Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Erteleme Alışkanlığı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/erteleme-aliskanligi/)
-   -   Erteleme Alışkanlığının Nedenleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/erteleme-aliskanligi/534-erteleme-aliskanliginin-nedenleri.html)

senarist 01-04-2011 04:31 PM

Cevap: Erteleme Alışkanlığının Nedenleri

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794786)
Oku hemen. Soru soracağım. girlhaha

tamam söz.actionsmile:D

tsubasa1067 30-07-2011 01:50 AM

bende yaklaşık 1 ay önce bir ders çalışma programı yapmıştım. ona 1-2 gün uyduktan sonra sarmalar başladı ve programın ipinin ucunu kacırdım. ondan sonra kafama dank etti ve bir tane daha ama öncekine göre daha zor (haliyle içimde yapacaklarımı yetiştirememe korkusu var.) yaptım. ona nerdeyese hiç uyamadım şimdiyse önceki verimim hiç kalmadı önceden günlük 3 konu bitirebilirken şimdi 1 tane konuyu yarım yamalak bitiremiyorum bile. bu benim canımı çok sıkıyor. aslında çalışmam gerektiğini biliyorum nasıl çalışılacağını biliyorum ancak derse oturduktan sonra okumakta isteksiz en ufak bir dikkat dağınıklığında konudan kopup gitme yaşıyorum. irademi geliştirmem için ne yapmalıyım ya da 21 gün boyunca (sıkı) ders çalışmak için ne yapmalayım?
teşekkürler

DiL_RU_BA 31-07-2011 07:29 PM

size bi soru sormak istiyorum erteliyorz tabi ama benim için önemli hatta en önemlisi şu ki hiç içimden birşey gelmiyor hiç birşeye hevesim ilgim yok kolumu kaldırmaya bile halim yok ( aslında vücut olarak gayet sağlıklıyım ve aslında bişeylere tutunmak için çabalamda hiç birşeye hevesim isteğim gayretim yok) bunu aşan arkadaşlar yada bilen birileri mutlaka vardır paylaşımlarınız bekliyorum arkadaşlar sıkıldım artık senelerdir böyle olmaktan bi heves olsa ona tutuncam ama yok

route89 31-07-2011 08:06 PM

Alıntı:

neclaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803767)
size bi soru sormak istiyorum erteliyorz tabi ama benim için önemli hatta en önemlisi şu ki hiç içimden birşey gelmiyor hiç birşeye hevesim ilgim yok kolumu kaldırmaya bile halim yok ( aslında vücut olarak gayet sağlıklıyım ve aslında bişeylere tutunmak için çabalamda hiç birşeye hevesim isteğim gayretim yok) bunu aşan arkadaşlar yada bilen birileri mutlaka vardır paylaşımlarınız bekliyorum arkadaşlar sıkıldım artık senelerdir böyle olmaktan bi heves olsa ona tutuncam ama yok

aynen bu durum bendede geçerli

beautysea 31-07-2011 10:20 PM

dün dinledim ertelemeyi.sanki az faydası oldu.yine yapmam gereken asıl sorumlulukları gözümde büyütüp yapmıyorum ama hiç olmassa o miskin halim geçti gibi biraz.benm için bunun başka yolu yok.telkinle halletmem lazım hayatım elden gidiyo ben seyirciyim

f0x 01-08-2011 12:04 AM

Alıntı:

neclaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803767)

Selamlar :)

Önceki yorumları okumadıysan oku derim.

Aslında olay şu noktada kopuyor biliyormusun ?
"sıkıldım artık senelerdir böyle olmaktan" Bu zaten senin istemediğin birşey olduğuna göre kendini bişeylere zorlayarak bunu aşabilirsin. Ben bu şekilde aştım :) Sanada tavsiyem şudur. Bieşeye heves etmeyi bekleme sanki heves ediyormuşcasına yap. Üst üstr yaptıkça zaten sonuç olumlu oluyor.

Tabi sadece benim tavsiyeme takılma sana farklı cevaplar verecek kişiler vardır illaki..

OkyanusEsintisi 01-08-2011 01:32 AM

ne yazık ki aynı sorun bende de var.bu bızım ailede genetık sanırım.kardeşim de aynı.yumurta kapıya gelınceye dek iş yapmıoruz.sonra da stres...
bu alıskanlıgımdan vazgecebılsem cok mutlu olurum.bunla ilgili telkını dınlıyorum ancak fayda görmedim.ancak umutluyum......Atakan bey e sonsuz tesekkurler......

DiL_RU_BA 01-08-2011 04:05 PM

Alıntı:

f0x Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803790)
Selamlar :)

Önceki yorumları okumadıysan oku derim.

Aslında olay şu noktada kopuyor biliyormusun ?
"sıkıldım artık senelerdir böyle olmaktan" Bu zaten senin istemediğin birşey olduğuna göre kendini bişeylere zorlayarak bunu aşabilirsin. Ben bu şekilde aştım :) Sanada tavsiyem şudur. Bieşeye heves etmeyi bekleme sanki heves ediyormuşcasına yap. Üst üstr yaptıkça zaten sonuç olumlu oluyor.

Tabi sadece benim tavsiyeme takılma sana farklı cevaplar verecek kişiler vardır illaki..

selam önerilerini dikkate almaya çalışacağım ;) evet önceki yorumlarıda okudum kusur kalırmıyım :)) belki bir ipucu yakalarım diye ne bulursam okuyorum sanki aklımda kalıyor gibi :D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:19 PM.