Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Hayat Soruları

Uyarılar

Hayat Soruları Yaşamla ilgili sorular merak ettikleriniz cevapları nedir ne değildir

Oktay Sinanoğlu

Serbest Kürsü ve Hayat Soruları Oktay Sinanoğlu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar geçen gün elektronik postama gelen bir yazıyı sizle paylaşmak istedim OKTAY SiNANOGLU Kimdir? 1935 yilinda dogdu. ADI Oktay Sinanoglu 1953/18 yas - Ataturk tarafindan 1928 yilinda kurulmus TED Yenisehir Lisesi'ni burslu olarak okudu ve birincilikle bitirdi. Okulun bursuyla kimya ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayat Soruları telkin cd indir izle İstanbul Hayat Soruları nerededir kimdir Hayat Soruları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayat Soruları hipnoz Hayat Soruları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayat Soruları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayat Soruları kuantum düşünce kitap haberi

Oktay Sinanoğlu

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-12-2008, 04:59 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Oktay Sinanoğlu

Arkadaşlar geçen gün elektronik postama gelen bir yazıyı sizle paylaşmak istedim



OKTAY SiNANOGLU Kimdir?



1935 yilinda dogdu. ADI Oktay Sinanoglu





1953/18 yas - Ataturk tarafindan 1928 yilinda kurulmus TED Yenisehir Lisesi'ni burslu olarak okudu ve birincilikle bitirdi. Okulun bursuyla kimya muhendisligi okumak uzere ABD'ye gitti. 1956/21 yas - ABD Kaliforniya Universitesi, Berkeley Kimya Muhendisligi'ni birincilikle bitirdi.





1957/22 yas - Massachusetts Institute of Technology'yi (MIT) 8 ayda birincilikle bitirerek Kimya Yuksek Muhendisi oldu.





1960/25 yas - Yale Universitesi'nde asistant professor (yardimci docent) olarak calismaya basladi.





1961/26 yas - Atom ve molekullerin cok elektronlu kurami ile associate professor (docent) ve 50 yildir cozulemeyen bir matematik kuramini bilim dunyasina kazandirarak full professor (profesor)unvanini aldi. Bu unvan ile MODERN UNIVERSITE TARIHININ VE YALE UNIVERSITESI TARIHININ (son 300 yildaki) EN GENC PROFESORU oldu.





1964/29 yas - ODTU'ye danisman profesor oldu.





Yale Universitesi'nde ikinci bir kursuye daha profesor olarak atandi.





Dunyada yeni kurulmaya baslayan MOLEKULER BIYOLOJI dalinin ilk birkac profesorunden biri oldu (Watson ve Crick sarmal modelindeki dna sarmalinin cozelti icinde o halde nasil durdugunu kesfeden adam - solvofobik kuvvet).





Amerikan Ulusal Bilimler Akademisi'ne uye olarak secildi. Buraya secilen ilk ve tek Turk oldu. Iki defa Nobel'e aday gosterildi. Defalarca Nobel Akademisi' nin istegi uzerine Nobel'e adaylar gosterdi. Dunyanin sayisiz yerinde sayisiz buluslari ve teoremleri ile ilgili sayisiz konferans verdi. Su anda 67 yasinda 26 yasindan beri devam ettigi





Yale Universitesi'nde Molekuler Biyoloji ve Kimya olmak uzere iki kursude profesor ve son 7 senedir gorev yaptigi Yildiz Teknik Universitesi'nde ise Kimya dalinda olmak uzere bir kursude profesor olarak gorevini surduruyor.





...Ben baktim, Turk Bayragi, Ataturk karsimda, cam cerceveli oldugu icin bayragin ustunde kendi yansimami goruyorum.





Icimden yemin ettim, dedim ki:





Gidecegim ve orada soz sahibi olacagim, ondan sonra gelip o namussuzlarla burada ugrasacagim. O zaman anlamistim ki burada kalirsam





Amerika'nin kolesi olurum, oraya gidersem Amerika'nin efendisi olur, buraya gelip onlarla daha rahat mucadele ederim. Ve iste bizi gonderdiler...





...Hicbir zaman Amerikan vatandasi olmayi dusunmedim.





Aklimdan dahi gecmedi. Ben atalarimdan beri Turk kimligimle varim.





Ne yaptiysam o sayede yaptim. Ona buna yaranayim diye degil. Otuz yilda bak milleti ne hale soktular. Simdi de 'aclikla' terbiye ediyorlar.





Ayarli basinin kose yazarlarindan biri gecenlerde Avrupa Birligi'ne girmenin yararlarindan diye 'O zaman bu ay yildizli pasaport ile Avrupa kapilarina gitmenin utancindan kurtulacagim' diyor. Tanri, bu millete acisin...





...Yildiz Teknik'te kimyada bir takim hanimlar var, beyler var, profesor, docent. Disarida da vardir. Burada da var,entrikalar doner,ona buna kostek olurlar. Birkaci dedikoducu belli odama geliyorlar.





Herkeste dahili telefon var. Ankara'ya bile telefon edemiyorsun, bilgisayardan baglanamiyorsun. Bolum baskanlarinin telefonlari vardi onlar da benim yanimda ya. Suraya bir telefon bulun bari dedim. Bilgi cagindayim diyorsunuz daha telefon cagina gelmemissiniz diyorum. Bilgisayara telefonu baglayamiyorsun. Internet yok. Uc dort yil baglanti kurulmadi. Huseyin Afsar'a (bolum baskani) bari bir telefon bulun dedim. Bana direk telefonundan paralel hat cektirdi. Bazen o yokken ariyorlar, telefonu acip sekreteriyim diyorum. Bolumde iki tane merakli hanim var, ortalikta dolasip dedikodu yapiyorlar. Bunlar bir gun odama geldiler o sirada datelefon caldi. Bu ne dediler. Ben de saf saf telefon dedim.





Ertesi gun geldim, makas attirip kestirmisler, koridordan teli kesmisler. Ben de zannediyorum ki, ben bunlar icin firsatim, oyle konular var ki dunyada herkes gelmis, Yale'de benden ogrenmis;





Rusya'sindan,Dogu Bloku'ndan, Avrupa' sindan. Ben ayaklarina gelmisim, yeni birsey ogrenin, yapin. Yok. Ozel ders actik, yepyeni seyleri dunyada ilk defa anlatiyorum,disarda herkesin benden ogrenmek istedigi seyleri Turkiye'de Turkce anlatiyorum. Alakasi olmayan, fizikten matematikten insanlar geliyor, asil gelmesi gerekenler yok!..





...ABD icinden cok gocmus bir ulkedir, tabii pat diye gocmez, arada bir canlanir, tekrar bir seyler olur ama icinden cok zayif taraflari vardir.





Dunyada en buyuk borcu olan devlet mesela. Ic ve dis.





Ama bir devingen tarafi vardir, arada birsey cikarirlar birsene oyle idare ederler, sonra yine inise gecerler. Oyle pek gorundugu gibi bir guc degildir...





...GENCLER, Turkiye' de adet haline gelmis gostermelik islerden kacinin.





Sirf universite bitirdi desinler diye, ananiz babaniz Amerika'da mastir yapti diye ogunebilsin diye yuksekogrenime gitmeyin.





Sonunda ancak kendinizi kandirirsiniz. Temel gayeleriniz,kendinizin ufak cikarlari otesinde, kendiniz disinda, bu ulke, bu ulus, Turk dunyasi, Avrasya, insanlik icin olsun. Yuksek hedefleriniz icin calisin.





O zaman, kendi durumunuz da kendiliginden duzelecektir. Maddiyat ve maneviyati dengeleyin. Formulunuz 'bilim' + 'gonul'dur. Bu iki kanadin biri eksik olursa ne kendinize ne de insanliga hayriniz dokunur. Gundelik siyaset, cikar gruplari, disardan gudumlu gizli veya acik cemiyetlerden uzak durun. Ataturk'un dediklerini bol bol okuyun, onlari iste bu gunler icin demis, yazmis. Turkiye'nin serefli, refahli, itibarli vebagimsiz gelecegi icin Ataturk yolumuzu cizmistir.





Dis ulkelerden, onlarin yerli kuyruklarindan medet ummayin.





Gayeleri bize yardimci olmak degil, Turk adini tarihten silmektir.





Dunyanin neresinde olursaniz olun, kimliginizi, Turk dilini,Turk tarih ve kultur bilincini, binlerce yillik gelenegini kaybetmeyin. Dis ulkelerde ne kadar kimliginizi korursaniz yabancilar da size o kadar itibar edecektir.





Baskasini taklit etmeyin. Kendi yolunuzu cizip azimle yuruyun. O zaman herkes sonradan sizi taklit edecektir. Egitimde once bir meslek, gercek bir beceri, bir altin bilezik sahibi olmaya bakin. Ne yaparsaniz yapin en iyisini yapin. Siyasetcinin bilimcinin en kotusu olunacagina tamircinin parmakla gosterilen en iyisi olmak yegdir.





Bulabilirseniz Turk okuluna, egitimin Turkce verildigi okullara gidin. Konulara merak sarin, not icin calismayin.





O meslekte yararli olacak bir yabanci dili ogrenin.





Bulbul gibi konusup yabancidan ayirt edilemez hale gelmek hic sart degil.





Unutmayin ki Turk olmak bir kafa gonul isidir. Turk kulturuyle, diliyle, ata sevgisiyle Turk'tur. Soy sop meselesi karistirarak, o herseyimizi borclu oldugumuz serefli atalarimizi karalamaya calisan ic dusmanlarin kitaplarina, yaygaralarina kulak asmayin. Kultur genleri, irk genlerinden daha onemlidir. Vatani, milleti icin her turlu fedakarliga hazir bir taban gerekiyor. Bu taban son elli yilda hayli eritilmis,kafasi, gonlu karistirilmis, birbirine dusen kesimler, disa bagimli sahte aydinlar, icinde vataninin gelecegini dusunmeyen, daha da acisi vurdum-duymazlasmis kalabaliklar olusturulmustur. Bu durumda gercek bir onder cikabilse bile basarili olma sansi pek azdir. Simdi yapilacak is hizla bu toplumun yeniden kaynasmasina, bilinclesmesine, vatanini, milletini kendisinden once dusunen insanlarin cogalmasina onayak olmaktir.





Turkiyeyi tekrar Kuvayi Milliye ruhu, Ataturk ruhu kurtaracaktir...





OKTAY SINANOGLU, kimdir bu adam?





...bizi 17 yasimizda apar topar zorla Amerika'ya gonderdiler; cirkin bir gaye ile, 'devsirme' olalim diye gonderdiler; cok sukur olmadik!. Diyen adam bu.





Amerikanin tepesine oturan, dunya bilim cevrelerinin pesinde kostugu adam bu. Dokuntulerini toplayanlarin Nobel aldigi adam bu iste.





Isaret ettiginin Nobel aldigi adam bu iste. Yale Universitesi'ni, Amerika'yi alt ust etmis, modern universite tarihine adini yazdirmis adam bu iste. Bu adam bizim. Bu adam bizi dusunuyor, bizi sayikliyor, geceleri uyuyamiyor ulkesi icin, insanlari icin ve biz bu adami tanimiyoruz. Cunku tanimamiza izin vermediler. Bu adama 10 kere hakettigi halde Nobel bile vermediler cunku bize gereken bir kivilcimdi bu. Goreceksiniz ki istediginiz kivilcim orada var. Goreceksiniz ki hala ve her zaman bu ulke icin gercekci bir umut var. Goreceksiniz ki ne varsa bizde var, ruh var, gonul var, gorunmeyen bir bag var. Onlarda olmayan bir sey var, sonradan kazanilamayacak birseyler var...





Goreceksiniz ve uzuleceksiniz, ne yurtseverler var bizden; ne dahiler var...





Ne sesi var ne sedasi var...





Canim Turkiye' m, donuyla birlikte bes para etmez, sefil, sozum ona mankenlerin hayatini ezbere bil ama Oktay Sinanoglu' nu tanima.





Canim Turkiye' m, televoleyi kacirma, unluler ciftligini kacirma ama bu adami kacir!





Canim Turkiye' m, pastanelere patiseri, lokantalara, restaurant, magazalara shop yazmaya devam et. DR yaz sonra da Tarzanca, iletisim kurulamaz ingilizcenle dienar diye oku.





Canim Turkiye' m, tepeden tirnaga, sat ulkeni, dilini,degerlerini sat, kendi degerlerini asagila, nasil olsa onlarinki daha iyidir.





Sana laf edene ise fasist de, milliyetci de, sagci de, solcu de, komunist de, dinci de, de oglu de.





Ama sakin YURTSEVER deme!

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Oktay Sinanoğlu

Serbest Kürsü ve Hayat Soruları Oktay Sinanoğlu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar geçen gün elektronik postama gelen bir yazıyı sizle paylaşmak istedim OKTAY SiNANOGLU Kimdir? 1935 yilinda dogdu. ADI Oktay Sinanoglu 1953/18 yas - Ataturk tarafindan 1928 yilinda kurulmus TED Yenisehir Lisesi'ni burslu olarak okudu ve birincilikle bitirdi. Okulun bursuyla kimya ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayat Soruları telkin cd indir izle İstanbul Hayat Soruları nerededir kimdir Hayat Soruları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayat Soruları hipnoz Hayat Soruları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayat Soruları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayat Soruları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.