Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Genel Sağlık (http://www.hayatimdegisti.com/forum/genel-saglik/)
-   -   22 ANTİOKSİDAN SÜPER BESİNE İHTİYACINIZ MI VAR ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/genel-saglik/628625-22-antioksidan-super-besine-ihtiyaciniz-mi-var.html)

özlemtanrıverdi 06-01-2023 12:14 PM

22 ANTİOKSİDAN SÜPER BESİNE İHTİYACINIZ MI VAR ?
 
Kimin ihtiyacı yok ki diyebilir miyiz ? Ben bunun formulunu beslenme yanında takviye kullanımı ile sağlıyorum o da şöyle ki kyani&amare ile keşfettiğim sunrise ürünü. Ürün içeriğini ve faydalarını söyle aşağıda listelemek isterim.
İlginizi çekeğine eminim. Sunrise, A Vitamini, B6 vitamini, B12 vitamini, C Vitamini ve Folat/FolikAsit içermektedir. A Vitamini, B6 vitamini, B12 vitamini, C Vitamini ve Folat/FolikAsit bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Sunrise, Tiamin (B1 vitamini) içermektedir. Tiamin (B1 vitamini) kalbin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.
Sunrise, B12 Vitamini ve Folat/Folik Asit içermektedir. B12 Vitamininin ve Folatın/Folik Asit’in hücre bölünmesinde görevi vardır. Sunrise, C Vitamini, Niyasin, Tiyamin, Riboflavin, Biotin, B5 Vitamini, B6Vitamini, B12 Vitamini içerir. Bu vitaminler normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur. Sunrise, C Vitamini, B6 Vitamini, B12 Vitamini içermektedir. Bu vitaminler bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunu sürdürmesine yardımcı olur. Sunrise, B2 Vitamini, Niyasin, Riboflavin içermektedir. Bu vitaminler normal cilt sağlığının korunmasına katkıda bulunur. Folat’ın, hücre bölünmesinde rolü vardır.
C Vitamini içeren Kyäni Sunrise, yoğun fiziksel egzersiz sırasında ve sonrasında bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunun korunmasına, kan damarlarının normal fonksiyonu ile kemiklerin ve kıkırdakların fonksiyonu için
gerekli olan normal kolajen oluşumuna katkıda bulunur.
Sunrise içeriğindeki Niyasin, Riboflavin, B5 Vitamini, B6 Vitamini, B12 Vitamini, C Vitamini ve Folat; yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:29 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.