Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

"Evimizin kızı" Doğa Rutkay

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler "Evimizin kızı" Doğa Rutkay Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Doğa Rutkay, televizyon dizilerinde aranılan bir isim artık. Yeni tanıştığı insanlarla bile kısa zamanda sıcak ilişkiler kurabilecek yapıya sahip olan Doğa, "aile kızı" sıfatıyla ünlenmekten çok hoşnut. Ünlsanatçı Rutkay Azizin kızı olarak tanıdığımız Doğa, şimdilerde şöhreti fazlasıyla yakalamış durumda. "Ailemizin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

"Evimizin kızı" Doğa Rutkay

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-04-2010, 09:45 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart "Evimizin kızı" Doğa Rutkay





Doğa Rutkay, televizyon dizilerinde aranılan bir isim artık. Yeni tanıştığı insanlarla bile kısa zamanda sıcak ilişkiler kurabilecek yapıya sahip olan Doğa, "aile kızı" sıfatıyla ünlenmekten çok hoşnut. Ünlsanatçı Rutkay Azizin kızı olarak tanıdığımız Doğa, şimdilerde şöhreti fazlasıyla yakalamış durumda. "Ailemizin kızı"nın artık sokakta insanlar tarafından çevresi sarılıyor, hayran eller kendisine uzanıp imza talep ediyor. Bütün bunların tadını doyasıya çıkarıyor Rutkay... Öte yandan gerçekten de öyle. Herşeyi annesi tarafından planlanan bir "cici kız" o. Söyleşi sırasında ortak bir yönümüz de ortaya çıkınca, sohbet biraz daha uzadı. Eh, "kedisever" olmak kolay değil. Dolayısıyla bu söyleşiyle birlikte Doğanın kedisi Lena da ünlenmiş oldu....







KadınVizyon : Sokakta sizinle karşılaşan hayranlarınızdan ilk aldığınız elektrik nasıl?







DoğaRutkay : Ben oyunculuğumun ilk zamanlarından beri hep çok güzel tepkiler aldım. Tanınmak çok güzel bir şey. Hep olumlu ilgi gördüm. İnanın çevremde de hep aynı ilgi var. Bana hasetle bakan bir göze hiç rastlamadım diyebilirim. Kıskançlıkla bana yaklaşıldığına hiç tanık olmadım. Genç kızlar büyük bir sevgiyle yaklaşıyorlar. Özellikle lise ve ortaokul öğrencileri tarafından ilgi görüyorum. Kimi zaman kız anneleri yanıma gelip, 'Evladım biz kızımızın sizin gibi olmasını istiyoruz' diyorlar..







KadınVizyon : Annelerin sizi örnek göstermesi çok önemli. Türkiye'de bunu yakalayan, şöhretin ipini hiç bir zaman bırakmıyor.







Doğa Rutkay :İnanın ki öyle.. Müthiş övgüler alıyorum bazen. Ve bu beni çok mutlu ediyor. 'büyüyünce evladımızın huyu inşallah senin huyuna benzer', 'sen bizim evimizin kızısın!' gibi sıcak yaklaşımlar bir sanatçı için en güzel ödül.







KadınVizyon : Peki, 'evin kızı' olarak anılmak nasıl? Yani size yapılan yeni tekliflerde yine roller böyle gelse nasıl karşılarsınız?







DoğaRutkay :Elbette öyle değil. Ben de erotik bir kadına dönüşebilirim! Buna dönüşebilecek bir potansiyelim de var. Ama bu özelliklerin gerektiği yerde kullanmasının çok daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Herkes yeteri kadar kendini gösteriyor zaten. Böyle bir farklılığımın olması beni ben yapan özelliklerden biri aynı zamanda. O nedenle böyle anılmaktan, böyle bir imaj sergilemekten keyif de alıyorum.







KadınVizyon : Doğa'nın bu kadar 'özgüven' sahibi olması da dikkat çekiyor. Nereden geliyor bu özgüven?







DoğaRutkay :Gerçekten rastladığım her insan bunu söylüyor. Sanatçı bir aileden gelişimin de bununla ilgisi var tabii. Bir yere, bir yaşa kadar aile de sizi yönlendiriyor. Ben bu açıdan çok şanslı bir çocukluk geçirdim diyebilirim.. Şahane bir anne ve babaya sahibim. Özgüvenimi onlara borçluyum..







KadınVizyon : Üstelik anne ve babanız ayrı oldukları halde bunu söyleyebiliyorsanız gerçekten çok güzel. Bunun etkisini yaşamadan mı büyüdünüz?







Doğa Rutkay:Hayır hayır, hiç hissettirmediler bana. Ben 5 yaşındayken ayrılmışlar. Ben daha çok annemle kaldım . Annem de o anlamda etkilenmemem için elimden geleni yaptı.



KadınVizyon : Anneniz nasıl biri? O bildiğimiz, çocuğuna hayatını adayan bir anne mi?







Doğa Rutkay:Hep mutluluk veren bir annem var. Çok titizdir, çok sabırlıdır. Herşeyimle ayrıntısıyla ilgilenir. Basınla ilişkilerimi bile o ayarlar. Anne sevgisini eksiksiz yaşamanın kişiliğin gelişimindeki rolhayli fazla.







KadınVizyon : Medyada da sansasyon haberler çok çıkmadı sizinle ilgili. Hep yaptığınız işle ilgili bir şeyler yazılıp çizildi. Bir takım yerlerde 'bacağı şöyle' gibi haberler çıkmadı. Bu her oyuncuya nasip olacak bir şey değil.







DoğaRutkay :Ama önemli olan insanın kendi kişiliği ve yetenekleri. Dolayısıyla bir oyuncu olarak kendi becerimle bir yerlere geldiğime göre, farklı görüntülerle ortaya çıkmama göğüslerimi göstermeme, Şamdan'a soyunmama hiç gerek yok. Zaten o tip şöhretler "balon"dur ve çok çabuk söner...







KadınVizyon : Birlikteliklerinizle gündeme geldiğinizde neler hissettiniz?







DoğaRutkay :Benim hakkımda yazı yazanların özel hayatıma saygı duyduklarına inanıyorum. Çünkben özel hayatıma saygı duyuyorum. Benim arkadaşlıklarıma sanat çevresindeki insanlar da saygı duydu. Bunların doğru seçimler olduğuna inanıyorum. Memoli'de de, Burak'da da böyle oldu. Ve ilişkim de bitmesi gerektiği yerde bitti..







KadınVizyon : Doğa o enerjiyi nereden alıyor?







DoğaRutkay : Çocukluğumdan beri yüksek bir enerjim vardır. Annemin önerdiği vitaminler de bunu sağlıyor olabilir. Onun dışında çok tez canlı biriyim. Hep hareketli olarak anılırım. Aslında yapım öyle diyebilirim







KadınVizyon : Randevularınız konusunda da tez canlı mısınız?







DoğaRutkay :Onu en iyi annem bilir. Çünkbütün randevularımı o ayarlıyor. Kimseyi 5 dakika bile beklemem. Ben de tam zamamında giderim. Bana randevu veren kişi 5 dakika bile gecikse gerçekten aklımı kaçıracak kadar sinirleniyorum. Bazen gazeteciler randevularına gecikince ben de beklemekten vazgeçiyorum. Annem araya girip, 'evladım hemen kızma, biraz daha bekle' diye beni sakinleştiriyor.







KadınVizyon : Aşkım aşkım dizisindeki rolün etkisi sürüyor değil mi? Sizi hala 'layla' diye anan oluyor mu?







DoğaRutkay :Aşkım aşkım dinamik bir işti. Daha ilk bölümünde seyircinin evine girmiş oldum. Evet hala 'Layla' diyorlar. Ekibe çok teşekkür ediyorum. Ama sırada yeni iki yeni dizi var. TRT için babamla beraber oynadığım dizinin adı 'Herşey aşk için'. TRT'ye göre iyi reyting alan bir dizi. Oradaki rolüm bir aile kızı karakterinden apayrı. Anneden babadan kopmuş, aileden nefret eden, bir an evvel para kazanmak isteyen, sorunlu bir kız çocuğunu canlandırıyorum.







KadınVizyon : Bir de atv'de diziniz var.







Doğa Aziz :Atv'deki 'Pembe Patikler'. Orada da yine aile kızıyım. Komedi ağırlıklı bir rol o da. Layla rolile komediyi yakalamışken bırakmak istemiyorum.







KadınVizyon : 2002 yılı Doğa için sıçrama yılı oldu galiba?







DoğaRutkay :Kesinlikle öyle.







KadınVizyon : Peki korkulara sahip misiniz. Mesela deprem korkunuz var mı?







Doğa Rutkay : Depremden elbette korkuyorum. Bir çok insan kaybettik. Ama g üncel hayatta çok fazla korkum yok. Mesela yaşlanma ve ölüm gibi korkularım yok. Ya da sevdiklerimi kaybetmek gibi.. Korkusuz büyütüldüm. Mesela küçükken Karanlıktan korkardım annem 'Saçma bunlar' derdi. Hep korkuların üzerine gitmemi sağlardı. Mesela bir ses duyup korksam, annem beni o gelen sese doğru götürürdü.







KadınVizyon : Peki, çok samimi arkadaşlarınız hangi çevreden. Sanat çevresinden samimiyet, dostluk kurmak zor mu?







DoğaRutkay :Çok arkadaşım var ama hiçbiri bu camiadan değil. Kimisi ortaokuldan kimisi konservatuvardan.. Okuldan sıra arkadaşlarımla hala görüşüyorum mesela. Bu camiadan insanlarla dostluk kurmak için de zamanım yok. Bir davette karşılaşıyorsunuz, ona 'Hadi bu gece gel bende kal" diyemezsiniz. Zaten çok gerek de yok dost olmaya.











KadınVizyon : Eski starlardan kimi beğenirsiniz?







Doğa Rutkay:Eski Türk sineması hakkında çok bilgili bir insanım. Özellikle ‘80-‘90 arası filmleri çok bilirim. O dönemin Hülya Avşar'ını beğenirim. Ama ona hayran değilim. Dünya çapında hayran olduğum biri olarak Madonna diyebilirim. Gerçekten de posterini odama yapıştırdığım biri o. Aşırı özgüvene sahip olması beni hep çok etkiler.







KadınVizyon : Doğa ne zaman ağlar?







Doğa Rutkay :Çok mutlu olduğumda da ağlarım ben. İçimde hiç gözyaşı saklamam, sulugözlüyum. Terapiste hiç ihtiyaç duymadım o yüzden. Kolaylıkla ağlayıp rahatlamasını bilmişimdir. Herkese de tavsiye ederim.







KadınVizyon : Sporla aranız nasıl?







Doğa Rutkay:Spor yaptım. Bir ara hemen hergün aletli jimnastik yaptım. Yediklerime dikkat ediyorum. Şişmanlamaya eğilimli bir bedenim var çünkü..







KadınVizyon : İnternete giriyor musunuz? Sever misiniz sanal alemde dolaşmayı.







DoğaRutkay :Evet. Oyun da oynuyorum kimi zaman. Sims diye bir oyun var onu çok seviyorum özellikle. Bu oyunda, bir ev kurup kendi karakterlerinizi yaratıp evin içinde yaşıyorsunuz. Bir hastalık halinde oynanıyor bu. Bazı sitelere giriyorum. Beğendiğim yerlere mail atıyorum. Kedigen.com'u çok tıklarım.







KadınVizyon : Kedileri çok mu seversiniz?











Doğa Rutkay: Çoook. 7 yaşında sapsarı bir kedim var. Adı Lena. Kedi sevmek, ona bakmak bence herkesin becerebileceği bir şey değil. Bir de biliyor musunuz. dünya starlarının hemen hepsi kedisever. Marlon Brando'nun bir kitabında okumuştum. O bunu çok güzel açıklıyor. Kediyle o kadar zor baş ediliyor ki. Biz karşımızda genellikle kendimiz gibi bir kişilik arıyoruz. Ama çoğu zaman da kendimize benzeyen biri ile asla anlaşamayız. Kedi asla boyun eğmeyen bir hayvan. Onunla resmen savaş verirsiniz. Otur dersiniz oturmaz. Gel dersiniz gelmez. Ancak kendi canı istediği zaman gelir. Yani kedi size bu anlamda çok şey öğretir..











KadınVizyon : Kedi edebiyatı ayrı bir yer tutuyor sizde. Başka neler anlatabilirsiniz, kediciklerle ilgili anılarınız var mı?







Doğa Rutkay:Olmaz mı? Ben Tiyatro İstanbul'da oynuyordum. Bir gün Gencay Gürün bana 'Hayvanın var mı?' diye sordu. O, kedi sahibi olmanın ayrı bir özellik olduğunu söylüyordu. Onun da kedisi var. Tiyatrodaki odasında da herşey kediyle ilgilidir, kedi kupaları, bibloları falan. Kedi sahibi olmanın mücadele gerektirdiğini söyler hep Gencay Hanım.. Ben de buna inanıyorum.











KadınVizyon : İleride drama mı yer kazanacak yaşamınızda komedi mi? Karar verdiniz mi?







Doğa Rutkay:İleride ne olur bilemiyorum. Drama da olabilir komedi de. Şimdiye kadar hepsini oynadım. Tiyatroda problemli, sorunlu ağlayan rolleri tercih ettim. Fakat para kazandığım komedi rolleri beni bir yerlere getirdi.











KadınVizyon : Son bir soru, Doğa Rutkay bu kadar pozitif enerjiyi nereden alıyor?







Doğa Rutkay :Bazen çok uyuyorum. Uyandığımda kendimi süper hissediyorum. Bazen çok güçlbir arkadaş sohbeti sonrasında kendimi çok iyi hissediyorum. Ama mutlaka bir nedeni oluyor bu enerjinim..







Kaynak:Kadınvizyon

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


"Evimizin kızı" Doğa Rutkay

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler "Evimizin kızı" Doğa Rutkay Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Doğa Rutkay, televizyon dizilerinde aranılan bir isim artık. Yeni tanıştığı insanlarla bile kısa zamanda sıcak ilişkiler kurabilecek yapıya sahip olan Doğa, "aile kızı" sıfatıyla ünlenmekten çok hoşnut. Ünlsanatçı Rutkay Azizin kızı olarak tanıdığımız Doğa, şimdilerde şöhreti fazlasıyla yakalamış durumda. "Ailemizin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.