![]() |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Baktın hayatın tadını çıkaramıyorsun; Tadını kaçıranı, hayatından çıkar". [Bob Marley] |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Mevlananın Sözleri Sözünü öyle bir izah et ki havas da avam da istifade etsin. Herkesin aklının ereceği, fikrinin anlayacağı bir tarzda anlat. Söz söyleyen kemal sahibi olursa,(mağfiret ve hakikat) sofrasını yaydı mı, o sofrada her türlü aş bulunur. Hiçbir misafir aç kalmaz, herkes o sofrada kendi gıdasını bulur. |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... http://ak2.static.dailymotion.com/st...20100721163224 yepyeni bir güne hoşgeldiniz.... sevgiye ,huzura, ve hayatın tüm güzelliklerine ,hoşgeldiniz.. bu paylaşımda bir şeyler yazmak değilde ,müziğin ,sesine vermenizi istedim .. dinlediğinde, yüreğin güneşin ışıklarıyla yepyeni bir sevgiyle doluyor... hani bzn olurya bırakırsın kendini ,ve ayağa kalkmak istemezsin ,herşeye dur demek veya vazgeçmeği istersin ya ,işte bu müziği dinlediğinde hayır der ve daha yapabileceğim çok şey var deyip ,bir daha bir daha başaracağım ..... düşüncesini o kadar net hissettiriyor .. dinleyin ..... umutla yep yeni bir güne sevgiler |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Alıntı:
Canım teşekkürler paylaşımına ama müzik görünmüyor , eklemiş miydin? |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Bu da benden olsun Okyanus Yüreklim; Hayat Hayat Kır çiçeklerinin yurt tuttuğu her dağın hüzünlü bir patikası var kuytusuna yaralı düşen kuşlar son kez baktıklarında görürler boşluğu Gövdem bir dağ gülüm kalbim onun patikası Son kuşların giderken bıraktığı en uçası boşluğa resmedilmiş yaralı bakış ömrüm Ayrılık uçurumunda çiçek verir sürgünü kendinde ömür ağacı Gezginlerin geçerken umursamadığı seçilmiş yalnızlığın ateşinde erir hayata çığlık veren sancı Herkesin kimliğinde bir Ferhat dağları delmeğe hazır aşk için Herkesin uçurumu bir Şirin Sorgulanan günlerin toplamıdır hayat Babür Pınar |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Ellerine sağlık Ezmiran gerçekten Kitaro....... insanı uçuruyor... müthiş müthiş.. |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... merhaba cnm ,sevgili bikogyanus,resme tıkladığında açılmadımı ? sevgili bluepbbles, sana da çok tşk ederim varlığınla mutluyum.... sevgili arca, beğendiğine çok sevindim.. sevgileractionsmile http://ak2.static.dailymotion.com/st...20100722025423 Kitaro caravansary |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Kimseyi suçlama, Suçlanacak biri varsa o da sensin. Sonuçta o sana küçük bir umut verdi, Sen ise ona her şeyini verdin. Cemal Süreya |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Ahhhhh bu Can Yücel'le çok kötü bir yerimden vurdun beni be Okyanus Yüreklim.... Ben de altına bunu bırakıyorum; bu da tek atımlık kurşun gibi şey: http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos..._7954154_s.jpg Eğer bir kadının gerçek aşkı olmayı başarabilmişseniz; Çok şanslısınız, Çünkü sizin için hayat Bir daha asla sıradan olmayacak Can Dündar |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... |
Muhteşemsin canımıniçiiiiii, Tüylerim dikern diken oldu. Can Baba ne derse güzel derdi zaten. Allah herkese böyle güçlü bir yürek nasip etsin!!! |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... ...sen hiç uyanma... Uzayan gündoğumu Seni tanırdık biz, mide ağrılı gecelerimizin talcid’li molalarında Aşk mıydı bunu ikimiz de bilemedik Yırtıcı sabahlar ayırabilirdi bizi ancak, ve hep ayırdı Yoktu sanki gidecek yol Ve ne zaman yola çıksam sana doğru geldiğimi düşünürdüm Sonra Senden uzaklaşırken bulurdum kendimi Güneş o ara doğardı, gözlerimi alırdı izinsiz Ben kısabildiğim kadar kısardım Yine de göremezdim… Önce kesik kesik olurdu yol çizgileri Sonra hepsi bir… hepsi birden bire üzerime gelirdi… Gitmeye devam ederdim Sonra uzadı Ne kadar gitsem sana doğru, o kadar uzaklaşır oldum Uzadı yollar… Uzadı sensizliğim… Araya klişe romantik filmler ve spor haberleri girdi… Bunun aşk olmadığından emin olduğun kadar emin olamadık, Hangi kutuptayız, hangi yöne gitmeliyiz… Sen olmayınca, sen gidince, kaybedince O gecelerin, o sabaha karşıların, o gözlerinin O vedaların Her gün olmayan şeyler olduğunu anladım… Biliyorum Bu aşk değil Bilmiyorum… Nereye gider bu yol Benim yolumdan kim gider… Herkes aşktan bahsediyor, Aşk, bize ait olmayan, uzaktan seyrettiğimiz bir bahçedeki iki küçük çocuktu, Caddeyi boydan boya geçerken cılız sokak lambasının aydınlattığı bir çift, Denize sadece bakan, oltası olmayan adam, Sönmüş yıldızlar gibi fısıldayan kapalı gözlerin… Aşktan bahsetmek ve aşık olmak, Ölümden bahsetmek ve ölü olmak gibi; Bu zamanın içinde mi? Aşk, ölüm, kiraz ağaçları ya da süper kahramanlar Yoksa sadece sen ve ben ve bu beklenmeyen Hatta istenmeyen sabahlar mı gerçek… Ne fark eder Sen gözlerini kapatıp uyudun Işıklar birer birer söndü Karşıdan karşıya geçtiler ve karanlıkta kayboldular yağmurun altında, Balık, Kirazlar, Aşk, ölüm… Kimse inanmadı bana… Snakeskin |
Hayattan aldığım en büyük ders: "Sevgisiyle karşında sapasağlam duramayan birine, asla yaslanmayacaksın". Hayat Yaşayabildiğin Kadar Güzeldir. Önüne geçemediğin tek şey kaderdir, Seni yaşama bağlayan herşey aslında bir muciz...edir. Bugün yaşadığın herşey, dünden kalma sebeplerdir. Ve aslında hayat dediğin; "Yaşayabildiğin kadar güzeldir". [Can Yücel] |
Harikasın canım benim. Can Yücel paylaşmaktan daha güzel ne olabilir ki??? Herkes konuşur ama bu söz söyleme sanatı bambaşka bir mucizedir. En basit ihtiyaçları ve duyguları böylesi derinden hissettiren Can Baba'nın önünde bir kez daha eğiliyorum. Seni de sevgiyle kucaklıyorum güzelcim:))) Yüreğine sağlık!!!! |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... ATEŞ İLE SU ( CAN YÜCELDEN HARİKA BİR HİKAYE) Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında sevdalanmış onun deli dalgalarına...... Hırçın hırçın kayalara vuruşuna, yüreğindeki duruluğa Demiş ki suya: Gel sevdalım ol, hayatıma anlam veren mucizem ol... Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa al demiş; Yüregim sana armağan... Sarılmış ateşle su birbirlerine sıkıca, kopmamacasına... Zamanla su, buhar olmaya, ateş, kül olmaya başlamış. Ya kendisi yok olacakmış, ya aşkı... Baştan alınlarına yazılmış olan kaderi de yüreğindeki kederi de alıp gitmiş uzak diyarlara su... Ateş kızmış, ateş yakmış ormanları... Aramış suyu diyarlar boyu, günler boyu, geceler boyu... Bir gün gelmiş, suya varmış yolu Bakmış o duru gözlerine suyun, biraz kırgın, biraz hırçın. Ve o an anlamış; aşkın bazen gitmek olduğunu. Ama gitmenin yitirmek olmadığını... Ateş durmuş, susmuş, sönmüş aşkıyla. İşte o zamandan beridir ki: Ateş sudan, su ateşden kaçar olmuş.. Ateşin yüreğini sadece su, suyun yüreğini Sadece ateş alır olmuş... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Seni saygıyla selamlıyorum Bilgencim. Biliyor musun? Bazen kaderleri bağlı insanların, bambaşka coğrafyalarda olsalar bile aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşadıklarına inanırım ben. Zamanın ve mekanın anlamsızlaştığı, aslolanın yürek olduğu bir nokta vardır. İşte o noktada buluşabilmek her kula nasip olmaz... İyi ki varsın canımcım... Sevgiyle kalllllll:))) http://img1.loadtr.com/b-421376-mavi_kelebek.jpg |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyosun dedi, öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım.!! |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün. Ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün. Artık seninle biz, ...düşman bile değiliz! Nazım Hikmet Ran |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... |
|
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Benim sevdasında bencil; ama yüreğinde sağlam sevdiğim. "Aklıma gelişini seveyim: Ne güzel darma duman ediyorsun beni."(NAZIM HIKMET) |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... tunc koselerindeki derin sevgiler, uzatin ellerinizi, deniz kiyisindaki kuskunlere. zindanlardan cikan iniltiler, duyurun sesinizi, konusma keyfi varken susan dilsizlere... atifsezer :) |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Bir insan bilmiyorsa ne istediğini, hem seni ziyan eder , hem kendini...Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi,emin olmadığın Sevgiye teslim etme kendini. . . ! Hz Mevlana |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Öyle bir giderim ki; kaybedeceğim hiçbir şey olmaz! __ Ben yaşadıklarımın hiçbirini unutmam. Ama evet! Yeri gelir susarım. Canımı çok... yakan şeyler olur ama yinede susarım, tükenirim. Buna izin de veririm aslında. Salaklığımdan mı? Hayır! Ben kimseye ''GİT'' de demem, diyemem. O kişi vazgeçilmez olduğundan mı? Hayır. Ona o kadar şeye rağmen, o kadar değer veririm ki, Hergün yaptıklarına utansın diye. Ama bir gün öyle bir giderim ki; Kaybedeceğim hiçbir şey olmaz! ___SUNAY AKIN |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... BİLİYORMUYDUNUZ? • Somurtan insanların, daima, tebessüm eden insanlara nispeten, ...yüzlerinin daha erken ve daha fazla kırıştığını, • Simaların iç dünyamızın aynası olduğunu, • Somurtmanın yorgunluk ifadesi değil de aldatmaca olduğunu, • Somurttuğumuzda 18, gülümsediğimizde ise sadece 3 kasımızı kullandığımızı, • Gülümsemek için 14 kalori, kaşları çatmak için 72 kalori gerektiğini, • Bazı kimselerin somurtmayı ciddiyet olarak algıladıklarını, • Hareket ve yüz ifadelerimizin kullandığımız sözcüklerden 8 kat daha güçlü ve tesirli olduğu, • İnsanın dalgın olduğu zamanlardaki yüz ifadesinin gerçek hali olduğunu, • Daima somurtan kişilerin tebessüm edenlere oranla daha erken yaşlandığını, • Sürekli gülümseyen insanların somurtanlara oranla daha çok sevildiğini, • Çinli’lerin strese dayalı kalp krizi vakası oranının çok düşük olduğunu ve bunun sebebinin hayata olumlu bakmaları ve tebessüm etmeleri olduğunu, • Tebessümün bulaşıcı olduğunu, • Dünyanın en iyi satış ve pazarlama elemanlarının başarılarının arkasında güler yüzlü olmalarının yattığını, • Japonya'da gülümseme okulu olduğunu, • Güler yüzlü çalışanların iş hayatlarındaki verimin daha yüksek olduğunu, • Aksiliklerin ve olumsuz hadiselerin hayata karamsar bakan insanlara daha çok uğradığını, • Güler yüzlü insanların daha çok akılda kalıp hatırlandığını, • Selamlaşan iki insana Allah’ın yetmiş lütfu olduğunu ve bu yetmiş lütuftan altmış dokuzunun güler yüzlü olana verildiğini, • Gülümsemenin insanlara özel ve insanlara nasip olduğunu. Canlılar arasında sadece insanın gülümseyebildiğini biliyor muydunuz? Gülmenin de insan sağlığı üzerindeki sayısız faydalarına işaret eden uzmanlar, gülerek daha uzun ve mutlu bir hayat sürebilirsiniz diyor: • Güldüğümüzde yüzümüzde 15 kas birlikte çalışıyor. • Gülmek erkek ve kadın arasında da farklılık gösteriyor. Erkekler daha kısa süreli gülerken kadınlar daha uzun kahkaha atıyor. • Güldüğümüz zaman tümör ve virüslerle savaşan hücrelerimizin sayısı da artıyor. • Özellikle ruhsal bazı hastalıkların tedavisinde gülme terapisi kullanılıyor. Hastalar üzerinde olumlu etkileri olduğu gözleniyor. • Patch Adams isimli doktorun çalışmaları bu konuda örnek olarak gösteriliyor. • Çocuklar günde yaklaşık 300 kez gülüyor, yetişkinler ise günde ortalama 17 kez gülüyor. • Yanımızda biri olduğunda yapılan espri ya da komik bir olaya yalnız olduğumuzdan on kat daha fazla gülüyoruz. |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Shakespeare der ki: * Kendimi her zaman mutlu hissederim. Neden biliyor musunuz? Çü...nkü kimseden bir şey ummam. Beklentiler daima yaralar. * Hayat kısadır. Öyleyse hayatınızı sevin. Mutlu olun ve gülümsemeye devam edin. Sadece kendiniz için yaşayın ve, - Konuşmadan önce dinleyin, - Yazmadan önce düşünün, - Harcamadan önce kazanın, - Dua etmeden önce bağışlayın, - İncitmeden önce hissedin, - Nefret etmeden önce sevin, - Vazgeçmeden önce çabalayın, - Ölmeden önce yaşayın. *Hayat budur. Onu hissedin, onu yaşayın ve ondan hoşnut olun. Testinin içinde ne varsa dışına da o sızar..... sevgiler actionsmile |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Sürahi olmak için, zorlama kendini ,bardak ol ki , sürahi karşında eğilsin, işte bu yüzden ,herkes alnından öper bardağı . . ! HZ.MEVLANA sevgileractionsmile |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Can Yücel ... Aslında hiç kimse sevmedi, Bir ben sevdim seni… Severmiş gibi değil, Kana kana ...sevdim seni. ...Tıka basa..sevdim.. …Dolu dolu sevdim.. Aslında kimse sevmedi seni, Sevmekten çekindi Oysa ben;Yana yana sevdim seni… Bile bile sevdim.. Aklımdan zorun var gibi, Aklıma silah dayamışçasına, Bir ben sevdim seni.. Ve başka çarem yokmuşçasına, Bir sen sevmedin beni, herkesi sevdiğin gibi… |
|
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Kartallarin Zafer Ucusu!!! Kuslar arasinda en uzun yasayanlarindan bir tanesi de kartallar. Eger bir kartal omrunun son demine kadar yasamak isterse 70 — 80 sene yasayabiliyor. Tabi isterse… Kartallarin uzun yasamalari omurlerinin yarisinda verecekleri bir karara bagli. 40 li yaslara gelen kartallar yasamak ya da olmek arasinda bir kar...ar vermek zorundadir. Bu yaslarda kanatlari hantallasir ve ucamaz olurlar. Tirnaklari buyur avlarini yakalayamazlar. Gagalari genisler ve sertlesir buda onlarin yemek yemelerini engeller. Bu nokta kartallar icin ya bir bitis noktasi ya da yeniden dogus noktasidir. Eger kartal olmeyi isterse zaten hayati onu olume surukler. Avlanamayacagi icin ac kalir. Gucsuzlesir. Kanatlarinin hantalligi ucmasini engeller. Yerlerde surunmeye baslar. Ve zamanla tipki daha once onun avladigi avlar gibi o da avlanir. Ama kartal yasamayi secerse onu zorlu bir yol bekler. Ilk once ona kimsenin zarar veremeyecegi yuksek bir dagin zirvesine yerlesir. Burada kendisine bir yuva yapar. Ve o iskenceli gunler baslar. Ilk olarak kayalara gagasini vurarak kirar. Kanlar icinde kalan agzindan yeni bir gaganin cikmasini beklemek zorundadir. Yeni gagasi cikmaya baslar ve zamanla sertlesir. Artik en guclu organlarindan birisini yenilemistir. Sira kanatlarina gelir. Yeni gagasiyla kanatlarini tek, tek yolmaya baslar. Bu oyle eziyetli bir istir ki dayanmasi gercek bir guc gerektirir. Zamanla butun kanatlarini yolar ve yine caresiz bekleyis baslar. Bu sefer kanatlarinin yeniden cikmasini beklemek zorundadir. Kanatlari da ciktiktan sonra en eziyetli ise gelir sira. Tirnaklarini yeni gagasiyla kokunden sokmek zorundadir. Bunu yapabilmek icin cesaretini sonuna kadar kullanmasi gerekir. Butun tirnaklarini kokundun soktukten sonra kalan manzara onun icin tam bir acidir. Yillardir kullandigi tirnaklarinin yerinde simdi kan obekleri vardir. Zamanla yeni tirnaklari cikmaya baslar. Bu yeni tirnaklar eskisinden cok daha gucludur. Artik kartal yeniden dogmustur. Bu yeniden dogus tam 150 gun surer. Acilarla, izdiraplarla dolu 150 gun. Her gunu her saati aci veren 150 gun. Bu kadar uzun zaman bu kadar buyuk acilara katlanmak ve sonunda basarmak kutlamasi gereken bir seydir. Kartalda aynen oyle yapar. Bu zaferini kutlamak ister. 150 gun boyunca hic yer degistirmedigi dagin etrafindan ilk ucusunu yapmaya baslar. Bu ucus tipki anasindan dogdugunda yaptigi ilk ucus gibidir. Atik, cesur ve guclu bir edayla dagin etrafinda suzulur. Iste bu ucusa kartallarin zafer ucusu denir. Gercek bir zaferin en gercek ucusudur. Alıntıdır... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... ARKADAŞIM BADEM AĞACI Sen ağaçların aptalı Ben insanların Seni kandırır havalar Beni sevdalar Bir ılıman hava esmeye görsün Düşünmeden gelecek karakış.. Acarsın çiçeklerini .. Bense hayra yorarım gördüğüm düşü... Bir güler yüz bir tatlı söz.. Açarım yüreğimi hemen Yemişe durmadan çarpar seni karayel Beni karasevda Hem de bilerek kandırıldığımızı Kaçıncı kez bağlanmışız bir olmaza Koş desinler bize şaşkın Sonu gelmese de hiç bir aşkın Açalım yine de çiçeklerimizi Senden yanayım arkadaşım Havanı bulunca aç çiçeklerini Nasıl açıyorsam yüreğimi Belki bu kez kış olmaz Bakarsın sevdan düş olmaz Nasıl vermişsem kendimi son sevdama Vur kendini sen de bu güzel havaya AZİZ NESİN |
|
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Can Yücel - Tam Zamanında Yaşamak … Yemek de boş içmek de, Hatta yeri gelmeden sevişmek de. Tam zamanında öpmelisin ...mesela güzel gözlünü, Tam zamanında söylemelisin sevdiğini Gözlerinin içine baka baka. Bisikletinin gidonunu Tam zamanında çevirmelisin Düşmemek için; Tam zamanında frene basmalı, Tam zamanında yola koyulmalısın. Tam zamanında okşamalısın basını O üzüm gözlü çocuğun Hıçkırıklar tam dizilmişken boğazına, Tam ağlamak üzereyken. Tam zamanında koymalısın elini omzuna En sevdiğin dostunun babası öldüğünde. Tam zamanında tutmalısın düşerken Üç yaşındaki sehpaya tutunan çocuğu. Tam zamanında acımalı yüreğin Afyon'da Hasan Ağabey' in evi yıkılınca başına Evsiz kalınca çoluk çocuk Ki uzatasın elini bir parça. Tam zamanında açmalısın kapını Hayatına girmek isteyenlere. Tam zamanında çıkarmalısın Sevginden şımarmaya başlayanları. Tam zamanında affetmelisin kardeşini Biliyorsan yüreğinde kötülük olmadığını Seni gecenin üçünde arayıp da Kafasının iyi olduğunu söylediğinde. Tam zamanında öğretmelisin oğluna Gerekiyorsa yumruk atmayı Tam burnunun üstüne Tiksinmeden pisliğinden, Yukarı mahallenin sümüklü bebesi Misketlerini zorla almaya çalışırsa. Tam zamanında bağırmalısın Acıyınca bir yerin. Tam zamanında gülmelisin Kemal Sunal küfür edince filmin bir yerinde. Tam zamanında yatmalısın Yola çıkacaksan ertesi gün Ve arabayı kullanan sensen Sana emanetse çoluk çocuk Ve kendin. Tam zamanında bırakmalısın içmeyi Son kadeh bozacaksa seni Ve üzeceksen birilerini Ertesi gün hatırlamayacaksan. Tam zamanında ayrılmalısın misafirliklerden. Tam zamanında konuşmalı Tam zamanında şarkı söylemeli Tam zamanında susmalısın. Tam zamanında terk etmelisin gerekiyorsa Annenin babanın evini, Tam zamanında başka bir şehre gidip Ayaklarının üzerinde durmaya çalışmalısın. Tam zamanında dönmelisin memleketine. Tam zamanında için titremeli, Tam zamanında âşık olmalı Deli gibi sevmelisin güzel gözlünü. Tam zamanında toplamalısın oltanı Belki de seni şampiyon yapacak En büyük balığı kaçırmadan. Tam zamanında yaşlandığını hissetmeli Tam zamanında ölmelisin Iskalamak istemiyorsan hayatı. Haydi, şimdi kalk bakalım Silkin şöyle bir At üzerinden hayatın yorgunluğunu, Vakit zannettiğinden daha az Haydi, kalk bakalım, Şimdi YAŞAMAK ZAMANI. |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Nede güzel gitti ,bacalardan çıkan dumana eşlik etmekteyken ayaz ve güneş.Tam zamanıymış şiirin ve hep zamanı olma ihtimali yüksek Can Yücel in.Teşekkürler... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden..neden hiç ağlamadığını anladımmmm can yücel |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Cebi zengin fakat ruhu fakir olan insanın hali çok rezil ! Çünkü o; 'herşeyin fiyatını bilir, değerini değil.'(mevlana) |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Can Yücel'i bir kez daha sevgiyle ve saygıyla anıyorum. Nasıl bir insandır kendisi, nasıl bir değeri vardır hayatımda anlatmam mümkün değil, Ne zaman gönlümden bir şey geçse, ardından bir sözü gelir çınlar kulaklarımda. Tüm hissettiklerimi benden önce hissetmiş ve derinlemesine cümleleştirmiş, şiirleştirmiş Üstad. Nurlar içinde yatsın, O gittiği yeri de şenlendirmiştir:)) Sana da teşekkürler canım benim... Tam zamanını buluyorsun, tam zamanında ekliyorsun, ne biraz geç... ne biraz erken:)) |
|
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Öyle bir acıyor ki canım İnan ne kelamlar anlatır bunu Ne de gözyaşım O yüzden en iyisi şimdi Ne sen sor... ......Ne de ben seni Ağlatayım ... (ayine-i ruh) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:51 PM. |