![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gene sonuc gerizekalının biri ateş acıyo yigenim uykusundan nasıl sıcradı cocuk hala tiryio yaa yeniliyoruz işte 3-2 ister vatan haidi desin arkadaslar iste baska sey arkadas bana az evel sms atmıs vatan hainisin diye turkiye yenilsin umrumda degil futbolla ilgilenmemek vatan hainligimi ? biz turk milleti olarak neden her seyi silahlar kutlarız bunu bi türlü anlamıyorum her seyi silahla kutluyorsa özellikle futbolu saolunmu ben almayım futbol sadece basit bi sporr turkiyede yuzlerce branşdan birisi bu arada mac bitti sanırım hiç izlemedimki sadece arada bi içeriye bagırarak ogrendim mac skorunu dedimya anlamıyorum gercekdenn anlamıyorumm silah :P saglıcakla |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kaybettikkk sadanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) vatan haini varsa o da rüştü'dür. her maçta yaptığını yaptı ve hatalı gol yedi. Rüştü'nün bir an önce kendisinin aptal olduğunu kabul ederek, Türk milletinden özür dilemesini ve futbolu bırakmasını öneriyorum. Rüştü rezi ettin bizleri. 5 top geldi üzerine, üçünü yedi adam. bayrakları filan da hazırlamıştım ne güzel... canım çok sıkıldı şimdi 88a 88a 88a |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın güzeller... dün gece yenildik belki ama ezilmedik... eğer tam kadro rahat bir şekilde çıksak maça yenebilirdik... ama buda bir başarı... İngiltere hiç katılamadı... Fransa İtalya Hırvatistan Vs. herkes bizden önce evine döndü... bizse Avrupanın en iyi 4 takımından biriyiz... başarıda tabiki çıta yüksek tutulmalı ama... bence bütün olumsuzluklara rağmen bu da büyük bir başarıdır... Milli Takımı ve takımın bu hale gelmesinde emeği olan futbolcusundan malzemecisine kadar tüm çalışanlarına sonsuz teşekkürler... sizinle gurur duyuyoruz... alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 25889 25889 25889 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben böyle sınavında ben böyle kpss ninde ben böyle ......... yuh bee günlere başlamak bu kadar mı sıkıcı olur ya |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaslar merhbalar nasılsınız bu ilaçlar fena uyutuyo beniya uyumak guzel bi şeymiş yeni farkınavarıyorum rahatlıyo insan uyuyunca |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sadece biz değil, bütün dünya inanmıştı finale kalacağımıza. Ama, bütün dünyanın da taktirini kazanan bir turnuva oynadık. Almanlar, bizi kendi usülümüzle, yani gollere hemen karşılık vererek elediler. Ama, biz Kupayı alacak takımdık. İnşallah, dünya kupasını alırız artık. Maç bitti, hayat devam ediyor. Üzülmeyelim, böyle bir turnuvayı ve futbol istatistiklerini alt üst ettik buna sevinelim. Millilerimizle Gurur Duyuyoruz. super http://www.kitapyurdu.com/ekart/bresimler/Tebrikler.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ELAZIĞ’ın Kovanlı Köyü’ne bağlı Sekiler Mezrası’nda, süt sağarken ağzına kaçan sineği öldürmek için haşere ilacı içen 52 yaşındaki kadın, zehirlendi. Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılan R.K, Yoğun Bakım Servisi’nde tedaviye alındı. 3 gün yoğun bakımda kalan Keleş, tedavisinin ardından taburcu edildi. khkh56 aa34 Trajikomik. Güler misin, ağlarmısın. Yurdum insanı.. 956k |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://images.habervitrini.com/haber...f__karata_.jpg Taktik Gibi Dua. khkh56 Cuma Namazı öncesinde, Avrupa Şampiyonası Çeyrek Finalinde Hırvatistan ile karşılaşacak olan milli takım için taktik gibi dua eden Lütfü Karataş, milli takım kalecisi Rüştü'nün panter gibi kurtarışlar yapması, defansın topları kesmesi, golcülerin 90'dan rakip kaleye topu takmaları dileğinde bulundu. İşte Lütfü Hoca'nın duası: "Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, seni sena eden dilleri, duamıza amin diyenleri, Avrupa'ya gidenleri, Türkiyemizi temsil edenleri, vatanımızın nam-ı hesabında mücadele edenleri, takımımıza taktik verenleri, cennet yurdumuz için ter dökenleri, güzide milli takımımızın kötü gününde, iyi gününde yanında olanları, Avrupa'nın her tarafında milli takımımızı yalnız bırakmayanları, iki cihanda azil eyle Yarabbi. Bundan sonra İmparator Fatih hocamıza ve ekibine takımımıza güzel taktik vermeyi, kalecimiz Rüştü'ye panterler gibi uçmayı, gelen topları doksandan yakalamayı, defansımıza Sabri'ye, Gökhan'a, Emre Aşık'a bir kalkan olmayı, aldıkları topları isabetli pas olarak arkadaşlarına atmayı, sağ açığımıza, sol açığımıza fırtına gibi esmeyi, santraforumuza güzel toplarını atmayı, kaptanımız Nihat'a, Arda'ya, Tuncay'a Hırvatistan kalesine topları doksandan takmayı, Hırvatistan'ı yenmeyi, bizleri sevindirmeyi, yuvalarımızı neşelendirmeyi, kendilerine nasip eyle Yarabbi. Hakk'ın batıla galip gelmesi için, milli takımımızın başarılı olması için, Türkiyemizin Avrupa zaferi için Allah rızası için el Fatiha" |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:42 PM. |