Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   michael jackson öldü :( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/372275-michael-jackson-oldu.html)

pisimbat 27-06-2009 03:20 AM

michael jackson öldü :(
 
blook bu haber beni çok ama çok üzdü çok severdim gerçekten onun gibisi 1 kez gelir bu dünyaya .pop dünyasının müzik dünyasının başı sağolsun .

suzzy 27-06-2009 10:45 AM

Cevap: michael jackson öldü :(
 
http://www.istanbulfm.com.tr/templat...jackson-78.jpg

Bir döneme damgasını vuran pop yıldızı Michael Jackson hayatını kaybetti. Evinde ölü bulununan yıldız 50 yaşındaydı ve hayatının 44 yılı müzikle geçmişti.
http://static.jurnal.net/archive/3003/qayyayKsl-T.jpg

Gün içinde oyuncu Farah Fawcett'in ölümü nedeniyle gözlerin çevrildiği ABD'den, yerel saatle 14.30 sularında bu kez Michael Jackson'ın hastaneye kaldırıldığı haberi geldi. Birkaç saatlik belirsizliğin ardından, ünlü şarkıcının hayatını kaybettiği Los Angeles'taki hastane kaynaklarından da doğrulandı.

Michael Jackson, bir yakını tarafından evinde yerde yatarken bulundu. Hemen istenen yardımın ardından sağlık görevlileri ilk müdahaleyi evde yaptı. Bu aşamada ilk sıcak bilgi de, Jackson'un 'nefes almadığı' yönünde oldu.

Komaya giren Jackson, Los Angeles'ın en modern ve büyük sağlık merkezlerinden birine kaldırıldı.

Görgü tanıklarından, hastaneye geldiğinde koma durumu devam eden şarkıcının hayatını kaybettiği bilgileri gelirken, Jackson'ın hayranları da hastane çevresine doluşmaya başladı.


http://yenisafak.com.tr/resim/site/j...1eb06c22by.jpg

seni ve o güzel şarkılarını hiç unutmuyacağız...güle güle git...

Pamukk 27-06-2009 11:40 AM

Cevap: michael jackson öldü :(
 
İlkokuldan beri bütün albümlerini almışlığım vardır..O benim çocukluğumun ve gençliğimin bir dönemiydi..Her zaman çok güzel bir ruhu olduğunu hissettim..Bir çok Sosyal Sorumluluk projesine katıldı..(Heal the World,ve çocuklarla ilgili olan projeler)
Hakkında çıkan bir çok dedikodu ve dava oldu ,ben hiçbirine inanmadım ve komplo olduklarını düşündüm..Türkiye'deki 1993 tarihli konseri için ülkemize getiren Ahmet San'ın onu yakınen tanıdığı ve söylediği gibi " Hiç büyümeyen 10 yaşında bir çocuğun kalbine sahipti"..Şöhretin bedelinin çoğunlukla medya acımasızca ödetti..Yapılan o kadar proje,sosyal çalışmalar ve güzel bir kalp atılan çamurların altında kaldı..Sonuçta sahip olunan ölümcül bir hastalığı ve baskıya maruz kalan yıpranmış bozulmuş bir psikoloji vardı..Herzaman ne kadar insanlar tek taraflı bakmaya ,kendi açılarından olayları yorumlamaya girişimlidirler değil mi,ne kadar kolaydır "ama o da şöyle yaptı ama böyle yaptı demek....?(özellikle medya ve kamuoyu)Acaba onu bu psikolojiye ve hastalıklara sahip olmaya uğraştıgımız arınma çalışması Ho'P da oldugu gibi hayranları da dahil hiç mi kimsenin payı yok..?Gidişiyle benim de gençliğimin ve çocukuluğumun o döneminin kapandığını hissediyorum..Bende iz bıraktığı hayatı için ona teşekkür ediyorum ve sevgi bıraktıgı hayatını kutluyorum..Bu dünyadan ayrıldıgımızda hayatın karmasına kattığımız sadece 2 şey var,güzel bir isim ve bizi sevenlerin bizi hatırlayınca hissetikleri sevgi enerjisi oluyor..

Yıllar önce yazdığı bir şarkı vardı ;Man In The Mirror (Aynadaki Adam) , sözlerini çok anlamlı buluyorum ve eklemek istiyorum izninizle..

Sevgiyle...

Aynadaki Adam

Bir değişiklik yapacağım
Hayatımda ilk defa.
Gerçekten iyi hissettirecek..
Bir fark yaratacak..
O doğru olacak.

Yakasını çevirdiğimde
Favori kış paltomun
Bu rüzgar benim aklımda eser.
Caddelerde çocukları görürüm.
Yeterli yiyecekleri olmayan.
Ben kimim kör olan?
İhtiyaçlarını görmez rolü oynayan.

Bir yaz ihmali
Bir kırık şişe kapağı
Ve bir insan ruhu.
Rüzgarda birbirlerini izlerler bilirsin.
Çünkü gidecek hiçbir yerleri yok.
Bu sebepten seni tanımak istiyorum.
Aynadaki adamla başlıyorum.
Ondan tutumunu değiştirmesini rica ediyorum.
Ve hiçbir mesaj daha açık olamaz.
Dünyayı daha iyi bir yer yapmak istiyorsan,
Kendine bir bak ve bir değişim yap.

Ben kendime dönük bir çeşit aşkın kurbanıyım.
Farkına varma vakti.
Evsizler var, kira için bir kuruşu olmayan.
Gerçekten O ben olabilirmiyim?
Onlar yalnız değilmiş gibi yapan.


Bir hallaç derince bir iz bıraktı.
Birilerinin kalbi kırık.
Ve bir yıkanmış hayal
Onlar rüzgarın modelini izliyorlar.
Bu yüzden gidecek bir yerleri yok.
Bu sebepten kendimle başlıyorum.
Aynadaki adamla başlıyorum.
Tutumunu değiştirmesini rica ediyorum.
Ve hiçbir mesaj daha açık olamaz.
Dünyayı daha iyi bir yer yapmak istiyorsan,
Kendine bir bak ve bir değişim yap.



ışıkk 27-06-2009 11:59 AM

Cevap: michael jackson öldü :(
 
"King of pop" bu kelime bir tek ona yakıştı.Gerçekten hayatımızın bir döneminde yer aldı.Öyle farklı bir havası vardı ki,belki tuhaf bulucaksınız ama ölümsüz gibi geliyordu bana hep.aklıma gelmemişti.öyle ki, Jackson’ın 1982 yılında çıkardığı Thriller albümü ABD’de 21 milyon dünyada 27 milyon sattı. 5 yıl sonra çıkardığı Bad albümü 22 milyon sattı.bu rekorlarıda sanırım kimse geçemedi.
Pamuk, şarkı için teşekkürler.gerçekten çok güzelmiş.
kiss3

pisimbat 27-06-2009 01:23 PM

Cevap: michael jackson öldü :(
 
bazı insanlar gelip geçer dünyadan ve hayatlarımızdan bence jako da öyleydi şarkılarıyla yaşadı ve yaşattı bizleri o ölmüş olsada şarkılarını her dinlediğimizde jako aklımızdan geçecek ,ölmek değil asıl unutulmak kötüdür 200 yıl geçsede jako unutulmaz gerçek bir efsane

pofuduk 27-06-2009 10:01 PM

Cevap: michael jackson öldü :(
 
malum skandallarını haturladıktan sonra, şu kanserli çocuklara yaptığı iddia edilen şeylerle ilgili, pek üzülmedim.

şunu gördüm trilyonların olsa da gideceğin yer 2 metre toprak, paralarını, gücünü, ününü şöhretini öbür tarafa götüremiyorsun....Ve orada dünyada yaptığın iyi veya kötü şeylerin hesabını ucu ucuna veriyorsun...İlahi adaletin tecelli ediyor olması güzel.

Siyahça 28-06-2009 01:58 AM

Cevap: michael jackson öldü :(
 
güzel söylemiş;

'Dünyayı daha iyi bir yer yapmak istiyorsan,
Kendine bir bak ve bir değişim yap.'


ölmüş adamın arkasından konuşulur mu güzel arkadaşım pofuduk?
ne yaptıysa yaptı, öldü gitti işte...
pisimbat konunun başına o kızgın kırmızı yüzlü smileyi koymuş ya, ben de hiç açıp bakmadım o yüzden, dedim herhalde yine hayatını eleştirecekler...baktım, öldüğüne üzülmüş kızmış arkadaş...

artık gitti, sevabıyla-günahıyla...hesabı kendisi verecek, bize ne?
biz sadece eserlerini değerlendirebiliriz artık...öyle değil mi?

asiyah 28-06-2009 02:14 AM

Cevap: michael jackson öldü :(
 
:( çok üzüldüm duydugumda. hala üzülüyorum.

ESOS 28-06-2009 02:14 AM

Cevap: michael jackson öldü :(
 
Alıntı:

pofuduk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468806)
malum skandallarını haturladıktan sonra, şu kanserli çocuklara yaptığı iddia edilen şeylerle ilgili, pek üzülmedim.

şunu gördüm trilyonların olsa da gideceğin yer 2 metre toprak, paralarını, gücünü, ününü şöhretini öbür tarafa götüremiyorsun....Ve orada dünyada yaptığın iyi veya kötü şeylerin hesabını ucu ucuna veriyorsun...İlahi adaletin tecelli ediyor olması güzel.

seninle aynı fikirdeyim yinede allah rahmetini üstünden eksik etmesinO0

Pamukk 28-06-2009 11:35 AM

Cevap: michael jackson öldü :(
 
Ben yorum yazmayacaktım ama bana o kadar artık komik geliyor ki kişsel arınma koşulsuz sevgiden bahsederken yazılanların üzerine yazılanlar ve hala bulundugumuz nokta ve o noktadaki bakış açısı..Siyahca cığım öncelikle teşekkür ediyorum ki yazdıklarımı okumuş ve demek istediğimi anlamış..Ben de senin yadıklarına katılıyorum canım..Ben de tam kişisel arınmamızdan ve o arınmamızın dünya üzerindeki herkese her varlığa yansımasından bahsetmek istemiştim..Ve bunu gündemdeki bu ölümü örnek göstererek bağdaştırmak istemiştim..

""Herzaman ne kadar insanlar tek taraflı bakmaya ,kendi açılarından olayları yorumlamaya girişimlidirler değil mi,ne kadar kolaydır "ama o da şöyle yaptı ama böyle yaptı demek....?(özellikle medya ve kamuoyu)Acaba onu bu psikolojiye ve hastalıklara sahip olmaya uğraştıgımız arınma çalışması Ho'P da oldugu gibi hayranları da dahil hiç mi kimsenin payı yok..?""

Düşünmemiz lazım ,eğer sevgi yolunda ilerleyeceksek,ben kimim ki Yaratan dururken bireyleri yargılıyorum veya Yaratan herbir kulunu koşulsuzca sevip nimetlerini bahşediyorsa ben kimim ki nefret duyuyorum kin duyuyorum..Kişisel fikrim,herkesin inancına bağlı olarak hesap verilecek tek bir mercii vardır..Kendimize bir baksak, ayrıldığımız zaman sevgiyle anılabileceğimiz işler veya dostluklar yapabiliyormuyuz?
Daha yazacak çok şeyim var ama burada bırakıyorum ..Bulunduğumuz noktadan 1 adım öteye gidebiliyorsak ve olaylara manevi anlamlarıyla bakabiliyorsak ne mutlu bize..Bir atasözü vardı ;aynası iştir kişinin lafa bakılmaz..

Sevgiler arkadaşlar.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:43 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.