Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hipnoz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hipnoz/)
-   -   dünyanın en iyi otohipnoz deneyimi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hipnoz/614966-dunyanin-en-iyi-otohipnoz-deneyimi.html)

eakar 26-08-2010 10:06 PM

dünyanın en iyi otohipnoz deneyimi

gözlerimi kapattım tüm kaslarımı gevşettim rahatladım sonra 20 basamaklı merdiveni indim. ve sonra yüz kaslarım çok acayip rahatladı.

hipnoz olurken hep yüz kaslarım rahatlıyor bazen sol yüzüm sanki kayıyor gibi oluyor çok ilginç.

bazende vücudumu ateş basıyor.

acaba bu neden?

otohipnozda daha derine inip mesala beni üzen olayları yaşayabilir miyim?

otohipnoza girdim ben zannetim 2-3 dk geçmiş baktım 15 dk geçmiş gerçektente başlamadan önce kendimi 15 dk hipnoz yapıcam demiştim. Çok basit gerçekten eğer merak eden olursa öneririm. Yapması çok basit.

zahiri 26-08-2010 11:07 PM

Cevap: dünyanın en iyi otohipnoz deneyimi

tesekkurler paylastigin icin.. denemem gerek . cunkku bu tarz olaylarda dgl rahatlamak direk gerildigimi hissediyorumm

subliminaltelkin 26-08-2010 11:26 PM

adil mavişin bir hipnoz gösterisini izlemiştim. bir öğrenciyi hipnotize ediyor ve ona 5 sayısını unutturuyordu. üni. öğrencisi 1,2,3,4 diyordu ama 4 ten sonra neyin geldiğini bir türlü bulamıyordu.
bende bazen kendi kendimi otohipnoz yapıyorum ama hiç bu kadar etkili olmuyor. ne de olsa onlar işin uzmanı...

strongman 27-08-2010 03:30 AM

Alıntı:

eakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764925)
gözlerimi kapattım tüm kaslarımı gevşettim rahatladım sonra 20 basamaklı merdiveni indim. ve sonra yüz kaslarım çok acayip rahatladı.

hipnoz olurken hep yüz kaslarım rahatlıyor bazen sol yüzüm sanki kayıyor gibi oluyor çok ilginç.

bazende vücudumu ateş basıyor.

acaba bu neden?

otohipnozda daha derine inip mesala beni üzen olayları yaşayabilir miyim?

otohipnoza girdim ben zannetim 2-3 dk geçmiş baktım 15 dk geçmiş gerçektente başlamadan önce kendimi 15 dk hipnoz yapıcam demiştim. Çok basit gerçekten eğer merak eden olursa öneririm. Yapması çok basit.

tam olarak anlamadım olayı, sımdı gozlerımızı kapatıp tum kaslarımızı gevsetıp 20 basamaklı merdıvenden ınınce otohıpnozmu oluyoruz.daha ayrıntılı bir açılklama yapan bir arkadaşımız varsa sevınırım .tşk

eakar 27-08-2010 01:04 PM

dünyanın en iyi otohipnoz deneyimi

niyet et yani kendimi x süre hipnoz edicem de.

20 basamaklı merdiven düşün. bunu her inişimde derinleşecem ve kaslarım rahatlıyacak de.derin nefes al ve nefes verirken basamak in. sonrada yani merdivenden inince 5 duyu organını hayalde kullan sonra zevk al sonrada ver telkini

strongman 27-08-2010 05:32 PM

ok.anladim bu aksam deniyecem tesekurler arkadasim...

areasa21 15-08-2011 07:47 PM

Abi ben tam gevşeyemiyorum ya dikkatimi iyi topladığıma eminim vücudumda bir karıncalanma var ama tam anlamıyla kendimi tüy gibi hissetmiyorum geşvemek için başka neler yapabilirim.
Uyguladığım teknik yatağa uzanıp derin nefes alıp vermek ardından 21 basamaklı merdiveni düşünüp her basamakta hafiflemeyi düşünüyorumç

DiL_RU_BA 16-08-2011 05:56 AM

Alıntı:

eakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 765098)
niyet et yani kendimi x süre hipnoz edicem de.

20 basamaklı merdiven düşün. bunu her inişimde derinleşecem ve kaslarım rahatlıyacak de.derin nefes al ve nefes verirken basamak in. sonrada yani merdivenden inince 5 duyu organını hayalde kullan sonra zevk al sonrada ver telkini

hımm ilginç o anda biz hipnozmu olmuş oluyoruz peki kendimize nasıl telkin verebilirz o anda ben orayı anlamadımda. birde bunun uyanmasını nasıl yapmalıyız ?

ELPARANOID 16-08-2011 06:11 AM

Deneyelim bakalım

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:22 AM.