Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ev Hali (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ev-hali/)
-   -   Çalışan Kadınlar İçin Temizlik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ev-hali/627031-calisan-kadinlar-icin-temizlik.html)

Aslı Tan 23-12-2019 01:28 PM

Çalışan Kadınlar İçin Temizlik
 
Herkese merhaba. Çalışan bir anneyim. Eşimle birlikte tatil günlerimizi ev işlerine harcamaktan sıkılmış durumdaydık. Biri yolda 3 çocuğumuz olunca işler daha da zorlaşıyor tabi :) Özellikle çamaşırları asla yetiştiremiyoruz. Genelde herkeste böyledir. Pazar günleri çamaşır yıkama günüdür. Fakat biz yetiştiremiyoruz. 2 çocuğumuz da okula gidiyor biz çalışıyoruz derken çamaşırlar yetişmiyor. Ben de hamile olunca çok yorulmaya başlamıştım. En azından iş yerinde kullandığımız kıyafetleri aradan çıkarmamız gerekiyordu. Kuru temizleme bul git kıyafetleri ver tekrar al tabii daha çok yorardı ama küçük bir araştırmayla aslında online sipariş verebileceğim yerler buldum. Siz sipariş veriyorsunuz kapınızdan alıp geri getiriyorlar. Bu şekilde hem zamandan kazandım hem kendimi daha az yordum. Arkadaşlar kesinlikle sizin de yaşadığınız şehirlerde bu tür uygulamalar vardır. Özellikle çalışan biriyseniz size kolaylık sağlıyor. Eğer bulabilirseniz bu tarz kuru temizleme yöntemini kesinlikle tavsiye ediyorum. Çünkü biliyorum diğer işlerle birlikte çamaşır yıkama kabusa dönüşüyor :)

FarmasiBasvur.net 30-05-2020 09:30 AM

Cevap: Çalışan Kadınlar İçin Temizlik
 
Bende güzelliğimi farmasi ürünlerinden alıyorum inanılmaz ürünleri var ve çokta uygun üstelik ücretsiz üye olup %75 indirimli ürünlerden yararlanıyorsun birde 265 tl yerine 65tl gelen müthiş ürünler var www.farmasibasvur.net ücretsiz hemen basvur sende bu indirimli ürünlerden yararlan..Ücretsiz hediyelerde gönderiyorlar ben bayıldım mutlaka sende dene www.farmasibasvur.net < adres ücretsiz üye ol Farmasi temsilcisi seni hemen arıyor.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.