Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Genel Kişisel Gelişim Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/genel-kisisel-gelisim-cd-leri/)
-   -   sublminal cd leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/genel-kisisel-gelisim-cd-leri/619286-sublminal-cd-leri.html)

maxmax1978 14-07-2011 10:51 AM

sublminal cd leri

merhaba arkadaşlar ben sublminal yöntemi ile vucudumdaki bazı problemlerin çözülmesi için bir yere başvurdum benim ismime yazılacak bu dvd lerle sorunumu çözebilirmiyim sizca

not: sorunum kısaca şöyle

el-ayak parmaklarımın arasında sanki birşey var hissi ama normalde birşey yok
kaşınma-batma-yanma-gezen birşey yok ben bu problemimi sublminal yöntemiyle halledebilirmiyim sizce cavaplarınızı bekliyorum

kuzusu 14-07-2011 01:57 PM

Cevap: sublminal cd leri

cok ilgincmiş gercekten sorunun ama subliminalle düzelebilir sanıyorum faydası olur ancak güvenilir bi yere yaptırman gerekiyo cok gecmiş olsun

pimpinella anisum 14-07-2011 02:05 PM

bence senin sorununda,subliminalden ziyade enerjiyle çalışan kişiler daha etkili olur,,iyi haberlerini alırız inşallah

maxmax1978 14-07-2011 02:29 PM

Alıntı:

pimpinella anisum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802818)
bence senin sorununda,subliminalden ziyade enerjiyle çalışan kişiler daha etkili olur,,iyi haberlerini alırız inşallah

enerji ile çalışan kişiler derken konuyu biraz daha açarmısınız
mesela hangi işi yapan kişiler hipnozmu-eft mi-nlp mi-regresyon mu belirtirseniz sevinirim

pimpinella anisum 14-07-2011 03:12 PM

bunlar reiki,pranik şifa,kahuna şifa, EMF,,olabilir,,

neden böyle düşündüğümü sorarsan : şahsi kanaatim,,parmaklarının arasında gerçekten bişi olmasaydı,sen hissetmezdin,,yani gözle algılayamayacağın frekansda bi enerji grubu,bi sebepten o bölgeyi mekan tutmuş olabilir,

subliminalde senin inançların doğrultusunda ortaya çıkan şeyler değiştirilir, oysa sen orada besbelli bişeyin varlğını hissediyosun,,demekki gerçekten var ve aynı enerji seviyesinde çözümlenmesi gerekiyor,,çok mu karışık anlattım yaa rt67

maxmax1978 14-07-2011 03:41 PM

Alıntı:

pimpinella anisum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802824)
bunlar reiki,pranik şifa,kahuna şifa, EMF,,olabilir,,

neden böyle düşündüğümü sorarsan : şahsi kanaatim,,parmaklarının arasında gerçekten bişi olmasaydı,sen hissetmezdin,,yani gözle algılayamayacağın frekansda bi enerji grubu,bi sebepten o bölgeyi mekan tutmuş olabilir,

subliminalde senin inançların doğrultusunda ortaya çıkan şeyler değiştirilir, oysa sen orada besbelli bişeyin varlğını hissediyosun,,demekki gerçekten var ve aynı enerji seviyesinde çözümlenmesi gerekiyor,,çok mu karışık anlattım yaa rt67

merhaba arkadaşlar
Bu işi iyi bilen 2 kişi ile görüştüm
birincisi akademi larimar benim sorunumun subliminal dvd lerle çözüleceğini söyledi
ikincisi DİBA AYTEN YILMAZ sizde enerji temizliği yapılması lazım dedi subliminal dvd ler ile çözülmez dedi
hangisine inanacağımı şaşırdım lütfen bana yardım edermisiniz
bunlardan hangisi doğru hangisine inanmalıyım

blue jaloon 14-07-2011 04:24 PM

merhaba arkadaşlar
birincisi akademi larimar benim sorunumun subliminal dvd lerle çözüleceğini söyledi
ikincisi DİBA AYTEN YILMAZ sizde enerji temizliği yapılması lazım dedi subliminal dvd ler ile çözülmez dedi
-------------------------------------------------------------------------------------------
ikisinide dene sasirmana gerek yokki..

maxmax1978 14-07-2011 04:34 PM

Alıntı:

maxmax1978 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802825)
merhaba arkadaşlar

her biri 400 tl ama çok pahalı ben sadece benim sorunumu enerji temizliğimi çözer yoksa subliminal dvd ler mi çözer

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:19 PM.