Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Hayat Soruları

Uyarılar

Hayat Soruları Yaşamla ilgili sorular merak ettikleriniz cevapları nedir ne değildir

Boşanmak, Rumuz: Eren

Serbest Kürsü ve Hayat Soruları Boşanmak, Rumuz: Eren Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba, nasılsınız ? Sayfanızı tesadüfen gördüm ve yaklaşık 1 saat inceledim. Evlilik ve aile terapisi konusunda eğitim aldığınızı okuyunca bu yazıyı yamaya karar verdim. Evliliğin sorumluluklarını yerine getirebilmek ve genç yaşlarda hatalı kararların alınabildiği düşüncesi ile erken evlilik yapmak istemedim. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayat Soruları telkin cd indir izle İstanbul Hayat Soruları nerededir kimdir Hayat Soruları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayat Soruları hipnoz Hayat Soruları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayat Soruları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayat Soruları kuantum düşünce kitap haberi

Boşanmak, Rumuz: Eren

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-12-2008, 03:19 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Boşanmak, Rumuz: Eren

Merhaba, nasılsınız ?



Sayfanızı tesadüfen gördüm ve yaklaşık 1 saat inceledim. Evlilik ve aile terapisi konusunda eğitim aldığınızı okuyunca bu yazıyı yamaya karar verdim.



Evliliğin sorumluluklarını yerine getirebilmek ve genç yaşlarda hatalı kararların alınabildiği düşüncesi ile erken evlilik yapmak istemedim.



37 yaşındayım ve 10 yıl önce eşimle severek evlendik, eşimle yaşıtız.



Evliliğimizin ilk ayı içinde, eşimle ailesinden kaynaklanan ve para temelli bir konu nedeni ile tartışmamız başladı. Konu geçim sıkıntısıyla alakalı değildi. Eşimin ailesinin evliliğimize müdahalesi bu ve benzeri durumlarda sürekli tekrar etti. Eşimle konuşarak çözmeye çalıştım ancak düzelme olmadı. Bunun üzerine bir gün eşimle ailesine ziyaretine gittiğimizde açık bir şekilde konuyu gündeme getirdim ve bunu yapmamalarını istedim. Her şey kısa bir süre için düzeldi. Ama bir müddet sonra aynı problemler başlayınca ve bir firmadan iş teklifi gelince önce aile huzuru diyerek ve ailelerimizin de müsadesi ile çok büyük bir şirketteki işimden istifa ederek taşrada bir şehre yerleştik.



Yine bir müddet herşey iyiydi. Süper bir ev, çalıştığım şirketin sağladığı diğer olanaklar ve yeni bir çevre. Bu arada eşim bir kamu kuruluşunda çalışmaya başladı. Bir yıl sonra evimiz otel görünümü aldı tabi. Gelen giden. Bir sene sabır, iki sene sabır hep sabır. Anlayacağınız sadece şehir değiştirmiş olduk ve benim için daha kötü bir iş imkanı.



Bu arada ben maaşlı işimi bırakarak çok revaçta olan bir iş kolunda faaliyet gösteren bir şirket kurdum ve gelirimizdeki artışla beraber çalışma saatlerimde uzadı. Eşimin göreve başlamasıyla tam gün çalışmasada bahanesi oldu ve ev işleride aksamaya başladı tabi.



Bense konuşmaların kısa süreli sonuçlar getirmesi nedeniyle artık susmayı tercih ettim.



Sonucunda 5 yıl önce 1 yıl süren bir ayrılığımız oldu. Bu süre sonunda iş resmi işlemlere geldiğinde eşimin akrabaları araya girdi ve tekrar bir araya geldik. Bir yıl herşey yine iyiydi.



Eşimin problemleri nedeni ile neredeyse cinsel yaşantımız hiç olmadı ve evliliğimizin ilk yıllarında bu konuda psikolojik tedavi gördü. Tekrar biraraya geldikten sonra yine neredeyse hiç olmayan cinsel yaşantımız için psikolojik tedavi görme düşüncesindeyken eşim hamile kaldı. Birkaç ay sonra düşük tehlikesi geçirdi ve sürekli yatması gerekti. Tabi iyi günde yanından ayrılmayanlar ortada yoktu. Her şeyi bir kenara bırakıp yemekti, çamaşırdı vs. evimle ve eşimle ilgilenmeye başladım bu doğuma kadar 6 ay ve doğumdan sonra 1 yıl böyle sürdü. Bu arada işim fena halde aksadı ve gelirimiz azaldı.



Evde eşime hiçbir yüküm yok. Eşim yapmadığı için çamaşırımı kendim yıkar, ütümü kendim yaparım, yemeğimide, cinsel birlikteliğimiz zaten yok.



Kendi işyerimi kapatmamak kaydıyla yine büyük bir firmada iyi bir maaşla işe başladım. Ancak zaman zaman bazen oldukça sık şehir dışına çıkmam gerekiyordu ve evde yaptığım işler nedeniyle sabahın üçüne-dördüne kadar hazırlık yapıp bir kaç saat uykuyla yola çıkıyordum. Tabi araç kullandığım için hem kendim hem başkaları için bu durum çok riskli. 6 ay kadar çalıştım ama artık bünyem bu yaşantıyı kaldırmadı ve işi bıraktım.



Son bir yıldır ise evde neredeyse hiç konuşmamız olmuyor. Eşim 6 ay boyunca boşanalım dedi. Çok sevdiğim çoçuğumuz nedeni ile bu isteğine hep karşı çıktım. Ama tüm problemlerin bende oluşturduğu birikim sonucu son bir olayda eşimi dövmemek için kendimi zor tuttum. Tüm bunların çoçuğu daha kötü etkilediğini düşünerek \tamam boşanalım\ dediğimde ise sürekli boşanalım diyen eşim \kimbilir neler planlıyorsun\ diyerek karşı çıktı.



Şimdi kendi işimi tekrar toparlamaya çalışıyorum ama arada sırada düştüğüm karamsarlık herşeyin önüne geçiyor ve herşeyi bir anda boşveriyorum.



Artık kararımı verdim ve boşanacağım. Ancak öyle bir çocuğumuz varki çok zeki ve çok seviyorum. Daha iki yaşında olmasına rağmen küçük, orta, büyük gibi kavramları bile biliyor ve bana çok düşkün. Ayrıldığımızda muhtemelen annesinde kalacak ve bu ayrılığa dayanabilirmi veya ben dayanabilirmiyim bilmiyorum.



Belki binlerce problemimiz oldu ama hep unutmayı tercih ettim. Aklımda kalan problemler bunlardı. İşin ilginci bazen nefret ettiğim eşimi sevmiyorumda diyemiyorum ama bence bunun sevgiyle alakası yok belki alışkanlık.



Sonuç olarak artık bu stresi kaldırabileceğimi zannetmiyorum. Boşanacağım ve kendime yeni bir hayat kuracağım.



Sevgili Eren



Yazını okuduğum zaman, bir sorudan ziyade içini boşaltma ve belkide bir yerlerden güç alma ihtiyacında olduğunuzu düşündüm. Boşanma kararını vermenin hiç kolay olmadığını biliyorum, ve bu kadar çaba, bu kadar emek harcadıktan sonra vazgeçmenin daha zor olduğunu anlıyorum. Fedakarlığınızın görülmemesi ve takdir edilmemek ise size büyük bir acı veriyor olmalı. Çözüm bulmak için her yolu denemiş olduğunuzu ve sonunda artık çözümlerinizin bitmiş olduğunu düşünmek kendinizi çaresiz hissettmenize yol açmış gibi. Anladığım kadarı ile, sorumluluk duygusu aşırı derecede gelişmiş, kendisi ile birlikte başkalarınında ağırlığını taşıyan, güçlü bir insansınız. Sizin için çaresiz hissetmenin ne kadar sıkıntı verici bir duygu olduğunu tahmin edebiliyorum. Ve belkide boşanma kararı bir anlamda teslim olmak, havlu atmak hatta yenilmişlik duygusunu beraberinde getiriyor olabilir.



Size ne yapmanız gerektiğini yada neyin doğru neyin yanlış olduğunu söyleyebilecek konumda değilim. Fakat şunu belirtmeme izin verin, bazen vazgeçebilmekte kişinin gücünü gösterir. Eşiniz, çocuğunuz ve sizin için en doğru olana karar vermek her zaman kolay değildir.



Diğer taraftan boşanmanın daha iyi olup olmayacağını bilmiyorum. Uzun süredir eşiniz ile iletişim kuramadığınızı yazmıştınız, belkide son kararınızı vermeden önce eşiniz ile konuşmaya çalışmanız ve yukarıda yazdığınız duygularınızı açıklıkla kendisine iletmeniz önemli olabilir. Bunun ilişkinizi düzelteceğini düşünmüyorum, nihayetinde yılların birikimi olduğunu unutmamak gerek. Ama anlaşılmamaktan, dinlenmemekten, önemsenmemekten ve sevilmediğinizi hissetmekten kaynaklanan mutsuzluğunuzu dışa atarak rahatlama imkanı bulabilirsiniz.



Boşanma kararını vermenin zor olduğunu daha önce söylemiştim, belki böylesine kesin bir karar vermeden önce bir süre ayrı yaşamayı denemek size tam olarak ne istediğinizi bulabilmeniz için zaman verebilir. Belki tüm bu sorunlardan uzaklaşmak olaylara daha objektif bakmanızı sağlar. Bu süre içinde eşiniz ile birlikte bir evlilik psikoloğuna gidebilir ve sorunlarınızı çözüp çözemeyeceğinize son bir defa daha bakabilirsiniz. Bazen ayrı kalmak ve psikolojik yardım büyük değişimler yaratabilir. Örneğin eşiniz, yalnız kaldığında kendi sorumluluğunu üstlenmesi gerektiğini farkedebilir ve psikolojik terapi sırasında da, siz sorumluluğu paylaşma arzunuzu ifade edebilirsiniz. Görünüşe göre eşiniz bu ilişkide kendisinden kaynaklanan problemleri ve sizde açtığı yaraları yeterince net göremiyor.



Sevgili Eren size daha fazla yardımcı olamadığım için özür dilerim. Umarım yakın zamanda arzu ettiğiniz bir çözüme ve hakettiğiniz mutluluğa ulaşabilirsiniz.



Saygılarımla



Çiğdem Alper

Kaynak: HamileBilgi

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Boşanmak, Rumuz: Eren

Serbest Kürsü ve Hayat Soruları Boşanmak, Rumuz: Eren Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba, nasılsınız ? Sayfanızı tesadüfen gördüm ve yaklaşık 1 saat inceledim. Evlilik ve aile terapisi konusunda eğitim aldığınızı okuyunca bu yazıyı yamaya karar verdim. Evliliğin sorumluluklarını yerine getirebilmek ve genç yaşlarda hatalı kararların alınabildiği düşüncesi ile erken evlilik yapmak istemedim. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayat Soruları telkin cd indir izle İstanbul Hayat Soruları nerededir kimdir Hayat Soruları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayat Soruları hipnoz Hayat Soruları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayat Soruları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayat Soruları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.