Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Güzellik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/guzellik/)
-   -   Erkek arkadaşıma kendimi beğendirme çabam (http://www.hayatimdegisti.com/forum/guzellik/626249-erkek-arkadasima-kendimi-begendirme-cabam.html)

Pinarsimsek 07-11-2017 12:20 PM

Erkek arkadaşıma kendimi beğendirme çabam
 
Merhaba arkadaşlar,
erkek arkadaşımla ilgili size bir fikir danışmak istiyorum. Benim erkek arkadaşım kızların günlük elbise modelleri giymesini çok seviyor. Ona sıcak ve doğal geliyormuş. Ben de aslında elbise seviyorum ama mağazaya gittiğimde seçemiyorum. Ya beden ölçülerimle alakasız ya da bana yakışmayan modeller seçiyorum nedense. O an yani gözüme çok güzel görünüyor ama eve geldiğimde giyesim falan gelmiyor. Sanırım mağazalarda yer alan ışıklar çok acayip. Bizim bildiklerimizden farklı ve beni de çok kolay bir şekilde kandırabiliyor.
Size de olmuştur mutlaka mağazada alıp eve getirdiğinizde elbiseyi ya da işte kıyafeti her neyse, beğenmediğiniz. Neyse işte ben de diyorum ki erkek arkadaşımın beğeneceği vintage detayları olan doğal ve samimi elbise modellerini nereden bulabilirim? Buradan birilerine sormak istiyorum çünkü özellikle beyefendiler daha iyi fikir verebilirler sanırım.
Gerçi ille de onun istediği gibi giyinmeye, istediği kadın olmaya çalışmaya gerek var mı ondan da emin değilim. Belki de hiç hak etmiyordur. Ama benimki kendimi iyi hissetmeye yönelik. Yine de ben ona aylarca erkek hırka çok seviyorum gömleğin üstüne giy dediğim halde o en sevmediği giyiniş tarzının bu olduğunu öne sürerek benim kırılmamı hiç önemsememişti. Hatta bir keresinde ona erkek hırka almıştım şık görünsün belki sever diye. Sadece bir kere üstünde görmüştüm onu da. Düşünün yani hiç giymek istemedi. Bir seferliğine mecburiyetten giydi.
Aynı şey değil diyeceğinizi duyar gibiyim :) Evet o hırka giyinmeyi sevmiyor ben elbiselere bayılıyorum. Ama itici etken onun beni beğenmesi ki bence bu onun için de çok önemli olmalı. Ama değil sanırım. Yoksa beni benim onu sevdiğim gibi sevmiyor mu?
İyice paranoyak oldum. Sizce nasıl düşünmem ve hareket etmem gerekir?

MuminOKAN 09-11-2017 10:35 AM

Cevap: Erkek arkadaşıma kendimi beğendirme çabam
 
Reklam kokan hareketler bunlar...


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:20 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.