Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Hatalı Alanlarımız

Uyarılar

Kendi Kendine Yet İnancı Beraberinde Yalnızlığı Getirir.

Serbest Kürsü ve Hatalı Alanlarımız Kendi Kendine Yet İnancı Beraberinde Yalnızlığı Getirir. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Günlük hayatınıza ve çevrenize baktığınızda, hiçbir şeyde hiçbir kişiye ihtiyacı olmadığını savunan, başkalarına yardımcı olmayı reddeden, başkalarından yardım istemeyen, “ya kendi kendine yet ya da bat” görüşüyle yaşayan birçok insana rastlayabilirsiniz. Bu insanlar kendilerini çevrelerinden öylesine soyutlamışlardır ki ve onlardan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hatalı Alanlarımız telkin cd indir izle İstanbul Hatalı Alanlarımız nerededir kimdir Hatalı Alanlarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hatalı Alanlarımız hipnoz Hatalı Alanlarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hatalı Alanlarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hatalı Alanlarımız kuantum düşünce kitap haberi

Kendi Kendine Yet İnancı Beraberinde Yalnızlığı Getirir.

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-11-2010, 10:58 AM   #1 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Kendi Kendine Yet İnancı Beraberinde Yalnızlığı Getirir.


Günlük hayatınıza ve çevrenize baktığınızda, hiçbir şeyde hiçbir kişiye ihtiyacı olmadığını savunan, başkalarına yardımcı olmayı reddeden, başkalarından yardım istemeyen, “ya kendi kendine yet ya da bat” görüşüyle yaşayan birçok insana rastlayabilirsiniz. Bu insanlar kendilerini çevrelerinden öylesine soyutlamışlardır ki ve onlardan öylesine kopuk yaşarlar ki bunun bir ürünü olan yalnızlığın, amaçsızlığın ve anlamsızlığın acıların da çekerler. Çünkü temelde bu insanlar kendilerini şunlara inandırmışlardır:

1. Herhangi birinin yardımını veya desteğini istemek kişiyi kırılmaya müsait bir konuma koyar.

2. Başkalarının üzerinde olmak istiyorsan, her zaman yarışmalı ve kazanmalısın.

3. Ya kendi kendine yeten ve güvenen birisi olursun ya da zayıf ve önemsiz birisi.

4. Birisinden yardım veya öğüt istemek, kendi yetersizliğini ve zayıflığını kabul etmek anlamına gelir.

Siz de bunlara inanıyor musunuz? Öyleyse, her şeyde ve her konuda kendi kendinize yetmeye çalışacak, bunu başaramadığınız durumlarda başkalarına başvurmaktan kaçınıp yalnız kalacak, başkalarının sizden yardım istemesine kapalı kalacak ve onları küçümseyecek, ve eninde sonunda kendinize yetebilmenin zorluğunu fazlasıyla hissedip batıp gittiğinizi ve ne kadar da zayıf olduğunuzu hissedeceksiniz. Gelin bu inançları gözden geçirelim ve “ya kendine yet ya da bat” inancının yanılgılarını görelim.

1. 'Sağlıklı' bağımlılık ile ‘parazit’ bağımlılığı arasında dünyalar kadar fark vardır.Günümüz toplumunda başkalarına az veya çok bağımlıyızdır ve onlar olmadan hayatımızı sürdürmek gayet zordur. Çoğu kişi, ne kendi yiyeceğini yetiştirir, ne giyeceğini diker veya ne de evini yapar; ne de televizyonunu, buzdolabını veya çamaşır makinasını tamir edebilir. Siz hiç kendi dişini çeken dişçiye rastladınız mı?

2. “Ben senin yapabileceğin en iyiden, daha iyisini yapabilirim” gibi bir yaklaşım, temel psikoloji ilkelerine aykırıdır. Aynı yumurta ikizleri dışında herkes birbirlerinden farklı genlere, kromozomlara ve sosyal öğrenme tarihçelerine sahiptir. Bu gerçekler doğrultusunda her bir kişi sizin sahip olmadığınız bazı bilgi, beceri veya yeteneğe sahiptir. Pek tabi ki, kendi farklılığınız ve tekliğinizin bir ürünü olarak da sizin sahip olduğunuz bazı bilgi ve becerilere başkaları sahip olmayabilecektir. Bunun böyle olmadığını varsayarak yaşamak, başka kişilerin sahip olabilecekleri becerilerden kendinizi mahrum etmek olacaktır.

3. “Benim bilmediğim veya yapamayacağım bazı şeylere ve bilgilere başkaları sahip olabilir” gibi daha gerçekçi bir yaklaşım yerine, “Ben herhangi birşeyi bir başkası kadar iyi ve hatta ondan daha iyi yapabilirim” gibi rekabetçi bir yaklaşımı benimsemek ile hayatınızda bol bol mesafe, çatışma, şüphecilik, savunuculuk ve kötü niyet üretebileceksiniz.

Eğer kişiler birbirlerine “Ben sana benim daha bilgili olduğum sahalarda yardımcı olayım ve sen de bana benden daha bilgili olduğun konularda yardımcı ol” gibi bir yaklaşım benimseyebilirlerse, kaynaklarını bir araya getirerek kendilerini daha da güçlü hissedebileceklerdir. Örneğin, başarılı evliliklerin, çiftler arasındaki rekabetten çok, karşılıklı paylaşmaya dayandığı bir gerçektir. Şimdi de, günlük hayatınızda uygulamaya koyabileceğiniz bazı öneriler üzerinde duralım:

1. Kendinizi gözleyin ve gururunuza yediremeyip veya çok fazla kısıtlanmış hissedip de bir başkasından yardım isteyemediğiniz durumları not edin.

2. Çevrenizdeki kişilerden ufak tefek isteklerde bulunun. Bu başta size zor gelecektir, ancak zamanla gittikçe kolaylaşacaktır.

3. Çevrenizdekiler onlar için yaptığınız şeyler için size beğenilerini veya takdirlerini belirttiklerinde “Tamam tamam önemli değil” gibi bir tavır yerine onlara “teşekkür etmeyi” deneyin.

4. Unutmayın ki, bağımsız davranmakla, bağımlı davranmayı bir dengede tutabilmek zahmetli olmasına rağmen gelişiminiz için son derece önemli olacaktır. İnsanlarla dolu bir çevre içinde bir Robinson Crusoe olmak ne doğaldır ne de uyumlu.

Kendi kendinize yetmediğiniz durumlarda, kendinizi batırmamanız dileklerimizle...

PROF. DR. KADİR ÖZER

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-11-2010, 09:19 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 403
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: Kendi Kendine Yet İnancı Beraberinde Yalnızlığı Getirir.

Paylaşım için teşekkürler Zerynthia...bu yazıda yazanlar durumun normal işleyiş hali,fakat günümüzde olan olaylar ,iletişim buna pek müsaade etmiyo sanırım...komşular arasındaki yapay ilişkiler,ikiyüzlü mimikler...kendi adıma fazla doğal olduğum için ,yalnız kalmak kaçınılmaz oluyor...
Keşke normal sosyal paylaşımlarda, en azından doğal ve içten olsunda herkes ,yardım istemek yada yeteneklerimizi mutluluklarımızı paylaşmak eksik kalsın...bırakın yabancı insanları ,artık akrabalarımızla bile hiçbirşeyi paylaşamaz olduk...telefon bile etmeden kırk kere düşünüyoruz,acaba rahatsız edermiyim diye...hatta geçenlerde ,"balkonda sigara içerken kül tablası kullanırlarsa sevinirim"şeklinde kibarca uyardığım komşum ,bana slm bile vermiyor...yardım istesem ne yapar acaba:)
__________________
gülpor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-11-2010, 11:42 AM   #3 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kendi Kendine Yet İnancı Beraberinde Yalnızlığı Getirir.

Basit bir uyarı için böyle bir tepki alman ilginç olmuş hakikaten. Onlarda dökmesinler sigara küllerini. Alt katta da insan yaşıyo heralde. Telefon konusunda da katılıyorum. Ben de düşünürüm öyle işi vardır rahatsız etmiyim gibi şeyleri. Hele çalışıyorsa aramam mesai saatleri içinde filan.

Heralde yaptığım en iyi şey mektup yazmak... Ben böyle arkadaşlarıma mektup yazarım, kart atarım, hediye filan alırım havalı zarflara filan koyup gönderirim. Hem o zaman kimse rahatsız olmuyor. Aksine seviniyor. Hem de karşındaki beklemediği bir anda alıyor. Güzel bir şey bence. Ayrıca da geri dönüşümü oluyor. O nedenle ben mektupların ilişkileri kuvvetlendirdiğine inanıyorum.

Teknolojinin ilerlemesi ve internet kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte mektuplaşmak tarih oldu neredeyse. Şahsen ben ilkokuldan beri internet kullanıyorum. Bunu rağmen teknolojiyle aram çok iyi değildir. Ve de yaşıtım hiç kimse de mektuplaşma görmememe rağmen (bana denk gelmedi) kendime böyle bir alışkanlık edindim.

Herkese de tavsiye ederim.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-11-2010, 01:23 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 403
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: Kendi Kendine Yet İnancı Beraberinde Yalnızlığı Getirir.

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Heralde yaptığım en iyi şey mektup yazmak... Ben böyle arkadaşlarıma mektup yazarım, kart atarım, hediye filan alırım havalı zarflara filan koyup gönderirim. Hem o zaman kimse rahatsız olmuyor. Aksine seviniyor. Hem de karşındaki beklemediği bir anda alıyor. Güzel bir şey bence. Ayrıca da geri dönüşümü oluyor. O nedenle ben mektupların ilişkileri kuvvetlendirdiğine inanıyorum.
Slm,mektup konusundaki fikirlerine kesinlikle katılıyorum...mektubun enerjisinin daha yüksek olduğuna inanıyorum...

(komşu hala sigarasının küllerini aşağıya döküyor,izmaritini bile atmış ,ayrıcada kibrit kullanıyo)
__________________
gülpor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kendi Kendine Yet İnancı Beraberinde Yalnızlığı Getirir.

Serbest Kürsü ve Hatalı Alanlarımız Kendi Kendine Yet İnancı Beraberinde Yalnızlığı Getirir. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Günlük hayatınıza ve çevrenize baktığınızda, hiçbir şeyde hiçbir kişiye ihtiyacı olmadığını savunan, başkalarına yardımcı olmayı reddeden, başkalarından yardım istemeyen, “ya kendi kendine yet ya da bat” görüşüyle yaşayan birçok insana rastlayabilirsiniz. Bu insanlar kendilerini çevrelerinden öylesine soyutlamışlardır ki ve onlardan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hatalı Alanlarımız telkin cd indir izle İstanbul Hatalı Alanlarımız nerededir kimdir Hatalı Alanlarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hatalı Alanlarımız hipnoz Hatalı Alanlarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hatalı Alanlarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hatalı Alanlarımız kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.