![]() |
Cevap: HAYAL GÜCÜNÜ GELİŞTİRME TEKNİKLERİ Senin için en güzelinden başla, güzel düşler diliyorum. :) Benimde iyi bir hyl gücüm olsa çok iyi olurdu ama artık böyle ida reedeceğim galiba.. :D |
Cevap: HAYAL GÜCÜNÜ GELİŞTİRME TEKNİKLERİ bu güzel paylaşımın için teşekkür ederim. sevgilerimle. |
Cevap: HAYAL GÜCÜNÜ GELİŞTİRME TEKNİKLERİ hayallere gerçekleşmedikçe insanı kandırıp bağımlılık yapar |
Cevap: HAYAL GÜCÜNÜ GELİŞTİRME TEKNİKLERİ Çok güzel bir paylaşım başlığı "HAYAL HER FİİLİN ÖNCÜSÜ VE İLHAM KAYNAĞIDIR." de olabilirmiş. Özellikle hayal kurmakla ilgili olumsuz düşünceleri olanlar mutlaka okusun. Geçmişte bir çok bilim insanı hayal etmesiyle birçok teknolojik gelişme nasıl yaşanırdı. O muhteşem buluşları yapan insanlar diğerlerinin lafına kulak asmayıp hayallerinin peşinde koşan insanlardır. Herkesin hayatının bir döneminde mutlaka hayalleri olmuştur. Hayatında hiç hayal kurmamış bir insan düşünemiyorum ben. Tabi insanların hayal gücü farklı olabiliyor. Onu da geliştirmek kişi bağlı işte burda da tavsiyeleri var. Bence gayet faydalı tavsiyeler. ::) |
Cevap: HAYAL GÜCÜNÜ GELİŞTİRME TEKNİKLERİ ne tuhaftırki hayal kurmamaya kendimi odaklamışım.hep bi düşüncem vardı.hayal kurarsan gerçekleşmez.demek bilinç altıma hayal kurarken gerçekleşmiyeceğinide söylüyormuşum :S.sahi bu söylediğim gerçek olabilir mi? (emin olmadan da konuşmak böyle bişey sanırım :S .) sağolun... |
Cevap: HAYAL GÜCÜNÜ GELİŞTİRME TEKNİKLERİ Kafanızdan geçen her düşünceye inanmak zorunda değilsiniz? Aklınıza böyle olumsuz düşüncler geldiğinde sorun kendinize "Bu doğru mu?" "Bunu kesinlikle bilebilir miyim?" diye. -alıntı- Change your brain change yoru life adlı videodan. Hayallerle ilgili negatif yaşantılarınız olabilir ya da çevrenizde görmüşssünüzdür yaşanan hayal kırıklıkları hayaller hakkında böyle düşünmenize neden olabilir. Ama hayallere bakış açınızı değiştirebilirseniz onları kendi yararınıza kullanabilirseniz durum değişir. Hayal kurmak güzeldir, faydalıdır. Bir hayal kurarsınız ve gerçekleştirmek için elinizden geleni yaparsınız. Hayalinizin varlığı bile insana umut verir, güç verir. Ve o büyük gün geldiğinde hayaliniz gerçek olduğunda sırada başka hayaller olur gerçekleştirilecek. Hayat böyle akıp gider. Düşündüklerinize dikkat edin çünkü onlar bir süre sonra gerçeğiniz olacaktır. Sevgiler. |
Cevap: HAYAL GÜCÜNÜ GELİŞTİRME TEKNİKLERİ “Hayalci, ay ışığında yolunu bulan insandır. Cezası da şafağı başka herkesten önce görmesidir.” Oscar Wilde |
Cevap: HAYAL GÜCÜNÜ GELİŞTİRME TEKNİKLERİ "Her şeyi düşünebilir, her şeyi hayal edebilir, ancak sadece seçtiklerini gerçekleştirebilirsin.” Hakan Günday ( yazar ) |
Cevap: HAYAL GÜCÜNÜ GELİŞTİRME TEKNİKLERİ Alıntı:
motivasyon ve mutluluk için hakan günday çok yanlış bir yazar :D |
Cevap: HAYAL GÜCÜNÜ GELİŞTİRME TEKNİKLERİ ..belki.. ancak genellemelerin mutluluk ve motivasyon için çok daha büyük bir yanlış olduğunu ve ayrıntıları kaçırmamıza yolaçtığını düşünüyorum sevgili Bumbada.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:43 AM. |