Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geri Dönüşüm Kutusu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/geri-donusum-kutusu/)
-   -   sorularım cevapsız bırakılıyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/geri-donusum-kutusu/618445-sorularim-cevapsiz-birakiliyor.html)

lade 28-04-2011 04:40 PM

sorularım cevapsız bırakılıyor
 
herkese selam.bidiğim kadarıyla hayatım değişti forumu demokratik olduğundan eleştiriye de açıktır.o yüzden bir sıkıntımı anlatmak istiyorum.bu forumda sadece yeni üyelerin ilk birkaç mesajı yöneticiler tarafafından cevaplanıyor.sonra ne sorarlarsa sorsunlar cevap gelmiyor.yada bu sadece bana özgü bir durum.bende sırf bu yüzden farklı nicklerele tekrar tekrar üye olup sorular sordum.çünkü sadece yeni üyelere cevap yazılıyor.FORUM KURALLARINA ÇOK SORU SORMAK YASAKTIR ibaresini katmayı unutmuşsunuz.yinede yaptığınız fedakarlıklar için teşekkür ederim.sağlıcakla kalın.

bluegirlx 28-04-2011 07:38 PM

Cevap: sorularım cevapsız bırakılıyor
 
merhaba..o zaman tekrar hoşgeldin..keşke bu siteminden sonra sorularındanda bahsetseydin..eğer soruların sitenin işleyişiyle ilgiliyse formu gezmiş öğrenmiş olmalısın..bu kadar deneyimden sonra..ama soruların sorunların kişisel..elimzden geldiğince cevap vermeye yetemediysek kusura bakma ama formu gezer paylaşımlarda bulunursan eminin sorularına cevap bulacaksın..belki bir yeni üyenin merhaba demesinde..belki bir günlükte belki de bir hikayede..cevap vardır bu formda ve hayatta..bence sen görmeyi öğren..su içmeyi öğrenmek gibi..

Işıldayan Safir 28-04-2011 10:20 PM

Cevap: sorularım cevapsız bırakılıyor
 
Ben bu tür ifadeleri çok yakışıksız buluyorum. Çok net söylüyorum. Kimsenin emir eri değiliz. Böyle tavırları saygısızlık olarak görüyorum. İnsanlara emri vakide bulunulmasının hiç hoş olmadığını düşünüyorum. Sorulara yanıt vermek için değil sadece, herhangi bir konuya yorum yapılmasını isteyip durmayı da saçma buluyorum ve sırf bu nedenle görüpte yanıtlamadığım da çok soru ve konu var.

Mesaj yazmak bir tercihtir. Bir zorunluluk gibi yüklemeye çalışmasın kimse. Bu bizim için de diğer tüm üyeler içinde geçerlidir.

Sorulara gelince genellikle sorulan sorular ya bin kere sorulup yanıtlanmıştır ve artık herkese tek tek yanıt vermek saçma bir hale gelmiştir. - Rehber bölümünü incelemeden soru sormayın diye bölüm var.- Bunun yanı sıra kişilerin görmemiş olma ihtimali vardır. Kimse oturup ayy bir daha soru sorar dur bekliyim de yanıtlıyım diye kimsenin keyfini beklemez. Ya da birisi bir konuya yanıt vermiyorsa konu hakkında bilgisi yok demektir.

Durum ne'den ibaret olursa olsun gerek Atakan beyin, gerek Abdullah beyin, gerekse Özlem hanımın telefon numaraları forumda açıktır ve birçok başlıkta bulabilirsiniz. O kadar çok soru sormak ve hemen yanıt almak istiyorsanız arayarak da bilgi alabilirsiniz.

Armut piş ağzıma düş mantığıyla hareket ederek cinlik yapıp yeni üyelikler almaya harcayacağınız vakti forumu incelemek ve sorularınızın yanıtlarını uygun bölümlerde aramak için harcasaydınız daha yararlı olurdu.

Bu kadar basit!

SeLeNaS 28-04-2011 11:24 PM

Cevap: sorularım cevapsız bırakılıyor
 
Merhaba lade , yaklaşık 1,5 yıldır buradayım ve ne zaman sorunlarım olsa burada paylaşırım ,gerek günlüğümde gerekse moderatörlere direk yazıyorum.Mutlaka cevap alıyorum alamadığımda ise bu kadar kızmıyorum çünki zamanında o kadar çok destek oldularki hepde bizlerle ilgilenemezler değilmi :) Bizler için yeni çalışmalar yapmak durumundalar.
Ancak şunu söylemeliyim cevap alamayıpda özel mesaj atarak danışan bir çok arkadaş oldu.Sende sana yazdıkları bu güveni veren kişilere bu şekilde danışabilirsin eminimki buradaki herkes seve seve yardımcı olacaktır.
Sevginin bu kadar karşılıksız paylaşıldığı yerler fazla yer kalmadı ladecim ;bir çoğumuz burada birbirimizi tanımıyoruz ancak bu kadar yardımlaşılan başka bir yer daha görmedim.

Sevgiyle kal...

bluegirlx 28-04-2011 11:59 PM

Cevap: sorularım cevapsız bırakılıyor
 
ben özelden sevgili lade ye sevgili hazalın ve benim cevap verdiğimiz sorularının cevaplarını tekrar gönderdim..umarım tekrar okuma fırsatı bulup sorularının cevaplarına ulaşmıştır..


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:30 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.