![]() |
SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. ARKADAŞLAR Bir iki gün önce toplu halde enerji yükseltmenin çok büyük faydası olduğunu söylemiştim..ve daha öncede maditasyon yazacağımı vaat etmiştim..meditasyon yolda..yarın akşam seslendirebileceğimi sanıyorum..( yeni komşular gece yarılarına kadar gürültü yapıyorlar..) Çekim yasasının kayıp parçalarını ararken..eski bilgilerde tekrar yüzeye çıkmaya başladı.. The secreti seyrettiğimizde..orada bize, imgeleme çalışmalarının çok faydalı olduğu söyleniyordu..elbette faydalı.. fakat imgelememizi eylemlerle desteklemezsek..gerçekleşmesi uzun sürer.. Yattığınız, ve gözünüzü açtığınız zaman görmeniz için yazılan çek’in yeterli olacağını düşünüyorsanız..isteyen herkese…Vakıfbank kaşeli çeki istediği boyutta gönderebilirim..ama yazdığınız miktarın size gelmesi için..elinizde o değerde bir şey yoksa…loto oynamıyorsanız..piyango bileti vs almıyorsanız..bu meblağın size gelmesini zorlaştırıyorsunuz .. Diyelimki zevk alarak yaptığınız işe sahip olmak istiyorsunuz..bunun için evrene isteğinizin enerjisini gönderirken,bilinçaltı telkinlerini dinlerken.. ilgili olabilecek kişilerede duyurmanız gerekiyor..bundan bir iki ay önce bir arkadaşımız..işe ihtiyacı olduğunu, iş aradığını duyurdu bize..hepimiz onu yüreklendirirken..içimizden birisiyle aynı şehirde yaşadıkları çıktı ortaya..ve kısa bir süre sonra arkadaşımıza iş bulması için yardım kendiliğinden geldi..çekim yasasını tam olarak devreye sokmak için mutlaka niyetlerinizin duyurulmasıda lazım..neyin nereden geleceğini bilemeyiz… Şimdi benim size önerim şu, isteklerinizin ne olduğuna kesin karar verin..istekler bitmez allahta bitirmesin zaten..bir liste yapın..listeyi yaparken..düşünmeden yazın..sonra bunları önem sırasına göre sıralayın…1. sıraya çıkan isteğinizin gerçekten öncelikli olduğundan emin olun..bu isteğinizin oluşmasına engel olan düşünce kalıbınızı bulamıyorsanız..( çünkü çok istedim ama olmadı diyenlerimiz çok.) açık yürekle yazın..onu okuyan herkes size nedenleriniz bulmakta yardımcı olacaktır..yazdığınızı okuyan herkes saf niyetle paylaşımda bulunurken..en ummadığınız bir zamanda vede en umulmadık kişiden gelen bir cümle veya bir söz..sizin kendinizi sobelemenize yetecektir..( ama sizden bir ricam var asla alıngan olmayın..size yazılanların desteklemek için yazıldığından emin olun..bu konuyla ilgilenmeyen arkadaşlar lütfen hiçbir şey yazmasınlar..ama paylaşımları mutlaka okusunlar çünkü çok önemli tecrübeler çıkacağından eminim..) Şimdilik bu kadar..göreceksiniz.. ilerleyen günlerde, secretin kayıp parçaları kendiliğinden ortaya çıkacak..eylemlerimizin ne olacağını isteklerimiz belirleyecek..nerede yanlış yaptığımızı bulacağız.. Ne istemediğiniz değil ne istediğinizi yazın..ve bu isteğinizin gerçekleşmesi için neler yaptığınızı…güçlü yeteneklerinizi. Güçsüzlükleriniz...burada kimsenin kimseyi ayıplaması, yargılaması.söz konusu değil..bir konuya açılan yüzlerce pencere olacaktır..biz saf niyetle yaptığımız paylaşımlarla hangi pencere daha aydınlıksa oradan çarenin geleceğini bileceğiz.. Şunu söylemeden geçemeyeceğim..sizi çok ciddi olmaya değil..oyun oynamaya davet ediyorum..yaptığımız her şeyi oyun oynarcasına yapacağız.. ve çekim yasası rahat yürekle neşeyle yapılan çalışmalarda daha çabuk ortaya çıkar..emin olun.. Haydi oyun bahçesini kurdum..hep beraber oynayalım.. |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. işte şimdi oldu..hayalablacım ne iyi ettin de açtın bu sayfayı..aklına seveyim senin..ben şimdilik birşeyler yazmayayım..konuyu uzmanlarına bırakayım.. ::) şuan yazmaktan daha çok dinlemeye ihtiyacım var..paylaşımları okudukça çok faydalı olacağını düşünüyorum..ve çok sevindim..böylelikle yaptığımız hatalarımızı,ya da yapmamız gerekenleri bu vesileyle öğrenmiş olacağız..teşekkürler.. kiss3 |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. Hayal abla yazdıklarında yerden göğe kadar öylesine haklısın ki birşeyleri kendimize çekmek için oturup beklemek olmaz ,bilincimizle ve bilinçaltımızın içgüdüsel davranışlarıyla birşeyler yapıyoruz ve dolayısıyla kendimize çekiyoruz isteklerimizi, tıpkı ben gibi, geçtiğimiz aylarda istediğim gibi bir iş arıyordum ve aklımda fikrimde sadece bu vardı burda bu konuyu sizlerle paylaştım , sevgili Coşkundan haber geldi ve bir danışmanlık firması vasıtasıyla tam da aradığım olumladığım şartlarda bir işe başladım ve çok memnunum şu an işimden, onlar da benden memnunlar, hatta bugün söylenenlere ister istemez kulak misafiri oldum, benden işini dört dörtlük yapan biri diye bahsediyorlar ve saygı duyuyorlardı , ilk istediğim saygıydı ve bunu fazlasıyla buldum teşekkür ederim evrene ve site dostlarıma ve şunu farkettim ki paylaşmak çok önemli, insan aklındakini paylaşmalı , isteğini dile getirmeli ve onun için çaba vermeli ki layıkıyla yerine gelsin Yine bir paylaşımımı anlatmak istiyorum, işyerime iş verenlerimle görüşmek üzere yaşlı bir amca geldi, havadan sudan derken o beklerken konu nerden geldi bilmiyorum ama bir şekilde geldi, kızım dedi sen evli misin bekar mısın biliyorum sorulmaz ama kusura bakma dedi, ben de ayrılmış olduğumu anlattım , tekrar evlenmeyi düşünüyor musun diye sordu son bir yıldır evet düşünüyorum dedim neyse konuştuk amcayla o gün gitti , ertesi gün yine geldi yine beklerken konu açıldı akşam evde senden sözettik dedi tanıdığım çok iyi biri var evlenmeyi düşünüyor seni tavsiye ettim ne dersin dedi, ben gerçekten şok olmuştum hiç beklemediğim anda böyle birşeyden söz edince şaşırdım gerçekten, birkaç seferdir geldiğini ve bana çok kanı ısındığını farklı biri olduğumu hissettiğini anlattı , tanıdığı insanında aynı benim durumumda olduğunu bir evlilik yaşayıp ayrıldığını onun da kızı olduğunu anlattı ve bir konuşup tanışmamızı istedi aile ortamında ,bakalım bilmiyorum hayırlısı hani derler ya sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş benim ki de o hesap işte Allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. elifim çok teşekkür ederim..deneyimini bizimle paylaştığın için..senin deneyiminin kitaplarda yazanlardan daha değerli olduğunu düşünüyorum..çünkü hepimiz tüm aşamalarda birlikteydik.. senin ismini vermekle vermemek arasında bocaladım bir an..sonradan bunu elif kendisi yazar dedim..ve yanılmadım..tekrar teşekkür ederim..yıllardır çekim yasası,bilinçaltının gücü, düşüncenin gücü dedik, şimdide aylardır secret diyoruz,birbirimize teorik bilgiler vermeye çalışıyoruz..ve bir yığın bilgi sahibide olduk..çok şükür.. bir şeyi dile getirmediğimizi farkettim..ne istediğimizi paylaşmadığımızı...çekim yasası, bilinçaltının gücü veya enerjisi..birbirine faydalı olacak insanları bir araya getirir..bizim sitemiz eften püften mesajların paylaşıldığı bir site olmadı hiç bir zaman..bizler havanda su dövmedik..herkes birbiri için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı..fakat geçen gün bir arkadaşımızla konuşurken şunu farkettim..çekiniyoruz...söylem aynen şu..ARKADAŞLARIM BUNCA İŞLERİNİN VE PROBLEMLERİNİN ARASINDA BİRDE BENİMLE UĞRAŞMASINLAR, ÜZÜLMESİNLER.. arkadaşlar uğraşalım, üzülelim, bu hiç önemli değil..ben nisan ayından beri başkasının dertleriyle ilgilenirken, kendi problemlerimin okadar çoğunu hallettimki..anlatamam..bu neden böyle oldu? neden ben sadece kendi problemlerime odaklı yaşarken çare bulamadımda..sizinkilere kafa yorarken çareler kendiliğinden geldi..İYİ YÜREĞİM İÇİN MÜKAFAT VERİLMEDİ BANA...sadece ormanın dışına çıktım..sizleri düşünürken çekim yasasını başlatan enerji serbest kaldı..demiyormuyuz..isteyin istediğinizin enerjisini zihninizde yoğunlaştırın..sonra kalkın..başka şeylerle ilgilenin ki enerji serbest kalsın istediğinizi size getirsin..enerjiyi yoğunlaştırdıktan sonra kalkıp bulaşık yıkamak çok bir fayda sağlamıyor..çünkü günlük rutin işlerimizi yaparkende problemlerimizi düşünüyoruz..dolayısıyla..enerji yine serbest kalmıyor..hiç bir şeyi tek başımıza halledemiyoruz..kendi kendimize problemlerimizi düşünürken çok fazla alternatif üretemiyoruz..ama paylaştığımız zaman bir çok alternatif olduğunu görüp, içimiz rahatlıyor sonrada çarelerin üzerine bilinçli bir şekilde gidiyoruz..denediğimiz bir şey problemimizi ortadan kaldırmadıysa..çokta üzülmüyoruz..arkadaşımızın söylediği aşka bir şeyi deniyoruz.. hiç bir şey sebepsiz değil..bizim burada bulunmamızda sebepsiz değil..ben kendi adıma söyliyeyim..depresyona çarelerimin tükendiğini düşündüğüm noktada girdim..ben bu kadar zeki, akıllı, pratik zekalı bir kadın olayımda çaresiz kalayım haa...işte bu noktada girdim depresyona..kendimi aptal gibi hissettim..oysa kendi içime kapanmayıp..isteklerimin enerjisini tanıdığım tüm insanlarla paylaşsaydım..her şey benim için daha kolay olacaktı..nisan ayından beri her şeyimi bu sitede paylaşmadım ama, çevremdeki insanlarlara anlattığım..her problemim için çok değerli öneriler geldi ve ben bunları uygulayarak..şu an sıfır problemli bir kadın olarak aranızdayım.. paylaşmak dertleri azaltır..sevinçleri çoğaltır..en azında yalnız olmadığınızı bilirsiniz.. elifim seni kutlarım..aslında çekim yasasını en başarılı bir şekilde sadece sen tatbik ediyorsun..bu şekilde davranmaya devam et en kısa zamanda yuvanıda kuracağından eminim..korkma yoğurt hep soğuktu..insanın içini serinletir..ferahlatır...hepinize saygılı sevgiler.. |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. İLETİŞİM TİTREŞİMDİR iletişim konusunda , titreşimve duygularla iletişim kurmakta uzman olan annemden pek çok şey öğrendim.. yaşamımda ne zaman bir şeyler olsa ..iş konusunda bir sıkıntı, odaklanmakta zorluk yada negatif düşüncelere kendimi kaptırmak gibi, telefon çalar ve hattın diğer ucunda annem vardır. ona birşey söylemem gerkmez.o bilir !titreşimlere aşırı hassastır. o hisseder ve sezgilerini hisseder. hiç birini düşünürken telefonun çaldığını ve o kişinin, sizi aradığı oldumu? o insanın düşünceleri, sizin bilinçaltınızla uyumludur ve siz zaman ve yer aracılığıyla onların titreşimlerini alırsınız.. titreşim ve duygu, iletişimin en somut formudur..ve uzmanlar, gönderdikleri sinyallerin, kullandıkları sözcüklerle, ses tonlarıyla ve hareketleriyle uyumlu olmasına dikkat ederler.. ilişkileriniz, geleceğinizdir..izin verdiğiniz ve onları besladiğiniz takdirde, sizi başarıya götürürler. ORTAKLIĞIN GÜCÜ 1= Hiç kimse tek başına başarılı olamaz 2=olmak istediğiniz insanları, iş veya kişisel ortak olarak seçin..ve bir akıl hocası( danışman )edinerek işe koyulun.. 3= uyum sağlamak ve derin ilişkiler kurmak için bilinç, bilinçaltı,ve fiziksel boyutlardaki iletişimi kullanın. 4= başarılı insanlar rekabet etmez,yaratırlar" ORTAK GÜÇ bir çift, pahalı bir ev gördüler ve beğendiler, evin pahalı oluşu onların cesaretini kırmadı..arkadaşlarıyla bir araya gelip kafa yordular..sonuçta, kısa sürede bir işten kazanacakları para ile geri ödeyebilecekleri,eş dost çevrelerinden aldıkları borçlarla peşinatı yatırdılar..hayallerindeki eve kavuştular.. yukarıda yazdıklarım bolluk yasaları adlı kitaptan yaptığım alıntılardır..bir örnekte benden.. evim ipotekliydi ve ödeme zorluğu içindeydim.bankanın bana verdiği tarih 30 eylül 2007 tarihine kadar borcun tamamını kapatamazsam evim haraç mezat satılacaktı..bu durmu kedi pisliğini saklar gibi herkesten saklıyordum..veya güvendiğim insanlara anlatırken sanki yarın çaresini bulmuşum ve problem önemli değilmiş gibi anlatıyordum..sonradan yaptığım yanlışı anladım..problemimi gerçek değerinden ne eksik nede fazla anlattım..eski aşim benim için kredi çekti borcu ödedi,ve en az altı ay banka kredisini kendisinin ödeyeceğini söyledi..amacı bu zaman dilimi içinde benim kendimi toparlamamı sağlamak ve madi imkanlarımı çoğaltmaktı..yukarıdada dediğim gibi paylaşım dertleri azaltır..sevinçleri çoğaltır..hepinize saygılı sevgiler. |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. elif itiraf etmiş bende edeyim bari... hayal ablamın bahsettiği ne istediğini habire dile getirmeyen vatandaş ta benim.. utananadam terzi kendi söküğünü dikemez miş hesabı gibi bende 8 aydır hummalı bir çalışmayla iş arıyorum... görüşmelerim oluyo.. o oluyo bu oluyo ama bir türlü hayırlıyısıyla başlayamadım bir yere... hata komikşeyler yaşamaya başladım... ben bir yere iş görüşmesine gidiyorum.. tam olarak ne istediklerini anladığım için başka bir arkadaşımı oraya yönlendiriyorum ve o orada işe başlıyor.. düm akşam dedim sevgili enerjilerim.. ben elçi olurum.. ama bunu bir işte çalışırken yapabilecek kudretede sahip olurum desteğinizle.. girlhaha b456 bu vesileyle enerjilerimizi birleştirme çalışmalarına bende ortak olmak istiyorum... aramızaki aciliyet sırasını belirledikten sonra benim hayırlısıyla bir işe başlayabilmem içinde sizin güzel enerji desteğinizi alayım... vermeyide almayıda bilmek gerekiyo.. çekim yasasının bu maddesini de uygulamam gerekli demekki.. ttli3 beni dürttüğü için hayal ablama ve mesajımı okuyarak isteğimle ilgili titreşimleri yükseltecek olan herkese sonsuz teşekkürler.. ark5 oh bee rahatladım... hayal abla biliyo size söylemedim ya kendimi suçlu gibi hissediyodum sevincli |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. eveet herkes eteğindeki taşı döksün bakayım..illede bir isteğinizin olması gerekmiyor..bilinçli veya bilinçsiz çekim yasasını mutlaka kullanmışsınızdır..bunu bizimle paylaşın..benzer şeyleri yaşamak isteyen arkadaşlarımız sizlerin deneyimlerinden faydalansınlar..biliyorsunuz her tecrübeyi deneyimleyerek öğrenmek zaman alıyor...bu dünyada ne kadar öğrenci varsa o kadarda öğretmen var unutmayalıııııım...hepinize saygılı sevgiler veeee kiss3 shamanım sen nasıl bir iş istiyorsun detaylarıyla yazarmısın.. |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. Alıntı:
canım ben varım... blissy |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. Merhaba ben yeniyim..Yardıma hazırım..Fakat tam olarak ne yapmak gerekiyor..Acemiliğime verin lütfen.. y789 |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. sevgili hayal abla (size eğer mahsuru yoksa habla demek istiyorum) bir çocuk düşerde yerden kalmak ister ama yardıma ihtiyacı vardır ve o el gelir onu yerden kaldırır. işte bu büyüklüğü yapanların ellerinden saygıyla öperim. sizde benim için şu anda öylesiniz. insanlara yardım etmek benim yaşam prensibim olmuştur. son ayrıldığım iş yerindende diğer ve bana yapılan haksızlıktan dolayı herşeyi dile getirdim ve işten çıktım çünkü onlara siz ev geçindirmek zorundasınız siz konuşmayın dedim ve bütün sorumluluğu üstüme alarak konuştum ve o sinirle işten çıktım. ben çalışmayı çok seven bir insanım üretici olmak ve insanlara yardım etmek isteyen biri olarak ev bana dar geliyor. okuduğum bir kitapta hergün yeni birşeyler öğreniyorsan doğru yoldasın diyor bunu kendime alışkanlık haline getirdim ve çocuklarıma da hayata dair hergün yeni birşeyler öğretiyorum. öğrenmezsem ve öğretmezsem huzursuz oluyorum. şimdi hayal ablacığım sizden birşey istiyorum y789 eşim emekli oldu ve 4 ortak iş açtılar ama iş daha faliyete geçmedi. personel olarak bende orda çalışmak isedim ama diğer ortaklar buna karşı çıktı. sebebi karı-koca aynı yerde çalışamazmış. bu duruma çok üzüldüm hatta yıkıldım. ben orda çalışmayı çok hayal etmiştim. ama yinede kim nederse desin orda çalışmayı kendime inandırdım.bu yüzden kendimi geliştirme konusunda boş durmuyorum. bilgisayar kursu, ingilizce kursu, etkin konuşma sanatı ile ilgili kitaplar, kişisel gelişim ile ilgili kitaplar... bunları işimizde yararı olur diye yapıyorum bir yandanda iyiki böyle bir tepki göstermişler diyorum çünkü bu girişimle benim gelişmem açısından muhteşemler thumbsanim sizden ricam pozitif enerjinizi göndermeniz. onların bu düşüncesinin pozitif olması. bunu çok istiyorum hayal ablacığım, çünkü eşimle birlikte kendi işimizde çalışmayı çok istiyorum blissy şimdiden yapacakları yardımlarından herkese teşekkür ediyorum herkesi çok seviyorum kiss3 sevgiyle kalın |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. hayal abla dürtme beni yaw yazdım işte... utananadam utananadam nei iş olsa yaparım sevincli 44 ben istanbuldayım.. ve kemerburgaz göktürk te oturuyorum... evliyim... dolayısı ile işe gidiş geliş saatleri önemli benim için... genellikle reklam departlarında asistan olarak çalıştım.. ancak çalışma saatlerinin uzun olması şu anki durumumda aynı sektöre tekrar giriş yapmam engel oluyor.. yine bu şekilde asistanlık.. düzgün bir yer olursa sekreterlik de yapmayı düşünüyorum.. benim için önemli olan kişisel kazancımı elde edebilmem... ayy bak yine geldi duygu.. hih33 herkesin bisürü ihtiyacı var.. şimdi bide beni dert etmesinler.. ark5 nasıl olsa bulurum ben bi iş.. blissy olurda yardımcı olacağına inanan bi arkadaşım olursa cv mi özelden paylaşırım.. yrl78 utananadam |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. sevgili balkan bu dört ortaklı yere değilde...sadece senin ve eşinin olabileceği bir iş yerine şifa göndersek nasıl olur..bu iş yerine şifa gönderirsek diğer kişilerin özgür iradesi hilafına şifa göndermiş oluruz ki bu mümkün değil..eğer bu şekliyle kabul edersen özelden bana ismini ve soyismini yaz..eğer gerçekten sen ve eşin buna hazırsanız evren tüm kaynaklarını size yönlendirecektir..bundan emin ol.. ayrıca beni ablalığa kabul ettiğin için teşekkür ederim..saygılı sevgiler.. hayal@ulltreya.com. |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. shamanım güzelim dürterim...hemde fena dürterim..yok kuzucuğum şaka yaptım..ama biz bunları biliyoruz..bizim yaptığımız neye benziyor biliyormusun hoca verir talkını kendi yutar salkımı..örnek olmamız lazım..size söz veriyorum..en ufak bir isteğim...ihtiyacım olduğunda sizlerle paylaşıcam... |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. gülfurenciğim çekim yasası ile ilgili bir deneyimin varsa veya gerçekleşmesini istediğin birşey varsa buraya yazabilirsin..ben ilerleyen günlerde ne yapacağımızı yazacağım.. |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. hayal ablacim ben bsiey istiyorum ama burdan yazmiyorum sana ozelden yaziyorum hemen...! smil56 bize ozel olsun diye...! yazmasam oluurm aklima geldide simdi khkh56.assagi da yazmisin ya hadi yazin ne istiyorsunuz diye valla hi billahi ilk akliam bu geldi khkh56 yaziyorum bekle...! |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. tamam sümbülüm.. aa34 thumbsanim sen iste yeterki.. dilin söylesin..ben onada enerji gönderirim... aa34 khkh56 yalnız bu iş extraya girer haberin olsun... khkh56 |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. sümbülüm mesajını aldım tamam gülüm dilin söylesin..istediğin .......olsun..yalnız şartlarım var benimde tabiii doğal olaraktan... aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 ne istediğini değil ama sonrasında bu sayfaya gelip açıka anlatacaksın...bu öyle bir deneyimki çakinenler olacaktır..onları yüreklendirmek adına...hepimiz hayatımızda tezahür ettirdiğimiz her şeyi anlatacağız... khkh56 khkh56 |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. Heh şöyle arkadaşlar anlatalım paylaşalım bakıyorum ne güzel herkes derdini,hayalini,isteğini paylaşmaya başlamış demek ki biraz yüreklendirmek gerekliymiş super |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. canlarım canımcıklarım komşular uyudu bende ses kaydını yaptım..indirin bir dinleyin eleştirilecek yanı varsa söyleyin düzeltip en mükemmel hale getirelim...sonrada hep beraber meditasyonlarımıza başlayalım..bu meditasyonu hepimiz için en uygun saat hangisiyse o saate denk getirmeye çalışalım..bu arada çalışan arkadaşların saat konusundaki önerilerini dikkate alalım...çok şeymi istedim.. y789 http://rapidshare.com/files/69756825...ASASI.doc.html |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. hayal abla ben ındırmeyı mı beceremedım acaba word dosyası cıktı ??? |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. tresorum sen değil ben beceremedim..ses kaydı yerine worl belgesini yüklemişim yrl78 y789 bu link mp3 ün linki art56art56 http://rapidshare.com/files/69827046...ASASI.mp3.html |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. canın sagolsun hayal ablacım, ne demek, sana ozelden mesaj atmıstım onu aldın mı acaba ? sevincli |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. ay kıyamam ben sana, cent ,şöyle özele gel bakayım neyi var eşinin geçmiş olsun.. ayazkizi@gmail.com |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. balım ben seni yarın ekliycem bu mail adresim msn yina kudurdu bağlamıyor..yarın ilk işim seni eklemek olacak.. |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. canım cent' im tüm yazılarını atlamadan okumaya gayret ediiyorum..maaşallah o kadar hızlısınki tüm gayretime rağmen atladıklarım oluyor..önümüzdeki hafta bir günümü cent günü ilan edip senin yazdıklarını okuycam..mıknatıs demişsin ya...ben kendi adıma, kendi zihinsel gücümden, ve kristallerin gücünden başka bir şeye pek inanmam, ama bu gerek diyen olursa hemen bende denerim..bir gün bir dergide büyük piramidin nasıl enerji çektiğini okudum..maddi olarak yerlerde olduğum bir devredeyim...dergide,bir çok avrupa ülkelerinde,firmaların sütleri büyük piramidin küçük versiyonu olan kutularda sattıklarını yazmış sütler bozulmuyormuş..piramidin içine konulan jiletlerin körelmediğini falan yazmışlar, büyük piramidin herşeyi taze tutan ve güzelleştiren bir eneji olduğunu yazmışlar..onu inşa ederken kullandıkları matematisel sayıların keops oramidine böyle bir özellik kattığı iddia edilmiş, elimde bir lira var..hemen eve baktım bayat ekmekler ve un var tamam dedim ekmek almıyorsun, bayat ekmekleri değerlendiriyorsun..gittim kırtasiyeye kırmızı bir karton aldım..ve 52 derecelik bir üçgen yaptım dört tana..altına hesaplayıp karesini yaptım.bir koni oluşturdum..bu koninin en önemli özelliği.içinde tam ortasına gelecek bir yükseltinin olması..çünkü enerji keops piramidinin tam ortasında olan bu yükseltinin üzerinde toplanıyormuş. piramidin ortasındaki bu yükseltinin üzerinede fravunun tabutunu koymuşlar...bende kibrit kutularından böyle bir yükselti yaptım, kırmızı kartondan yaptığım bu piramidin bir tarafını açılır kapanır yaptım, en son piramidimi enerjiyle jarj edip her gece içine cüzdanımı koymaya başladım..ertesi günden itibaren ben asla parasız kalmadım..ama bunun, kendi zihinsel gücümün etkisindenmi, kullandığım kırmızı kartonun etkisindenmi, yoksa gerçekten piramidi yaparken kullandığım matemetiksel sayıların etkisindenmi olduğunu bilmiyorum..haa piramide ne oldumu..ben piramitleri yaparım ordan biri gelir sen nasıl olsa yapıyorsun deyip alır götürür..onlarda parasız kalmazlar.. geçen gün internette gezerken aşağıdaki yazılara rastladım..etkilimidirler bilmiyorum ama çok şirin oldukları kesin..hele hele çağıran kedilerin..bu objelerden edinen olursa buraya yazsın.. BEREKETLE SEMBOLÜ OLARAK DÜNYADA KULLANILAN OBJELER EKEKO Güney Amerika’nın Ant Dağları Bölgesi’nde en popüler ev koruyucusu, Aymara şans tanrısı ve bereket tanrısı Ekeko’dur. O’nun heykelciğini eve yerleştirmekle, her türlü talihsizlikten korunulacağına ve bütün dileklerin gerçekleşeceğine inanılırdı. Ekeko özgün şekliyle taştan yontulmuş yerli bir kamburdu. Modern çağlarda taş yerine parlak renklere boyanmış seramik kullanılmış ve İspanyollar’ın etkileriyle yerli insanın bütün dileklerini sırtında taşıyan beyaz derili, açık ağızlı, bıyıklı bir figüre dönüşmüştür. Ekeko 25 Ocak’ta bir festivalde kutlanır, bir sonraki yılda şans getirmesi için Kızılderili pazarlarındaki Şaman lardan yeni heykelcikleri satın alır. Yeni yıl için özel istekler de sıralanır ve bunlar örneğin minyatür bir yiyecek torbası, minyatür bir televizyon ya da paralar olarak boynuna asılır. Şaman, Ekeko’yu eve götürülmeden önce bir buhurdanlığın dumanından geçirerek kutsar. Özel dileklerle örtülü olan Ekeko yeni sahibinin evine yerleşir ve ev sahibi kendisine içki, koko yaprakları ve bir sigara ikram ederek tanrıyı memnun etmeye çalışır. Ekeko’nun ağzının açok olması yakılan bir sigaranın dudakları arasına yerleştirilmesi içindir. Eğer Ekeko, sigarayı içmeye devam ederse, yıllık dileklerin gerçekleşme olasılığı artacaktır. Bugün yaklaşık 2 milyon insan hâlâ dört bin yıllık Aymara dilini konuşmaktadır. Bunlar aslında Bolivya’daysalar da Peru ve Şili’nin kuzeyine de yayılmışlardır. Katolik Kilisesi’ne bağlı olmakla birlikte özellikle yıllık festival ve kutlamalarda, Ekeko gibi eski gelenekleri sürdürmektedirler. SAMAN KUKLALAR Saman kukla özgün haliyle bir bereket töreninin parçasıydı. Harman mevsiminde ürün biçilirken, Buğday Ruhu biçilmemiş ekinlerin arasına kaçmak zorunda kalırdı. Eğer bu düşüncesizce biçildiği taktirde Koruyucu Buğday Tanrıçası’nın yok edilmesiyle bir sonraki yıl ürün alınamazdı. Çiftçiler bu felaketten korunmak için bu son demetin samanından küçük bir Ana Tanrıça figürü yapıp evlerine götürürler, onun bir sonraki bahara kadar özenle saklarlardı. Ana Tanrıça’yı hasat mevsimi geçtiğinde evlerine taşırlardı (aynı zamanda Harman Kraliçesi, Yaşlı Kadın, Bakire, Cadı diye de anılırdı.) evde çiftçileri gelecekteki kıtlıktan korurdu. Bahar gelince yine tarlaya götürülür, ruhunun bir sonraki yılın ürünün tohumlarına geçmesi sağlanırdı. Tarım makineleştikçe çiftçilerin batıl inançları da azaldı ve Buğday Tanrıçası önemini kaybetmeye başladı. Saman kuklalar da halk kültüründen silindi. Ancak birkaç uzak bölgede devamlılığını sürdürebilenler yirminci yüzyılda dekoratif bir form olarak yine ortaya çıktı. Putperest önemleri tümüyle göz ardı edildi ve sembolizmleri unutuldu. Günümüzde Herefordshire Yelpazesi, Sakallı Yelpaze, Galli Kukla, Boyun Kuklası ve Toprak Ana diye anılmaktadırlar. Bu daha eski formların dizaynından söz konusu sembolizmin yoğun bir cinselliğe sahip olduğu görülmektedir. Buğday Tanrıçası ürünün bereketi ile ilişkili olduğundan ve sembolik olarak kadın formunu aldığından, bir sonraki adımın onun üreme organlarına yönelmek olması kaçınılmazdı. Geleneksel yelpaze şekli aslında kadın üreme organının abartılı bir biçimidir. Bunlar masum gözleri rahatsız etmeyecek kadar soyutlaşmışlarsa da, puta tapma dönemindeki doğurganlık tapınma araçları olarak uzun geçmişleri, gerçek mahiyetleri konusunda kuşkuya yer bırakmamaktadır. Evlerde ve sanayi çağı öncesi çiftliklerin duvarlarında ilk çiftçilerin yaşamları için o kadar önemli olan verimli toprakların mükemmel koruyucularıydı. |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. BALIK İsa’nın gelişinden yüzyıllar öne balık Büyük Tanrıça’nın üreme organı ve cinselliği temsil ederdi. Pekçok kişinin Cuma günleri balık yemesinin nedeni Cuma’nın adını Tötonların aşk tanrıçasının adından almasıdır. Adına tanrıça Venüs’ten VENERDİ olarak aldığı İtalya’da da Cuma günleri balık yenir. Balık tılsımları aynı zamanda kısırlığa karşı koruma olarak kullanılmaktadır. Verimlilikten doğurganlığa, yaşamın yenilenmesine ve genel olarak refaha kadar balık pekçok kültürde yeralmaktadır. Kuzey Afrika’da, Tunus’ta dükkanların önlerinde iri balık tılsımları asılıdır; şans getirmeleri ve cinleri dükkanda uzak tutmaları beklenir. Batı’da arabaların arkasına asılan balık figürleri, onları şeytandan koruyamasa da, cinsel zevkten yoksun kalmayacaklarını ifade etmektedir. Doğurganlığı çağırması nedeniyle balık aynı zamanda bereketi de çağırmaktadır. TAVŞAN AYAĞI Tavşanlar çok hızlı üremeleri nedeniyle, bereketi temsil ederler. Burada da üreme ve doğurganlık temsili nedeniyle bereket çağıran bir tılsım özelliği kazandığını görmekteyiz. Onlardan bir parça taşıyan daha verimli, yaratıcı ve varlıklı olur. Bazı ülkelerde hamile kalmak isteyen kadınlar üzerlerinde bir yere –özellikle iç çamaşırlarının içine- bir tavşan ayağı gizlerler. ÇAĞIRAN KEDİ Ön ayaklarından biri, sanki sallarmış gibi havaya kalkık dimdik oturmaktadır. Genelde çiniden imal edilir ve geleneksel renklere boyanır. En eski örnekleri tahtadan yapılmıştır. Çağıran Kedi’nin iki özelliği vardır. Birincisi sahibine şans getirir, ikincisi ise, kötü talihi uzak tutar. Çağıran Kedi alındığında genelde yanında bir kağıt verilir. Bu kağıtta ise, şunlar yazılıdır. “Şans kedimizi aldığınız için teşekkür ederiz. Sağa veya sol patisini kaldırıp, Japon sitilince yüzü ileri dönük olan talihli kedi hakkında çok eskiden beri anlatılan hikayeler vardır. Kedi sol patisini kaldırıyorsa, bir iş yerine müşterileri; sağ patisini kaldırıyorsa, eve refahı çağırmaktadır. Beyaz kedi mutluluğu, sarı renklisi ise zenginliği çağırır. Kara kedi sağlık çağrısında bulunur. Gününüzü neşelendirmek için talihli kediyi evlerin girişlerine ve dükkanların vitrinlerine koymalısınız.” Çağıran Kedi’nin efsanesi ise, oldukça ilginçtir. Gotoku-ji pek yoksul bir tapınakmış, ancak keşişler aç olsalar da yiyeceklerini kediler ile paylaşırlarmış. Kedi birgün tapınağın önünde otururken, bir grup zengin samuray oradan geçmekteymiş. Kedi patisi ile onlara işaret etmiş ve samuraylar tapınağa girmişler. Samuraylar içeri girer girmez müthiş bir fırtına kopmu; gök gürlemeye ve yıldırımlar düşmeye başlamış. Bir yıldırım samurayların kedini çağrısına uyup, tapınağa girmeden önce durdukları yere düşmüş. Böylece kedi hayatlarını kurtarmış. Yağış epey uzun sürünce samuraylar içerde uzun saaatler boyu kalmışlar ve bu arda Budist felsefesi ile tanışmışlar. Daha sonra içlerinden biri dini daha iyi öğrenmek için tapınağa dönmüş ve tapınağa büyük topraklar bağışlamış. Samuray ve ailesi oraya gömülmüşler ve mezarlarının yakınlarına Çağıran Kedi anısına küçük bir kedi tapınağı inşa edilmiş. Söz konusu tapınak bugün hâlâ ayaktaysa da, Tokyo’nun Batı varoşları arasında kaybolup gitmiştir. Ancak kedileri için dua edenlerin uğrak yeridir. Japon Kısakuyruğu olarak bilinen efsanevi Çağıran Kedi’nin soyundan olduğuna ve bunlardan birini evde beslemenin de talih getireceğine inanılır. Çağıran Kedi ile ilgili olarak bir başka efsane daha vardır. Bir kadın tehlikeli bir yılanın saldırısına uğramak üzereymiş bunu gören kedisi patisini kaldırarak, sahibini uyarmak istemiş ama yılan tarafından öldürülmüş. Kadın bu cesur davranışı hatırlatması için, kedini tahtadan bir heykelini yaptırmış ve daha sonra bunun kopyaları uğurlara dönüşmüş. Kedilerden sol patisini kaldıran müşteri çağıran kedi özellikle bolluğu davet eden bir tılsım ifadesi oluşturmaktadır. Dükkan kapıların önlerine konan Çağıran Kedi tılsımı içeriye müşteri çekmeyi amaçlamaktadır. Ayrıca koruyucu bir tılsım olarak da kullanılmaktadır. BEREKETLE İLGİLİ TAŞLAR YEŞİM TAŞI Takanı çok zengin yaptığı düşünülen Yeşim Taşı bu özelliğiyle bir bolluk sembolüdür. Çin’de düğünlerde sonsuz sevgi sembolü olarak yeşim taşından yapılmış kelebekler armağan edilir. Bir efsaneye göre büyük Çin Ejderi’nin yeryüzüne boşalttığı tohumlarının donmuş biçimidir. Bu efsane de Yeşim Taşına bir bolluk sembolü olma özelliği daha kazandırır. Günümüzde bile bazı Çinli iş adamları ellerinden yeşim taşından yapılmış bir obje tutmadan önemli anlaşmalar imza atmaz ve önemli alış verişler yapmazlar. Çin ekonomisi göz önüne alındığında belki de denemekte fayda vardır... TOPAZ (SARI YAKUT) Topaz yaygın deyimiyle “Bereket Taşı” olarak bilinir. Etkisi ile manevi anlamda bolluğu yani bereketi çağıracağına inanılır. Pekçok rengi olan topazın sağlıksızlıktan, korkaklıktan ve namussuzluktan koruduğu da söylenir. Ortaçağ’da nazardan korunmak için altın bileziğe takılmış olarak sol kolda taşınırdı. “Aşk Taşı” da denilen topazın, takanı iki âşık arasına girebilecek bir soğukluktan koruduğuna inanılır. Roma İmparatoru Hadrian’ın en sevdiği taş buydu. Parmağındaki tılsımlı yüzükte üstünde Tanrı’nın doğaya galebe çalacağı yazılı bir topaz vardı. Romalılar yolculukta kendilerini tehlikelerden ve kötülüklerden koruyacağına inandıklarında topaza “Güç Taşı” adını vermişlerdir. AKİK TAŞI Geleneğe göre Akik Taşı toprağın korunmasında ve verimliliğinde özellikle önemlidir. Bu inanca göre eğer bir çiftçi elinde akik taşı bulundurursa, tarlası daha verimli olacaktır. Bir çiftçi tarım araçlarına bir akik taşı taktığı taktirde ise, daha çok ürün alacaktır. Ortadoğu’da toprakların bol verim alma kavramı, Akik Taşı’nın gücünün gömüleri bulmaya yaradığını söyleyecek kadar abartılmış ve yaygınlaşmasına neden olmuştur. Türkiye’de de oldukça yaygın olarak kullanılan bir taştır. Aynı zamanda ruhsal korunmayı sağladığı düşünülür. Akik Taşı İslam Ülkeleri’nde üzerine Kurân-ı Kerim’den Ayetler yazmak için seçilen taşların başında gelir. resimleri koymayı beceremedim..akşam oğlum geldiğinde öğrenip koyarım veya şaman gelince öğretir yaparım..şaman yokken ben neyapıyordum acaba? dusun yeşim taşı örnekleri.. http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...aye10054-1.jpg kelebek modeli.. http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...lsuz/m2671.jpg işlenmiş yeşim taşı http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...0321161314.jpg doğal yeşim taşı.. topaz (sarı yakut ) örnekleri... http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...liksirri/2.jpghttp://tbn0.google.com/images?q=tbn:...-topaz-3.5.jpghttp://tbn0.google.com/images?q=tbn:...w_topaz_rd.jpg akik taşı örnekleri.. http://tbn0.google.com/images?q=tbn:.../3149861_0.jpghttp://tbn0.google.com/images?q=tbn:...lien/achat.jpghttp://tbn0.google.com/images?q=tbn:...di_037akik.jpg çağıran kedi.. http://www.derki.com/joomla/images/s...eki-nekko2.jpg http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...tlargepair.jpghttp://tbn0.google.com/images?q=tbn:...c1e4630f36.jpghttp://tbn0.google.com/images?q=tbn:...com/maneki.jpg |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. oh ohh maşallah ne güzel sohpetler olmuş.. ama bne eskisi kadar laf yetiştiremiyorum size.. bende tam bir kristal hastasıyımdır.. eh fena sayılmayacak bir kolaksiyona da sahibim.. forum içerisinde bu kadar çok sevdiğim canlarım en sevdiklerimden bahsedince nası mutlu oldum anlatamam.. biim bir doğal taş bölümüz olcaktı.. bu konu burda bitmez.. daha eteğimizde çok taş var dökeceğimiz.. olmadı ben bu mesajları bu konunun içinden oraya taşırım.. hayal ablam istediğin resimler bunlarmıydı kuzum.. eksik varsa eklediklerimden tamamlarım.. kıyamadım sana gece vakti uğraşcan ekleyiverdim mesajının altına.. google de arama yaparken görseler de yada imageste arama yaparsak aradığımız anahtar kelime ile ilgili olarak sırf resimli konular ekrana gelir.. resimlerin üzerine sağ tıklayarak diyeceğim ama gerisi zaten normal resim ekleme konumuz ile aynı.. http://img409.imageshack.us/img409/628/a2kh3.jpg http://img264.imageshack.us/img264/511/a1bv8.jpg |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. şamanım kuzum aslında bu mevzuya bir dalarsak çıkamayız işin içinden ..bizim yaptığımız şey hani olurya bazı sofralar..her şey tadımlıktır..işte burasıda öyle..zaten ilgilendiğimiz hangi konu gelgeç konudur oda ayrı...emeğin için çok teşekkür ederim..kuzum allah seni iyiki yaratmış ve benimle karşılaştırmış şükürler olsun ona.. |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. hayal ablam centcim çok tatlısınız.. bal damlamış yine kelimelerinizden... kiss3 12389 cent çaktırma güzelim.. ben öle arada kaynayıp gitcem deşifre etme yaw.. girlhaha (güzel dileklerin için sağolasın.. ark5 ) utanıyom ben sonra tebrik kutlama falan onun için.. utananadam utananadam canım ablam yine al bastı yanaklarıma.. utananadam naptım ki kuzum.. bu kadar güzel sözü hakedecek sanki.. olanda senin izlerinden geldiğim belli olsun diyedir.. tamamlanalım diye yaratmış yaradan sizler gibi özel güzel insanları.. ark5 kiss3 |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. secret ın yanı bu cekım yasasının herkese ne faydası oldu bılmıyorum .bana sorarsanız okudum duusndum ustunde ama cok cıddı bır sekıldede uygulamaya gecırmedım nıye mı?! cunku kafama oturmayan yerler var dı yanı tam ıkna olmadım ama butun bunlara ragmen okudum duusndugum ve yaptıgım kadarı bıle bende bırseyler degıstırdı ne mı?! cabuk karamsarlıga duserdım uzuntulerımı daha uzun sure kendımde tasırdım cabuk atlatmazdım ama sımdı cok daha olumluum bırsey benı ıncıtse bıle ustumden cabuk atıyorum eger dusunulurse bunlarda hıc hafıfe alınacak seyler degıl tum bu soyledıgım seyın tam anlamıyla karakterıme yerlestıgını soyleyemem ama oldukca gıclendıler boule hıssedıyorum yanı bu cekım yasası dogru bıle olmasa en basından soyledıgımız gıbı sadece dunyaya olumlu bakmaya yarasa bıle yeter ya sızce? bırde karıyer yapma konusunda ve ıyı bır ıs bulma konusunda ıse yarasa hanı ekstra da ıyı bır ask sung66 degıl mı yanıııı kiss3 |
|
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. Bugün kendi kendime dedim ki ben hayatımla ilgili bir dileğim için neredeyse 1 yıl oldu uğraşıyorum, kalpten istiyorum, çekim yasası , bilinçaltı, telkinler , olumlamalar hepsini denedim, benim istediğim şey , benim istediğim koşullarda bana gelmiyor, bir anda isyan edesim geldi, neden diye sorguladım , eksik parça bulamadım kendimde , sonra toparlandım tabii bu dediklerimi iptal ettim, defalarca iptal dedim ve dileğimin bana doğru gelmekte olduğunu , bunun zaten benim ve hakkım olduğunu düşündüm, herşeyde bir hayır vardır ben Allahtan istiyorum ve hayırlı bir şekilde gerçekleşmesini diliyorum 96 |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. selam herkese s456 forum marketinden extra listesinden puanımla spor mersedes aldım, sonra internette dolaşırken yine mersedes spor bir araba hemde slk 200 rastladım, daha sonra gazete karıştırıyordum oda ne mersedes slk 200 sevdim ben bu arabayı canım ona bakınca bir güzel oluyor içim hayalini bile kurmaya başladım........ geçenlerdede çerezciye çerez almaya gittim ama çerezi başkasına alıyordum,vitrinde çok güzel lokumlar gördüm canım istedi biraz alsam mı dedim ama almadım belkide alamadım neyse sonra çerezi sahibine götürdüm oda tabağa döktü ben başka bir şeyle uğraşırken bana seslendi çerezin arasından lokum çıkmıştı dusun hepinize sevgiler hismiley |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. benim secret ile ilgili verdiğim örnekler ne kadar önemli olacak bilemiyorum ama yine de paylaşayım.benim ortaokuldan liseye geçtiğim sene(tabi o zmn secret diye birşeyden haberimiz yoktu) yazın bizim apartmandaki arkadaşlarla oturur gece yarılarına kadar sohbet falan ederdik.çok sıkıldığımız günlerde bizi düşünce gücü merakıdır aldı kütüphaneye gidip kitaplar araştırmalar derken basit bir yöntem denemeye karar verdik.hepimiz elele oturup gözlerimizi kapatıp basit birşeye odaklanacak ve öyle olduğunu hayal edecektik.ne bulsak diye etrafımıza bakınırken arkadaşmımz yonca'nın kardeşinin bisikletiyle etrafta dolandığını gördük ve "yiğit bizim yanımıza gelsin elini şu duvara yaslasın" diyerek bu düşünceye odaklandık(biliyorum biraz saçma ama 44) ve gerçekten de bir süre sonra yiğit yanımıza geldi.tabi elini duvara yaslamadı veo zmn biz "olmadı başaramadık" diye düşünmüştük ama aslında çoğunu başarmışız. bir de şöyle bir örnek var.secret kitabını okuyanlar bilir.bu yöntemin işe yarayıp yaramadığını kontrol etmek için bi adam kafasında tüy imgesi yaratmış sonra onu görmüş vs.aynı şeyi okuyunca benim de içimden böyle birşey yapmak geldi.bende kafamdan bir bileklik düşündüm.böyle renkli ipliklerle birbirinie bağlanmış bir bileklik.aslında üzerinde çok fazla da düşünemedm sadece 1 gün kadar.ertesi gün yengemle çarşıya gidecektik.yengem "çantamı almayayım cüzdanımı alsam yeter" dedi ve cüzdanının arkasından böyle renkli ipliklerle benim kafamda oluşturduğuma benzer birşey sarkıyordu.ben o zmn herhalde bu şekilde oldu diye düşünmüştüm.(nilemiyorm belki de tesadüftü o an öle şartlandığımdan ben o şekilde düşünmüş olabilrm). dusun |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. nasıl yani? sadece parmaklarınızla destekleyerek havaya mı kaldırdınız? dusun dusun anlamdım sanırm ben utananadam |
5 ay öncesine kadar çok iyiydim, sanırım bir travma sonrasında sarsıldım. bir dönem depresyon tedavisi gördüm ki ancak yaşayanlar bilir nasıl bir çıkmaz olduğunu. 4 yıldır çok iyiydim hiç bir sorunu çok büyütmeden çözebiliyor, 3-5 günde kendimi toplayabiliyordum. Ama 5 ay oldu ve yok, toplayamıyorum. En ufak bir sorunda sinirlerim altüst oluyor. Kendimi eve atıyorum, uyuyamıyorum. 1 haftadır daha da kötüleştim. Sigarayı bir kere bırakan tekrar başlasa bile tekrar kolaylıkla bırakır. Çözmüştür çünkü olayı, yöntemini öğrenmiştir. Nasıl bırakılacağını biliyordur. Depresyonda böyle bir şey, nasıl çıkılacağını öğreniyor insan. Ama ben şuan depresyona girme evresindeyim ve burda direksiyonu kırmam gerek. Girmeden kendimi kurtarmalıyım. Şimdi beni burdan çıkaracak tekrar hayatın güzelliklerini görmemi sağlayacak birşeyler bulmalıyım. Çünkü biliyorum ki onlar hep var sadece ben bazen görebiliyorum bazen de göremiyorum. Şimdi göremediğim bu dönemde elbette ne istediğini bilmez bir haldeyim. Bunun için çözüm canımı sıkan şeylerin ne olduğunu bilmek, onları ortadan kaldırmak derseniz işte orda gözümün önünde koca bir demir perde var. Şimdi bu kapana kısılmış hali bir yerden kırmalıyım. Tek istediğim bu. Bu çıkmazdan kurtulmak için nefes alacak bir çatlağa ihtiyacım var, belki bir ışığa.Fikirlerinize ihtiyacım var, hepinize şimdiden teşekkürler ttli3 |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. evet agresif.bende sana katılıyorum.insan bazen sorunlarının farkında oluyor bunu çözebilecek tek şeyin kendisi olduğuna da biliyor ama uygulama kısmı işin en zor yanı.işte bu sitenin ve ritmotrans tekniğinin de farkı burada.buradaki telkinler sayesinde kendi içindeki sorunlarını halledebilecek güce kavuşuyorsun. bilinçaltına giren düşünceler bir süre sonra düşüncelerine ve davranışlarına da yansıyor.onun için benim tavsiyem sen bol bol bu telkinleri dinlemeye bak.bende yeni başladım 3 gün oldu ama farkı hissedebiliyorum.çok daha fazla da değişeceğime de eminim.umudunu asla kaybetme.insanın sahip olabileceği en büyük güç kendi içindeki güçtür. ttli3 ttli3 smiliyface |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. canım benim hepimiz anlattığın dönemlerden geçiyoruz.. önerilerimizi istemektede haklısın ama ne dersek diyelim yine kendi bildiğini yapacaksın.. onun için iç sesinle anlaşmaya varman gerekiyor.. mutlaka hedeflerin olmalı.. en basitinden en zoruna kadar.. en küçük hedefin seni bir sonraki adımına taşıyacak şekilde basamaklanmalı.. her şeye inat her keze inat mutlu olmalısın.. hoşlandığın şeylere ağırlık ver canım.. biliyorum bu dönemlerde bunu yapmak zor ama mutlaka sevdiğin şeyleri hatırlıyorsundur.. öncelikle evin odan derli toplu olsun.. mümkünse taze çiçekler alıp koy vazoya ve onları vazona yerleştiriken neşeyi mutluluğu huzuru yanlarında sana getirdklerini düşün.. mutlaka neşeli hareketli dans müzikleri dinle.. istemesende bırak onlar çalsın.. enerjini yükselticek şeyler dinle.. mümkünse türkçe ve anladığın yabancı dillerden olmasın.. anlamdığın bir dilin en hareketli mutlu parçalarını dinle.. kırmızııdan siyahtan griden uzak dur.. açık mavi uçuk pembe su yeşili portakal rengi gibi neşeli keyifli soft renkleri tercih et.. nefes egzersizleri yap.. derin nefesler al.. nefesini kesinlikle tutma.. bol bol nefes akıcı ve devamlı olsun.. bıraktığın her nefesinle içinin ferahladığını aldığın her nefesle mutluluğu refahı bolluğu içine çektiğini düşün.. inancın doğrulrusunda rehberlerini yanına çağır.. meleklerini davet et .. yolunu kolaylaştırmlarını düşün.. meditasyon bölümümüzde bir çok güzel çalışma var.. okuduklarından birisi mutlaka sana gülümseyecektir.. kendi arzu ettiğin şekilde bir tanesini uygulamaya çalış.. bu dünyaya geliş amacını düşün.. görevlerin var.. kendin ve bütünün hayrı için yapman gerekenler var.. sen hepimize aitsin.. hepimiz de sana ait.. ben kendi huzuruma senide dahil ediyorum.. burada enerjisi yüksek olan ben hayal abla gibi kendine yakın hissetiğin kişiden sana doğru gelen ortak enerjiyi hisset.. bu enerjinin yolunu aydınlattığını duvarlarını ortadan kaldırdığını düşün.. karşımda duvar var diyorsun.. gözlerini kapat rahat bir lekilde uzan.. duvarınla yüzleş.. korkama üzerine doğru adım adım yaklaş.. belkide duvar olarak gördüğün harika bir çiçek bahçesine açılan kapıdır.. seni motive edici filmleri izle.. secret .. what the bleep do we know.. secret garden.. istersen sana bu filmlerle ilgili bir liste yollayabilir ayrıca nerden bulacağının bilgisinide verebilriim.. otur ve seçimini yap.. hayat senin seçimlerinden ibaret.. eğer güzel olanı istemeseydin şu anda bizlere önerilerimizi sormazdın canım.. içindeki ses sana ışığa doğru gitmen için yaptırımlarda bulunuyor.. içindeki mutlu olmanı isteyen gerçek sese güven.. seni mutsuzluğa ve ikilemlere sürüklemek isteyen ses senin değil negatif egonun sesi.. onun hükmünden çık ve sevgiyle mutlulukla karralıklıkla değişeceğini ona göster.. hayatında güzel olan şeylerin listesini yap.. en basit ama en önemli olanından başla.. nefes alabiliyorsun.. gözlerini kırpabiliyorzun.. görebiliyorsun.. yürüyebiliyorsun.. internetin var bilgisayarın var.. ulaşmak istediğin bilgileri okuyabiliyorsun.. seni önemseyen bizler var.. e o zaman depresyonunu kapıya koymak için ne bekliyorsun.. kiss3 |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. Bunlar bir yerden başlamak için çok değerli öneriler, emin olun hepsini başaramasam da bir çoğunu deneyeceğim. Gülümsedim okurken yazamadan geçemeyeceğim ;) Odam okadar dağınık ki iki haftadır inanamazsınız. Evdeki her eşya herşey fazlalık gelmeye başladı, tek başıma yaşıyor olsaydım sanırım dün akşam hepsini atmıştım, koltuklar masalar dahil. Bir yığın halinde bekliyor dolaplarımı boşalttığımda ayırdığım eşyalar. Sanırım en kısa zamanda kurtulacağım hepsinden. |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. merhabalar birkaç deneyimimi paylaşmak istiyorum sizlerle. geçtiğimiz mart ayında 3,5 aylık bir yabancı dil kursuna başladım. NLP destekli... -bu kursa başlamak içinde işten ayrıldım, saatleri uymuyor diye tolere edemeyiz dediler, dil öğrenme aşkına işten ayrıldım.- evde birgün internette kaynak araştırmaya çalışıyorken dil öğreniminin biraz zor olduğunu öğrenim metodları ile araştırma yapmaya çalıştım. ve meditasyon nasıl yapılır diye bir makale okudum. -ışık çağırma metodu- uygulamakta bi zarar görmedim ve her satırı cümlesi cümlesine uyguladım. çok farklı değişik bir şekilde içimde mutluluk, huzur ve yüzümde hissedilir derece gülümseme meydana geldi. o gün dershanede hocamızın sorduklarına akıcı bir şekilde cevap verdim ve çok mutlu oldum. şans yada çekim yasası. bu durumdan bir kaç gün önce bir kitap mağazasında "the secret" i sorgusuz suhalsiz aldım. şimdi bu kitabın başka versiyonu da mevcut. -jery&eshter hick çekim yasası- onu da okuyorum. ---------------- kurs bitiminine birkaç gün kala bi şirketten teklif geldi ve görüşmeye gittim. ortam çok hoştu. en hoşuma giden tarafı ise; orada iş başvuru formu dolduran arkadaşlar vardı ve ben başvuru yapmadan çağırılmıştım. -bu durumda herhangibir küçümseme yada yukarıdan bakma gibi bir ruh hali içerisine hiçbirzaman girmedim, girmemde. çünkü bende iş başvuru formu doldurmuştum çok zaman. ve bundan sonra yazmayacapğımda belli değil.- ben bir ekiple çalışmaya başladım en başta söylenen vaadler yerine gelmekte çook gecikildi ve bende iş arayışına başladım. ve yaklaşık 8 ay önce idi önceki iş arkadaşlarımla çalışyorken nedenini bilmediğim bişeyler çalıştığımız işle alakası olmayan bir pozisyon adına atıp tutuyordum. öyle olacak böyle olacak diye. anlamadığım bi hava içerisine girmiştim. çok hoş bir durumdu. ve bir gün bir telefon hayatımı değiştirdi. o çalıştığım işle alakası olmayan o pozisyonda çalışıyorum. pc05 ruhumuz bize doğru olanı yada yapmamız gereken doğru sinyalleri sanki gönderiyor. bunu bilmek çok güzel. - az evvel moralim çöküktü bigünlük' üme yazdım- ama şimdi biraz daha iyiyim sanki.. saygılar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:55 AM. |