Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   REAL TIME LOST (EŞZAMANLI İZLEYEBİLENLER İÇİN) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/7126-real-time-lost-eszamanli-izleyebilenler-icin.html)

ganesha 20-05-2008 05:13 PM

Ynt: REAL TIME LOST (EŞZAMANLI İZLEYEBİLENLER İÇİN)

Ben cuma 4-5 gibi izlemiş oluyorum.

Altyazı anca çıkıyor 98569

Pamukk 21-05-2008 01:20 AM

bilinçaltı master y789 smiliyface 25889

bu sezonun bitmesine 1 bölüm kaldı ,heyecanla bekliyoruz bu hafta 2 saatlik süper bir final olacak 96

ama sonra sıkıntıdan patlayacağız koca yaz yrl78

john lock atasözü : bana neyi yapamayacağımı asla söyleme ttli3

bu dizideki diyaloglar beni hasta ediyor kala kalıyorum 25889

hismiley

heal 21-05-2008 10:22 AM

bi dakka nasıl bir bölüm kaldı. 16 bölüm değil mi bu sezon. Bu hafta 13 yayınlanmıyor mu?

Pamukk 21-05-2008 11:52 AM

bu hafta 13-14 arkaarkaya 2 saatlik final gibi yayınlanacağını okumuştum ,yanlış o zaman hıııı e iyi ama bitmesine az kaldı 88a

Pamukk 21-05-2008 11:53 AM

Oceanic 6 lısını tahmin etmemize gerek kalmadı,12.bölümde bu açıklandı..bu 6 lının adadan kurtuldukları zaman uçaktaki görüntüleri,bir yalanı söylemeyi kabul etmeleri(tabii hala anlamış değiliz bu yalanı neden söylemeye devam ediyorlar,adada kalanlar öldü mü,adada mı kaldı ada taşındı da,bunları bilmiyoruz),daha sonra bu 6 kişinin basın toplantısı..ve gerçek yerine kabul ettikleri bu yalan o kadar basit kaçıyor ki..bi de inandırıcı olsun diye fotograf gösteriyorlar halka,yok bi adaya salla ulaşmışlar da orada bunları balıkçılar karşılayıp yardım etmişmiş..büyük bir tezgah..ve herkes sözleşmiş gibi aeronun kate'in oğlu oldugunu benimsemesi,hiç sorgulamaması..öbür insanlara ne oldu :((( sawyer ı kurtulanlar arasında görememek çok üzücüydü:(((
jack'in claire'in kızkardeşi oldugunu oğrenmesi bomba gibiydi..yüzünün ifadesi..
bir de benjamin yine john locke 'a tecrubesini konuşturdu..
benjamin (john lock'a): hala öğrenemedin mi? benim her zaman bir planım vardır..

heyyt be ne adamsın benjamin:)))

ganesha 22-05-2008 08:04 PM

Alıntı:

sawyer ı kurtulanlar arasında görememek çok üzücüydü:(((
Bence asıl kurtulanlar adada kalanlar...

Baksana Oceonic 6'lısının hayatı cehenneme döndü

burcu-tkn8 22-05-2008 10:36 PM

ben claıre kısmında takılı kaldım..jack ile kardeş çıkmalarına..birde hanı aoron na jack ın bakmamsı gerektıği ile ilgili kısma..sanırım claıre ile kan bağı olduğu için bakmamsı gerekiyor.ada balkıde jack claire ve babasına ait.jacop denien şey bir kanbağı bir lanet belkide..ada herkesi iyileştirirken jack i hasta etti..birde jonh loocke a gelen adamlar var(o çocukkken ve hastanede) zenci ve diğeri ...onlar hiç yaşlanmıyor hiç hemde demkki yaşamıyorlar..çünkü adada olsalar bile zamn farkı olsa bile bir zamn kavramı var adada..fakat onlar hiç yaşlanmıyorlar.adadakiler bence ölmediler hala sağlar çünkü sun kocasının adada ölüp ölmediğini sorduklarında lafı değiştirerek cvp verdi.ayrıca kate in sawyer için birşey yapmasıda benı onların yaşadığına dair düşündürdü..aslında benim merak ettiğim kişiler kendi isteğiylemi o adadan ayrıldılar yoksa seçilerek mi ayrıldılar..sun kocasından ayrılmak istemezdı sanırım kendi istekleriyle olsa..kate hugo ve jack zaten ayrılmak istiyordu..birde gerçekten ölü ve diri kavramı karıştı iyice:)seviyorum ben bu diziyi smiliyface insana aptalmış gibi davranmıyor.dizilerde hep olur ya kahraman bir replik söyler ;yapacağı şeyi söyler mesela birde arakasından açıklar neden yapacağını nasıl yapacağını...biz zaten kaç ayrıdr izliyoruz diziyi az çok biliyoruz nedenini...bu dizide herşey supriz..benim 4,sezon12,bölüm bitti sanırım 13 şuan yayınlandı:)bakalım dörtgözle bekliyorum..

Pamukk 23-05-2008 09:05 PM

Alıntı:

burcu-tkn Nickli Üyeden Alıntı
ben claıre kısmında takılı kaldım..jack ile kardeş çıkmalarına..birde hanı aoron na jack ın bakmamsı gerektıği ile ilgili kısma..sanırım claıre ile kan bağı olduğu için bakmamsı gerekiyor.ada balkıde jack claire ve babasına ait.jacop denien şey bir kanbağı bir lanet belkide..ada herkesi iyileştirirken jack i hasta etti..birde jonh loocke a gelen adamlar var(o çocukkken ve hastanede) zenci ve diğeri ...onlar hiç yaşlanmıyor hiç hemde demkki yaşamıyorlar..çünkü adada olsalar bile zamn farkı olsa bile bir zamn kavramı var adada..fakat onlar hiç yaşlanmıyorlar.adadakiler bence ölmediler hala sağlar çünkü sun kocasının adada ölüp ölmediğini sorduklarında lafı değiştirerek cvp verdi.ayrıca kate in sawyer için birşey yapmasıda benı onların yaşadığına dair düşündürdü..aslında benim merak ettiğim kişiler kendi isteğiylemi o adadan ayrıldılar yoksa seçilerek mi ayrıldılar..sun kocasından ayrılmak istemezdı sanırım kendi istekleriyle olsa..kate hugo ve jack zaten ayrılmak istiyordu..birde gerçekten ölü ve diri kavramı karıştı iyice:)seviyorum ben bu diziyi smiliyface insana aptalmış gibi davranmıyor.dizilerde hep olur ya kahraman bir replik söyler ;yapacağı şeyi söyler mesela birde arakasından açıklar neden yapacağını nasıl yapacağını...biz zaten kaç ayrıdr izliyoruz diziyi az çok biliyoruz nedenini...bu dizide herşey supriz..benim 4,sezon12,bölüm bitti sanırım 13 şuan yayınlandı:)bakalım dörtgözle bekliyorum..

evet canım hatta medyum ısrarla söyledi çocuğu senin yetiştirmen gerek ,kesinlikle cocugu vermeyeceksin diye,hatta claire yeter ben gidiyorum dedi medyum hala ısrar ediyordu ha bi de burcu bak şimdi düşünüyorum da aa hatılrladıkca geliyorlar bana khkh56 e medyum zaten buna ucak bileti ve cocugu evlat edinmesi için aile ayarladı o yuzden bu kaza oldu ya hatta sonra claire bunun muhabeetini mi yapmıştı biriyle sanki dedi " medyum biliyordu bu ucak kazasının olacağını o yuzden beni kandırıp bindirdi" yoksa medyum da istemiyordu ki başka aileye vermesini tabi ya.ben bi de şuna takıldım yazık charlie boş yere öldü agl34 ben cok seviyodum onu :(( hatta ölecğini biliyordu da giderken yuzugunu aerona bıraktı ama çatlak claire onu beşikte unuttu 789569
ya ama hani desmond ruyasında claire ile bebeğin helikoptere bnidiğini gormuştu?? hatta ondan sonra charlie nin olmesi gerekiyordu claire in kurtulması için e ne oldu? charlie boş yere mi öldü 88a

jacobun kesinlikle jackin babası ile bağlantısı var ama ne anlamış değilim:((( claire in de o klubede ne işi var? öldü mü? ölenler o klübeye mi toplanıyor ,ya da o klübe 2 zaman arasında kalanların oldugu bir yer olabilir..evet o zenci ve o adam (richard)hiç yaşlanmıyor hatta john locke un cockluğunu bile gordu ve onun evine gitti..
bence de adadadkiler olmedi adayı taşımaktan bahsediyorlardı ve bence taşıdılar..başka bir boyutta yani ulaşılamıyor,sadece ulaşmayı bilenler (ben ve richard gibi)ulaşabiliyor..zaten jack kate e geri gitmekten bahsetmişti..
bu dizi çok bilinmeyenli denklem yrl78

burcu-tkn8 23-05-2008 09:58 PM

ben medyumun claıre a söylediklerini  tamamen unutmustum saol hatırlattıgın için  ::) hatırladım şimdi..aslındsa benım bahsettıgım sahne ,12,bölümde hani jack hurly e akıl hastanesınde ziyaret gidiyor hurly ona charlie nin yazdığı notu okuyor. orada jack ın cocuga bakmamsı gerektiği yazıyordu o bölüm.şimdi sende diğer olayı yazınca acaba tüm olay aoron damı klitlenecek diye düşündüm. o nun belkide adaya gelmesi gerekiyordu(adada doğması gerekiyordu) hani bir çeşit adayla ilgili gücün  devamı için .. jack ve claıre de kan bağından dolayı ikisisinde o çocuga bakmaması gerekiyor.belkide seçilmiş k çocuk aslında aoron dur.hanı john look zannediliyordu , richard johnu çocukken ziyarete geldi onu  bir çeşit seçilmiş zannediyor ve onu bir sınava tabii tutuyordu cocuklugunda. fakat john, rıchard in umduğu şeyleri seçmiyordu.ve rıchard hayal kırıklığına uğruyordu..hatta şöyle bir komplo teorim daha var.bence john look  un babası bizim zannetiğimiz kişi değil.john unda babası  jack ve claıre ın babasıda aynı.çünkü bir sahne vardı jhoun un annesı sevgilisiyle buluşmaya hazırlanırken kızn annesı uyarıyordu 'o senın için çok yaşlı değil mi diye..birde biz hiç o adamın (annnesının buluşmak üzere yanına gıttgı adamın )yüzünü görmüyoruz (sandığımız  sawer adındaki eski dolandırıcı olan adam olsa  yüzünü gösterebilirler ,gizemli hale getirmezlerdi.adamı arabanın içinde çekerken bile arkasından çekmişler üstelik doğum sırasında hastanede değildi babası hiç hastaneyede  gelmıyor üstelik hastaneye rıchard gelıyor var bence bunda da bir bityeniği. hatta rıchard camlı bölgeden bakıyordu bilmem hatırladın mı o sahneyi) jonh un seçilmiş çocuk zannnedilerek richard i johna ulaşracak yegane şey adayla olan bağlantısı olabilir. bu ada ile bağı da bence babsının claıre ve jack ınde babası olan o adam olmasından geçiyor.. adaya bu kadar adapte olması(jacob u duyması)  tek bağlantı onunda babasının claıre ve jack in babası oluşu gibime geliyor. yani onlar kardes  s45apk..fazla uçtum dimi  sevincli  wave y789 ..bendemi girsem bu işlere 'yazma' konusnda kapasitem olduğuna inandım bi anda   yu89

Pamukk 24-05-2008 12:34 AM

aaa burcu vallahi yazdıkların çok mantıklı ..kesin aeronla ilgili bir düğüm var evet sen söyleyince şimdi hatırladım charlie hurley e onu söylemişti eveet jack e söyleyince jack daha da garipleşti ..evet söylediğin 3 ünün kardeş olma olayı mantıklı hatta ben bir yerde benjaminle john lockun da kardeş olduklarını okudum,hepsinin akraba olma durumu var o zaman.. b456

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:28 AM.