Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hedefler Makaleler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedefler-makaleler/)
-   -   SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedefler-makaleler/2468-secretin-kayip-parcalarini-eylemlerimizle-bulalim.html)

shamanic 14-11-2007 02:10 PM

Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM..

hayal abla dürtme beni yaw yazdım işte... utananadam utananadam

nei iş olsa yaparım sevincli 44

ben istanbuldayım.. ve kemerburgaz göktürk te oturuyorum... evliyim...
dolayısı ile işe gidiş geliş saatleri önemli benim için...

genellikle reklam departlarında asistan olarak çalıştım..
ancak çalışma saatlerinin uzun olması şu anki durumumda aynı sektöre tekrar giriş yapmam engel oluyor..

yine bu şekilde asistanlık.. düzgün bir yer olursa sekreterlik de yapmayı düşünüyorum..
benim için önemli olan kişisel kazancımı elde edebilmem...

ayy bak yine geldi duygu.. hih33 herkesin bisürü ihtiyacı var.. şimdi bide beni dert etmesinler.. ark5 nasıl olsa bulurum ben bi iş.. blissy
olurda yardımcı olacağına inanan bi arkadaşım olursa cv mi özelden paylaşırım.. yrl78 utananadam

hayalayaz 14-11-2007 05:07 PM

sevgili balkan
bu dört ortaklı yere değilde...sadece senin ve eşinin olabileceği bir iş yerine şifa göndersek nasıl olur..bu iş yerine şifa gönderirsek diğer kişilerin özgür iradesi hilafına şifa göndermiş oluruz ki bu mümkün değil..eğer bu şekliyle kabul edersen özelden bana ismini ve soyismini yaz..eğer gerçekten sen ve eşin buna hazırsanız evren tüm kaynaklarını size yönlendirecektir..bundan emin ol.. ayrıca beni ablalığa kabul ettiğin için teşekkür ederim..saygılı sevgiler..

hayal@ulltreya.com.

hayalayaz 14-11-2007 05:10 PM

shamanım güzelim dürterim...hemde fena dürterim..yok kuzucuğum şaka yaptım..ama biz bunları biliyoruz..bizim yaptığımız neye benziyor biliyormusun hoca verir talkını kendi yutar salkımı..örnek olmamız lazım..size söz veriyorum..en ufak bir isteğim...ihtiyacım olduğunda sizlerle paylaşıcam...

hayalayaz 14-11-2007 05:14 PM

gülfurenciğim çekim yasası ile ilgili bir deneyimin varsa veya gerçekleşmesini istediğin birşey varsa buraya yazabilirsin..ben ilerleyen günlerde ne yapacağımızı yazacağım..

eylulx 14-11-2007 08:20 PM

hayal ablacim ben bsiey istiyorum ama burdan yazmiyorum sana ozelden yaziyorum hemen...! smil56

bize ozel olsun diye...!
yazmasam oluurm aklima geldide simdi khkh56.assagi da yazmisin ya hadi yazin ne istiyorsunuz diye valla hi billahi ilk akliam bu geldi khkh56

yaziyorum bekle...!

hayalayaz 14-11-2007 11:02 PM

tamam sümbülüm.. aa34 thumbsanim sen iste yeterki.. dilin söylesin..ben onada enerji gönderirim... aa34 khkh56

yalnız bu iş extraya girer haberin olsun... khkh56

hayalayaz 14-11-2007 11:08 PM

sümbülüm mesajını aldım tamam gülüm dilin söylesin..istediğin .......olsun..yalnız şartlarım var benimde tabiii doğal olaraktan... aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 ne istediğini değil ama sonrasında bu sayfaya gelip açıka anlatacaksın...bu öyle bir deneyimki çakinenler olacaktır..onları yüreklendirmek adına...hepimiz hayatımızda tezahür ettirdiğimiz her şeyi anlatacağız... khkh56 khkh56

YAZGÜLÜ_81 14-11-2007 11:16 PM

Heh şöyle arkadaşlar anlatalım paylaşalım bakıyorum ne güzel herkes derdini,hayalini,isteğini paylaşmaya başlamış demek ki biraz yüreklendirmek gerekliymiş super

hayalayaz 15-11-2007 12:29 AM

canlarım canımcıklarım komşular uyudu bende ses kaydını yaptım..indirin bir dinleyin eleştirilecek yanı varsa söyleyin düzeltip en mükemmel hale getirelim...sonrada hep beraber meditasyonlarımıza başlayalım..bu meditasyonu hepimiz için en uygun saat hangisiyse o saate denk getirmeye çalışalım..bu arada çalışan arkadaşların saat konusundaki önerilerini dikkate alalım...çok şeymi istedim.. y789

http://rapidshare.com/files/69756825...ASASI.doc.html

tresor 15-11-2007 01:48 AM

hayal abla ben ındırmeyı mı beceremedım acaba word dosyası cıktı ???

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:37 AM.