Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Erken ve Zinde Uyanma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/erken-ve-zinde-uyanma/)
-   -   ERKEN VE ZİNDE UYANMA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/erken-ve-zinde-uyanma/506-erken-ve-zinde-uyanma.html)

neseli 27-03-2007 12:39 PM

ERKEN VE ZİNDE UYANMA

bugün 6 saat uyudum hatta 5 buçuk diyebiliriz ama yetiştirmem gereken bir proje vardı.Normal bir günde de bu şekilde kalkabilir miyim merak ediyorum.Dinlediğim telkinler ego,suçluluk,mutluluk ve kilo verme..uzun zamandır sürekli dinliyorum.

neseli 28-03-2007 01:47 PM

ERKEN VE ZİNDE UYANMA

bugün yine ömrüm gitti uykuda yaa gece 2 gibi uyudugumu tahmin ediyorum uyandığımda ise saat 12 buçuktu ki gelen tel sayesinde uyandım bu sırada hayli alarmlar çalmıştı ki nafile..Acaba diyorum dinlediğim bu telkinlerle bağlantılı olabilir uyanamamak asllında olumlu etki yapması gerekirken ters etki mi yapıyor bana ????

bahar_ 01-04-2007 01:57 PM

ERKEN VE ZİNDE UYANMA

Ben de de uyanamama gibi bir problem oldu,telkinleri ilk dinlemeye başladığımda erkenden ve çok zinde uyanıyodum ve bu durumdan çok mutluydum ama dinlemeye devam ettikçe tam tersi uyanamamaya başladım,bunun sebebi ne olabilir?

neseli 01-04-2007 03:06 PM

ERKEN VE ZİNDE UYANMA

merhaba bahar

ben artık telkinleri dinlemiyorum.Atakan Bey'e sordum ilk defa böyle bir şey oluyor dedi benim için şimdi aynı sorun sende de var.Dediğim gibi bıraktım ben bakalım nasıl bir sonuç alacam bugün yine 10 saatin üzerinde uyudum ve zor kalktım.şimdilik bir şey değişmedi.İlerliyen günler de uyku sorunumla ilgili gelişmleri buradan bildireceğim.

bahar_ 02-04-2007 06:50 PM

ERKEN VE ZİNDE UYANMA

selam neseli
ben de telkinleri dinlemeye devam edicem,belki bu da bi çeşit zihnin yeniden programlanmaya gösterdiği bi tepki olabilir diye düşündüm,yani bi nevi dalgalanma gibi.bakalım ne olacak,sonrasında gelişmeleri paylaşırız..

hayatimdegisti 02-04-2007 06:55 PM

ERKEN VE ZİNDE UYANMA

Merhabalar,
Uyku bir dinlenme dönemidir.Bu dinlenme döneminde telkin dinlemek bazı kişilerin uyku kalitesini etkileyebilir.Bu konuda şöyle bir şey önerebilirim.
Telkinleri uyurken dinleme sürenizi kısaltabilirsiniz.
Ayrıca erken ve zinde uyanma telkini ekleyeceğimi söylemiştim.Bu telkini bugun yada yarin eklemeyi planliyorum..
Ben bu telkini denedim sonuç olumlu.Telkini dinleyenler daha erken uyanabilecekler.

bahar_ 02-04-2007 08:53 PM

ERKEN VE ZİNDE UYANMA

Atakan bey bu çok mantıklı,belki de telkinleri gündüzleri dinlemeye ağırlık verip uykuda dinlemeyi azaltmak da çok yardımcı olabilir,bunu bi deniycem,ama en çok erken uyanmayla ilgili script hazırladığınıza sevindim:)

kadirayvaz 04-04-2007 12:10 AM

ERKEN VE ZİNDE UYANMA

Merakla bekliyorum.Bende bu sorun son zamanlarda sıkça olmaya başladı.

kido 04-05-2007 01:18 PM

Ynt: ERKEN VE ZİNDE UYANMA

selmalar herkese...2gündür ego ve suçlulukla ilgili olan müzikleri dinliyorum(birer tane seçtim ikisindendeayrı ayrı)ama zaten bunlara başlamadanda uyanamama sorunum vardı şimdi dahada arttı artık yataktan kendimi alamıyorum gerçi şuanda çalışmadıgım için bunu senenin yorgunlugunu atıyorum diye yorumluyorum ve düşünüyorum....sizce bu neden olabilir?nasıl bi yol izlemeliyim?okudugum forumdaki yzılarda benim gibi hisseden ve böyle süreç geçiren insanlara rastlamak onlarında tücrübelerini okumak beni biraz rahatlattı ama bide sizden duymak istiyorum actionsmile sevgiler

tresor 04-05-2007 03:26 PM

Ynt: ERKEN VE ZİNDE UYANMA

bılgılere cok tesekkurler, fransızca sıtesı oldukca ayrıntılı , okumaya basladım, bu sıteyı ve bu konularla ılgılı dogru ınsanları buldugum ıcın cok mutluyum , elınıze saglık art56art56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:03 AM.