![]() |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Unutmayın ! Dünyada yaşamıyorsunuz, Dünyadan geçiyorsunuz..!" Hz.Mevlana |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Bin sene de okusam, "ne biliyorsun" diye sorsalar bana “haddimi bilirim” derim. Mevlana Celaleddin Rumi |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... aç karnına sütlaç yememeyi yersem karnımın feci şekilde ağrıcağını biliyorum artık xzcgwhad :D |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Bir şey yap, güzel olsun. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle, dilin mi dönmüyor? Güzel bir şey gör. Veya güzel bir şey yaz; beceremez misin? Öyleyse güzel bir şeye başla.Çünkü; her insan ölecek yaşta, hiç bir şeye geç kalma! -Şems-i Tebrizî |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... -Planiniz bir yil içinse pirinç ekin, on yil içinse agaç dikin, yüz yil için ise insanlari egitin- Huang-Çe |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu, uyanmaktır. S.M Power |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Harekete geçmek için bütün kosulların mükemmel olmasını beklersen, hiçbir zaman harekete geçemezsin. H.jackson Brown |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Kimseye teslim olmuyorum Kendimi sadece zamanin kucagina birakiyorum, Kimseye ait degilim, Sadece kendimi ariyorum.... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Kendimi bildim bileli sevdim ben, Agaci, cicegi, bortu bocegi, Kendimi bildim bileli ariyorum, Icimdeki beni.... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Ne güzeldir secde ; Sen yerin dibine fısıldarsın , gökyüzünden duyulur ♥ .. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:11 PM. |