaannemin sözü geçer.. ne de olsa üst katta onlar var J

Okuldan çıktım, normal bir erkek arkadaşıma iyi günler dedim ve babaannem bunu görmüş, babama söylemiş babam eve telefon açıp, sen nasıl erkeğe selam verirsin, okulun bahçesinden çıktığında kimseye selam vermek yok, doğruca eve geleceksin v.s… “



Aslında babaannenin ve babanın verdiği gerçek tepki hani şu başta dediğimiz “ait” olmak kısmından gelmekte.. yoksa kızın verdiği selam o kadar da önemli değil.. o korkuyu tetikleyen hareket..

Hem kendilerinin, hem de kızının REDDEDİLMESİNE duyulan korku, sosyal tecrite uğraması korkusu..

Çünkü hepimiz AİT olmak isteriz, ailemize, arkadaşlarımıza, okulumuza, dinimize, ülkemize, eşimize, takımımıza, şirketimize.. Reddedilirsek ölürüz çünkü!

Bu kolektif bilinçaltından gelen bir inançtır.

Eskiden hayatta kalmak için bir kabileye ait olmak gerekirdi. O zamanlar yiyecek, barınak, hayvanlardan veya başka kabilelerden korunmak için birlik olmak şarttı. O birliğin dışına atılırsan vay haline, öldün demekti.. işte bunun için reddedilmek=ölüm bilinçaltında oluşan denkliklerden bir tanesi..

Hele bir de kişi genellemeye müsait bir yapıya sahipse,

Sevdiğinden ayrılanlar niye öldüm ben der, ve köprüye çıkar L işte bunun için..

Ya da belli bir yaşa kadar evlenememiş olanlar, ciddi bir ilişkisi olmayanlar niye hiç bu konularda şaka bile kaldıramazlar..

Reddedilmiş olan bir insanla konuşurken iki kere düşünün bir kere söyleyin benden size tavsiye.. eşitliğin ne tarafını ağırlaştırdığınızı bilmeden konuşmak pek iyi sonuçlar vermeyebilir..

Bu ait olmak isteği her insanda o kadar güçlüdür ki, her toplumda bunu gayet güzel kullanan ve yöneten çeşitli sistemler vardır. Irkçılık tan tutunda, spora kadar, bankaların kart, klüp vs den tutunda oturduğumuz kafelere kadar işler bu sistem..

Kısacası herkesin bir topluluğa ait olma ihtiyacı vardır, ve buna atılan ilk adım anneden geçer.. bağlanmakla ilgili sorunları halletmek için annenizle ilişkinize göz atmak gerekir.. Bağlandığımız ilk ve en uzun olan, tek “gerçek” annemizdir. Sperm ile yumurtanın bir araya gelerek tutunduğu o ilk günden bu güne tüm bağlanışlarımızı, (aşka, işe, eşe, dosta) bu ilk örnek, bağlılığın izlerini taşımaktadır.



Ve bir bağlılığı zedeleyen en önemli hareket, reddetmek veya reddedilmektir.

Öyleyse bu gün kocaman bir adım atalım, kabul ile başlayalım ve ait olduğumuzu bilinçli olarak bilelim..

İşte bu nedenle dünyanın en iyi veya en kötü ana babasına sahip olsanız da, yaşıyor veya ölmüş olsalar da sadece durun derin bir nefes alın ve verin.. kabul edin.. çözüm onları veya kendimizi suçlamak değil, çözüm; kabul etmek, kendi içimizde iki yarımız var,
%50 annemiz+ %50 babamız .= %100 SEN.
Onları kabul ederek kendini kabul edeceksin..
kendini kabul ettiğinde, kendini seveceksin, bu özgüvenini arttıracak , bu ise kendine güvenin ve işte hayat böyle başlayacak..



Gözlerinizi kapatın ve

Ve anneniz ile babanızı yan yana düşünün,

Onların arkalarında kendi anneleri babaları ve onların da arkalarında kendi anneleri babaları şeklinde devam eden sonsuz köklerinizi görün, hissedin

İçinizden şu cümleyi tekrar edin

En derin sevgimle ve saygımla, sayelerinde hayatta olduğum atalarıma teşekkür ediyorum ve köklerim olduğunuz için onurlandırıyorum..

Sevgili atalarım, mutlu, huzurlu, başarılı bir hayat yaşamam için beni desteklediğinizi bilmek ruhuma güç katıyor, teşekkür ederim..

Sevgili annem ve babam sizlerden aldığım değerli armağanımı, hayatımı sevgiyle kabul ediyorum.. sizler benim için en doğru anne babasınız. Bana verdiğiniz yaşam armağanı için çok mutluyum, ve size söz veriyorum, sizleri mutlu etmek için, hayatımı mutlulukla, sevgiyle yaşayacağım.. teşekkür ederim..



Ve gözlerini açarken, burnunuzdan derin bir nefes alın… ve oooohhhhh diyerek nefesini verin..



İşte böyle.. harikasın!



Sevgiyle

Shamanic Ozlem Şahin

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-04-2012, 11:47 PM   #2 (permalink)
Dolphin
 
bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1,628
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Her şey reddetmekle başlar.. Reddedilirsem ÖLÜRÜM!!

offfffffff tam ihtiyacım olan bilgilerdi.yine geldi buldu sayende..sen tam bir ışık işçisi olmalısın.. günlüğümü gördüysen bende tam bunları düşünüyordum kızımla olan ilişkimi şekillendirirken..sevgiler..aldım cevabımı..
__________________
Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-11-2012, 01:22 PM   #3 (permalink)
 
yasifee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2012
Mesajlar: 6
Tesekkür: 88
4 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasifee is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Her şey reddetmekle başlar.. Reddedilirsem ÖLÜRÜM!!

Çok güzel bir yazı. Bazen bilinçaltımızın "ilkel" kodları bizi zor durumda bırakabiliyor. Kabullen ve kurtul... Teşekkürler...
__________________
"Şimdi"nin çocuğuyum ben...
yasifee isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-11-2012, 04:02 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Bulunduğu yer: üsküdar
Mesajlar: 335
Tesekkür: 7
199 Mesajinıza toplam 303 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceko_25 is infamous around these parts
Standart Cevap: Her şey reddetmekle başlar.. Reddedilirsem ÖLÜRÜM!!

şu yazıyla bir adım daha atladım teşşekkürler
ceko_25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
anne baba faktörü, ebeveyn etkisi, hayat, reddedilirsem ölürüm, yaşamak

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Her şey reddetmekle başlar.. Reddedilirsem ÖLÜRÜM!!

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kendimizi Tanıyalım Her şey reddetmekle başlar.. Reddedilirsem ÖLÜRÜM!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Her şey reddetmekle başlar.. Reddedilirsem ÖLÜRÜM!! Yapılan araştırmalarda, her 4sn’ de, bir yetişkinin annesi veya babası ile ilişkisinde; kızgınlık, kırgınlık, korku ve suçluluk gibi karmaşık duygular yaşadığını belirtmiştir. ·Onun istediği gibi bir evlat değilim! ·Ne yapsam yaranamıyorum! ·Gerçek yüzümü bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendimizi Tanıyalım telkin cd indir izle İstanbul Kendimizi Tanıyalım nerededir kimdir Kendimizi Tanıyalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendimizi Tanıyalım hipnoz Kendimizi Tanıyalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendimizi Tanıyalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendimizi Tanıyalım kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.