![]() |
otohipnoz... merhaba benim yaşım 15.hemen sorularıma geçicem. 1)yaşım hipnoz için uygun mudur? 2)ben bir kaç kez denedim otohipnozu ama tam yapamadım.otohipnoza girmek için kaslarımı gevşettim.sonra gözlerimi kapattım.uykum gelmişti.sonra 20 basamaklı merdivenden aşağı indiğimi hayal ettim.ama ara sıra kafam başka düşüncelere dalıp gidiyodu.hipnoza girdim mi bilmem ama gözlerimi açtığımda hani normalde uykudan kalktığınızda serserm olursunuz ya öyle oldum.ama uyumuyodum.uyuyo gibiydim ama dışarıdaki seslerin hepsini duyuyodum.acaba teknik doğru mu? 3)hipnoz zarar verir mi? sağolun |
Cevap: otohipnoz... Bilinçsizce uzman yardımı almadan hipnoza girmeye çalışmanın yarardan çok zararı olduğunu okumuştum. |
Cevap: otohipnoz... nazendem'in dediği gibi tam olarak öğrenmeden yapmak zararlı olabilir. Hipnoza geçmiş gibi durmuyorsun. Bir süre gözlerini kapatıp bir cennet bahçesini hayal etmek de aynı sersemliği yaratıyor. Her şeyi detaylı öğrenmeden bu işe girişmemeni öneririm ben. Yaşla ilgili bir şeyi olduğunu bilmiyorum. Ama yeterli olgunluğa sahipsen neden olmasın. Tabii bu sadece benim düşüncem. Sevgiyle |
Cevap: otohipnoz... ne gibi zarar ? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:52 PM. |