Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İzmir Seminerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-seminerleri/)
-   -   9 Mayıs 2010 Pazar Bir Nefes Bir Hayat (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-seminerleri/576240-9-mayis-2010-pazar-bir-nefes-bir-hayat.html)

Belgin ∞ 26-04-2010 01:21 PM

9 Mayıs 2010 Pazar Bir Nefes Bir Hayat
 
Bir nefesle yaşamınızı yenilemek ister misiniz?


http://thumbs.dreamstime.com/thumb_1...8194l2WYnq.jpg


Yaşamınıza nefesin tazeliğini sunmak için 9 Mayıs 2010 Pazar günü;
Bir Nefes Bir Hayat Çalışmasına sizleri bekliyoruz.

Eğitmen: Özlem Şahin
Kuantum Nefes & Yaşam Koçu

Eğitim yeri: Alsancak / İzmir(detaylı bilgi katılımcılara bildirilecektir)

Eğitim Saati: 11:00 ile 15:00 arası

Eğitim Ücreti : 120Tl. + KDV


Eğitim içeriği:
Doğru nefes nedir?
Diyafram nefesinin faydaları nelerdir?
Diyafram nefesi nasıl alınır?
Bilinçli nefes alma egzersizleri
Ciğer kapasitesini genişletme çalışmaları
Duygu kontrolünün sağlanması
Timus bezinin aktifleştirilmesi
Sempatik ve parasempatik sistemi etkileyen çalışmalar

Kuantum nefes tekniği ile duygusal özgürleşme

Holotrapi ile bilinçaltının programlanması;
Yaşamda bolluğu ve sağlığı tezahür ettirmek

http://thumbs.dreamstime.com/thumb_2...48581q6Njr.jpg


Nefes teknikleri nedir?

Değişik nefes alma şekilleri ile sempatik-parasempatik, asid-baz dengesi, beynin düzeyleri ve zihin dalgaları üzerinde farklı tesirler oluşturarak duygu, düşünce ve hareket bedenlerinde değişim, dönüşüm ve yenilenme oluşturan bir çalışma bütünlüğüdür. Burundan alınıp ağızdan verilen, ağızdan alınıp burundan verilen, sol burun kanalından alınıp sağ kanaldan verilen, sağdan alınıp soldan verilen, kısa ve uzun aralıklarla, değişik beklemelerle ve bunların binlerce varyasyonları ile belli sayı ve sürelerde oluşturulan solunumlar beyin sistemini, kan kimyasını, sinir sistemini farklı şekillerde etkiler. Bu etkiyi kullanarak fizik, duygu ve düşünce bedenleriniz üzerinde istediğiniz yönde etkiler oluşturarak varlığınızı amaca uygun olarak yeniden programlayabilir ve yetersiz solunumun yarattığı bütün rahatsızlıkları iyileştirebilirsiniz.

Nefes Teknikleri ile dikkat, motivasyon, konsantrasyon, odaklanma, gevşeme, bırakma, izin verme, stres topraklanması oluşturabilirsiniz. Olaylar ve kişiler karşısında kendinizi kontrol edebilir, sinirlerinize hâkim olmayı öğrenebilir, irade, duygu, ego kontrolü kazanabilirsiniz. Diyafram kullanımı ile nefes almayı öğrenebilir, düzgün konuşma ve şarkı söylemeyi gerçekleştirebilir, yaşlanmayı geciktirebilir, uzun ve sağlıklı bir yaşama geçebilirsiniz. Nefes teknikleri ile bilinçaltınızı boşaltmayı ve zihni kontrol etmeyi öğrenerek yaşam kalitenizi ve kaderinizi değiştirebilirsiniz.


http://thumbs.dreamstime.com/thumb_1...46819a7u0s.jpg


Holoterapi nedir?

Holoterapi, bütünlüğe ulaşma/ tamamlanma çalışmaları olarak kurgulanmış kişilerin derin bilinçaltı derinliklerini keşfetmelerini sağlayan, bilincin hızlı solunum ile değiştirilme çalışmalarıdır.

Bilim adamları nefesin iyileştirici gücünün farkına vardıktan sonra geleneksel Hint, Tibet, Aborjin, Şaman ve Sufi uygulamalarıyla modern bilimi harmanlayarak Holoterapi Nefes Çalışmasını geliştirdiler. Farklı nefes alma teknikleriyle binlerce kişi üzerinde bilimsel deneyler ve gözlemler yaparak inanılmaz iyileşmelerin sağlandığı ortak sonuçlara ulaştılar.

Holoterapi’de uygulanan hızlı ve derin nefes alışları; sınırların aşılmasını, kalıpların kırılmasını, potansiyellerin ortaya çıkarılmasını, anlayış ve bilinç seviyesinin yükseltilmesini sağlar. Normal bir insan için Holoterapi Nefes Çalışmasının bütün bunları sağladığına inanmak kolay değildir. Kişi kendisi bizzat terapinin içinde yer almadan sadece nefes alış verişleriyle bu değişimlerin oluşacağına inanamaz. Ancak terapiden sonra da hayretini ifade etmekten kendini alamaz.: )

Çalışmaya bol ve rahat kıyafetler giyerek gelinmesi, öncesinde antidepresan, uyuşturucu, sakinleştirici ilaç ve nesnelerin kullanılmaması, depresyon, panik atak vs.. ruhsal tedavi görenlerin çalışma öncesi durumlarını ifade etmeleri gereklidir.

Bilgi için: seminer@hayatimdegisti.com veya ozgerb@hotmail.com a mail atabilirsiniz.

İrtibat tel: 0530 558 84 53


Sevgiler..


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:26 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.