Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hedef Ön Hazırlık (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedef-hazirlik/)
-   -   kötü düşüncelrin gene esiri olmadan yardımm bekliyorumm acilen:( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedef-hazirlik/620398-kotu-dusuncelrin-gene-esiri-olmadan-yardimm-bekliyorumm-acilen.html)

Bir_Tutam_CENNET 03-01-2012 09:24 PM

kötü düşüncelrin gene esiri olmadan yardımm bekliyorumm acilen:(

ii akşamlarr arkadaşlarr, ben yaklaşık bi haftadırr telkin dinliyorumm vee onundaa sonuçlarını bu hafta içindee gayett güzell hissetmiştm derkenn aslında hepp kafamı meşgul eden hayattaki amacımı sorgulamaya başladım vee hedef belirlemeye karar verdim şu anda onun üzerinde çalısıyorumm ama bunları düşünürken önceden kendi elimle kendimee altın tepsiylee sunmuşş olduğumm başarısızlığımmı düşünmeden vee kendimi kötüleleden edemiyorumm, onu yapmamış olsaydım şimdii en azından bi meşguliyetim olurdu diyorum kendimeee vee şu an hayatımın sadece geçip giden günlerden ibaret olduğunu düşünüyorumm ağla2sizcee ne yapmalıyımm ?nolurr önerilerinize ihtiyacım varr.tşk ediyorum

azraist_24 03-01-2012 09:54 PM

Cevap: kötü düşüncelrin gene esiri olmadan yardımm bekliyorumm acilen:(

Alıntı:

kayıpp Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815560)
ii akşamlarr arkadaşlarr, ben yaklaşık bi haftadırr telkin dinliyorumm vee onundaa sonuçlarını bu hafta içindee gayett güzell hissetmiştm derkenn aslında hepp kafamı meşgul eden hayattaki amacımı sorgulamaya başladım vee hedef belirlemeye karar verdim şu anda onun üzerinde çalısıyorumm ama bunları düşünürken önceden kendi elimle kendimee altın tepsiylee sunmuşş olduğumm başarısızlığımmı düşünmeden vee kendimi kötüleleden edemiyorumm, onu yapmamış olsaydım şimdii en azından bi meşguliyetim olurdu diyorum kendimeee vee şu an hayatımın sadece geçip giden günlerden ibaret olduğunu düşünüyorumm ağla2sizcee ne yapmalıyımm ?nolurr önerilerinize ihtiyacım varr.tşk ediyorum

Sevgili arkadasim,

Bu olumsuz duygular hepimize zaman zaman gelmekte:0 Gelmesi onemli degil senin o duygulari hayatinda ne kadar tutacagin onemli olan... Cunku bu bahsetmis oldugun karamsarlik, kendini suclama ..vb kotu duygular hem senin hem cevrendeki kisilerin enerjisini olumsuz yonde etkiler... yapabileceklerin ise forum kisminda ``Dalgalanma`` donemi basligi altinda bazi tavsiyeler bulunmakta, o bolumu incelersen sanirim biraz rahatlarsin, yalniz degilsin unutmay789Link ekte:) Bol sanslar...
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...nma-hissi.html

ronemuen 03-01-2012 11:55 PM

türk toplumuna en çabuk adapte edilen en kolay öğretilen şey başarısızlığın pekiştirilmesidir en kolay yapılan şey de teslim olmaktır çünkü başarı çalışmayla gelir işin açıkçası çalışmayı sevmediğimiz içinde hemen teslim oluruz piyangolar lotolar zaten hepsi teslimiyetin önde gidenidir haaaa bu arada bende seninle aynı durumdayım ben çekirdek inanç tespit çalışması yaptım abdullah beyin ismime özel gönderdiği telkinleri dinliyorum ve çoook faydasını gördüm olay plesebo mu dersen fark etmez ne olursa olsun sonuçta mevcut gerçek benim hareket e geçmiş olmam selamlar

maxhealth 04-01-2012 01:16 AM

Merhaba.Arkadaşlar güzel cevaplar vermişler.Ben sadece telkinleri önermek istiyorum.Listende
Ego güven, suçluluk duyguları ve mutluluk telkinlerini bulundurmanı öneriyorum.Suçluluk duyguları
geçmişte yanlış yaptığını düşündüğün şeyler için kendini affetmeni sağlarken ego güven kendini daha
güçlü ve daha huzurlu hissetmeni sağlayacaktır.Mutluluk telkini de hayatına ve geleceğine daha
olumlu bakmanı sağlarken geçmişinle ilgili olumsuz duygulardan da kurtulmana yardım edecektir.
Dalagalanmalar her insanda olabiliyor.Sen dinlemeyi sabırla sürdürürsen herşey daha iyi olur.

Bir_Tutam_CENNET 04-01-2012 09:53 AM

tşk ediyorum arkadaşlar cevaplarınız içinn, dünden beri daha bi iyiyim, demekki yılların olumsuzlukuları bi anda seni terk etmiyomuşş:( bende bian korktumm eskiye döndümm diyee:) çoooookkkk saolunn tekrardan herkse. güzel bi diliyorumm sizlere.

azraist_24 04-01-2012 04:52 PM

Alıntı:

kayıpp Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815578)
tşk ediyorum arkadaşlar cevaplarınız içinn, dünden beri daha bi iyiyim, demekki yılların olumsuzlukuları bi anda seni terk etmiyomuşş:( bende bian korktumm eskiye döndümm diyee:) çoooookkkk saolunn tekrardan herkse. güzel bi diliyorumm sizlere.

Canim,

Bu gelgitlerin daha sonra tekrar edecek, yapman gereken bu zamanlarda panige kapilmadan devam etmen, sakin pes etme, cogu arkadasimiz bu dalgalanma doneminde panige kapilarak telkinleri dinlemeyi birakiyor, kesinlikle onermiyorum... En basit bir olayi bile unutmamiz zaman alirken, telkin sonrasi bilincaltimizin verdigi bu tepkiler icin daha cok zamana ihtiyacin olaca, iyi gidiyorsun aynen devam....u859

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:28 AM.