![]() |
SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. yine bir olaydan bahsedicem ama bu biraz eski o zamanlar 17-18 yaşlarındaydım oyun merakım vardı bir çok kişide olduğu gibi,çalışıyordum ve bir gün evden işe giderken bir beyaz eşya mağazasının vitrininde daha önce hiç görmediğim bir cihaz vardı playstation diye bir makine sonradan öğrendim oyun konsolu olduğunu onu görünce aklım başımdan gitti onu almak için üç ay çalıştım ve aldım memlekette bir tek mağazada vardı ve oda benim iş ile ev düzergahımdı....sonra bir oyun oynuyordum yarış oyunu oyunun içinde bir bmw z3 vardı bittim o arabaya en çok onu seçer oynardım çok beğenmiştim,bir gün iş yerinden dışarı çıktım akşam saatleriydi birde ne göreyim bmw z3 siyah bir inci gibiydi çok sevinmiştim onu gördüğüme...sizce tesadüfmü..şimdi biliyorum ki tesadüf değil....... hepinize sevgiler.... clapping |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. benim hedefim ve şu an için 1.sıradaki isteğim ''istediğim kalitede mutlu ve huzurlu olacağım ''işe girmek ..Kaliteden kastım çok para,çok büyük statü değil arkadaşlar..şu ana kadar edindiğim tecrübeler teknik bilginin kulanıldığı vücudu yoran ve direnç isteyen şekildeydi,yine o şekilde olabilir ondan yana bir çekincem yok,tabii ki daha az yorulmak koşturmak herkes ister ama kaliteli derken bu koşturma ve ağır yorgunluğu elemanlarına iyi bir ortam ve şartlar sağlayan bir yer demek istiyorum..Şu an için Allah'tan isteğim yüzümü tekrar iş konusunda güldürecek bu işyeri..Enerji gönderirseniz de başımın üstünde yeri var arkadaşlar ttli3 ttli3 sevgilerimle kiss3 |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. Merhaba Pamukk hismiley hismiley İnşallah istediğin şartlardaki, istediğin hayata ve işe en kısa sürede kavuşursun. Allah gönlüne göre versin 956k 956k Enerjim olsaydı sana da gönderirdim, ama şu aralar bende de yok aa34 Ama olduğu kadar, gönderiyorum yine de... Sağlıcakla... hismiley |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. mehmet çok teşekkür ederim o azıcık kalan enerjini de bana gönderip güzel dileklerini paylaştığın için ttli3 Allah hepimizin gönlüne göre olan dileklerimizden hayırlılarını bize versin hepimize inşallah,şu perşembe akşamı dualarımız kabul olsun inşallah tender45 t678 |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. arkadaşlar ben her gün enerji gönderiyorum yapmanız gereken tek şey hayal ayazın gönderdiği şifa enerjisini işim için/ sağlığım için vs kabul ediyorum demek..şifa olsun, şifa olsun, şifa olsun.. |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. kahvesmiley kiss3 kiss3 ttli3 |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. Merhabalar hayatım değişti dostlarım, epeydir giremiyorum siteye girsem de yazamıyordum, çok özlemişim bu siteyi,burdaki ortam bambaşka güzellikte, hangi konuyu okuyacağımı şaşırdım,epey birikmiş ve hepsine ben de bir şeyler yazmak istesem de şu an çalışıyorum, sürekli yazarak dikkatleri üzerime çekmemeliyim. Çocukça safça,tüm iyi niyetinle istemekten bahseder the secret,ben bunu yaşadım, 5 mayıs kızımın doğum günüydü, fakat ben ilk defa doğum gününde onun yanında olamayacaktım, bütün hazırlıklarını yaptım o arkadaşlarıyla anneannesinin yardımıyla kutlayacaktı, böyle kararlaştırdık,içten içe üzülüyordu ve benim de yanında olmamı çok istedi, yavrum öylesine yürekten diledi ki, ben daha büyük bir firmadan arkadaşım vasıtasıyla bir iş teklifi almıştım görüşmeye çağırıldım o gün ve bir bahaneyle izin alıp gitmek zorunda kaldım, iş görüşmesini tamamlayıp eve döndüm , hep birlikte kutladık 9. yaşına girişini, onun bana sarılması, her an sevdiğini söylemesi bir ömre bedel,öylesine yürekten dilemiş ki, ben büyük bir bahane uydurup dolaylı yoldan da olsa doğumgününde kızımın yanınaydım... Benim dileklerime gelince, ben sevgili Hayal ablamın dediği gibi çok enerji tuttuğumu ve sürekli her an bir beklenti içinde olduğumu ve yanlış yaptığımı farkettim ve akışına bıraktım, vazgeçmedim, dileğim gerçekleşmiş olarak kabul ediyorum bu zaten benim ve hakkım... Tüm site dostlarıma kucak dolusun sevgilerimi gönderiyorum.... |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. elif cim bizde seni özlemişiz.. ark5 güzel kızına mutluluk sağlık başarı huzur dolu bir ömür diliyorum.. http://img62.imageshack.us/img62/4106/birds1cpal5.gif dilerim kısa sürede sende arzuladığın hedeflerine ulaşırsın.. http://img237.imageshack.us/img237/5...ter12ssro4.gif sevgiler.. kiss3 |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. Madem isteklerimizi paylaşıyoruz,bende yazayım hemen.(vakit kaybetmeden:)) * Mutlu olduğum,gitmekten zevk alacağım harika bir işim olsun.Detaylar:*Hafta sonu tatil*mesai bitimi en geç 19.00*Hakla ilişkiler tarzı *800.0 ytl ve üstü ücret aa34*çok iyi anlaştığım iş arkadaşlarım... *Harika, bana aşık bir sevgilim(eşim) olsun. Detaylar:sarışın,yeşil gözlü,efendi,duygusal,modern,hayata bakışımızın aynı olduğu,sempatik,sadık...vs... kiss3 |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. arkadaşlar merhaba:) bu ortam beni öyle heyecanlandırdı ki şuan.bende hemenisteklerimi sıralamak istiyorum:) 1.sevgilimle evlenmek istiyorum 2.işimde terfi etmek istiyorum 3.maaşımda ciddi bir artış istiyorum... kendimce hayal panoları yapıyorum durmadan,bişeyler yazıp çiziyorum oraya buraya ve heyecanla sonuçları bekliyorum birde sizinle bu enerji topuna katılmak istiyorum:)sevgiyle kalın ve güzel gönülleriniz ne istiyorsa hepsi gerçek olsun:D |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. Alıntı:
mutluluk ve ışıkla kalalım. |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. sevgili disik altta vereceğim linkler çalışmalrında sana yardımcı olabilir.. hismiley sevgiler.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-t7902.0.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...u-t5386.0.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon-b350.0/ |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. çok teşekkür ederim hepimizin isteği gerçek olsun arkadaşlar:) |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. 1.Aşık olduğum kişiyle mutlu ve hayırlı bir evlilik 2.Sağlıklı ve mutlu çocuklarımızın dünyaya gelmesi. 3.Ailemle mutlu, mesut günler..... bunun için zaman zaman kendi kendime "mutlu bir evliliğe hazırım" diye telkinde bulunuyorum. |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. the secret kitabını ikinci defa okuyorum ve videosunu tekrar tekrar izliyorum. ben enerjiye bütün kalbimle inanıyorum. hayal ablamın hazırladığı çekim yasası meditasyonunu her akşam yapıyorum. ben çocukken hep margarin kağıtlarını biriktirip, araba çıkar umuduyla postalardım.bol bol hayal kurardım. ileride bir arabam olsun, olsun da küçük olsun diye. hiç öyle bir maddi imkanım yoktu. o yüzden hep küçük araba hayali kurdum. şimdi bi uno'm var. tamamen tesadüf oldu bu arabaya sahip olmam. şimdi düşünüyorum ben bunu istediğim için oldu. şu an 24 yaşındayım.20 yaşına kadar gecekonduda yaşadım .maddi sıkıntılar içinde büyüdüm.umudumu yitirdiğim anlar oldu. isyan ettiğim.neden sorusuna cevap bulamadığım. ama yılmadım hafta sonları marketlerde standlarda çalıştım. işportacılık yaptım çorap sattım , dart sattım, anketörlük yaptım. ünüverste öğrencilerinin,maddi sıkıntı çeken öğrencilere ders verdiği kollektif bir dersanede sınava hazırlandım. rehber öğretmenliğini çok istemiştim ama o dönemde, şimdi baktığımda hiç önemi olmayan sorunlar yaşadım.kazanamadım. 2 sene önce kredi çekip kuruyemiş dükkanı açtım. 3 ay sonra yine krediyle arabamı aldım.hiç bir güvencem olmadan, borcun altına girdim.şu an hala dükkan işletiyorum ve borçlarım bitti. bunu ben başardım.çok mücadele verdim çok çalıştım.öyle sadece istemekle olmadı. hep yeni adımlar attım.rakiplerim benim yeniliklerimi takip ettiler. herşeyin iyi olacağına inandım. bir şeylerin rast gideceğine hep inandım ve bu böyle de oldu. şimdi bunu anlatırken bile inanamıyorum aslında.herşeye sıfırdan başladım. 24 yaşındayım. kendime ait bir dükkanım ve arabam var. para kazanıyorum.hayatımı kazanıyorum. şimdi aynı dükkan içinde extra gelir getirecek bir iş daha yapmak istiyorum. damacana su bayiliği aldım. bu piyasaya yeni çıkacak olan bir su.yerine gidip fabrikasını gördüm.henüz daha gelmedi sularım. çok heyecanlıyım. hedefim günde 200 damacana su satmak. hayal ediyorum şimdi. 'günde 200 damacana su satıyorum' bu kelimeyi defalarca ard arda yazdım. ilk suyun dükkana gelişini, tanıtımını yaptığımı, müşterilerimin suyu çok beğendiklerini, ard arda sparişlerin geldiğini , su satışımın çok kısa bir zamanda istediğim seviyeye çıktığını hissediyorum. beni ilerlediğim yoldan caydırmak isteyen çok insan oldu. çok olumsuz kelimeler duydum. ama bunların hiç biri beni hayallerimden vazgeçiremez. yapamazsın, olmaz, çok zor diyenlere gülüyorum şimdi. çünkü bu tip insanların, kurdukları olumsuz senaryoların sadece çevrelerinde başarılı insanlar görmek istemedikleri için olduğunu görebiliyorum.bana negatif enerjilerini göndermelerine izin vermiyorum. herkesin iyiliğini istiyorum bütün kalbimle.mutlu , neşeli, kendine, güvenen, olumlu insanlarla dolmasını istiyorum çevremin şu anda sahip olduğum her şey için teşekkür ediyorum.bana iyi dileklerinizi, enerjinizi göndermenizi istiyorum. aranızda olduğum için çok mutluyum. bana manevi güç veriyorsunuz. kendime olan güvenim daha da artıyor. teşekkür ederim. teşekkür ederim. teşekkür ederim.. |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. Mücadelene ve azmine hayran kaldım.. alk78 Tüm isteklerinin en kısa sürede, en güzel şekliyle gerçekleşmesini diliyorum.. kiss3 Kendime de kazık kadar oldun artık hayatta ne istediğini bil demek istiyorum sigrt56 |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. alk78 art56art56 |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. seni gönülden tebrik ederim..... inancınla ve azminle insanlara ilham kaynağı olacak nadir insanlardansın.... başarılarının devamını diliyorum...ve sana çok teşekkür ediyorum paylaşımın için... sevgiyle kal... t678 |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. Sükrediyorum, ailemle ilgili herseye, sagligima kavusmama, büyümeme, olgunlasmama, tekrar sevgiyle kendime ve beni sevenlere sarilmama, depresyona girmeden direksiyorunu kirmami saglayan bu siteyi bulmama, isime, bu ise sahip olmami saglayan insani karsima cikardigi icin ve bana isi sevmemi saglayan is arkadaslarima, maddi anlamda rahat oldugum icin sükrediyorum ve bu hayati kendimi ve insanlari sevmemi saglayan bu bakis acisina sahip oldugum icin sükrediyorum. öncelikle elbette Allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum. inaniyorum ömrümüzü paylasacagimiz insani bulduguma ve simdi onunla mutlu bir evlilik diliyorum. sadece bunu yaparken eminim diyorum. biliyorum ki süphe ve korkuyla bir bardak cayi bile cekemezsiniz hayatiniza. hep korktum istemekten, emin olarak istemekten cünkü hayal kirikligi yasamak istemedim. ne kadar büyük bir hataymis. simdi eminim önce hayirlisiyla diyorum ve onunla mutlu bir evlilik diliyorum birbirimizi cok bekledik artik zamanidir. burdaki insanlarin bu olumlu enerjisinden ve hayatlarina yaptiklari güzelliklerden etkilenmemek mümkünmü? bu güzellikleri hayatimiza katmamizi ve gelecege umutla sevgiyle bakmamizi ve hayata olan inancimizi saglayan her bireyin hayatimdaki güzelliklere bir katkisi olduguna inaniyorum. sevgiyle ve saygiyla, tesekkürler |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. Alıntı:
|
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. hayal ablama bu konuyu açtığı için teşekkür ediyorum.sahip olduklarımı, olmak istediklerimi , niyetimi, duygularımı ilk defa bu kadar net bir şekilde ifade ettim.hayatımda birkaç dostum var, bunları bu kadar açık yüreklilikle anlatabileceğim. şimdi beni tüm iyi niyetiyle dinleyecek, anlayacak, açık yüreklilikle duygularıma ortak olacak sizler varsınız ve ben buna şükrediyorum. bütün iyi dileklerinizi aldım ve hissettim. çok duygulandım.teşekkür ediyorum hepinize ttli3 |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. canım benim hayat yolun yaradanın nuruyla aydınlansın, hep mutlu ol, kiss3 |
Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. işte budur yaa sürekli düşünüp,imgeleyip,inandığı halde bir türlü istediğine kavuşamayanların sorunu bu eksik parçaları bizim tamamlamamız lazım eğer sen para istiyorsan oturduğun yerde eline para gelmez bişiler yapmak lazım bi yerde çekilişmi gördün,piyangomu oynayacaksın yada ne bilim ödüllü bi yarışmamı var hemen katıl ve eyleme geçki isteğin en kısa zamanda senin olsun çoook teşekkür ediyorum size benim eksik parçam buydu ve sizin sayenizde öğrendim artık çok daha mutluyum kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:58 PM. |