![]() |
Başım hiç ağrımıyor Telkinleri 2 haftaya yakındır dinliyorum ama hiç baş ağrısı mide bulantısı felan hissetmiyorum telkinlerin etkisinide henüz görmedim acaba ters giden bir şey mi var? Lütfen bilen biri cevaplasın. |
Cevap: Başım hiç ağrımıyor günlük dinleme süreniz az geliyor olabilir,kaç saat dinliyorsunuz günde? |
Cevap: Başım hiç ağrımıyor gündüz yaklaşık 7 saat. uykudada kulaklıkla dinlemeye çalışıyorum fakat uykudayken bazen kulaklık çıkıyor veya ben istemsiz atıyorum. |
Cevap: Başım hiç ağrımıyor özellikle gece uyurkende dinlemeye ağırlık verin derim çünkü daha etkili oluyor.birde kulaklıkla dinlemek hem sağlıklı değil hemde dediğiniz gibi uyurken çıkıyor.hoparlörden dinlerseniz sizin için daha rahat olacaktır.birde böyle deneyin derim. |
Cevap: Başım hiç ağrımıyor Alıntı:
|
Cevap: Başım hiç ağrımıyor benimde hiç başım ağrımadı 2 haftaya yakındır gündüz gece dinliyorum .. normaldede hiç başım ağrımazdı zaten,tam tersine kendimi daha iyi hisseder oldum,normal değil mi yani başımın ağrıması mı lazım? |
Cevap: Başım hiç ağrımıyor arkadaşlar kusura bakmayın daha yeniyim.telkinleri dinleyince başın ağrıması mı gerekiyor??? |
Cevap: Başım hiç ağrımıyor sanırım öyleymiş ama benim hiç ağrımadı :) |
Cevap: Başım hiç ağrımıyor Arkadaşlar telkinlerin yan etkileri bilinçaltındakilerin değişime gösterdiği tepki nedeniyle ortaya çıkıyor. Yan etkilerini hissetmemek telkinlerin işe yaramadığı anlamına gelmez. Hatta şanslı sayabilirsiniz kendinizi. Dinlemeye devam edin, yan etkiler yerine istediğiniz değişimlere odaklanın. Bol değişimli günler... :) |
Cevap: Başım hiç ağrımıyor teşekkür ederiz:)) nazar değdi galiba bugün fena grip oldum telkinlerdenmidir bilemiyorum:D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:53 PM. |