Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz > Kanser Destek

Uyarılar

Kanser için Destek Script İçeriği

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Kanser Destek Kanser için Destek Script İçeriği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İçerik bilgi olsun diye hem ingilizce hem türkçe olarak verilmiştir.Mp3'lerde ise sadece türkçe içerik vardir.Yapılan araştırmalar imgelemenin ve bilinçaltının gücünün kanser gibi hastalıklarla mücadelede çok önemli olduğunu göstermiştir.Konu ile ilgili ek bilgiler bu başlık altında verilecektir. You have the power ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kanser Destek telkin cd indir izle İstanbul Kanser Destek nerededir kimdir Kanser Destek çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kanser Destek hipnoz Kanser Destek olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kanser Destek hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kanser Destek kuantum düşünce kitap haberi

Kanser için Destek Script İçeriği

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-03-2007, 10:27 AM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Kanser için Destek Script İçeriği

İçerik bilgi olsun diye hem ingilizce hem türkçe olarak verilmiştir.Mp3'lerde ise sadece türkçe içerik vardir.Yapılan araştırmalar imgelemenin ve bilinçaltının gücünün kanser gibi hastalıklarla mücadelede çok önemli olduğunu göstermiştir.Konu ile ilgili ek bilgiler bu başlık altında verilecektir.




You have the power to make changes within your body. You are the master of your body. The power to heal is already available to you.

Bedenin içinde değişiklikler yapabilme yeteneğine ,gücüne sahipsin.Bedeni kontrol edebiliyorsun ve bedenin efendisi sensin.İyileşmek için gerekli güc senin elinde.


In a relaxed state it is easier to learn how to use this power. Your immune system is capable of eliminating the cancer in your body. You know the body knows how to heal cuts, bruises, scrapes, broken bones and infections. Ben Franklin said, "God heals, physicians collect the fees." Now is the time to tell your body to heal.

Gevşemiş halde iken bu gucun nasil kullanilacagini ogrenmek daha kolay.BAĞIŞIKLIK sistemin bedeninde ki kanseri yok edecek yeteneğe fazlasıyla sahip.Yaralari, kesikleri, kırık kemikleri ve enfeksiyonlari kendi kendine tedavi etmeyi bilen bedenin için şimdi yeni bir goreve baslama zamanı.

Now relax, and go even deeper as your unconscious mind starts to make the changes needed to rid the body of cancer. A sense of calmness is spreading throughout your body. Continue to feel the calmness and tranquility as the healing process increases. Feel the sense of well being now spreading through the body.

gevşiyorsun ve o kadar rahatsin ki bilincaltin kanseri bedeninden def etmek icin gerekli degisiklikleri yapmaya basliyor.Sakinlik ve kendini iyi hissetme hali tüm bedenine hizla yayiliyor.Iyilesme ve hastalıgı defetme sureci arttikca bedenini saran sakinlik ve kendini iyi hissetme halinin de arttigini hissediyorsun.Iyi olma halinin tum bedeninde yayildigini hisset.


See yourself free of cancer. Hear your friends and family telling you how happy they are now that you are getting better.

Kendini kanserden kurtulmus olarak gor.Dostlarının ve ailenin sen daha iyiye gittikce ne kadar mutlu olduklarını soylediklerini duy.

You will not get rid of the cancer all at once. You will get rid of some today, more tomorrow, more the next day and so on until you are cancer free.

Kanseri bir anda defetmeyeceksin.Bir kismini bugun daha fazlasını yarın ve ertesi gun cok daha fazlasını defedeceksin.Ve bu kanserden tamamen kurtulana kadar devam edecek.

Feel good about yourself. The better your attitude toward yourself, the better you will be. Have confidence in your ability to defeat the cancer. You are now developing a happier attitude, creating greater self-confidence and self- esteem.

Kendin hakkinda iyi seyler hisset.Kendine karsi davranislarin iyi oldukca daha iyi olacaksin.Kanseri defetme gucune guven.Simdi daha mutlusun, bu kendine guveninin ve ozsayginin artmasina neden oluyor.

Imagine yourself cancer free. See yourself cancer free. Your immune system has eliminated the cancer. Feel good.

Kanserden kurtulmus olarak canlandir kendini.Kanserden kurtuldugunu gor.Bagısıklık sistemin kanseri yok etti.Kendini iyi hisset.

All the suggestions I have given you are now implanted in your unconscious and will remain with you as long as they are useful to you. These suggestions are getting stronger and stronger with every breath you take, with every beat of your heart and are becoming your new habits for life.

Verdigim tum telkinler bilincaltina yerlesti ve onlara ihtiyac duydugun surece seninle birlikte kalacaklar.BU TELKİNLERIN ETKISI ALDIGIN HER NEFES ILE KALBININ HER ATISIYLA BIRLIKTE DAHA da GUCLENIYOR .

Marc T. Wolff

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-09-2007, 09:53 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 128
Tesekkür: 0
29 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
venüs is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kanser için Destek Script İçeriği

Merhaba,

Bir sorum olacak..

Kanser destek scriptini dinlemek için, yine bir hafta ego-güven ve suçluluk scriptini de dinlemek gerekiyor mu??

Neden soruyorum bunu... Hani ilk hafta dinlenince bazı etkiler ortaya çıkıyor... Dalgalanma, baş ağrısı, vs. gibi... Kanser tedavisi gören hastaların bu etkiyi kısa bir süre yaşamaları olumsuz etki eder mi acaba diye düşünüyorum...

Kanser tedavisi gören bir yakınım var, ona nasıl bir yol izletmeliyim? Direkt bu scripti mi önersem yanlış mı yapmış olurum?
__________________
Zirvesine Göz Diktiğim Dağlara Bak...Ayağıma Takılan Çalılara Bak!!!
venüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2008, 03:45 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
empati72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 149
Tesekkür: 4
92 Mesajinıza toplam 325 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
empati72 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kanser için Destek Script İçeriği

Alıntı:
venüs Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,

Bir sorum olacak..

Kanser destek scriptini dinlemek için, yine bir hafta ego-güven ve suçluluk scriptini de dinlemek gerekiyor mu??

Neden soruyorum bunu... Hani ilk hafta dinlenince bazı etkiler ortaya çıkıyor... Dalgalanma, baş ağrısı, vs. gibi... Kanser tedavisi gören hastaların bu etkiyi kısa bir süre yaşamaları olumsuz etki eder mi acaba diye düşünüyorum...

Kanser tedavisi gören bir yakınım var, ona nasıl bir yol izletmeliyim? Direkt bu scripti mi önersem yanlış mı yapmış olurum?

Venüsün bu sorusunun cevabını bende çok merak ediyorum. Bir yakınım için bu telkini önermek istiyorum ama. Sırf bunu dinleyerek başlaması yeterli olurmu acaba? Yoksa yine ego ve suçluluklamı başlaması lazım.Acil bir yönlendirmeye ihtiyacım var arkadaşlar.....
__________________
Fihi ma fih "ne varsa içindedir"... Hz. Mevlana
empati72 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-06-2008, 11:53 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
gunesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 759
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the rough
Standart Ynt: Kanser için Destek Script İçeriği

bir sorum olacak kansere destek telkini ms hastaları içinde işe yararmı ?
__________________
"Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.
Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.
gunesim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2008, 12:00 AM   #5 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Kanser için Destek Script İçeriği

Alıntı:
gunes Nickli Üyeden Alıntı
bir sorum olacak kansere destek telkini ms hastaları içinde işe yararmı ?
Kanser destek içeriğinde kanser geçer bu nedenle ms için etkili olacağını sanmiyorum.
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2008, 12:06 AM   #6 (permalink)
Yüzbaşı
 
gunesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 759
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the rough
Standart Ynt: Kanser için Destek Script İçeriği

keşke öyle bi telkinde bulunsaydı cevabınız için teşekkür ederim.
__________________
"Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.
Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.
gunesim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2009, 06:03 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 28
Tesekkür: 111
26 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
süperim will become famous soon enoughsüperim will become famous soon enough
Standart

slm, annem şu an yemek borusu kanseri ve yeni öğrendik..önümüzdeki hafta ameliyat olcak sizin kanser telkinlerinizi direk dinletmeye başlarsam etkili olur mu acaba?ayrıca emeklriniz için tşk ler
süperim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-01-2009, 04:42 PM   #8 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Arrow

merhabalar süperim..

acil şifalar dilerim...

mutlaka dinletin.. yanı sıra kendine güven ve ego telkinlerinide dinletin lütfen..

kendisine olumlu destek olmanız çok önemli.. bizlerde bildiğimiz tüm yollar ile sevgiyle kendisinin yanındayız..

kısa sürede güzel haberlerinizi almak dileklerimle..
bizleri haberdar ederseniz seviniriz..

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-01-2009, 11:31 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 28
Tesekkür: 111
26 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
süperim will become famous soon enoughsüperim will become famous soon enough
Standart

sevgili shamanic,öncelikle annemle ilgili iyi dilekleriniz için çok tşk.ediyorum.İnşallah iyi haberlerini vereceğeğim size..Yoga ve meditasyon yapıyorum ve bir sürü kişisel gelişim kitapları okudum bu anlamda çok şey kazandım da ama bi eksik hep vardı.Her şey harika giderken sonra birden yine maddi manevi sıfıra iniyordum.Bunun nedeninin her zaman bilinçaltımdan kaynaklandığını, binçaltımı temizlemem grktiğini biliyordum bunun içinde kendi kendime telkinler yapıyordum ama tabi yılların birikimi bir biliçaltının temizlenmesi kötü şeylerin silinmesi sadece telkinlerle olamazdı.Son bi kaç aydır yine dibe vurmuş durumdayım.Bu geçtiğimiz c.tsi ofisde masam da oturup nerede yanlış yaptığımı neden hep her şey harika giderken işlerim süper her şey mükemmel gidiyorken ne oluyordu de böyle duvara çarpıyordum,ne yapmalıyım bu durumdan kurtulmak için ne yapmalıyım diye düşünürken google a ne yapmalıyım! diye yazdım..nlp ile ilgili bi kaç bişey çıktı ki nlp ile de ilgileniyorum sonra bir az altta bu siteyi buldumevt işte aradığım buydudedim kendi kendime ve o günden beri yani 6 gündür başlangıç telkinlerini dinliyorum..siteyi çok yakından takip ediorum..herkesin bahsettiği değişiklikler bende de başladı..devam ettikçe hayatımın her an daha iyiye gideceğine artık bir daha dibe vurmayacağıma inanıyorum.Google dan bu siteyi bu şekilde bulmam bir tesadüf değil di bu yazıyı herkesin okumasını istiyorum..Lütfen atakan bey de okusun ona ve emeği geçen herkese çok tşk.ediyorum..size de çok çok tşk.ediyorum..sevgiler..görüşmek üzere..
süperim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2009, 08:01 PM   #10 (permalink)
Teğmen
 
alara333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 0
Tesekkür: 239
66 Mesajinıza toplam 386 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alara333 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kanser için Destek Script İçeriği

slm bnm çok sevdiqim bi arkadaşımın kardeşi lösemi ve daha sadece 16 yaşnda=(((
acaba bu telkini dinlese bi yararı olur mu ltfen cvp yazın
alara333 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kanser için Destek Script İçeriği

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Kanser Destek Kanser için Destek Script İçeriği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İçerik bilgi olsun diye hem ingilizce hem türkçe olarak verilmiştir.Mp3'lerde ise sadece türkçe içerik vardir.Yapılan araştırmalar imgelemenin ve bilinçaltının gücünün kanser gibi hastalıklarla mücadelede çok önemli olduğunu göstermiştir.Konu ile ilgili ek bilgiler bu başlık altında verilecektir. You have the power ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kanser Destek telkin cd indir izle İstanbul Kanser Destek nerededir kimdir Kanser Destek çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kanser Destek hipnoz Kanser Destek olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kanser Destek hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kanser Destek kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.