![]() |
Cevap: Ciddi ciddi başım çok ağrıyor Yardım benim de 24 saattir başım ağrıyor.telkinlerden önce uyuyunca ağrım geçerdi.ama ağrıyla uyuyup ağrıyla uyanıyorum.ama ben razıyım.hiç şikayetim yok.günde 20 saat dinliyorum.çünkü dinlemezsem saldırgan düşüncelerim alevleniyor.bu siteyi çok geç buldum çoooooook.... |
Cevap: Ciddi ciddi başım çok ağrıyor Yardım bende de 2 gündür var umarım kısa sürer anlayamadığım konu nasıl olur da telkinler bu kadar fiziksel etkiye sahip olabiliyor anlamış değilim inşallah dinlediklerimizin en kısa sürede yararı olur hepimize... |
Cevap: Ciddi ciddi başım çok ağrıyor Yardım herkes bişeyler yazmış t.ş.kler :d |
Cevap: Ciddi ciddi başım çok ağrıyor Yardım 25889evet ya baş ağrısı çok oluyor.daha doğrusu bi ağırlık hissi..dusun2 ne yapabiliriz acaba kahve içsek olurmu4897 uzun süre deneyenleerdede bu sorun varmı acaba blook gidişat bu baş ağrısı ve uyku düzeninin bozulması olmazsa güzelde ben iyi değilim abibad45Out) ama geçecekse katlanmaya değer..drive45 |
Cevap: Ciddi ciddi başım çok ağrıyor Yardım merhabalar bende yeni üyeyim.müzigin içinde sesler var diyolar ben bu sesleri duymuyorum.birde telkinler açılmıyo bende yardımcı olurmusunuz.teşekkürler. |
Cevap: Ciddi ciddi başım çok ağrıyor Yardım Alıntı:
Bu sesleri zaten duymaman gerekiyor :))) aksi halde bilincin bu gerekli bilgileri elimine edecektir. Telkinler açılmıyor ise codec paketi yüklemeni öneririm. Ya da bunun yerine winamp veya aimp2 yüklersin bu programlar gerekli codeclerin çoğunu otomatik olarak yükler, bundan sonra ise media player da dahi çalıştırabilirsin. sevgiler |
Cevap: Ciddi ciddi başım çok ağrıyor Yardım Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:35 AM. |