![]() |
BURADA NELER OLUYOR :(( hiç yazılmamışçasına değil.. hiç yaşanmamışçasına yok olmuş arada birkaç gün... tam bir kuantum sıçrama yaşamış gibiyiz.. neden? çözülecek mi? ben büyü dükkanında anılarımı bile satmamaktan yanaydım :( bir bilgisi olan var mı? |
Cevap: BURADA NELER OLUYOR :(( Bir virüs problemimiz oldu. O nedenle önceki yedek yüklendi. Maalesef bu sebeple sanırım 3 günlük kayıtlar silindi. Bu nedenden dolayı ben de çooookk üzgünüm. En çok da günlüğüme yazdığım koca bir yılımın özeti silindiği için. Sevgiler. |
Cevap: BURADA NELER OLUYOR :(( :)) MSJ INIZA BAKIN :)) |
Cevap: BURADA NELER OLUYOR :(( Offfff inanmıyorum sana MUHTEŞEMSİN!!! Ne büyük bir hediye verdin bana. Çoooookkkk teşekkür ederimmmm cansuyu. kiss3 kiss3 kiss3 |
Cevap: BURADA NELER OLUYOR :(( aslında.. ne düşündüm biliyor musunuz tam şu anda.. sanırım günlüğünüz kilitli aslında.. ve sanırım bir kez kilitsiz bulup cvp yazmı olmalıyım ki abonesi olmuşum konunun.. zaman zaman kilitleri kırıp birilerini hayatımıza dahil etmemekten korkmamalı mıyız acaba :)) |
Cevap: BURADA NELER OLUYOR :(( Günlüğümün kilidi açıktı aslında ama geriye dönünce tekrar kilitlenmiş. Ben günlüğümü çok fazla açık tutmaktan hoşlanmıyorum. Zaman zaman açıyorum o nedenle. Çünkü sohbetvari mesajlar yazılmasından rahatsız oluyorum. Yoksa elbette konuşalım, yardım edelim, aydınlatalım birbirimizi. Ancak işte olay "Naber, bugünde ben şunu yaptım biliyor musun? vs." şeklinde alakasız ve bana katkısı olmadığına inandığım muhabbetlere dönüşünce o günlük benim günlüğüm olmaktan çıkıyor. O nedenle pek tercih etmiyorum. :) |
Cevap: BURADA NELER OLUYOR :(( aslında katılıyorum..ve kendi adıma ben de hoşlanmam :) ancak bundan öğrenmem gereken birşey var gibi geldi.. ve acaba bu olabilir mi diye düşündüm.. günlükler üzerinden yaşama dönerek.. bu arada ben de giden birsürü şeye üzüldüm :( tamamlayabileceklerim var tamamlayamayacaklarım da... bir de isteksiz miyim ne... |
Cevap: BURADA NELER OLUYOR :(( en az vardığımız duraklar kadar önemli geçtiğimiz yollar ve yaptığımız yolculuklar da sanırım..ve puzzla ın bu parçası eksikken durağa varış nedeni eksikçesine.. bir anlam boşluğu içimde.. |
Cevap: BURADA NELER OLUYOR :(( eskileri silen biz değilsek nasıl da kolay yeni şeyler yazmak.. hatta şimdi yeni şeyler yazma zaman diye için için bizi heyecanlandıran ak bir sayfa gibi.. ama biz değilsek silen.. dönüp bi daha yazmadan üztünden geçmeden ve biz silmeden.. yeni şeyler yazamıyor muyuz ne ? |
Cevap: BURADA NELER OLUYOR :(( bugünün kokoloji sorusu.. :)) üye olduğunuz formda bir virüs musallat olmuş ve son birkaç gün hiç varolmamışçasına yokolmuş .. sizin yazı mesaj yorum ve değerlendirmeniz.. ve size yazı mesaj yorum ve değerlendirmelerden bir kısmı da buna dahil.. neler hisseder ve ne yaparsınız duygularınızı atrıntalırıyla anlatınız ? çook üzülüp siteye küser misiniz? çok üzülür ama belli edersem yazdıklarımı önemsiyorum diye megolaman görünürüm diye susar mısınız? sizi etkilemez mi? oturur notlarınızı karıştırıp herşeyi yeniden yazmaya çalışmakla kafayı mı yersiniz :)))))))))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:26 PM. |