Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hipnoz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hipnoz/)
-   -   kendimi hipnoz edebilirmiyim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hipnoz/614453-kendimi-hipnoz-edebilirmiyim.html)

kuzusu 05-08-2010 01:21 AM

kendimi hipnoz edebilirmiyim

arkadaslar ben bu siteye bugün üye oldum hipnoz olayı falan cok dikkatimi cekti cok fazla da bi bilgim yok hipnoz hakkında burda okuduklarım kadar biliyorum ancak yazılannlarda otohipnoz hakkında cok yazı var cok yasanmıslıklar var acaba ben kendimi hipnoz edebilirmiyim ya da daha cok mu erken benm icin azönce ufak bi hipnoterapi uyguladm kendime güzeldi ama biara kendimi yatakta sanki bi besikte yatıyorum da biri beni sallıyomus gibi sallandgımı hissettm bunun keyfini cıkardm ama kopukluklar vardı yeni oldgm icin herhalde dimi sizce neyapmalıyım ufak alıştrmalara baslıyımmı biraz dahamı arastırıyım forumdan hipnoz e kitap indirdm yarın onu okumaya baslıcam bakalım

hayatimdegisti 05-08-2010 02:02 AM

Cevap: kendimi hipnoz edebilirmiyim

Bu konuda Hızlı Hipnoz teknikleri eğitimimiz olacak Eylül ayında İstanbul da..
Dilerseniz eğitimlerimize katilabilirsiniz.

Elektra 05-08-2010 05:37 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760682)
Bu konuda Hızlı Hipnoz teknikleri eğitimimiz olacak Eylül ayında İstanbul da..
Dilerseniz eğitimlerimize katilabilirsiniz.

Aynı eğitim İzmir'de de yapılsaydı çok iyi olurdu Atakan Bey. Artık İzmirlileri de düşünün :)

arca 05-08-2010 06:47 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760775)
Aynı eğitim İzmir'de de yapılsaydı çok iyi olurdu Atakan Bey. Artık İzmirlileri de düşünün :)

Çok haklı Balıkesirde olabilir smil56

Turhan 06-08-2010 11:06 AM

Kendini hipnoz edebilirsin forumdaki konuları oku e kitaplar ve internette bir dolu kaynak var. Eğer imkanın varsa kuslarda çok faydalıdır. Ancakkendin öğreniyorsan ilk denemede beşik formunu oluşturabilmen büyük başarı. Hergün tekrar etmeye çalış her gün daha derin ve uzun süre hipnozda kal. çok kısa zamanda kendindeki faydalarını göreceksin. İlk amaç sadece hipnozda daha derin gevşeme ve daha uzun seans süreleri yarım saate kadar çıkarabilirsin seansları.soruların için yardımcı olmaya çalışırım.

kuzusu 06-08-2010 12:28 PM

Alıntı:

Turhan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760884)
Kendini hipnoz edebilirsin forumdaki konuları oku e kitaplar ve internette bir dolu kaynak var. Eğer imkanın varsa kuslarda çok faydalıdır. Ancakkendin öğreniyorsan ilk denemede beşik formunu oluşturabilmen büyük başarı. Hergün tekrar etmeye çalış her gün daha derin ve uzun süre hipnozda kal. çok kısa zamanda kendindeki faydalarını göreceksin. İlk amaç sadece hipnozda daha derin gevşeme ve daha uzun seans süreleri yarım saate kadar çıkarabilirsin seansları.soruların için yardımcı olmaya çalışırım.

yardımın icin tesekürler turhan beni motive ettin ben yazımı yazdgım aksam tekrar arastrmalarıma devam ettm sabah uyandm ve kalkmadan bi hipnoz denemesi daha yaptm ilk denemem 30 dk falandı sanırım bu seferkinde bilincaltıma saat ayarı yaptm 20dk kendimi hipnoz yapıcm dedm ve gözlerimi actgmda tam 20dk gecmişti neyse calısmalarıma devam edicem mutlaka O0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:12 AM.