Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Güzellik ve Bakım Klubü > Güzellik Bakım > Giyim

Uyarılar

KENDİ MODANI KENDİN YARAT

Güzellik Bakım ve Giyim KENDİ MODANI KENDİN YARAT Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kendi Modanı Kendin Yarat serisine başlıyorum.Bu ilk bölüm olduğu için sizlere Kendi Modanı Kendin Yarat'ın tam olarak ne olduğunu örneklerle açıklayacağım Moda, bir veya birden fazla kişinin güzel stiller bulması ile oluşur.Bu stilleri kullanırlar.Herkese gazeteler, dergiler, televizyonlar aracılığı ile duyururlar.Ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Giyim telkin cd indir izle İstanbul Giyim nerededir kimdir Giyim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Giyim hipnoz Giyim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Giyim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Giyim kuantum düşünce kitap haberi

KENDİ MODANI KENDİN YARAT

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-12-2007, 02:23 AM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 742
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart KENDİ MODANI KENDİN YARAT


Kendi Modanı Kendin Yarat serisine başlıyorum.Bu ilk bölüm olduğu için sizlere Kendi Modanı Kendin Yarat'ın tam olarak ne olduğunu örneklerle açıklayacağım

Moda, bir veya birden fazla kişinin güzel stiller bulması ile oluşur.Bu stilleri kullanırlar.Herkese gazeteler, dergiler, televizyonlar aracılığı ile duyururlar.Ve neredeyse herkes kullanmaya başlar.Daha basite indirirsek mesala sen sanal bebek aldın.Arkadaşın sende görünce o da aldı.Sizi sanal bebekle gören çoğu kişi özenip aldı.Eh herkesde olunca buna "sanal bebek bizim sınıfta moda oldu" dersin.İşte modanın kısa tanımı budur.



Kendi Modanı Kendin Yaratmak demek, kendi beyendiğin şeyler yaratıp bir süre sadece o tarzda şeyler kullanmak.Mesela sanal bebekte olduğu gibi bi tayt giydin.Sürekli giyiyorsun ve bu etrafındakiler tarafından çok beyeniliyor.Başkaları da alıp giyer ve bu böyle böyle çoğalır.Bunu modayı anlatmamdan anlamışsınızdır.Yani tek yapmanız gereken ünlü modacılar gibi birşey tasarlayıp onu hayata geçirmeye çalışmak.


1. Tek renk giyin…

Gece mavisi, kahverengi ya da siyah gibi tek renk koyu renkli kıyafetler giyin.. Bunun dışında aynı rengin farklı tonlarını da birlikte giyebilirsiniz. Bej, deniz mavisi, mercan ya da teninize en iyi giden renklerde desenleri bulunan giysiler de olabilir. Eğer rengin sizi olduğunuzdan kilolu gösterdiği fikrindeyseniz, elbise olarak sizde nasıl durduğuna da bakın.

2. Kumaşları doğru seçin..

Katı, sert ve ağır hatta yapışan kumaşlar kullanmayın. En iyi seçim hafif, yumuşak ve giydiğinizde vücudunuzdan kayan kumaşlardır. Amacınız vücudunuzun genel biçimini görmek olmamalı..

3. Vücudunuza göre ayarlayın..

Geniş omuzlarınız varsa, vatka ya da herhangi bir omuz aparatı tercih etmeyin. Kayık ve yuvarlak yakalı giysileri kullanmayın. Üstünüzü daha küçük göstermek için modaya uygun V yakalı elbiseler, V yakalı üst ve etek veya bol pantolonları tercih edin. Eğer üst küçük alt büyükse, yani armut vücutluysanız, boynunuzu kalın göstermeyen, omuzlarınıza uygun sizi dik gösteren giysileri arayın. Üst için yuvarlak, oyuk yaka kesimleri, alt için de düz etek ya da normal kesim pantolonları seçin.

4. Kalça ve basenler

Büyük kalça ve basenleri kamufle saklamak için, rahat pileli, bel kısmı büzgülü rahat etek ve pantolonlar tercih edilebilir. Modaya uygun, düz çizgiler yan cepli ya da cepsiz modeller seçin. Basenleri küçük göstermek için beli düz yarım ya da dizden hafifçe aşağıda pantolonlar arayın. Daha uzun ve zayıf görünüm için pantolonunuzdan ya da eteğinizden yere değecek kadar uzun olanı tercih edin.

Basenlerinizi daha fazla saklamak için etek ve pantolon giydikten sonra kalçalarınızı örtecek kadar uzun bluz ya da bluzunuzun üzerine hjafifi dantel ya da örgü tunikler giyebilirsiniz. Kalçalarınızdan aşağısının çok fazla uzun olmamasına özen gösterin.

5. Kesime ve dikişlere dikkat edin

Kıyafetlerinizde, özellikle ceketlerde kare şekilli olanları ya da sıkı saran modelleri tercih etmeyin. Bunun yerine hatları hafif belli eden modelleri tercih edin. Giysilerin dikişleri daha ön plana çıkartılmış olabilir.

6. Ayakkabıları unutmayın

Sadece kıyafetlerle zayıf görüneceğinizi düşünmeyin. Giysilerinizi belirledikten sonra ayakkabılarınızı deneyin. Özellikle ayaklarınız genişse ince şeritli ve düz sandaletler, ufak topuklu ayakkabılar giymeyin. Bunun yerine, kısa topuklu ya da üzerinde durabiliyorsanız yüksek topuklu ayakkabılar giyin. 5 cm'lik topuk ne giyerseniz giyin sizi daha ince gösterecektir. Ayak bileğinize dolanan ayakkabılardan, kare topuklardan kullanmayın. Tüm bunlar sizi daha bodur ve bacaklarınızın daha kısa görünmesine sebep olur.


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar..
hülyaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-12-2007, 02:33 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 284
Tesekkür: 1
84 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatale will become famous soon enoughfatale will become famous soon enough
Standart Ynt: KENDİ MODANI KENDİN YARAT

Çizimlere bayıldım . Çok stil kostümler. Süpersin Hülyaa'cım super .
__________________
Yaşadığım her gün için, tüm yaşadıklarım ve yaşayacaklarım için şükürler olsun...
fatale isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-12-2007, 03:44 PM   #3 (permalink)
Akulina
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: KENDİ MODANI KENDİN YARAT

Moda aslında içimizdeki yaratıcılığı engelleyen bir kavram gibi geliyor bana...Her ne kadar stilistlikle flnda ilgilensemde,herkesin bir tarzı olması gerektiğine inanıyorum...Mesela biryere gidiyorsun bakıyorsun herkes aynı,prototip insanlar olup çıkıyorlar...Mesela hiç tarzı olmamasına rağmen moda diye,başkasının üstünde görüp beğendiğini gidip alıyor,o başkasına yakışmış olması sana yakışacağı anlamına gelmiyor ama...
Ben kendi kıyafetlerimi kendim tasarlıyorum...Çiziyorum sonrada onu yaratıyorum...Gerçi dikiş kısmına yeni başlamış olsamda,yakında bu kısmıda baya bi kotaracağım...Tişörtlerimi fln biraz giyip sonra değiştirip farklı bir boyuta sokarım...Ayakkabılarım fln ayn durumdalar:)
Sözün özü,insanın kendi tarzını bulması ve ona göre giyinmesi,onu daha orjinal ve özle yapar
  Alıntı ile Cevapla
Alt 29-12-2007, 03:49 PM   #4 (permalink)
Binbaşı
 
25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 1,447
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: KENDİ MODANI KENDİN YARAT

vayy be!!! super en bu Kendi Modanı Kendin Yarat serisine devam et olurmu sevdim ben bu olayı
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2015, 03:03 AM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Şanaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2015
Mesajlar: 47
Tesekkür: 102
25 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Şanaa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: KENDİ MODANI KENDİN YARAT

Ben salaş giyiniyorum.ve rahatımdan hiç ödün vermiyorum.bir koyu jean ve beyaz gömlek spor ayakkabı yetiyor ..
__________________
Allah' bana aşkı nasip etmedi diyorsun'Kulağınla değil yüreğinle dinle.Aşk kapını çalıyor da sen duymuyorsun..



.
Şanaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


KENDİ MODANI KENDİN YARAT

Güzellik Bakım ve Giyim KENDİ MODANI KENDİN YARAT Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kendi Modanı Kendin Yarat serisine başlıyorum.Bu ilk bölüm olduğu için sizlere Kendi Modanı Kendin Yarat'ın tam olarak ne olduğunu örneklerle açıklayacağım Moda, bir veya birden fazla kişinin güzel stiller bulması ile oluşur.Bu stilleri kullanırlar.Herkese gazeteler, dergiler, televizyonlar aracılığı ile duyururlar.Ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Giyim telkin cd indir izle İstanbul Giyim nerededir kimdir Giyim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Giyim hipnoz Giyim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Giyim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Giyim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.