![]() |
sublminal cd leri merhaba arkadaşlar ben sublminal yöntemi ile vucudumdaki bazı problemlerin çözülmesi için bir yere başvurdum benim ismime yazılacak bu dvd lerle sorunumu çözebilirmiyim sizca not: sorunum kısaca şöyle el-ayak parmaklarımın arasında sanki birşey var hissi ama normalde birşey yok kaşınma-batma-yanma-gezen birşey yok ben bu problemimi sublminal yöntemiyle halledebilirmiyim sizce cavaplarınızı bekliyorum |
Cevap: sublminal cd leri cok ilgincmiş gercekten sorunun ama subliminalle düzelebilir sanıyorum faydası olur ancak güvenilir bi yere yaptırman gerekiyo cok gecmiş olsun |
Cevap: sublminal cd leri bence senin sorununda,subliminalden ziyade enerjiyle çalışan kişiler daha etkili olur,,iyi haberlerini alırız inşallah |
Cevap: sublminal cd leri Alıntı:
mesela hangi işi yapan kişiler hipnozmu-eft mi-nlp mi-regresyon mu belirtirseniz sevinirim |
Cevap: sublminal cd leri bunlar reiki,pranik şifa,kahuna şifa, EMF,,olabilir,, neden böyle düşündüğümü sorarsan : şahsi kanaatim,,parmaklarının arasında gerçekten bişi olmasaydı,sen hissetmezdin,,yani gözle algılayamayacağın frekansda bi enerji grubu,bi sebepten o bölgeyi mekan tutmuş olabilir, subliminalde senin inançların doğrultusunda ortaya çıkan şeyler değiştirilir, oysa sen orada besbelli bişeyin varlğını hissediyosun,,demekki gerçekten var ve aynı enerji seviyesinde çözümlenmesi gerekiyor,,çok mu karışık anlattım yaa rt67 |
merhaba arkadaşlar Bu işi iyi bilen 2 kişi ile görüştüm birincisi akademi larimar benim sorunumun subliminal dvd lerle çözüleceğini söyledi ikincisi DİBA AYTEN YILMAZ sizde enerji temizliği yapılması lazım dedi subliminal dvd ler ile çözülmez dedi hangisine inanacağımı şaşırdım lütfen bana yardım edermisiniz bunlardan hangisi doğru hangisine inanmalıyım |
Cevap: sublminal cd leri merhaba arkadaşlar Bu işi iyi bilen 2 kişi ile görüştüm birincisi akademi larimar benim sorunumun subliminal dvd lerle çözüleceğini söyledi ikincisi DİBA AYTEN YILMAZ sizde enerji temizliği yapılması lazım dedi subliminal dvd ler ile çözülmez dedi hangisine inanacağımı şaşırdım lütfen bana yardım edermisiniz bunlardan hangisi doğru hangisine inanmalıyım ------------------------------------------------------------------------------------------- ikisinide dene sasirmana gerek yokki.. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:19 PM. |