Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hipnotik Medyumluk (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hipnotik-medyumluk/)
-   -   'Abdülhamit hesabı bilir' (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hipnotik-medyumluk/2510-abdulhamit-hesabi-bilir.html)

hayatimdegisti 19-11-2007 03:41 AM

'Abdülhamit hesabı bilir'
 
'Abdülhamit hesabı bilir'
Atatürk'ün harp oyunları dolayısıyla gittiği ve milli mücadele komutanlarını son kez topladığı İzmir'de, 22 şubat 1924 akşamı Latife Hanım'ın evinde verdiği yemek davetinden sonra Mareşal Fevzi Çakmak, Ali Fuat Cebesoy, Kazım Karabekir ve Cevat Paşa arasında ruh çağırma konusunda tartışma başlayınca, "Tecrübe edelim, görelim" dediği anlatılır.
Ruhlar dünyasının varlığına ve öte âlemle temas kurulabildiğine inanan Cevat Paşa hemen harekete geçer ve çivisiz, küçük bir masa bulur. Karabekir'le Cevat Paşa odadaki ışıkları södürüp masaya oturur, parmak uçlarını birleştirirler.
Biraz sonra masa kendiliğindem hareket etmeye başlayınca Karabekir Paşa, Fevzi Çakmak'a dönüp, "Bir ruhu davet etmenin zamanı şimdi, kimi çağıralım arzu edrsiniz" diye sorar. Atatürk Fevzi Paşa'dan önce atılıp, "Çağırmışken
Abdülhamid'i çağıralım" der. Çağrı yapılır, sorular sorulur ve aldıkları cevaplarla komutanlar aralarında şakalaşırlar.
Sorulan sorular arasında Fevzi Paşa'nın cüzdanında kaç lira olduğu v.s. dahi vardır... Ve 'ruh' paranın miktarını bilince şaşırırlar. Mustafa Kemal Atatürk celseyi latifeyle kapatır: "Sultan Hamid'e para konusu sorulunca elbette kuruşuna kadar bilir."

y789


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:56 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.