Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İş Yerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/)
-   -   EvGör Mobilya ve Ev Tekstili San. ve Tic.Ltd.Şti. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri/310404-evgor-mobilya-ve-ev-tekstili-san-ve-ticltdsti.html)

bluemoon24 13-04-2009 05:00 PM

EvGör Mobilya ve Ev Tekstili San. ve Tic.Ltd.Şti.
 
EvGör Mobilya ve Ev Tekstili San. ve Tic.Ltd.Şti.

EVGÖR ALIŞ VERİŞ MERKEZLERİ, mobilya ürünlerini geniş bir yelpazede Internet üzerinden Online satışını gerçekleştiren Türkiyenin İLK ve TEK firmasıdır.

2004 Yılının son çeyreğinde kurulan EVGÖR ALIŞ VERİŞ MERKEZLERİ yaptığı yatırımlar ve başarılı pazarlama stratejileriyle kısa sürede sektörün sayılı firmalarından biri olmayı başarmıştır. Piyasadaki arz talebini iyi şekilde değerlendiren, yeniliğe açık olması sayesinde kendisini devamlı yenileyen, en sağlıklı büyümenin en iyi reklamın müşteri memnuniyetine dayalı olduğunu bilen ve müşteri memnuniyetini arttırmak için devamlı çalışmalar yapan bir kuruluştur.

Kaliteli ürün kaliteli hizmet prensibinden vazgeçmeden en uygun fiyatı sunmayı ilke edinen, fabrikasyon standart ürün gamının yanında özel ölçülü ürünlerde de müşterisinin hayal ettiği her şeyi gerçeğe dönüştürme politikasını benimseyen bir kuruluştur.

Müşterisi için olmazları en az seviyeye indirip 1,5 yıl gibi kısa bir sürede Çamlıca Yavuztürk Mahallesinde 5 katlı 1250 m2 alanı ile ikinci şubesini açmıştır. Müşterilere, beklentilerinin üzerinde ürün ve hizmet sunarak tahminlerin üzerinde talep ve yoğun ilgi görmüştür.

EVGÖR ALIŞ VERİŞ MERKEZLERİ müşterilerine peşin kredi kartlı ve senet sistemi ile kredili satış yapmaktadır. Müşterilerinden aldığı destek ve güçle yarınlara daha umutla bakan EVGÖR ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ her geçen gün kendisini yenileyerek daha sağlam adımlarla durmadan hep ileri gitmeyi hedeflemektedir. ...




Adres: Yavuztürk Mah. Karadeniz Cad. No: 32



istanbul 34692



Firma Yetkilisi: Ahmet EKMEN



Telefon: 0216 316 49 29



Fax: 0216 316 49 29 dahili 5



cep: 0532 516 29 66


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:30 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.