![]() |
kendimi hipnoz edebilirmiyim arkadaslar ben bu siteye bugün üye oldum hipnoz olayı falan cok dikkatimi cekti cok fazla da bi bilgim yok hipnoz hakkında burda okuduklarım kadar biliyorum ancak yazılannlarda otohipnoz hakkında cok yazı var cok yasanmıslıklar var acaba ben kendimi hipnoz edebilirmiyim ya da daha cok mu erken benm icin azönce ufak bi hipnoterapi uyguladm kendime güzeldi ama biara kendimi yatakta sanki bi besikte yatıyorum da biri beni sallıyomus gibi sallandgımı hissettm bunun keyfini cıkardm ama kopukluklar vardı yeni oldgm icin herhalde dimi sizce neyapmalıyım ufak alıştrmalara baslıyımmı biraz dahamı arastırıyım forumdan hipnoz e kitap indirdm yarın onu okumaya baslıcam bakalım |
Cevap: kendimi hipnoz edebilirmiyim Bu konuda Hızlı Hipnoz teknikleri eğitimimiz olacak Eylül ayında İstanbul da.. Dilerseniz eğitimlerimize katilabilirsiniz. |
Cevap: kendimi hipnoz edebilirmiyim Alıntı:
|
|
Cevap: kendimi hipnoz edebilirmiyim Kendini hipnoz edebilirsin forumdaki konuları oku e kitaplar ve internette bir dolu kaynak var. Eğer imkanın varsa kuslarda çok faydalıdır. Ancakkendin öğreniyorsan ilk denemede beşik formunu oluşturabilmen büyük başarı. Hergün tekrar etmeye çalış her gün daha derin ve uzun süre hipnozda kal. çok kısa zamanda kendindeki faydalarını göreceksin. İlk amaç sadece hipnozda daha derin gevşeme ve daha uzun seans süreleri yarım saate kadar çıkarabilirsin seansları.soruların için yardımcı olmaya çalışırım. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:12 AM. |