| ||||||||||
|
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları saçlarım'a itafen (I'm tomboy) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kıkançsın işte yahu şamanik nerden buluyorsun bu şekerleri yahuuu hastayım bende seni kıskanıyorum aslında imreniyorum demeliyim smileyler için (ne gıcığım ben yhau )...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) |
Paşa Site Kedisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: catland
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() kıkançsın işte yahu şamanik nerden buluyorsun bu şekerleri yahuuu hastayım bende seni kıskanıyorum aslında imreniyorum demeliyim smileyler için (ne gıcığım ben yhau ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() şekerim insanı araştırma geliştirme programına dahil ediyosun... ![]() bu vesile ile buluyorum ![]() yalnız senden gıcık olmaz ki kuzucum.. olsa olsa kedi olur ![]() ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #23 (permalink) |
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Evet bugün tam 1 hafta içinde saçlarımın 3. kez değişik modelerine tanık oldum önce bildiğiniz üzere 3 numaraya sonra 1 numaraya bugünse dazlak yaptırdım efm. Bir erkek berberine gittimm dedimki şu benim kedi tüylerini kazı kardeşim adam şöle bir baktı neyse oturdum önce makina ile aldı kalan üç beş tüyü kafamdan sonra sabunladı traş fırçası ile komikti aldı eline usturayı başladı kırt kırt kesmeye 10 dk sonra bitti saçlar ehehe kel oldum yahu kel ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tesekkür: 1
84 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Sevgili pisimbat, ben bu bu şiiri size hediye etmek istedim.Sevgilerimle:) Kedi ile Köpek Bir köpek havlıyordu korkuturcasına Kedi dolanıyordu nispet yaparcasına Şehir kararmış Yıldızlar yağmıştı Kedi yıldızları kovalıyordu Gölgesi olmasını umuyordu Köpek yavaşça sokuldu Sanki kaçmasından korkuyordu Kaybetmek istemiyordu Kedi durdu kabardı Sanki gel, benimle oyna diyordu Denizin dalgası duyuldu Kedi zıpladı bir kayaya oturdu Köpek dayanamadı dostça sokuldu Korkuları konuşuyordu Şehir susmuş yorulmuştu Dalgalar şehre ağıt yakıyordu Kedi döndü mırıldandı Köpek gerindi gözlerini yumdu Gözlerine tuz kaçmış gibi Acı acı uludu Gökte mehtap denizde mehtap Yan yana kedi köpek İnsanların aksine, Bu şehre inat Bütün yazılanların tersine Gerçek düşmanlıkların üstüne Didem Esen ![]()
__________________ Yaşadığım her gün için, tüm yaşadıklarım ve yaşayacaklarım için şükürler olsun... |
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() [b]Şimdi efm bildiğiniz üzre saçları kazıtalı 20 gün kadar oldu bu süre içinde benim şakaklarımda epey beyzalaşan saçlarım dahada beyazlanmış nerden anladım aynaya bakınca çıkan ufak saçları görüyorum hani eskiden çim adam vardı patates gibi sulardık çim çıkardı kaafsından hah işte aynen o durumdayım saçlar çıkıyo uzuyorlar yanlar beyaz üstler açık kumral ay nasıl seviyorum nasıl seviniyorum belli değil umarım bunlar dökülmezde ufak ukaç çıkarlar yahuuuu aha aynen böle oldum ![]() ![]() kırlaşan saçları oldum olası çok severim yüzdeki ellerdeki çizgileride yaşanmışlık tır onlar heycanlarımız dertlerimizin izleridir bedenimizde kır saçlarımıda çok seviyorum yahu ayrı bir karizma oldum ben ay umarım buluşmaya kadar acık daha uzarlarda gösteriririm sizlere ![]() ![]() işte saçlarımın son durumu şaşkınve benim ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #27 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() bikere ben saçimi boyatiyorum diye yaktirmiş idim, kalan bi kaç tel saçlarimda bembeyaz olmuşlardı. Adnan'in kel hali diye benle dalga geçiyorladı. ![]() ooff off zor günler idi ![]() ne zoru yahuuuuu takmadım bile pek bi eğlenmiş idim. hayır bişey değil şimdi sen kelmisin ak saçlımı karar ver.. kelsen kelliğine itafen diye bölüm de açalım sonra da çıkınca orman saçlarıma itafen diye de açarsın..hatta seyreltmenin yollarını raraız ha ne dersin? ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() vallaaaaaaa saçlar zor uzuyor artık her boyda bi başlık yakışır bana ![]() ![]() saçlarım keldi ama 1 cm oldular onlarında çoğu yanlardan beyaz çıkıyor gelseydin toplantıya sevdiriridim bile saçlarımı ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #29 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() insallah işlerim hafifleyince başka bir firsatta... ![]() gerçi o zamana uzar bu çimler dusun .farketmez hepsi senin kafandan çıkmıyormu kardişim? ![]() çayir gibi olunca sevceksek oyle severiz. ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları saçlarım'a itafen (I'm tomboy) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kıkançsın işte yahu şamanik nerden buluyorsun bu şekerleri yahuuu hastayım bende seni kıskanıyorum aslında imreniyorum demeliyim smileyler için (ne gıcığım ben yhau )...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi