Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular

Uyarılar

Gizemli Konular Mistik Cd'ler

ruhlar, ruh ışınları, ruh eşleri, ikiz ruhlar, oversoul (ruhüstü) ve diğer dünya

Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü ve Gizemli Konular ruhlar, ruh ışınları, ruh eşleri, ikiz ruhlar, oversoul (ruhüstü) ve diğer dünya Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ruhlar, ruh ışınları, ruh eşleri, ikiz ruhlar, oversoul (ruhüstü) ve diğer dünyalar sal rachele ruh nedir? bir ruh yaratıcı’nın bireyselleşmiş fasetidir (görünüşüdür). her birimiz bireysel bir ruhuz, ama ayrıca okyanustaki bir dalgacık gibi yaratıcı’nın gerçek parçasıyız. eğer egonun ve kişiselliğin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Gizemli Konular telkin cd indir izle İstanbul Gizemli Konular nerededir kimdir Gizemli Konular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Gizemli Konular hipnoz Gizemli Konular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Gizemli Konular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Gizemli Konular kuantum düşünce kitap haberi

ruhlar, ruh ışınları, ruh eşleri, ikiz ruhlar, oversoul (ruhüstü) ve diğer dünya

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-11-2007, 03:06 PM   #1 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart ruhlar, ruh ışınları, ruh eşleri, ikiz ruhlar, oversoul (ruhüstü) ve diğer dünya



ruhlar, ruh ışınları, ruh eşleri, ikiz ruhlar, oversoul (ruhüstü) ve diğer dünyalar

sal rachele

ruh nedir?

bir ruh yaratıcı’nın bireyselleşmiş fasetidir (görünüşüdür). her birimiz bireysel bir ruhuz, ama ayrıca okyanustaki bir dalgacık gibi yaratıcı’nın gerçek parçasıyız. eğer egonun ve kişiselliğin tüm katmanlarını çıkarıp atarsanız, kalan şey bizim gerçek özümüz veya ruhumuzdur.

ruh ışınları

farklı ruhlar yaradılışın farklı niteliklerini ve arketiplerini yaymaya eğilimlidir. büyük arketipleri tanımlayan bir renk şeması vardır. çakra sisteminde kullanılan aynı şemadır. “kırmızı” çok tutkulu, ihtiraslı ve fiziksel olmaya eğilimlidir, “turuncu” çok sosyaldir, “sarı” entelektüeldir, “yeşil” dünyasal ve şifaya yöneliktir, “mavi” kavramsal ve zihinseldir, “indigo” sezgisel ve psişiktir ve “mor” yüksek bilgelik ve aşkınlıktır. bunlar sadece arketipler iken, bazen ruhları bu şekilde kategorize etmek yararlıdır. şüphesiz ki, sınıflandırma bir tuzak olabilir, çünkü hepimiz sonsuz bir’in enkarnasyonuyuz. hiç bir ruh ışını diğer ruh ışınlarından daha iyi değildir – sadece farklıdır. çakra ve ışınlarla ilgili birçok kitap vardır.

ruh eşleri

derinden bağlı olduğunuz herhangi bir ruh sizin “ruh eşiniz” olarak düşünülebilir. insanlar bir çok ruh eşine sahip olabilir. genelde, bunlar benzer ışınlara ve spiritüel yollara sahip olan bireylerdir ve çoğu zaman birçok yaşamlarda birlikte olmuşlardır.

ruh ikizleri

bir ruh ikizi, kendinizin “diğer yarısı” olarak adlandırılanı temsil eden tek bir ruhtur (gerçekte “diğer bütün” demek daha doğrudur, ikiz ruhunuz kendi hakkında özerk (egemen) bir varlıktır). ruhlar bütünden orijinal olarak farklılaştıkları zaman, çiftlere bölünürler ve sonra tekrar tekrar bölünürler. her orijinal ruh çiftinin bir üyesi her zaman yüksek boyutlarda kalırken, diğer üye alt dünyaları keşfeder. (siz buradayken, ikiz ruhunuz 6 ncı veya 7 nci boyuttadır).

ikiz ruhlar yüksek boyutlarda başlar, sonra çiftin üyelerinden biri altıncı veya yedinci yoğunlukta kalırken, diğeri yaradılışın dışsal alemlerini – beşinci boyuttan alt boyutlara dek – keşfeder. bunun nedeni, çiftin aşağı boyutlara inen üyesinin bütünlüğünü korumaya yardımcı olmaktır, çünkü eğer dışsal yoğunlukları deneyimleyen ikiz ruhun parçası o dış yoğunlukta kapana sıkışıp kalırsa (onunla özdeşleşip bütünün parçası olduğunu unutursa), çiftin yüksek boyutta kalan üyesi nazikçe ama sağlam şekilde alt boyuttaki üyenin neden orada bulunduğu, amacının veya misyonunun ne olduğu ve yüksek seviyede olanın gerçekte kim olduğu ile ilgili uyarır.

birlikte düşük yoğunluğa inerlerse, düşük yoğunluktan çıkıp yüksek yoğunluğa girmeleri zor olabilir. bu dünyanın ve diğer gezegenlerin geçmişinde bir problem oldu ve aynı anda düşük yoğunluğa inen çiftler birbirlerini düştükleri bataklıktan çekip çıkaramadılar. bu iki arkadaşın birlikte bataklık kumuna atlamasına benzer, her ikisi birlikte batarlar. eğer biri kuma atlar, diğeri kıyıda beklerse ve bir ip tutarsa, kumdakinin dışarı çıkma şansı olur.

“neden bu ruhlar için başka rehber ruhlar yok?” diye sorabilirsiniz. aslında vardır. tüm ruhların çok sayıda ruhsal rehberleri vardır, ama dünyasal bir ruhun ikiz ruhunun yüksek alemlerden ona rehberlik etmesi, bir başka ruhun rehberlik etmesinden çok daha kolaydır.

karşı cinsten bir üye ile birleşmemiz gerektiğine ve ondan sonra hep mutlu yaşayacağımıza inanmaya şartlandırıldık. çoğumuz orijinal olarak eril – dişil “ikiz ruh” çiftine bölündüğümüzden, her şey 3b/4b zaman sürekliliğinde eril – dişil olarak kutuplaşır. zıtlar dengeye geri tekamül etme yolu olarak çekilir. eril ve dişil arasında deneyimlenen birlik aşkınlık halidir (en son anlamında). her biri enkarnasyonlar sırasında baskın bir ana cinsiyete sahiptir. ancak, seks ile ilgili her şeyi deneyimleme arzumuzda, özel yaşamlarda zıt cinsiyeti üstlenebiliriz. eğer bir enkarnasyonda zıt insiyet ile güçlü şekilde özdeşleştiysek, bu hissi gelecek yaşamlara taşıyabilir ve aynı cinsiyete çekilebiliriz. ruhlar tekamül etmeye devam ederken, kendi doğalarının her iki yönünü dengeleyerek daha androjen (çift cinsiyetli) olurlar.

ruh üstü (oversoul - monad)

bireysel ruhlarımız bir ruhüstünden ayrılmıştır. ruhüstü 12 ruhtan oluşur, bu 12 ruh altı çifte bölünür. ikiz ruh, her bir çiftin diğer üyesidir. ruhüstü ile yeniden birleşmek sözcüklerin ötesinde güzel bir deneyimdir. tüm 12 orijinal ruh evreni keşfediyor olabilirken, her birimizin içinde kalan ruhüstünün çekirdek özü vardır. yeniden birleşmeyi özlediğimiz bu “ruh ailesidir”.

ayrılıktan – önceki halimizi hatırlama

yıllar önce, ikiz ruhum leah bir vizyonda bana geldi ve onun venüs’ün eterik bölgelerindeki altıncı yoğunluk aleminde varolduğunu gördüm. 3 ncü boyut venüs inanılmaz sıcak ve zehirlidir. 6 ncı boyut venüs’te, renkler beyazdan altına, turuncuya ve kırmızıya kadar çeşitlidir ve sürekli parıldar. şüphesiz, 6 ncı boyut ışık beden atmosferden etkilenmez. aynı vizyoner bir sanatçının resimlerindeki gibi her yerde kristal saraylar ve altın ışık nehirleri var.

yaklaşık üç yaşam önce (dünyanın zaman sürekliliğinde) dünya yaşamının bitişinde uzaya ve venüs’ün atmosferine yükseliş deneyimi yaşadım. bu spiritüel bir yükseliş idi (fiziksel bedeni geride bıraktım). o zaman fiziksel bir yükseliş istiyordum. ikiz ruhum leah ve diğerleri 5 nci boyut titreşimine girdiğimizde, bize katılabileceklerini söylediler. 6 b’den 5b’ye inmek çok kolay iken, 6b’den 3b’ye inmek çok zor.

diğer dünyaları hatırlamak

birçoğumuz başka dünyalarda deneyimler yaşadıktan sonra dünya’ya geldik. bu dünyaların bazıları kendi güneş sistemimizin içinde, ama bu zamanda uygarlıklar yüksek boyutlarda varoluyorlar ve teleskoplarımı za ve uydularımıza görünmezdirler. başkaları su dünyalarından geldiklerini hatırlıyor. geçmiş yaşamlarında yunus veya balina olduklarını iddia eden kanallar var. dünyanın deniz memelileri türlerinin çoğu diğer dünyaların bazı bilgilerini taşıyorlar, ama insanlar gibi, yüksek yoğunlukların farkındalıkları nın çoğunu kaybettiler.

kendimi venüslü olarak düşünmeme rağmen, ayrıca pleiades soyağacım var. genetiğimin %80’i venüslü, %20’si pleiades’li.

titreşimimiz yükselirken, dünya dışı mirasımızın daha fazlasını hatırlayacağız. “yıldız tohumları” deyimi bu enkarnasyondan önce dünya deneyimi olmayan veya çok az olan ruhları tanımlamak için kullanıldı. bazılarımızım yüzlerce dünya yaşamı olduğu doğrudur , diğerleri belki sadece bir veya iki dünya yaşamına sahiptir. “yıldız tohumu” deyimini kullanmamayı tercih ediyorum, çünkü hepimiz bir dereceye kadar yıldız – tohumlarıyız, aynen bir dereceye kadar et olduğumuz gibi. nıhai olarak, biz evreniz ve evrendeki her şeyiz.

(çeviri; saffet)
bana gayet ilginç gelen bu yazıyı okurken sizlerle paylaşayım istedim.. reenkarnasyonu pek kabul edemediğim için aykırı bulduğum yönleri olsada siprütüel rehberlerimizi tanımak adına paylaşalım dedim... sevgiler..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-08-2008, 06:47 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 432
Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ruhlar, ruh ışınları, ruh eşleri, ikiz ruhlar, oversoul (ruhüstü) ve diğer dünya

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
ruhlar, ruh ışınları, ruh eşleri, ikiz ruhlar, oversoul (ruhüstü) ve diğer dünyalar

ruh ikizleri

bir ruh ikizi, kendinizin “diğer yarısı” olarak adlandırılanı temsil eden tek bir ruhtur (gerçekte “diğer bütün” demek daha doğrudur, ikiz ruhunuz kendi hakkında özerk (egemen) bir varlıktır). ruhlar bütünden orijinal olarak farklılaştıkları zaman, çiftlere bölünürler ve sonra tekrar tekrar bölünürler. her orijinal ruh çiftinin bir üyesi her zaman yüksek boyutlarda kalırken, diğer üye alt dünyaları keşfeder. (siz buradayken, ikiz ruhunuz 6 ncı veya 7 nci boyuttadır).

ikiz ruhlar yüksek boyutlarda başlar, sonra çiftin üyelerinden biri altıncı veya yedinci yoğunlukta kalırken, diğeri yaradılışın dışsal alemlerini – beşinci boyuttan alt boyutlara dek – keşfeder. bunun nedeni, çiftin aşağı boyutlara inen üyesinin bütünlüğünü korumaya yardımcı olmaktır, çünkü eğer dışsal yoğunlukları deneyimleyen ikiz ruhun parçası o dış yoğunlukta kapana sıkışıp kalırsa (onunla özdeşleşip bütünün parçası olduğunu unutursa), çiftin yüksek boyutta kalan üyesi nazikçe ama sağlam şekilde alt boyuttaki üyenin neden orada bulunduğu, amacının veya misyonunun ne olduğu ve yüksek seviyede olanın gerçekte kim olduğu ile ilgili uyarır.

birlikte düşük yoğunluğa inerlerse, düşük yoğunluktan çıkıp yüksek yoğunluğa girmeleri zor olabilir. bu dünyanın ve diğer gezegenlerin geçmişinde bir problem oldu ve aynı anda düşük yoğunluğa inen çiftler birbirlerini düştükleri bataklıktan çekip çıkaramadılar. bu iki arkadaşın birlikte bataklık kumuna atlamasına benzer, her ikisi birlikte batarlar. eğer biri kuma atlar, diğeri kıyıda beklerse ve bir ip tutarsa, kumdakinin dışarı çıkma şansı olur.

“neden bu ruhlar için başka rehber ruhlar yok?” diye sorabilirsiniz. aslında vardır. tüm ruhların çok sayıda ruhsal rehberleri vardır, ama dünyasal bir ruhun ikiz ruhunun yüksek alemlerden ona rehberlik etmesi, bir başka ruhun rehberlik etmesinden çok daha kolaydır.

karşı cinsten bir üye ile birleşmemiz gerektiğine ve ondan sonra hep mutlu yaşayacağımıza inanmaya şartlandırıldık. çoğumuz orijinal olarak eril – dişil “ikiz ruh” çiftine bölündüğümüzden, her şey 3b/4b zaman sürekliliğinde eril – dişil olarak kutuplaşır. zıtlar dengeye geri tekamül etme yolu olarak çekilir. eril ve dişil arasında deneyimlenen birlik aşkınlık halidir (en son anlamında). her biri enkarnasyonlar sırasında baskın bir ana cinsiyete sahiptir. ancak, seks ile ilgili her şeyi deneyimleme arzumuzda, özel yaşamlarda zıt cinsiyeti üstlenebiliriz. eğer bir enkarnasyonda zıt insiyet ile güçlü şekilde özdeşleştiysek, bu hissi gelecek yaşamlara taşıyabilir ve aynı cinsiyete çekilebiliriz. ruhlar tekamül etmeye devam ederken, kendi doğalarının her iki yönünü dengeleyerek daha androjen (çift cinsiyetli) olurlar.

(çeviri; saffet)
bana gayet ilginç gelen bu yazıyı okurken sizlerle paylaşayım istedim.. reenkarnasyonu pek kabul edemediğim için aykırı bulduğum yönleri olsada siprütüel rehberlerimizi tanımak adına paylaşalım dedim... sevgiler..
mesajı paylaştığın için teşekkürler.diğer boyuttaki ikizimle karşılaştım.senin mesajında da söyleyince onaylamak istedim.diğer boyuttan bizim dengeye gelebilmemiz için karşılaşıyoruz.karşılaştığınızda müthiş bi çekim deneyimliyosunuz.tarif edilmez yaşamadan anlaşılmıyor bu çekimin gücü.dışardan bakanlar kız erkek ilişkisi gibi sansalar da olay çok farklı boyutlarda aslında.bildiğimiz kız erkek ilişkisi değil ondan çok öte bişey.bi de ilk karşılaştığınız anda önceden hiç karşılaşmadığınız halde sanki daha önce bi yerlerde görmüşsünüz gibi hissederek başlamıştı.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-10-2008, 02:56 AM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 121
Tesekkür: 0
66 Mesajinıza toplam 228 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gül sultan is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ruhlar, ruh ışınları, ruh eşleri, ikiz ruhlar, oversoul (ruhüstü) ve diğer dünya

ruhlar daha önce ruhlar aleminde tanışıp anlaştılarsa dünyada da birbirlerini bi şekilde bulurlar ve anlaşırlar yada tersi...neysee.. şaşkın
gül sultan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-03-2009, 05:00 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
banu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 175
Tesekkür: 1,531
181 Mesajinıza toplam 1,120 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
banu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to all
Standart

Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ruhlar, ruh ışınları, ruh eşleri, ikiz ruhlar, oversoul (ruhüstü) ve diğer dünyalar

sal rachele

ruh nedir?

bir ruh yaratıcı’nın bireyselleşmiş fasetidir (görünüşüdür). her birimiz bireysel bir ruhuz, ama ayrıca okyanustaki bir dalgacık gibi yaratıcı’nın gerçek parçasıyız. eğer egonun ve kişiselliğin tüm katmanlarını çıkarıp atarsanız, kalan şey bizim gerçek özümüz veya ruhumuzdur.

ruh ışınları

farklı ruhlar yaradılışın farklı niteliklerini ve arketiplerini yaymaya eğilimlidir. büyük arketipleri tanımlayan bir renk şeması vardır. çakra sisteminde kullanılan aynı şemadır. “kırmızı” çok tutkulu, ihtiraslı ve fiziksel olmaya eğilimlidir, “turuncu” çok sosyaldir, “sarı” entelektüeldir, “yeşil” dünyasal ve şifaya yöneliktir, “mavi” kavramsal ve zihinseldir, “indigo” sezgisel ve psişiktir ve “mor” yüksek bilgelik ve aşkınlıktır. bunlar sadece arketipler iken, bazen ruhları bu şekilde kategorize etmek yararlıdır. şüphesiz ki, sınıflandırma bir tuzak olabilir, çünkü hepimiz sonsuz bir’in enkarnasyonuyuz. hiç bir ruh ışını diğer ruh ışınlarından daha iyi değildir – sadece farklıdır. çakra ve ışınlarla ilgili birçok kitap vardır.

ruh eşleri

derinden bağlı olduğunuz herhangi bir ruh sizin “ruh eşiniz” olarak düşünülebilir. insanlar bir çok ruh eşine sahip olabilir. genelde, bunlar benzer ışınlara ve spiritüel yollara sahip olan bireylerdir ve çoğu zaman birçok yaşamlarda birlikte olmuşlardır.

ruh ikizleri

bir ruh ikizi, kendinizin “diğer yarısı” olarak adlandırılanı temsil eden tek bir ruhtur (gerçekte “diğer bütün” demek daha doğrudur, ikiz ruhunuz kendi hakkında özerk (egemen) bir varlıktır). ruhlar bütünden orijinal olarak farklılaştıkları zaman, çiftlere bölünürler ve sonra tekrar tekrar bölünürler. her orijinal ruh çiftinin bir üyesi her zaman yüksek boyutlarda kalırken, diğer üye alt dünyaları keşfeder. (siz buradayken, ikiz ruhunuz 6 ncı veya 7 nci boyuttadır).

ikiz ruhlar yüksek boyutlarda başlar, sonra çiftin üyelerinden biri altıncı veya yedinci yoğunlukta kalırken, diğeri yaradılışın dışsal alemlerini – beşinci boyuttan alt boyutlara dek – keşfeder. bunun nedeni, çiftin aşağı boyutlara inen üyesinin bütünlüğünü korumaya yardımcı olmaktır, çünkü eğer dışsal yoğunlukları deneyimleyen ikiz ruhun parçası o dış yoğunlukta kapana sıkışıp kalırsa (onunla özdeşleşip bütünün parçası olduğunu unutursa), çiftin yüksek boyutta kalan üyesi nazikçe ama sağlam şekilde alt boyuttaki üyenin neden orada bulunduğu, amacının veya misyonunun ne olduğu ve yüksek seviyede olanın gerçekte kim olduğu ile ilgili uyarır.

birlikte düşük yoğunluğa inerlerse, düşük yoğunluktan çıkıp yüksek yoğunluğa girmeleri zor olabilir. bu dünyanın ve diğer gezegenlerin geçmişinde bir problem oldu ve aynı anda düşük yoğunluğa inen çiftler birbirlerini düştükleri bataklıktan çekip çıkaramadılar. bu iki arkadaşın birlikte bataklık kumuna atlamasına benzer, her ikisi birlikte batarlar. eğer biri kuma atlar, diğeri kıyıda beklerse ve bir ip tutarsa, kumdakinin dışarı çıkma şansı olur.

“neden bu ruhlar için başka rehber ruhlar yok?” diye sorabilirsiniz. aslında vardır. tüm ruhların çok sayıda ruhsal rehberleri vardır, ama dünyasal bir ruhun ikiz ruhunun yüksek alemlerden ona rehberlik etmesi, bir başka ruhun rehberlik etmesinden çok daha kolaydır.

karşı cinsten bir üye ile birleşmemiz gerektiğine ve ondan sonra hep mutlu yaşayacağımıza inanmaya şartlandırıldık. çoğumuz orijinal olarak eril – dişil “ikiz ruh” çiftine bölündüğümüzden, her şey 3b/4b zaman sürekliliğinde eril – dişil olarak kutuplaşır. zıtlar dengeye geri tekamül etme yolu olarak çekilir. eril ve dişil arasında deneyimlenen birlik aşkınlık halidir (en son anlamında). her biri enkarnasyonlar sırasında baskın bir ana cinsiyete sahiptir. ancak, seks ile ilgili her şeyi deneyimleme arzumuzda, özel yaşamlarda zıt cinsiyeti üstlenebiliriz. eğer bir enkarnasyonda zıt insiyet ile güçlü şekilde özdeşleştiysek, bu hissi gelecek yaşamlara taşıyabilir ve aynı cinsiyete çekilebiliriz. ruhlar tekamül etmeye devam ederken, kendi doğalarının her iki yönünü dengeleyerek daha androjen (çift cinsiyetli) olurlar.

ruh üstü (oversoul - monad)

bireysel ruhlarımız bir ruhüstünden ayrılmıştır. ruhüstü 12 ruhtan oluşur, bu 12 ruh altı çifte bölünür. ikiz ruh, her bir çiftin diğer üyesidir. ruhüstü ile yeniden birleşmek sözcüklerin ötesinde güzel bir deneyimdir. tüm 12 orijinal ruh evreni keşfediyor olabilirken, her birimizin içinde kalan ruhüstünün çekirdek özü vardır. yeniden birleşmeyi özlediğimiz bu “ruh ailesidir”.

ayrılıktan – önceki halimizi hatırlama

yıllar önce, ikiz ruhum leah bir vizyonda bana geldi ve onun venüs’ün eterik bölgelerindeki altıncı yoğunluk aleminde varolduğunu gördüm. 3 ncü boyut venüs inanılmaz sıcak ve zehirlidir. 6 ncı boyut venüs’te, renkler beyazdan altına, turuncuya ve kırmızıya kadar çeşitlidir ve sürekli parıldar. şüphesiz, 6 ncı boyut ışık beden atmosferden etkilenmez. aynı vizyoner bir sanatçının resimlerindeki gibi her yerde kristal saraylar ve altın ışık nehirleri var.

yaklaşık üç yaşam önce (dünyanın zaman sürekliliğinde) dünya yaşamının bitişinde uzaya ve venüs’ün atmosferine yükseliş deneyimi yaşadım. bu spiritüel bir yükseliş idi (fiziksel bedeni geride bıraktım). o zaman fiziksel bir yükseliş istiyordum. ikiz ruhum leah ve diğerleri 5 nci boyut titreşimine girdiğimizde, bize katılabileceklerini söylediler. 6 b’den 5b’ye inmek çok kolay iken, 6b’den 3b’ye inmek çok zor.

diğer dünyaları hatırlamak

birçoğumuz başka dünyalarda deneyimler yaşadıktan sonra dünya’ya geldik. bu dünyaların bazıları kendi güneş sistemimizin içinde, ama bu zamanda uygarlıklar yüksek boyutlarda varoluyorlar ve teleskoplarımı za ve uydularımıza görünmezdirler. başkaları su dünyalarından geldiklerini hatırlıyor. geçmiş yaşamlarında yunus veya balina olduklarını iddia eden kanallar var. dünyanın deniz memelileri türlerinin çoğu diğer dünyaların bazı bilgilerini taşıyorlar, ama insanlar gibi, yüksek yoğunlukların farkındalıkları nın çoğunu kaybettiler.

kendimi venüslü olarak düşünmeme rağmen, ayrıca pleiades soyağacım var. genetiğimin %80’i venüslü, %20’si pleiades’li.

titreşimimiz yükselirken, dünya dışı mirasımızın daha fazlasını hatırlayacağız. “yıldız tohumları” deyimi bu enkarnasyondan önce dünya deneyimi olmayan veya çok az olan ruhları tanımlamak için kullanıldı. bazılarımızım yüzlerce dünya yaşamı olduğu doğrudur , diğerleri belki sadece bir veya iki dünya yaşamına sahiptir. “yıldız tohumu” deyimini kullanmamayı tercih ediyorum, çünkü hepimiz bir dereceye kadar yıldız – tohumlarıyız, aynen bir dereceye kadar et olduğumuz gibi. nıhai olarak, biz evreniz ve evrendeki her şeyiz.

(çeviri; saffet)
bana gayet ilginç gelen bu yazıyı okurken sizlerle paylaşayım istedim.. reenkarnasyonu pek kabul edemediğim için aykırı bulduğum yönleri olsada siprütüel rehberlerimizi tanımak adına paylaşalım dedim... sevgiler..
ilginç bir yazı olamakla beraber reenkarnasyon bana da uzak geliyor... çok teşekkürler paylaşım için sahamncım
banu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-03-2009, 05:04 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
banu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 175
Tesekkür: 1,531
181 Mesajinıza toplam 1,120 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
banu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to all
Standart

Alıntı:
üç_gömlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mesajı paylaştığın için teşekkürler.diğer boyuttaki ikizimle karşılaştım.senin mesajında da söyleyince onaylamak istedim.diğer boyuttan bizim dengeye gelebilmemiz için karşılaşıyoruz.karşılaştığınızda müthiş bi çekim deneyimliyosunuz.tarif edilmez yaşamadan anlaşılmıyor bu çekimin gücü.dışardan bakanlar kız erkek ilişkisi gibi sansalar da olay çok farklı boyutlarda aslında.bildiğimiz kız erkek ilişkisi değil ondan çok öte bişey.bi de ilk karşılaştığınız anda önceden hiç karşılaşmadığınız halde sanki daha önce bi yerlerde görmüşsünüz gibi hissederek başlamıştı.
ilginç bir deneyim yaşamışsın.bu dünyadan, diğer boyuta geçmeden önce deneyimlemek isterdim, ama belli bir düzeye ulaşmak gerekiyor bunun farkındalığında olmak için, o da ayrı...farkındalıklarının artması dilekleriyle...sevgiler...
banu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-05-2009, 04:03 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 104
Tesekkür: 197
110 Mesajinıza toplam 584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
olsun is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ruhlar, ruh ışınları, ruh eşleri, ikiz ruhlar, oversoul (ruhüstü) ve diğer dün

MS 2150 adlı kitap roman şeklinde yazılmış gerçek bir deneyimi anlatır.
Reenkarnasyon (paralel yaşamlar) hakkında geniş bir bilgi veriyor.
Makro Düşünce - Mikro Düşünce arasındaki insanı psikolojik açıdan değerlendirmiş.

Kitabın özet cümlesi:
BİR İNSANIN GELİŞMİŞLİĞİ,O KİŞİNİN NE KADAR KABUL EDEBİLİRLİĞİ İLE ORANTILIDIR.



sevgiyle,nurten
olsun isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 01:18 PM   #7 (permalink)
Moderator
Sultan Oğuz
 
suzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 523
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond repute
Standart Cevap: ruhlar, ruh ışınları, ruh eşleri, ikiz ruhlar, oversoul (ruhüstü) ve diğer dün

canım,canım,shamanım...arama özrü olan biri olaraktan

çok severek okudum...ellerine emeğine sağlık şekerim...
__________________
<a href=http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif target=_blank><font color=#095990>http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif</font></a>
Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık!
suzzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 10:58 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 316
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart Cevap: ruhlar, ruh ışınları, ruh eşleri, ikiz ruhlar, oversoul (ruhüstü) ve diğer dün

Ben de reerkarnasyon'a inanmamaya daha yakınım,yani bana da uzak geliyo.ama tabii ispatlayamam o açıdanda kesin yoktur diyemiyorum.fakat o olay bana da çok oluyor.mesela daha sonra çok iyi dost olacağım ya da uzunca bir süre daha görüşüp çok olay yaşayacağım kişilerle olan ilk karşılaşmamda hep o his olmuştur.yani sanki kesinlikle daha önceden tanıyomuşum hissi.öyle bir yüz ve çağrışım ki kesinlikle tanıyormuşum ve bişeyler yaşamışım o insanla gibi...
__________________
Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız.
Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale


ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ruhlar, ruh ışınları, ruh eşleri, ikiz ruhlar, oversoul (ruhüstü) ve diğer dünya

Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü ve Gizemli Konular ruhlar, ruh ışınları, ruh eşleri, ikiz ruhlar, oversoul (ruhüstü) ve diğer dünya Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ruhlar, ruh ışınları, ruh eşleri, ikiz ruhlar, oversoul (ruhüstü) ve diğer dünyalar sal rachele ruh nedir? bir ruh yaratıcı’nın bireyselleşmiş fasetidir (görünüşüdür). her birimiz bireysel bir ruhuz, ama ayrıca okyanustaki bir dalgacık gibi yaratıcı’nın gerçek parçasıyız. eğer egonun ve kişiselliğin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Gizemli Konular telkin cd indir izle İstanbul Gizemli Konular nerededir kimdir Gizemli Konular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Gizemli Konular hipnoz Gizemli Konular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Gizemli Konular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Gizemli Konular kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.