Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hedeflerimiz ve Biz Klubü > Hedef Ön Hazırlık > Hedefler Makaleler

Uyarılar

Hedefler Makaleler hedefe ulaşmak, hedefe ulaşma, hedeflere ulaşmak, hedeflere ulaşma, hedeflere ulaşmanın yolları, hedeflere ulaşmak için, hedefe ulaşmanın yolları, hedefe ulaşmak için

HEDEFE ULAŞMA TERAPİSİ

Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler HEDEFE ULAŞMA TERAPİSİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız HEDEFE ULAŞMA TERAPİSİ Kim tutar seni, sen bildikten sonra ne istediğini! İnsanın hayatında hedeflerinin olması güzeldir. Motive eder, canlandırır, hele bir de ulaşma yolunda adım, adım ilerliyorsanız mutlu olmanız için küçük ve günlük sebepler yaratır. Hedef belirlemek; hangi yaşta ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi

HEDEFE ULAŞMA TERAPİSİ

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-06-2009, 09:27 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart HEDEFE ULAŞMA TERAPİSİ

HEDEFE ULAŞMA TERAPİSİ

Kim tutar seni, sen bildikten sonra ne istediğini! İnsanın hayatında hedeflerinin olması güzeldir. Motive eder, canlandırır, hele bir de ulaşma yolunda adım, adım ilerliyorsanız mutlu olmanız için küçük ve günlük sebepler yaratır.

Hedef belirlemek; hangi yaşta ve hangi şartlarda yaşadığımıza bağlı değildir. Önemli olan, hayatın neresinde olduğunuz değil, ona doğru pencerelerden bakabilme yeteneğiniz olmasıdır. Eğer hedefiniz varsa yaşama daha sıkı sarılırsınız.

Her şeyde olduğu gibi hedeflerimize varmak için de plan yapmak, belli bir program takip etmek ve kararlı olmak işimizi kolaylaştıracaktır...

PATRİCİA MURADİ
Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır

Kim tutar seni, sen bildikten sonra ne istediğini!
İnsanın hayatında hedeflerinin olması güzeldir. Motive eder, canlandırır, hele bir de ulaşma yolunda adım, adım ilerliyorsanız mutlu olmanız için küçük ve günlük sebepler yaratır. Hedef belirlemek;

hangi yaşta ve hangi şartlarda yaşadığımıza bağlı değildir. Önemli olan, hayatın neresinde olduğunuz değil, ona doğru pencerelerden bakabilme yeteneğiniz olmasıdır. Eğer hedefiniz varsa yaşama daha sıkı sarılırsınız. Her şeyde olduğu gibi hedeflerimize varmak için de plan yapmak, belli bir program takip etmek ve kararlı olmak işimizi kolaylaştıracaktır.

Hayat kısa, hedefler ise pek boldur. Bir gün bir şey ister, bir sonraki yıl farklı bir yere odaklanırız. O halde hedeflerimizin üzerine planlı şekilde gitmek, hayattan istediklerimizi almak yanında alım sürecimizi de kısaltacaktır.
Kim olursan gel, önerilere kulak ver!
Herkesin hedefine varmak için saptayacağı yöntemler ve ulaşma aşamaları farklıdır.

Tecrübelere kulak verilerek süreç kısaltmak ise daima mümkündür. Şimdi hedefe ulaşma sürecinin aşamalarına hep beraber bir göz atalım.

Hedefe varmak birkaç farklı süreç içerir
Hedef belirlemek
Nasıl ulaşılacağına dair program yapmak
Programdan sonra uygulamaya koymak
Bu süreçlerin tamamında rahat olmalı, acele etmemeli, cesaretimize ve güvenimize sahip çıkmamız gerektiğini unutmamalıyız.

Karar vermek en zor aşamadır!
Karar aşaması her zaman çok önemlidir. Bu, tamamen kendimizle yapılan bir kişisel savaştır. Etrafımıza bakıp inceleme yaptığımızda birçok insanın aslında ne istediğinden pek de emin olmadığını görürüz. O halde yapmamız gereken öncelikle kararlı olmaktır.

Hedefimizin ne olduğuna karar verelim.
Birden fazla hedefimiz olabilir. O zaman bizim için en acil ve önemli olanı gündeme alalım.
Bu saptamayı yaptıktan sonra üzerinden bir gün geçmesini beklemeli, sabah uyandığımızda yeniden bu konu üzerinde etraflıca düşünerek kesin kararımızı vermeliyiz.

İşe yoğunlaşmadan evvel bu hedef için enerji ve zaman harcamaya gönüllü olduğumuzdan emin olmamız gerekecektir.
Hedefimi görmeliyim!
Hedefimizi biz her ne kadar bilsek ve iyi tanısak da ulaşılabilir olması açısından somut hale gelmesi önemlidir. Bunu yapacak olansa yine biziz.

Hedef saptamamızı yaptıktan sonra, ne olduğunu kesin ve net bir biçimde kağıda dökelim. Bu, yazı ile yazılabileceği gibi duruma göre resim ile de ifade edilebilir. Çizimin çok ustaca olması gerekmez. Baktığımızda bizim anlamamız yeterli olacaktır.

Yazdığımız bu yazı veya yaptığımız çizime ait kağıdı ille de hayat alanımız içerisinde bulunacağı ve kolayca enerjimizi alabileceği bir yere koymakla işimize devam edelim. Bunun için çanta veya cüzdanımız en ideal yerlerdir.

Dikkat etmemiz gereken önemli bir şık; bu resmi veya yazıyı başkalarının gözünden korumaktır. Diğer insanların somut hedefimizi görmesi dünyanın sonu olmamakla beraber, konu bize ait olduğundan o sadece bizim verdiğimiz enerji ile beslenmelidir.

Her sabah uyandığımızda hedefimizi yazdığımız veya çizdiğimiz kâğıda mutlaka bir kere bakmalı ve dokunmalıyız. Bakmak, hedefimizi bize yeniden hatırlatarak güven verirken dokunmak, var olan enerjimizi ona aktarmamıza yardımcı olacaktır. Bu kâğıda bakarken olumsuz herhangi bir şey düşünmemeye dikkat etmek yerinde olacaktır.

Hedefimizi belirleyip ona ısınmaya b aşladıktan sonra sıra ona varmak için yapılacaklara gelmiş demektir. Elimize yeniden bir kâğıt ve kalem alarak ona ulaşmak için gerekli olan her ne varsa listemizi hazırlayalım. Bu listeyi kendimize sorular sorup cevaplar vererek hazırlamak en kolay yol olacaktır.

Hedefe koşarken kendime sormam gerekenler:
Ulaşmak için neler yapabilirim? Kimlerden yardım alabilirim? Maddi bir bedel ödenmesi gerekmekte midir? Maddi bedel ödenmesi zorunlu ise var olan olanaklar bu bedeli karşılamaya yetecek midir? Dışarıdan destek alınması gerekiyor mu? Hedef yolu zorludur, dış destek bazen zorunludur. Her daim kendimize yeterli olmamız mümkün olmayabilir. Kimi zaman bizim dışımızda kalan insanların da bize yardımcı olmaları gerekebilir. Bu moralimizi bozmamalı ancak süreç içinde ters etkilenmemek adına planlı ve dikkatli olmaya gayret etmeliyiz.

Dış destek gerekiyorsa bu konuda yardım alınabilecek kimseler var mıdır? Varsa kimlerdir? Özellikle dışarıdan destek alınması gereken aşamalarda insanların kimi olumsuz davranışları ile canımızı yakma olasılıkları olduğundan kişileri dikkatlice saptamamız gerekmektedir.

Talebin yapılacağı insanların bizim elde edeceklerimizden sağlayabilecekleri bir fayda varsa bunun da not edilmesi ilgili aşamada kullanılmak üzere yararlı olacaktır. Karşımızdaki insanları şu veya bu şekilde ilgilendiren bir durum olduğunda yaklaşımlarının daha olumlu olma ihtimali yüksektir.

Yapılan maddi, manevi talepler her zaman karşılanacak diye bir zorunluluk yoktur. Karşılanmayabileceği de göz önünde bulundurularak seçeneklerin mümkün olduğunca çeşitlendirilmesi ve dışarıdan destek almak en son aşamada gündeme gelmelidir.


Planı gözden geçirelim…
Saptamalar yapıldıktan sonra artık plan tamamlanmış ve gözden geçirilme vakti gelmiş demektir.
Bunu yapmadan önce iyi bir uyku çekmenizi öneririm. Uyuyup uyandıktan sonra zihin son derece açık olacağından iyi bir uyku saptanan planın tekrar daha sağlıklı bir biçimde gözden geçirilmesine ve gereksiz kısımların elenmesine yardımcı olacaktır.

Bu arada aklımıza yeni bazı fikirler gelmişse planımızı revize etme imkânımız da olacaktır. Planlarımızı gözden geçirirken, sıcak bir papatya veya yasemin çayının bize eşlik etmesine izin verirsek ruhumuzun da huzur katsayısı yükselecektir.

Tüm planımızı kontrol edip değişiklik yapmayacağımıza inandıktan sonra sıra 'Hedef Bölme Oyunu'na gelmiş demektir.

Hedef Bölme Oyunu
Plana mümkün olduğunca sadık kalın.
İnsanın plan yapması ve kendisi ile bu plana sadık kalıp aşamalarını takip edeceğine dair anlaşma yapması önemlidir. Plan yapıp kendimizle buna sadık kalacağımıza dair anlaşma yaptıktan sonra hedefimizi küçük parçalara ayırmak işimizi oldukça kolaylaştıracaktır.

Buna dilediğiniz adı verebilirsiniz, ben 'Hedef Bölme Oyunu' demeyi tercih ediyorum. Hayat da aslında bir oyun değil midir?
Oyuna başlayacağımızda doğru mekân saptaması yapmak büyük bir önem taşımaktadır. Sakin, kötü kokulardan arındırılmış bir mekân bize hem güzel duygular verecek hem de doğru kararlar almamızda yardımcı olacaktır.

Mekânda yer alan renklerin açık pastel ve huzur veren tonlarda olmasına dikkat edin. Açık pastel renklerle hazırlanmış bir mekân bulmak her zaman kolay değildir. Durum böyleyse müdahale ederek elimizde bu tonlarda olan ne varsa kullanmak suretiyle mekânı donatabiliriz.

Mekânı seçtikten sonra rahat edebileceğimiz bir yere oturalım. Planımızı yeniden elimize alarak gözden geçirelim. Onaylıyorsak artık planı küçük parçalara bölebiliriz demektir.
Asıl büyük hedefimize varmak için planımız içerisinde yer alan ve kat etmemiz gereken aşamaların tamamını bir çizelge haline getirerek her biri için gerçekleşmesi gerektiğine inandığımız olası tarihi üzerine yazalım.

Tarihler somuttur, bu yüzden planın üzerine tarih koymamız durumu daha gerçekçi bir hale getirecektir. Hedefe ruhen odaklanmamıza yardımcı olur.
Parçalara ayrılmış, küçültülmüş ve her biri için tarih belirlenmiş hedeflere varmak, daha büyük hedeflere varmaktan daha kolay olacağından ilerleme hızımız yükselecek ve olumlu sonuçlar çoğaldıkça motivasyonumuz artacaktır.

Kimi zaman zaaflarımıza esir düşerek yapmamız gereken işleri ihmal ederiz. Konulan küçük hedefler ve belirlenen tarihler neyi, ne zaman, nasıl yapmış olduğumuza dair bir otokontrol geliştirmemize yardımcı olacaktır.

Her hedefe bir kerede varacağız diye bir kural yoktur. Üç denemeden sonra başarısız olursak planın bu kısmını yeniden gözden geçirip revize edelim.
O an için revize mümkün değilse ve eğer olabiliyorsa planın farklı bir kısmına geçelim.
Bunu da yapamıyorsak bir veya iki gün bekleyerek bu süreyi yeni bir strateji geliştirmekte kullanalım.
Yapılan ufak tefek revizeler zaman kaybedip moralimizin çökmesine engel olacaktır. Planı uygulayıp değişiklikleri gereken yerlere monte ettikten sonra başarı herkes için kaçınılmazdır.

Unutmayalım; odaklanarak enerji yoğunlaştırıldığında varılamayacak hedef yoktur. Tek risk, karşımıza çıkabilecek gecikmelerdir ki bunlar da eksik veya hatalı yapılan planlama nedeniyle olacaktır. İstediğimizi elde etmemize hiç kimse engel olamaz. Biz hariç!

alıntı

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
hedefe, terapisi, ulasma

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


HEDEFE ULAŞMA TERAPİSİ

Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler HEDEFE ULAŞMA TERAPİSİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız HEDEFE ULAŞMA TERAPİSİ Kim tutar seni, sen bildikten sonra ne istediğini! İnsanın hayatında hedeflerinin olması güzeldir. Motive eder, canlandırır, hele bir de ulaşma yolunda adım, adım ilerliyorsanız mutlu olmanız için küçük ve günlük sebepler yaratır. Hedef belirlemek; hangi yaşta ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.