Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ego(Güven)Güçlendirici (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/)
-   -   ego güçlendiricinin alın çizgilerime etkisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/620002-ego-guclendiricinin-alin-cizgilerime-etkisi.html)

selo2951986 04-11-2011 05:34 PM

ego güçlendiricinin alın çizgilerime etkisi
 
telkinleri dinlemeye başladığımdan beri kendime çok dikkat ediyorum,özellikle alnımdaki çizgilere. 2 yıldır dinliyorum telkinleri.sizlere bu telkini dinledikten sonra alnınızın sağ ve sol taraflarında kaşlarınızın dörtte üçü kadar uzunlukta yukarı doğru iki santim kadar alanlardaki kırışıklıklara dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.dinlemeye başlamadan önce alnımda boydan boya uzun üst üste ik çizgi vardı ve şu anda sadece orta kısmında az bir çizgi var.ikinci olarak suçluluk telkini alnımın ortasında iki kaşımın ortasından saçlarıma kadar olan alanı yukarı doğru gerdi.bu gerilmelerin hepsi yukarı doğru oluyor.sonra kişiye özel kendine güven ve arttırılmış güven telkinlerini aldım,bunların etkisi çok daha güçlüydü çünkü ben yıllarca çatık kaşlı biriydim ve bu telkinleri dinlerken alnımın ortasından (iki kaşımın ortasından) çapraz yana ve yukarı doğru çekilme oldu ve ilk zamanlar ağrılıydı.yani bendeki kas gerginliği böylece gitmiş oldu.etkilerini zaten görüyorum ama alnımda meydana gelen bu değişimi keşke daha önce fotoraf çekip gösterebilseydim.sizlerde kendinizdeki bu değişimleri farkediyor musunuz?mesela suçluluk telkini sayesinde insanların hele ki benim için otarite olan hocalarımın gözlerinin içine bakabiliyorum hemen hiç kaçırmadan.ve suçluluk telkini sayesinde dik durmaya başladım ve sırtımda kas ağrıları oluyordu dinlerken.mesela başım öne eğik yürüdüm yıllarca ama bu telkini dinleyince artık etrafıma bakarak yürüyorum.bendeki etkileri çok güçlü oldu telkinlerin.ayrıca her sabah uynadığımda sanki hayata yeniden gelmiş gibi başlıyorum,ama istemediğim tek etkisi hatırlamakta sıkıntı çekmem,bunu suçluluk telkini yapıyor bazı telkinleri ekleyip çıkartarak denemeler yaptım.bahsettiğim etkileri yaşayan ya da daha başka gözlemleri olanlar burada paylaşabilirler mi acaba?

soulmate 26-08-2014 04:09 PM

Cevap: ego güçlendiricinin alın çizgilerime etkisi
 
Ne güzel anlatmışsınız.alk78 Telkinler olumlu sonuç verdiği gibi bedeninizde de gençleştirici bir etki yaratmış. Hep böyle güzelliklerle dolu olsun hayatınızsapkal89

Funk1903 26-08-2014 05:41 PM

Cevap: ego güçlendiricinin alın çizgilerime etkisi
 
Öncelikle gerçekten sizin adınıza sevindiğimi söyleyebilirim umarım herşey sizin için daha iyi olur :)
2. olarak da unutkanlığı oluşturan telkinin suçluluk duygusu olduğu kanaatindeyim ama tamda emin olmadığımı söylemek isterim.

elisya 26-08-2014 07:57 PM

Cevap: ego güçlendiricinin alın çizgilerime etkisi
 
Bu tıpkı şu meşhur SU deneyi gibi.. Ben ona benzetiyorum daha çok..
İnsanın %70 suyla kaplı ve suya güzel şeyler söylerseniz su güzelleşir, berraklaşır.. Biz kendi kendimize hep olumsuz düşünceler beslediğimiz için kötü görünüyoruz.
Ben de bu olay, sadece bende var zannederdim. Siz söyleyince emin oldum. Gerçi bende bir de enerji çalışmaları da var.. :))
Ben neredeyse 4 yıldır aralıklarla dinliyorum telkinleri.. Telkin dinlemelerimi sıklaştırdığım dönemlerde ne zaman aynaya baksam sanki daha bi güzel gelirdim kendime.. sonra abarttığımı düşünüp vazgeçerdim. Ya da çevreye olumlu baktığım için aynada da olumlu yanlarımı görüyorum diye düşünürdüm.

Unutkanlıklar bende de var. Ama telkinlerden öncede vardı.. sonrasında da bir değişiklik olmadı.. :((
t678

jaimemiamor 23-04-2022 10:55 PM

Cevap: ego güçlendiricinin alın çizgilerime etkisi
 
Sevgili arkadaşlar;
Ben ego güçlendirici telkinini 3 gündür dinliyorum. Bi sürü telkin var diğerlerinin de dinlemek isterim. Diğer telkinleri ne zaman sonra eklemeliyim playliste bana yardımcı olur musunuz?


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:04 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.