![]() |
merhaba..yardım edermisiniz sitenizin adresini çok yakın bir arkadaşımdan aldım.sizlerden yardım istiyorum.çok çaresizim.3 yıllık ilişkim 2 yıl önce bitti.birlikte olduğum kişi hala yakamı bırakmıyor.belki tecrübelerinizden faydalanırım bana yol gösterirmisiniz. o kadar çaresizim ki ben çok sıkıntıya soktu.uzun uzun anlatmayacağım..ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz. LÜTFEEENNNN |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz ARKADAŞLAR LÜTFENNN.BANA DA Bİ EL ATIN BENİM DE YÜZÜM GÜLSÜN:( |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz Alıntı:
|
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz hoşgeldiniz öncelikle çaresiz deilsiniz bunu unutmayın :) benden tecrübei arkadaşlarımın daha çok yardımı dokunacaktır en yakın zamanda eminim çare sizde sevgiler mutluluklar |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz ÇAĞLAYAN İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.AYNEN DEDİĞİN GİBİ GÖRMEZDEN GELİYORUM 2 YILDIR AMA BİE ŞEKİLDE BANA ULAŞIYOR ARKADAŞ ORTAMI FALAN.YAŞADIĞIM İLİŞKİYİ AİLEM BİLMİYORUM O YÜZDEN POLİSİ KARIŞTIRMAK İSTEMİYORUM İŞİN İÇİNE.BİTELİ 2 YIL OLMUŞ.BU SAATTEN SONRA BENİM SAÇMALIKLARIM YÜZÜNDEN AİLEMİN CANI SIKILSIN İSTEMİYORUM.DEFALARCA İSTEMEDİĞİMİ BELİRTTİM AMA VAZGEÇMİYOR.NE YAPABİLİRİM AKLIM DURDU ARTIK |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz Alıntı:
|
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz yardımcı olacak arkadaşlarım ne olur son noktaya geldim ben yardım edin |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz :((((((((((((((( |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz merhaba sevgili pişman..3 sene çok uzun zaman eminim karşındaki insanla birbirinizi tanımanıza yetmiştir. şuan senin korktuğunu anlayıp üstüne geliyor olabilir senin zaaflarını aile hassasiyetini.. o yüzden ailen senin en yakının unutma derim ben. onlar bizi her halimizle sever ve affeder. ama yabancı biri ve dayatma tehlikeli olabilir.bu arada bu durumu fazlaca düşünmen ayrıca çekim yasası gereği bu gerginliği arttırıyor olabilir. sevgiler.. |
Cevap: merhaba..yardım edermisiniz Sizin bu arkadaşınızla karşılaşmanız imkanı olan her yerdeki arkadaş, ortam, mekan, bunların hepsinden uzaklaştınız mı? gerçekten, sizde enerjinizle (olumlu, olumsuz), düşüncelerinizle bu vatandaşı çekiyor olabilirsiniz, gerçekten herşeyi yokedip, bitirdiniz mi? Eğer saplantılı biriyse tehlikeli olabilir, kusura bakmayın ama ben ahlakçılık taslamıyorum asla ama, gençlerin çok serbest yaşam sürmelerinin, ne istediklerini bilmeden hareket etmelerinin karşısındayım. Her şey olup bitiyor, sonra ailem duyarsa ne olacak deniyor, peki siz ailenizin yerinde olsaydınız, sizin gibi bir evladınız olsa ne yapardınız? Üç sene uzun zaman, beraber oldunuz biriyle peki bu kişinin olumlu, olumsuz yanlarını, kişilik zafiyetlerini hiç farketmedinizmi? Bazen kendimize de bir ayna tutmalıyız diye düşünüyorum, nasıl ayna sizi biraz lunapark aynaları gibi çarpık çurpuk gösteriyor değilmi? Ama aynalar iyidir! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:38 AM. |