Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Galaksiler Gezegen Resimleri

Uyarılar

Galaksiler Gezegen Resimleri Galaksiler Gezegen Resimleri ve Bilgiler

İSTANBUL SEMALARINDA UFO FİLOSU!

Gizemli Konular ve Galaksiler Gezegen Resimleri İSTANBUL SEMALARINDA UFO FİLOSU! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İSTANBUL SEMALARINDA UFO FİLOSU! UFO Merkezi: 'Adalar civarında 25-30 UFO geziyor. Video kaydı var. Kesinlikle UFO' 28.07.2007 13:21 İki aydır günde 25-30 ufo ihbarı aldıklarını belirten Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Akdoğan, ellerinde çok sayıda fotoğraf ve video ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Galaksiler Gezegen Resimleri telkin cd indir izle İstanbul Galaksiler Gezegen Resimleri nerededir kimdir Galaksiler Gezegen Resimleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Galaksiler Gezegen Resimleri hipnoz Galaksiler Gezegen Resimleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Galaksiler Gezegen Resimleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Galaksiler Gezegen Resimleri kuantum düşünce kitap haberi

İSTANBUL SEMALARINDA UFO FİLOSU!

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-07-2007, 12:46 AM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart İSTANBUL SEMALARINDA UFO FİLOSU!

İSTANBUL SEMALARINDA UFO FİLOSU!
UFO Merkezi: 'Adalar civarında 25-30 UFO geziyor. Video kaydı var. Kesinlikle UFO'

28.07.2007 13:21
İki aydır günde 25-30 ufo ihbarı aldıklarını belirten Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Akdoğan, ellerinde çok sayıda fotoğraf ve video kaydı olduğunu söyledi.



Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, Türkiye genelinde son iki aydır günde 25-30 UFO ihbarı aldıklarını açıkladı. UFO'ların şu günlerde en fazla İstanbul Adalar çevresinden görüldüğünü savunan Akdoğan, "Analizlerini yaptık, kurum olarak bunların kesinlikle UFO olduğunu kabul ediyoruz. Artık, 25-30 tane birden yani filolar halinde geziyor görünüyorlar, bu Türkiye için tarihi bir süreçtir" diye konuştu.
Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi'nde heyecanlı bir atmosfer yaşanıyor. Türkiye'nin dört bir köşesinden bu merkeze UFO ihbarları yağıyor. Merkezin Başkanı Akdoğan, şu sıralar Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi'ne İstanbul Adalar bölgesinden birçok UFO filosu ihbarı yapıldığını belirtiyor.


Gelecek hafta ihbarları, video ve fotoğraf kayıtlarını kamuoyuna duyuracaklarını belirten Akdoğan, "Türkiye'de, tarihinde ilk kez 20-30 tane UFO aynı anda gözlemleniyor. Filolar halinde geziyorlar" diye konuşuyor. UFO ihbarlarıyla bazı amatör kamera görüntülerinin de kendilerine ulaştığını belirten Akdoğan şunları söylüyor: "Teknik analizlerini yaptığımızda görüntülerdeki cisimler kesinlikle, uçak, helikopter, uydu, venüs, meteoroloji balonu, ateş topu gibi karşı görüş iddialarına uymuyor. 20-25'li filo halinde gezmeleri de ayrıca bu tezleri çürütüyor. Kurumumuz bunların kesinlikle UFO olduğu konusunda kararını vermiştir."
Akdoğan, UFO ihbarının sık alındığı İstanbul Adalar'la ilgili olarak ise "UFO'lar hareket ederken dünyadaki enerji hatlarını kullanırlar. Adalar üzerinde de manyetik enerji hattı var" diyor.


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-07-2007, 12:47 AM   #2 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Altan'ın UFOLARLA ilgili köşe yazısı...

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Altan'ın köşe yazısı...


Yoksa uzayın akıncıları mı bunlar? UFO’LAR...

Babamın balkonunda ben, babam, Zeynep oturmuş, annemin ölümünden sonra şakacı bir şefkatle bizim "küçük anneliğimizi" gönüllü bir şekilde üstlenmiş olan Zeynep’in yaptığı harika yemekleri yiyorduk.

İçine kabukları soyulmuş taze baklaların atıldığı favaya nerdeyse şehvetle dalmıştım.

Zeynep, "Şunlar ne?" dedi.

Babamla dönüp baktık.

Üç tane turuncu ışık Maltepe açıklarından Kalamış’a doğru gidiyordu.

İkimiz birden, "helikopter" dedik.

- Helikopterler geceleyin uçuyor mu? dedi Zeynep.

Ben o erkek bilgiçliğiyle, "Yeni bir teknoloji bulmuşlardır, uçuyorlardır," dedim.

Zeynep yemekleri bırakmış, ışıklara bakıyordu.

- Daha geliyorlar, dedi.

Biz de döndük.

Işıklar beş olmuştu.

- Birinci Ordu’nun komutanları birlik teftişinden dönüyorlardır, dedim.

Favaya olan ilgimi dağıtacak bir şey değildi beş helikopter.

- Ama daha geliyorlar, dedi Zeynep.

Yeniden döndük.

Turuncu ışıklar sekiz olmuştu.

Şimdi üçümüz de ışıkları izliyorduk.

Çoğalıyorlardı.

On tane oldular.

O saatte, gece karanlığında on "helikopter" pek rastlanacak bir şey değildi.

"Ne bunlar," dedim babama, "Bilmiyorum," dedi.

İçeri gidip dürbünü getirdi.

Turuncu ışıklar çoğalıyordu.

Dürbünle baktığımızda sadece ışık gözüküyordu, şekilleri seçilmiyordu.

En öndeki ışık Suadiye açıklarına geldiğinde hafifçe yükseldi.

Arkasından gelenler de birer birer yükselmeye başladılar.

İlk on ışık havada bir küme oldu.

Bir an öyle durdular.

O an sanırım üçümüz birden ürperdik.

Sonra birer birer hızla yükselerek arka arkaya kaybolmaya başladılar.

Öndekiler yükseldikçe arkadan turuncu ışıklar geliyordu.

Yirmi, yirmi beş ışık aynı noktaya kadar denize paralel uçtuktan sonra aynı rotayla yükselip karanlığa karıştılar.

Birbirimize baktık.

Ben sıradan bir okuyucu olarak Hürriyet’i arayıp Suadiye açıklarında "tuhaf" ışıklar hakkında bir bilgileri olup olmadığını sordum.

Bir bilgileri yoktu.

Biz birbirimize dönüp "Neydi bunlar" diye sorduk.

Ne olduklarını bilmiyorduk.

Ama ne olmadıklarını biliyorduk, helikopter değillerdi, uçak değillerdi, havai fişek değillerdi, meteoroloji balonu değillerdi.

Birbirimize baktık, hepimizin aklından aynı düşünce geçiyordu.

- İyi ki tek başımıza değildik, dedim, kimseye söyleyemezdik bunu.

Zeynep o dalgacı kahkahalarından birini attı:

- Üçümüz de aynı ailedeniz, dedi, bütün ailenin deli olduğunu söylerler.

Babam, soğukkanlı bir sesle, "Bizim bilmediğimiz mantıklı bir açıklaması vardır," dedi.

Yeniden yemeğe döndük.

Bir daha "ışıklar" konusunu açmadık o gece.

Ertesi gün gazetelere baktım "esrarengiz ışıklarla" ilgili bir haber yoktu.

Pazar günü telefonda konuşurken babam gülerek, "Akşam Gazetesi’ndeki haberi gördün mü?" diye sordu.

Antalya’da "UFO" gören bir adamın söyledikleri vardı gazetede.

Adam, "Peş peşe gelen on turuncu ışığın yere paralel uçtuktan sonra bir noktada kümelenerek iki üçgen halinde bir an durduklarını ve sonra gökyüzüne yükselerek kaybolduklarını" söylüyordu.

Bizden iki gün önce, bizim gördüğümüzün aynısını görmüştü.

Ve, bu konuda hiç kimse resmi bir açıklama yapmıyordu.

O zaman tuhaf bir durumla karşı karşıya olduğumuzu daha ciddi bir şekilde fark ettim.

Bunca radarın, aletin, uydunun olduğu bir çağda Suadiye açıklarında uçan "yirmi-yirmi beş turuncu ışığın" ne olduğunun bilinmemesi mümkün değildi.

Mutlaka bir açıklaması vardı ama hiçbir gazetede bu açıklama yer almıyordu.

Bizimle birlikte binlerce insan onları görmüş olmalıydı.

Herkesin gördüğü ama kimsenin bahsetmediği bu "ışıklar" neydi?

Antalya’daki adamın dediği gibi "UFO" muydu onlar?

Ama niye yukardan aşağıya doğru gelmemişlerdi de yerden yukarı doğru gitmişlerdi?

Nerden çıkmışlardı?

Akşam Gazetesi’nde, İstanbul’daki bir "UFO izleme kuruluşunun" son zamanlarda "Adalar civarında UFO trafiğinin arttığına" dair bir iddiası da yer alıyordu.

Doğrusu, "onlar UFO’ydu" demekte zorlanıyorum.

Resmi bir yetkilinin, Kandilli Rasathanesi’nin, Yeşilköy Havalimanı’nın, Hava Kuvvetleri’nin bir şeyler söylemesini bekliyorum.

Mantıklı bir açıklama yapılacağını ve "Bak, hiç de aklımıza gelmedi" diyeceğimi umuyorum.

Ama kimseden ses çıkmıyor.

Bizim geçen çarşamba gecesi, saat onla on buçuk arasında gördüğümüz o tuhaf ve kalabalık ışıkların mantıklı bir açıklaması yoksa ve onlar "uzaydan" geldilerse durum, bizim genel seçimleri bile geride bırakacak kadar ciddi.

Eğer çocukluğumdan beri duyduğum UFO’lar artık herkesin görebileceği şekilde uçuyorlarsa bunun arkası filmlere benzeyecek demektir.

Tabii gördüğüm bütün o "uzay" filmleri aklıma geldi.

Bu "ışıklar," seyrettiğim filmlere uygun bir senaryoya yerleştirildiğinde birer "keşif" gemisiydi ve bizim göremediğimiz bir mesafede duran "ana gemiden" buraya bakmaya geliyorlardı.

Sayıca böyle çoğaldıklarına ve artık hiç çekinmeden kendilerini gösterdiklerine göre yakında "ana gemi" ya da "ana gemiler" de belirecekti.

Üstelik zamanlama da ilginçti.

Tam da "küresel ısınmadan, ozon deliğinden, bütün dünyayı saracak bir kuraklıktan" söz ettiğimiz, yakında dünyanın "yaşanamayacak bir yer olmasından" endişe duyduğumuz dönemde "ışıklar" böyle çoğalıyordu.

"Ana gemidekiler" bizim "planetin" son dönemlerini yaşadığını mı düşünüyorlardı?

Amaçları neydi?

Niye birden çoğalmışlardı?

Niye kendilerini açıkça gösteriyorlardı?

Buraya gelecek kadar gelişmiş teknolojileri varsa kendilerinin gözetlendiğini bilmeleri de gerekiyordu.

Buna aldırmıyorlar mıydı?

İnsanoğlunun çok barışçı olduğunu mu sanıyorlardı?

UFO’ları taşlarla kovalayan köylülerle ilgili haber "uzayda" yayılmamış mıydı henüz?

"Bağımsızlık Günü" isimli o filmde olduğu gibi bir sabah bütün ülkenin havada duran kocaman bir geminin gölgesinde kaldığını mı görecektik?

Doğrusu ya "uzaylıların" gerçek olabileceğini düşündüğünüz anda bütün o filmler bir kabusa dönüyor.

Geceleyin evinizin salonunda iri yarı, silahlı biriyle karşılaşmak gibi ürkütücü bir duygu yaratıyor "uzaylı" fikri.

İçiniz karıncalanıyor.

Üstelik, her birinde "milyarlarca yıldız" bulunan "milyarlarca galaksinin" içine yerleştiği bir "sonsuzlukta" dünyadan başka hiçbir yerde hayat bulunmadığına inanmak da kolay değil.

Mutlaka "uzayda" bir yerlerde hayat var.

Bize benzeyen ya da benzemeyen birileri uzayın bir yerlerinde yaşıyor olmalı.

Biz hep "uzayın" boş olduğunu düşünürüz.

Hakkari’nin üç kulübelik bir mezrasında başka hiçbir yeri görmemiş bir köylü de dünyayı "boş" sanabilir.

Biz belki de "uzayın mezrasında" yaşıyoruz.

Belki uzayın da "New York’u" "İstanbul’u" "Londra’sı" var ama biz görmediğimiz ve oralara gidemediğimiz için yok sanıyoruz.

Uzayın "misyonerleri" bizim dünyayı mahvettiğimizi görüp bize "nasihat" vermeye mi geliyorlar acaba?

Yoksa uzayın "akıncıları" mı bunlar?

İstila için mi buraları keşfediyorlar?

Eğer temiz havaya ve suya ihtiyaç duyan canlılarsa, gözlem aletleri onlara "yanlış yere" geldiklerini söylüyordur.

Her zaman "uzayda" hayat olabileceğini düşündüm, çünkü mantık olması gerektiğini söylüyordu ama o geceye kadar bu "fikrin" somuta dönüşüp karşıma çıkabileceğini hiç aklıma getirmedim.

"İnsanlar" gidip onları bulacaktı.

"Onların" gelip burayı bulması sadece filmlerde olurdu.

"Tuhaf ışıklar" görenler ve bunların UFO olduğunu sananlar da biraz "garip" insanlardı.

Birçok insan gibi, uzayda hayat olduğuna inanıp da o "hayatla" bir gün karşılaşacağımıza ihtimal vermeyen bir zihinsel çelişki taşıdığımı fark ettim birden.

Eğer orada hayat varsa bir gün karşılaşacağız.

Soru şu:

O gün, bugün mü?

Niye çoğalıyor bu "turuncu ışıklar"?

Antalya’daki adamla bizim gördüklerimiz nasıl oluyor da bu kadar birbirine benziyor?

Neden kimse bir şey söylemiyor?

Gene de o ışıkların "dünya mantığıyla" açıklamasının yapılabileceğini düşünüyorum hálá.

Resmi bir görevlinin o ışıkların, "yeni bir helikopter türü, ışıklı bir gösteri, lazerlerle yapılan bir deneme, Çin’den getirilmiş havai fişekler," olduğu türünden içimizi ferahlatacak bir şeyler söyleyeceğini umuyorum.

Bana, "Ne kadar salakmışım, havai fişekleri UFO sanmışım" dedirtecek bir açıklama.

Acaba, benim ve benim gibi o gece o ışıkları gören diğer insanların "geliyorlar" fantezilerine son vermek isteyen iyi kalpli bir resmi görevli çıkmaz mı?

Durduk yerde beni "UFO görmüş adam" durumuna düşmekten kurtaracak biri yok mu?

Her açıklamayı kabule hazırım.

Yoksa yukarılarda bir yerde "ana geminin" beklediğine inanmaya çok yatkınım.
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-08-2007, 12:11 AM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Mesajlar: 283
Tesekkür: 0
91 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
murat is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İSTANBUL SEMALARINDA UFO FİLOSU!

Casus uçaklardır onlar yanlışlıkla görünmüşlerdir şaşkın müttefikle ara açılmasın diye açıklamıyorlardır dusun ufo olsa astronotlar uzayda karşılaşırdı değil mi?varsa ve doğruysa Ay'a ilk ayak basan rahmetli görürdü söylerdi
murat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-08-2007, 12:07 PM   #4 (permalink)
Binbaşı
 
25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 1,447
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İSTANBUL SEMALARINDA UFO FİLOSU!

açıkcası ben koskoca boşlukta tek yaşamın dünyada oldugu düşüncesine inanmıyorum. daha önce çalıştıgım yerde köylüden biri ufo gördüklerini bunları kayıt altına aldıklarını, araştırma yapılması için istanbula gönderdikleri söylemişti.daha sonra flaş tv de bu görüntüler kamuoyuna gösterilmişti.arkadaşımın enerjiler konusunda hafife alınmayacak bir deneyime sahip oldugunu söyleyebilirim merak ettik ve o köye gittik.hayatım boyunca öyle bir deneyim yaşamadım.bir elimde ateş topu digerinde inanılmaz bir rüzgar esiyor.şaşırmıştım. tam agzımı actım ne oluyor die sormaya bana döndü korkma enerjinin güzelliğini hisset dedi. aşagıda ki görüntüler bu köylülerin çektiği kayıt...

[youtube=425,350]k5W3buftf9o[/youtube] bu görüntüdeki nesnenin ne oldugunu kimse açıklayamadı
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-08-2007, 03:58 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Mesajlar: 283
Tesekkür: 0
91 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
murat is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İSTANBUL SEMALARINDA UFO FİLOSU!

video çok güzel ya.Adamlar arkada ne güzel bağırmışlar hooooo bak bak bak lan havalanıyoo hoooo hoo gidiyor gidiyor hoo biraz Cem Yılmaz usulü gibi geldi bana ufo gören masum köylüler 44 Birde o nesne çok inandırıcı durmuyor ağaçların yanından geçerken vs.Önce ağaçları çekmişler sonra ses ve nesneyi eklemişler gibi geldi bana.O arada keşke bir jandarma çağırsalardı.Aslında bende kainatta sadece Dünya'da hayat olmadığını bize çook uzak olan gezegenlerdede hayat olabileceğini düşünüyorum.Bir arkadaşımda bu olaya takık.O da bahsediyordu bir kaç sene önce flash tv'de böyle bir programdan.Yanlış hatırlamıyorsam o programda ABD'de esir ufolu olduğu ve halktan saklandığı bile iddia edilmiş. O yaratıklar buraya kadar geliyorsa biz neden onları arıyoruzki?iddialara göre onlar bizi bulmuş zaten.iletişime geçmek isteseler misafirimiz olurlardı.uzaklardan bakıp bakıp gitmezlerdi.Korkmuşlardır belki bizden haklı olarak.Dünyanın en ücra köşelerinde bile uçan kuştan haberi olan devletler var onlar neden göremiyor?Görülüyorsa insanlardan neden saklanıyor?Biz bizden başka akıllı yaratıkları bulduğumuz zaman ne olacak?İyi niyetli canlılara benziyorlar en azından belki insanları barıştırırlar deyip bitiriyorum çok uzuyor bu liste dusun
murat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-09-2007, 04:28 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 235
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elif2 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İSTANBUL SEMALARINDA UFO FİLOSU!

ben ufolara inaniyorum,bende gunduz gozuyle ve yaklasik 3 metre yakinima geldi..ama icinde biri varmiydi onu gormedim....ama gercekten gordum..o gune kadar bir kac kez koyde gece isikli ufolari gormustuk ama hep bir bahane bulduk ucaktir veya sudur budur diye ama ogun iyice yanima gelince varliklarina inaniyorum..araclari yani ufo inaanilmaz hizli hareket ediyor..
__________________
Değişim bir kumardır, ama hiçbirşey yapmamak da öyle. Arthur B. Dougall
elif2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2008, 12:02 AM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 742
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: İSTANBUL SEMALARINDA UFO FİLOSU!

galaksiler o kadar çoklar ki..minicik bir dünya bizim olabilir.. ama uzay denen alemde yanlız olabilir miyiz?bence değiliz
aşağıdaki linke tıklayın görün...
http://www.menphis75.com/archivio_foto_alieni.htm
__________________
bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar..
hülyaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2008, 01:37 PM   #8 (permalink)
Binbaşı
 
25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 1,447
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İSTANBUL SEMALARINDA UFO FİLOSU!

Alıntı:
hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
galaksiler o kadar çoklar ki..minicik bir dünya bizim olabilir.. ama uzay denen alemde yanlız olabilir miyiz?bence değiliz
aşağıdaki linke tıklayın görün...
http://www.menphis75.com/archivio_foto_alieni.htm
bakalım murat bey buna nasıl bir cevap verecek yada verebilecekmiiiii??aloooo muratt nerdesin beee!!! bak bakalım şu linke de gör bakalım ufo neymişşşş yanlız arkadaşlar ben 8 numaralı resimdeki uzaylı ablaya bayıldım onda ayrı bir hava var tam kontes tipi
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-05-2008, 02:02 PM   #9 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: İSTANBUL SEMALARINDA UFO FİLOSU!

hikaye bunlar ya. 29 nolu resimde anlaşmışlar el bile sıkışıyorlardı

15 no lu içmiş içmiş kendine gelememiş, eve taşıyorlar :)

1. resimde sağdaki blok önüne gelip kafayı içeri doğru uzatıp bö yapacan bak bakalım kim uzaylı :D


neyse bu vatandaşları olduğuna bende inanıyorum. fakat nasıl desem. ürkütücü değillerdir herhalde.

gören varmı hiç uzaylı??
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-05-2008, 02:05 PM   #10 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: İSTANBUL SEMALARINDA UFO FİLOSU!

yandııık

88 ve 89 da kimle tokalaşıyor baksanıza.

üfff.

bittik...
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İSTANBUL SEMALARINDA UFO FİLOSU!

Gizemli Konular ve Galaksiler Gezegen Resimleri İSTANBUL SEMALARINDA UFO FİLOSU! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İSTANBUL SEMALARINDA UFO FİLOSU! UFO Merkezi: 'Adalar civarında 25-30 UFO geziyor. Video kaydı var. Kesinlikle UFO' 28.07.2007 13:21 İki aydır günde 25-30 ufo ihbarı aldıklarını belirten Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Akdoğan, ellerinde çok sayıda fotoğraf ve video ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Galaksiler Gezegen Resimleri telkin cd indir izle İstanbul Galaksiler Gezegen Resimleri nerededir kimdir Galaksiler Gezegen Resimleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Galaksiler Gezegen Resimleri hipnoz Galaksiler Gezegen Resimleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Galaksiler Gezegen Resimleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Galaksiler Gezegen Resimleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.