Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Hamilelik Sorular Hamilelik ile ilgili makaleler sorular

Hayatınız değişmeye başlamadan önce......

Hamilelik ve Hamilelik Sorular Hayatınız değişmeye başlamadan önce...... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bebek sahibi olmanın gerçekten en büyüleyici yanının sevgi olduğunu bilmenizi isteriz, basit ve saf sevgi. Eşinizi, kendinizi ve bebeğinizi sevmeniz gerekiyor. Esasında, bebek sahibi olmak insanlarda bir sürü özel, hatta sihirli, başka şartlarda ulaşılamayacak duyguları harekete geçiriyor. Neler mi yaşayacaksınız? ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hamilelik Sorular telkin cd indir izle İstanbul Hamilelik Sorular nerededir kimdir Hamilelik Sorular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hamilelik Sorular hipnoz Hamilelik Sorular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hamilelik Sorular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hamilelik Sorular kuantum düşünce kitap haberi

Hayatınız değişmeye başlamadan önce......

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-02-2013, 01:22 AM   #2 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1
33 Mesajinıza toplam 73 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ancasinan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hayatınız değişmeye başlamadan önce......

Bebek sahibi olmanın gerçekten en büyüleyici yanının sevgi olduğunu bilmenizi isteriz, basit ve saf sevgi. Eşinizi, kendinizi ve bebeğinizi sevmeniz gerekiyor. Esasında, bebek sahibi olmak insanlarda bir sürü özel, hatta sihirli, başka şartlarda ulaşılamayacak duyguları harekete geçiriyor. Neler mi yaşayacaksınız? Sabırlı olmayı öğreneceksiniz. Takım ruhuyla çalışma becerileriniz gelişecek. Kendinizi değişen şekillerde genç, bitkin ve enerjik hissedeceksiniz. Çok şey öğreneceksiniz. Ellerinizi bir sanat gibi kullanmayı öğreneceksiniz, çocuğun altını değiştirmek gerçekten sanattır! Kendinizi adayarak kişiliğinizin gelişmesine katkıda bulunacaksınız. Size ya da eşinize benzeyen minik bir yaratığa bağlanacaksınız. Zamanınızı yeni ve yaratıcı şekillerde değerlendireceksiniz. Vermeyi ve paylaşmayı öğreneceksiniz. Bir öğretmen olacaksınız. Sevgi, sevilme ve sevme kavramları asla açıklığa kavuşmayacak. Çok yorgun olduğunuzda bile gülümsemeyi öğreneceksiniz. Televizyonda çok ama çok geç saatlerde yayımlanan, her zaman merak ettiğiniz şovları izleme şansını yakalayacaksınız. Çünkü o saatte uyanık olacaksınız. Eşinizi başka şekilde sevmeye ve takdir etmeye başlayacaksınız, çünkü dünyanın en güzel varlığını ikiniz birlikte yaratacaksınız. Birbirinize destek olacaksınız. Eğer hazırım diyorsanız...

%100 hak veriyorum bu güzel yazı için sizi tebrik ediyorum.
ancasinan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« hamile kalmak için telkin istiyorum çok stresliyim:( | İleri zekalı çocuklar »